zaterdag 21 november 2015

Groot-Brittannië - Adele – Showbizz | Vermomde Adele verrast dubbelgangersGisteren lanceerde zangeres Adele haar langverwachte album '25'. Voor de BBC TV-special 'Adele at the BBC' nodigde de televisie- zender verschillende Adele-look-a-likes uit. Wat de deelnemers echter niet wisten was dat Adele ook meedeed: niet als zichzelf, maar als Jenny ‼

In de show van Graham Norton was te zien hoe 'Jenny' (Adele), samen met negen andere kandidaten, deelnam aan de zogenaamde wedstrijd. Door middel van verschillende vermommingen (andere kin/neus en een andere stem) wist Adele, totdat zij begon met zingen, onherkenbaar te blijven. Op het moment dat de zangeres haar gouden strot open trekt weten de andere kandidaten het: "Dit moet Adele zelf zijn" ‼

Zie ook:  

bronnen: GossipGay.nl / YouTube.com – BBC                                             

USA – Utah – Jackie Biskupski | "Salt Lake City heeft Lesbische burgemeester"


Verenigde Staten – Jackie  →  Opmerkelijk nieuws uit Salt Lake City in Amerika. Daar werd de openlijk lesbische Jackie Biskupski drie dagen geleden tot burgemeester gekozen. Salt Lake City is de hoofdstad van de conservatieve staat Utah, waar ook de kerk van de strenggelovige Mormonen zetelt.

Jackie Biskupski won met 52% van de stemmen. Een grote overwinning voor de LHBT's in Utah, die al jaren strijden voor erkenning in hun staat. "Vandaag draait niet alleen om het schrijven van geschiedenis, maar ook om mensen. Het draait om het in gang zetten van verande- ringen", aldus Jackie Biskupski.

Er is flink wat werk aan de winkel voor Jackie Biskupski. Zo werd onlangs in Salt Lake City nog een kindje uit huis geplaats dat lesbische pleegouders had. Ze werd bij een heterokoppel geplaatst, omdat dat volgens de rechter beter was voor het welzijn van het kind.

Ook besloot de Mormoonse kerk dat kinderen met homoseksuele ouders pas gedoopt mogen worden als ze achttien jaar oud zijn en homo- seksualiteit openbaar afkeuren.

Jackie Biskupski heeft aangegeven dat haar eerste doel als burgemeester is om in gesprek te gaan met de Mormonen over de nieuwe regels.

Zie ook:  Eerste Homo-burgemeester in Mormonenbolwerk   Eerste Lesbische burgemeester in Mormonenbolwerk  

bronnen: ZijAanZij.nl / SLTrib.com – Video

                           

De voortvluchtige terrorist "Salah Abdeslam" regelmatig gespot in Gay-district


Salah Abdeslam, de terrorist die sinds de aanslagen in Parijs voortvluchtig is, zou eind oktober regelmatig zijn gespot in het gay district van Brussel, het Jacques Quartier. Hij wordt ervan verdacht een van de auto's te hebben gereden die terroristen in Parijs afzette. Afgelopen dinsdag zou hij zijn gespot in de Brusselse wijk Molenbeek. Mogelijk frequenteerde hij de homowijk om identiteits-documenten te stelen, of om een aanslag te beramen.
                  
Dat is wat anti-terreur agenten op dit moment onderzoeken, onder meer door café-eigenaren in de wijk te ondervragen en beelden van veiligheidscamera's te bestuderen. In de periode dat hij er werd gespot, zouden veel ID-kaarten en rijbewijzen zijn gestolen. Het is niet waarschijnlijk dat de verdachte erop uit was om mannen te ontmoeten. In het Brusselse stond hij bekend als iemand die een hele reeks one night stands had met vrouwen die hij ontmoette aan de speeltafels van het belangrijkste casino van Brussel.

