donderdag 21 februari 2013

Boy George is weer terug !!


Boy George is net onkruid. Je kunt het blijven platspuiten maar het komt altijd weer terug. George O'Dowd, zoals de zanger heet, maakte dertig jaar geleden kort furore met zijn Culture Club. Net toen de money kwam binnenrollen ging George los op de heroïne, waarop de band uit elkaar spatte en Sjors het als solozanger moest proberen.

Met wat kleine hitjes en enkele vruchteloze Culture Club-comebacks is hij altijd in the picture gebleven, met als laatste 'hoogtepunt' zijn opmer- kelijke gedaanteverandering die hij deze week onthulde. Door de eeuwen heen zag George er het ene moment uit als een graatmagere travestiet en het andere als een volgevreten Obese-kandidaat.

Tussendoor gaf hij sterren die nog wél wisten te scoren er van langs. George Michael noemde hij een sukkel omdat die niet uit de kast durfde te komen (waarop de baardmans Boy een bitch noemde). Madonna noemde hij een verachtelijk, afschuwelijk mens dat niks kon behalve zijn clip jatten ("This used to be my video", zei hij erover).

Later bond hij in en gaf hij de drugs de schuld, net als die keer dat hij een prostitué aan zijn verwarming had vastgebonden. Maar dat is alle- maal voorbij. The bitch is back, eet alleen nog maar broccoli en kan weer op een poster.

bronnen: MetroNieuws.nl / YouTube / VEVO · Video