Zie ook:
Salah Abdeslam is mogelijk ook op de vlucht voor IS  /  Brussel 'op slot' vanwege concrete terreurdreiging  
Voortvluchtige terrorist bezocht Gay-kroegen in Brussel  /  Salah Abdeslam gezien in Brusselse Homobars  

bronnen: Gay.blog.nl / DailyMirror.com → Video's
                         
                  


Brussel – Salah  Gay-district | Voortvluchtige terrorist "Salah Abdeslam" bezocht Homohoreca

De vooralsnog enige voortvluchtige terrorist die vorige week vrijdag betrokken was bij de bloedige aanslagen in Parijs blijkt de afgelopen maanden een aantal keer gesignaleerd te zijn in de homohoreca van Brussel. Franse media melden dat de 26-jarige Salah Abdeslam verschillende homobars in de Belgische hoofdstad heeft bezocht. Over welke gelegenheden het precies gaat is niet duidelijk evenals de reden waarom hij de gayscene regelmatig bezocht. Franse media maken melding van ondervraging van bareigenaren door politieagenten en bestudering van beelden van beveiligingscamera's.

Meest waarschijnlijke reden volgens de Franse kranten is dat hij op die manier heeft geprobeerd om identiteitskaarten en rijbewijzen te stelen. Volgens speculaties in de Franse media bestaat ook de mogelijkheid dat Abdeslam een doelwit probeerde te zoeken. De aanval een week geleden in Parijs betrof immers ook uitgaansgelegenheden. "Naast een theater, voetbalstadion en enkele reguliere horecagelegenheden had ook een gaybar in de Franse hoofdstad doelwit kunnen zijn", aldus een Frans commentaar. Het lijkt onwaarschijnlijk dat de inmiddels meest gezochte terrorist van Europa op zoek was naar intiem contact. Uit onderzoek zou blijken dat hij niet actief op zoek was naar contact in de homobars.

Waar de homohorecabezoeker zich op dit moment schuil houdt is onbekend. Wel is duidelijk dat hij gesignaleerd staat en dat in heel Europa jacht op hem wordt gemaakt. Onderzoekers zouden volgens The Independent rekening houden met de mogelijkheid dat de terrorist ook op de loop is voor IS. Aan een vriend zou hij afgelopen dinsdag gezegd hebben dat hij spijt heeft van zijn rol in de aanslagen, die volgens hem te ver gingen. Uit camerabeelden is gebleken dat Abdeslam de bestuurder was van de zwarte Seat waarin één van de drie terreurcellen zat die vrijdag in Parijs toesloegen. Het was uit die auto dat twee schutters, onder wie zijn broer Brahim die zichzelf later opblies, stapten om mensen dood te schieten op de terrassen van cafés. Daarna reed Abdeslam met een nog onbekende negende dader naar de buitenwijk Montreuil, waar de Seat zaterdag werd teruggevonden.

Zie ook:  Brusselse Homo-buurt tijdlang afgesloten voor anti-Terreuractie

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com – CNN → Video's


        
                                     

vrijdag 20 november 2015

De Ochtendkus van 'Annemiek Schrijver' | Rhianna Gralike: "Ik mag er zijn" ‼


Video – Kijk·Tip  →  Annemiek Schrijver wordt iedere ochtend wakker naast een bekende of onbekende man of vrouw.

Zij werd geboren als Richard, maar bewaarde haar geheim als het goud in Fort Knox. Door kardinaal Eijk werd ze besprenkeld met een ijskoude douche. Maar toch vindt ze nog altijd warmte in haar geloof.

Vanochtend worden we wakker gekust door:  Rhianna Gralike  →  Video:  Transgender niet welkom in kerk

Ze vecht tegen de discriminatie van transgenders en putte tijdens haar verandering van geslacht juist kracht uit haar geloof. Door haar familie wordt ze helemaal geaccepteerd, hoewel, soms wordt ze nog aangesproken als opa. 

Vandaag krijgen we de Ochtendkus van:  Rhianna Gralike
bronnen: NPO Spirit – Eva de Boer / KRO-NCRV                                     

Bas van der Meer | Geen stage voor 25-jarige Bas omdat hij 'Openlijk Homo' is

Bas van der Meer (25) uit Drachten dacht dat alles geregeld was. Maar gisteren kreeg hij een vreemde e-mail van A. Th. de Boer en Zn - het bedrijf waar hij stage zou gaan lopen. Hij is op het laatste moment toch afgewezen omdat hij 'openlijk homo is'.

"De mail die ik heb gekregen heeft mij diep geraakt. Ik word gediscrimineerd vanwege mijn seksuele geaardheid", schrijft Bas op zijn Facebookpagina. Op diezelfde pagina staan foto's van hem en zijn vriend Jan Willem.

"Niet het feit dat ik een andere geaardheid heb is het probleem, maar het uiten ervan wel. Het bedrijf kwam er namelijk via mijn Facebook- account achter dat ik een vriend heb".                           
                         
                                                
Christelijk
Bas van der Meer is om geloofsredenen afgewezen, schrijft het Algemeen Dagblad, dat de e-mail met de afwijzing heeft ingezien. Het christelijke tuin- en dierenbedrijf zou Bas niet als stagiair willen aannemen omdat 'God het uitleven van een homoseksuele geaardheid afkeurt'. 

De student Small Business & Retail Management uit Drachten is 'absoluut' van plan een rechtszaak te beginnen. In zijn Facebookbericht doet Bas ook de oproep zijn bericht online te delen. Dat is inmiddels al ruim 32.000 keer gebeurd. "Ik ben wie ik ben, en ik hoop dat het een bood- schap is voor iedereen dat de homoacceptatie nog niet is wat het wezen moet".

De eigenaar van het bedrijf wilde niet meer reageren op de kwestie.

bronnen: RTL·Nieuws.nl / Facebook.com / RTL·LateNight.nl / HartVanNederland.nl
                     
                                  

donderdag 19 november 2015

Groot-Brittannië | Zayn Malik: "Gay geruchten zijn lastig voor One Direction" ‼

Zayn Malik heeft voor het eerst sinds hij uit One Direction stapte een groot openhartig interview gegeven. Daarin gaat hij ook in op de hardnekkige geruchten dat er een relatie binnen de boyband wordt verzwegen. Hij ontkent alles categorisch.

De 22-jarige Zayn Malik besprak met The Fader Magazine hoe het is om in een van de grootste boybands van de wereld te zitten. "We waren de grootste, beroemdste boyband ter wereld, maar het voelde raar. Er werd ons verteld blij te zijn met iets waar we helemaal niet blij mee waren". Ook geeft hij toe dat hij zelf niet naar One Direction zou luisteren. "Dat is geen belediging, dat zeg ik als 22-jarige man".

Gay geruchten
Volgens Zayn Malik hebben de bandleden van One Direction moeite met de gay geruchten die er over de band zijn. Bij alles wat ze doen, zitten de fans er bovenop, op zoek naar het ene stukje bewijs dat twee leden echt een geheime relatie hebben. "Het is niet eens grappig meer en het blijft best moeilijk voor hen. Ze slaan niet zomaar een arm om elkaar heen, omdat ze zich zo bewust zijn van wat er wordt gezegd. Ook al is het helemaal niet waar. Ze moeten heel gewoon gedrag achterwege laten".

Zayn Malik begrijpt het wel: "Het is gewoon hoe de fans zijn. Ze zijn zo gepassioneerd. Als ze eenmaal een idee hebben, dan is het hoe dan ook waar. Zonder die passie, obsessie bijna, zouden we ook nooit ons succes hebben gehad".

Zie hieronder een filmpje van de best wel sexy fotoshoot die The Fader Magazine bij het interview maakte. Als je goed luistert hoor je een mini-previewtje van Zayn's nieuwe single Befour.

Zie ook:
Is 'One Direction' Homo ?!  /  Zayn Malik dumpte verloofde niet per sms  /  Zayn Malik zou niet zelf luisteren naar 'One Direction'     

bronnen: Gay.nl / TheFader.com / YouTube.com                                     

TV - TLC - Kijk·Tip - 'Becoming Us' | "Wat als je vader ineens moeder wordt" ?!

TLC - 'Becoming Us' → Ben is een 16-jarige jongen uit de buurt van Chicago die van fotografie houdt, een leuke vriendin heeft en altijd gelukkig heeft samengewoond met zijn twee ouders Charlie en Suzy. Maar net als hij denkt dat hij het leven helemaal onder controle heeft, krijgt hij te horen dat niet alleen zijn ouders gaan scheiden, maar dat zijn vader ook voortaan als vrouw door het leven wil gaan. 

Wat betekent deze verandering in het leven van de jonge tiener die het gevoel heeft ineens zijn vader kwijt te raken ?!  Hij vindt steun bij zijn vriendin Danielle die toevallig óók een vader heeft die transgender is. De serie vertelt het verhaal door de ogen van Ben, maar laat ook de emotionele en lichamelijk worstelingen zien waar zijn vader Charlie mee te maken krijgt sinds diens besluit om verder te leven als Carly. 

Bens vader Charlie voelde al sinds het begin van zijn huwelijk met Suzy dat hij anders is en eigenlijk als vrouw wil leven. Toch gedroeg hij zich altijd als een voorbeeldvader: hij sportte veel met Ben en was zelfs basketbalcoach. De schok voor Ben was dan ook groot toen hij merkte dat zijn vader borsten begon te krijgen, zijn nagels ging lakken en uiteindelijk besloot om voortaan als Carly door het leven te gaan. En als Ben te horen krijgt dat Carly een geslachtsoperatie wil ondergaan, is hij helemaal van slag. Had hij altijd nog stiekem gehoopt dat het een fase was; "nu weet Ben dat de verandering definitief is en dat er geen weg terug meer is".
                            
        
                                   
Zijn aarzelende acceptatie staat in schril contrast tot die van zijn vriendin Danielle die al vanaf haar zevende weet dat haar eigen vader Daniel liever als vrouw leeft. Zij is hem (Danielle praat over Daniel meestal nog in de hij-vorm) juist tot steun als hij worstelt met de negatieve reacties uit de maatschappij en wanneer hij op straat wordt uitgescholden als 'freak'. Daniel over zijn verandering: "Het is geen hobby, het is wie ik ben. Het is de realiteit". Dochter Danielle weet dat en accepteert haar vader daarom. Ze gaat zelfs met hem mee als hij BH's wil passen.

Voor Ben is het allemaal nog wennen. Hij is bang dat hij zijn vader kwijtraakt. Carly ziet dat juist anders: "Je raakt me helemaal niet kwijt, want ik ga nergens heen. Integendeel: je krijgt meer van me dan je ooit hebt gehad".

Becoming Us is vanaf donderdag 19 november tot en met donderdag 21 januari om 21.00 uur te zien op TLC.

Zie ook:
Nieuwe reality-serie over Transgenders: "Becoming Us" ‼  /  TLC–serie: 'Becoming Us' | "Transformatie van een vader tot vrouw"   
bronnen: TLC.nl / DiscoveryNetworks.nl – Dunja Engelbracht / YouTube.com


        
                                     

Vught – Flemming Viguurs | Grote chaos, m'n telefoon en Facebook ontploffen

Vught  –  De 19-jarige Flemming Viguurs uit Vught bestormt op dit moment de iTunes top 10 met het nummer 'Digital Age'. Op 9 staat hij inmiddels, een plekje boven Justin Bieber met What do you mean. "Ik sta ervan te kijken", vertelt hij. "Toen ik gisteren wakker werd, stond ik nog op nummer 125. En nu op 9. Mijn leven is een grote chaos. Mijn telefoon en Facebook zijn ontploft".

En dat terwijl het nummer van Flemming Viguurs maandag pas werd gelanceerd. "Vrienden en familie waren al enthousiast. Nu de rest van Nederland nog", hoopt Flemming Viguurs ... die bij de meisje – maar ook de jongens – goed in de smaak valt.

Waar het gaat eindigen, kan Flemming Viguurs niet voorspellen. Dat hij echter nu al een plekje boven Justin Bieber staat in de lijst, kan hij niet bevatten. Maar hij laat alles op zich afkomen.
                                              

Ontdekt op YouTube
Flemming is een singer songwriter, maar het nummer 'Digital Age' schreef hij niet zelf. Dat deed de Australische artiest Adrian McPhee. Hij ontdekte Flemming op YouTube.

Met Adrian hoopt Flemming Viguurs zeker nog vaker te kunnen samenwerken. Vooral omdat hij in het Engels wil blijven zingen. Volgende week hebben de twee dan ook alweer afgesproken. ''En dan maar kijken of we opnieuw iets moois kunnen maken. Ik heb één doel. En dat is in elk geval geen eendagsvlieg worden".

En de droom ?! "Net als zijn grote voorbeeld Ed Sheeran de wereld veroveren".    
                         

                          
Coverband "Baby Blue"
Naast zijn net begonnen solocarrière zingt Flemming ook in de coverband Baby Blue uit Schijndel. Iets dat wat hem betreft echt niet in gevaar hoeft te komen. "Ik heb het er ook met de jongens van Baby Blue over gehad", vertelt hij. "En het kan gewoon samen. Zeker nu we met de band ook hartstikke goed gaan".

Gewoon genieten is dan ook wat de jonge zanger de komende tijd gaat doen. En hopen dat de radiostations zijn single oppikken.

Zie ook:
Flemming Viguurs – Facebook   Flemming Viguurs – Instagram  /  Flemming Viguurs – Twitter  /  Flemming Viguurs – iPhoneogram  

bronnen: OmroepBrabant.nl / Twitter.com / YouTube.com / RTL·LateNight.nl


                                 

woensdag 18 november 2015

Gay Pride Parade in "Rio de Janeiro" brengt eerbetoon aan Franse slachtoffers

Rio de Janeiro – Pride Parade  →  Tijdens de Rio de Janeiro Pride Parade verzamelden duizenden mensen zich op Copacabana Beach. Tijdens de mars werden de slachtoffers van de terreuraanslagen in Parijs herdacht.

Duizenden mensen marcheerden zondag over de Avenida Atlantica om te vieren welke stappen er zijn gezet op het gebied van homorechten. Daarnaast werd opgeroepen een einde te maken aan geweld tegen homo's en transgenders.

De Parade werd dit jaar voor de twintigste keer gehouden. De opening werd verzorgd door een drag queen die Edith Piaf's "La Vie En Rose" zong, een eerbetoon aan de slachtoffers in Parijs. "We mogen niet vergeten wat voor verdriet al die families doormaken nu ze geliefden zijn verloren. Net zoals veel van ons geliefden zijn kwijtgeraakt".

Hieronder de beelden.  Een fotoreportage van Rio Pride is te vinden bij:  NewNowNext.com

bronnen: Winq.nl / NewNowNext.com / Yahoo.com                                           

Mr. 'Klaus Burkart' | "Mister Gay World geeft zijn titel terug en neemt ontslag"


Mr. Gay World neemt onslag  →  Mister Gay World - Klaus Burkart - heeft om persoonlijke redenen zijn titel teruggegeven en ontslag genomen. 

Klaus werd in mei gekozen tot Mister Gay World en heeft nu in een brief zijn titel overgedragen. Volgens Klaus was zijn overwinning een enorme uitdaging maar om aan al de verwachtingen en taken te voldoen die erbij komen kijken was een nog grotere uitdaging.

Verder geeft hij aan dat zijn titel hem gevuld heeft met trots en plezier maar dat hij door veranderingen in zijn persoonlijke leven niet meer kan voldoen aan de verwachtingen zoals de titel Mister Gay World die vraagt.

Nu Mister Gay World Klaus Burkart zijn titel heeft teruggegeven, neemt runner-up Mass Luciano uit Hong Kong het stokje over.         
                           

COC | Minister Plasterk onderzoekt invoering verbod Transgenderdiscriminatie

Minister Ronald Plasterk (BZK) onderzoekt de invoering van een wettelijk verbod op transgenderdiscriminatie en bericht de Tweede Kamer daar rond kerst over. Dat schrijft de bewindsman in een brief aan COC Nederland.

Het COC vroeg de minister om zo'n verbod in een brief van 1 november. Aanleiding was een rapport van Transgender Netwerk Nederland over veelvoorkomende discriminatie van- en geweld tegen transgenders. De Tweede Kamer verzocht Ronald Plasterk om een snelle reactie op het COC-voorstel.

Wetswijziging
De minister schrijft nu aan het COC dat hij de Kamer rond kerst een aanpak zal schetsen om tot een wetswijziging te komen. Bij zijn onderzoek naar de invoering van een wettelijk verbod zal hij buitenlandse ervaringen betrekken. Diverse Europese landen hebben al een wettelijk verbod op transgenderdiscriminatie.

Transgenders krijgen te maken krijgen met specifieke vormen van discriminatie. Zo is de sociaal-economische positie van de groep relatief slecht: transgenders ontvangen, ondanks een relatief hoog opleidingsniveau, drie keer vaker een bijstandsuitkering en zijn vier keer vaker arbeidsongeschikt. Uit TNN-onderzoek blijkt dat meer dan de helft (54%) maandelijks of vaker wordt beledigd en/of in de afgelopen 12 maanden een gewelddadig incident meemaakte.

Momenteel is er niet één wettelijke bepaling die transgenderdiscriminatie expliciet verbiedt.

COC Nederland pleit voor een wettelijk verbod op transgenderdiscriminatie in de Algemene wet gelijke behandeling (Awgb). Het COC wil dat het voor werkgevers, scholen, uitgaansgelegenheden, winkels, sportclubs, OV-bedrijven en anderen volstrekt helder wordt dat ze transgenders niet mogen discrimineren.

Plasterk beloofde het COC in 2013 al politieke steun voor een verbod op transgenderdiscriminatie in de Awgb, maar diende nog geen wetsvoorstel in.

bronnen: COC.nl – COC Nederland / YouTube.com


        
                           

dinsdag 17 november 2015

'Roze' Nieuwslezer | Winfried Baijens wordt nieuwe presentator NOS Journaal


Hij timmerde de laatste jaren hard aan de weg en niet zonder succes. Van 2003 tot 2007 presenteerde Winfried Baijens al het NOS Jeugdjournaal en binnenkort mag hij aanschuiven als presentator bij het NOS Journaal.

"Ik vind het een eer", aldus Winfried Baijens. "Ik kan niet wachten om weer met nieuws en de dagelijkse journalistiek bezig te zijn.'

Winfried Baijens zal zich vanaf januari 2016 bij het presentatieteam voegen. Naast het NOS Jeugdjournaal presenteerde hij eerder reeds NOS op 3. Winfried Baijens zal zijn nieuwe baan gaan combineren met de presentatie van het NOS Radio 1 Journaal op de zaterdagochtenden.

Expreszo
Winfried Baijens is openlijk homoseksueel, maar maakt daar zelden echt een punt van, enkel wanneer hij daarmee een groter belang behartigt. In 2006 stond Baijens op de derde plaats in de Expreszo 100, uitgebracht door homojongerenmagazine Expreszo. Deze lijst vermeldde 100 Bekende Nederlanders en Vlamingen die hun homoseksualiteit op een positieve manier uitdragen.

Haatspeech Benedictus
In 2012 liet Baijens zich uitschrijven als lid van de rooms-katholieke kerk na een kerstspeech van toenmalig paus Benedictus, waarin deze stelde dat homoseksuelen "de essentie van het menselijke wezen vernietigen". "In eerste instantie dacht ik: laat maar zitten, het raakt mij zelf verder niet", legde hij uit. "Maar dit soort uitspraken heeft in landen waar het wél uitmaakt grote gevolgen en zet aan tot enorme homohaat". 


bronnen: Gay.nl / NOS.nl / YouTube.com


        
                           

Amerika - Charlie - Showbizz - Breaking News | "Charlie Sheen is Hiv-positief"

Charlie Sheen  →  In de Amerikaanse Today Show maakte Charlie Sheen vandaag in een exclusief interview bekend Hiv-positief te zijn.

"Ik ben hier om toe te geven dat ik Hiv-positief ben", vertelde de 50-jarige acteur. Mensen die besmet zijn met het Hiv-virus, kunnen de onge- neeslijke ziekte Aids krijgen. De arts van Charlie Sheen laat weten dat dit bij de acteur niet het geval is. Charlie Sheen kreeg de diagnose vier jaar geleden te horen, maar weet niet precies hoe hij het heeft opgelopen.

"Ik moet een einde maken aan de talloze aanvallen en de pijnlijke sub-waarheden die vertellen dat ik het gezonde leven van vele anderen zou hebben bedreigd", aldus Charlie Sheen. Hij beweert dat het 'onmogelijk' zou zijn dat hij het virus aan anderen heeft overgedragen. Hij geeft toe dat hij sinds de diagnose onveilige seks heeft gehad met twee verschillende mensen, maar dat zij op de hoogte waren van zijn diagnose.

De acteur vertelt verder dat hij zijn diagnose deelde met mensen die hij dacht te kunnen vertrouwen, maar dat hij voor 'miljoenen' is afgeperst om zijn ziekte geheim te houden. "Mensen vergeten dat dit ook het geld van mijn kinderen is", aldus Charlie Sheen.

Charlie Sheen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest bekende Hollywood-acteurs. Hij was onder andere te zien in 'Wall Street' en 'Red Dawn'. De laatste jaren was hij vooral te zien in 'Two and a Half Men', maar daar is hij wegens zijn verslechterde reputatie ontslagen.

In de laatstgenoemde serie speelde Charlie Sheen een onverantwoordelijke 'womanizer', een karakter dat op het lijf van de acteur geschreven was. Hij bekende in 1995 dat hij meer dan 50.000 dollar had uitgegeven aan prostituees en belandde daarnaast ook nog in een afkickkliniek.

Zie ook:

bronnen: OUT.tv / Today.com / YouTube.com – Telegraaf TV                                 

Docu-reeks: 'Mijn Pik & Ik' | De lusten en lasten van het hebben van een Penis

Does size matter ?!  Wanneer gaat een gezond seksleven over in een seksverslaving ?!  Is de maat van je penis reden om je relatie te beëindigen ?!  Schaamteloos, bloedeerlijk en met de nodige humor vertellen vijf documentaires over mannen en hun penis in: "Mijn Pik En Ik". 

Vijf jonge filmmakers leggen voor de camera hun zielenroerselen over hun seksuele frustraties bloot. Hierdoor krijgen we een kijkje in de verborgen wereld van mannen en hun relatie met hun penis. Mijn Pik En Ik is vanaf 3 november iedere dinsdag om 22.55 uur te zien bij BNN op NPO 3.

03 november: Unhung Hero
Does size matter ?!  Patrick wordt publiekelijk afgewezen door zijn vriendin als hij haar ten huwelijk vraagt tijdens een basketbalwedstrijd. De beelden gaan viral en binnen vier dagen tijd is het blauwtje van Patrick al 10 miljoen keer bekeken. De reden van de afwijzing ?!  Patricks penis is te klein.
Brian Spitz, Verenigde Staten

10 november: A Complete History of My Sexual Failures
Filmmaker Chris Waitt gaat op zoek naar al zijn exen en legt hen een vraag voor die even pijnlijk is voor hen als voor de maker: "Waarom heb je me gedumpt" ?!  Het leidt tot een hilarisch en ontroerend document over een chaotisch liefdesleven.
Chris Waitt, Verenigd Koninkrijk

17 november: The Good Son
Het ongelofelijke verhaal van de 22-jarige Israeliër Or die in het geniep spaart voor een geslachtsverandering in Thailand. Hij liegt erover tegen zijn conservatieve ouders en keert vervolgens terug naar huis als vrouw. Een spannend verhaal over angst en gebrek aan vertrouwen, over wilskracht, het belang van familie en te kunnen zijn wie je bent.
Shirly Berkovitz, Israël

24 november: Big Like Me
Van pillen tot pompen en plastic implantaten, in Big Like Me gaat de comedian Greg Bergman all the way in zijn obsessie om een grotere penis te krijgen. De film legt schaamteloos en genadeloos het getroebleerde brein van de 'post porn male' bloot.
Greg Bergman, Verenigde Staten

01 december: Confessions of a Sex Addict
Jeff Leach is een succesvolle stand up comedian. Het belangrijkste in zijn leven ?!  Vrouwen in zijn bed krijgen. Met 27 jaar staan er al 300 vrouwen op zijn lijstje. Maar nu wil hij wel eens een serieuze relatie. In deze hilarische documentaire onderzoekt Jeff waarom het hem maar niet lukt een vrouw als meer dan bedgenoot te zien.
Lucy Wallace, Engeland

"Mijn Pik En Ik"  –  Dinsdag 03 November t/m Dinsdag 01 December 2015  –  5 Weken / 5 Documentaires  –  22.55 uur  –  NPO 3

Zie ook:  BNN met penisprogramma "Mijn Pik En Ik"  /  "Mijn Pik En Ik" → Docu-reeks van BNN op NPO 3

bronnen: BNN.nl / YouTube.com


        
                                             

maandag 16 november 2015

Amsterdam | "Amsterdam krijgt 'LHBT·vriendelijke opvang' voor asielzoekers"

Alle opvang voor asielzoekers in Amsterdam wordt LHBT-vriendelijk. Dat besloot de gemeenteraad vorige week naar aanleiding van de berichten over LHBT-asielzoekers die problemen ondervinden in de opvang.

Op initiatief van GroenLinks-raadslid Simion Blom werd besloten dat de voorzieningen in Amsterdam een LHBT-sensitief beleid gaan voeren, waarmee Amsterdam een voorbeeld moet worden voor de rest van het land. GroenLinks zegt regelmatig berichten te ontvangen van 'incidenten' en grove misstanden in Asielzoekerscentra (AZC), waarbij de seksuele gerichtheid of genderidentiteit van deze asielzoekers een rol speelt. 

Raadslid Simion Blom: "Dit probleem is al jarenlang bekend, maar duidelijk nog niet voldoende aangepakt. Het kan anders en daarbij gaat Amsterdam nu voorop lopen. Daar zijn ingebed beleid en trainingen voor alle medewerkers voor nodig. De serieuze incidenten in AZC's elders in het land en de positie die de gemeente internationaal wil hebben als LHBT-vriendelijk, verplichten Amsterdam hiertoe".

Aparte opvang
COC Nederland vroeg Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Veiligheid en Justitie) eind oktober om maatregelen te treffen betreffende de veiligheids- situatie van LHBT asielzoekers in (nood)opvanglocaties. Ze pleitten toen onder andere voor een aparte opvang voor LHBT-asielzoekers die daar behoefte aan hebben. De gemeente Amsterdam zet met dit plan nu een eerste stap.

Gay&Night
Magazine Gay&Night interviewde voor het novembernummer een homoseksuele Syrische vluchteling die in een Nederlands opvangcentrum te maken kreeg met discriminatie. "Het is nog steeds raar om in de gemeenschappelijke douches te gaan en me uit te kleden en te douchen met de mannen die me pesten". Het magazine verschijnt volgende week, maar is nu al hieronder of gratis online te lezen via ISSUU.com.

Zie ook:

Ander Nieuws:

bronnen: Gay.nl / Issuu.com
                                 
Klik hieronder op de Gay&Night om deze online te lezen (Click to read) ... met ◄ en ► links en rechts op de rand van de Gay&Night kun je de pagina's omslaan ‼
                                                                      

Sauna's | "Informatie over Gaysauna's in Den Haag, Rotterdam en Eindhoven"


Den Haag    Gaysauna 'Blue River'

Gaysauna 'Blue River', een unieke en mooie sauna in Den Haag voor mannen.

Sauna
Onze uitgebreide faciliteiten omvatten onder andere een binnen- en buitenjacuzzi, turkse en finse sauna, koud dompelbad en een infrarood cabine.

Wellness
Voor de optimale ontspanning laat u zich onder handen nemen door onze professionele masseur. Probeer ook eens het uitgebreide Hammam ritueel.

Lounge
Tussen de saunarondes door staan u diverse mogelijkheden ter beschikking, waaronder een lounge in arabische stijl.

Relax
Uniek aan Blue River is de luxe privékamer die u kunt huren als u van ultieme privacy en ontspanning wilt genieten.

Openingstijden
Maandag en dinsdag van 17.00 tot 23.00 uur – Speciale entreeprijs: € 15,=
Woensdag is de sauna gesloten
Donderdag t/m zondag van 14.00 tot 23.00 uur

Op feestdagen gelden entreeprijs en tijden als op zondag ‼

Gaysauna 'Blue River'
Valkenboslaan 181-191 
2563 CT  Den Haag
Telefoon: 070-3646407  Gaysauna 'Finland' is


Rotterdam    Gaysauna 'Finland' 

Gaysauna 'Finland' is één van de langst geopende sauna's in Rotterdam. 

Al sinds 1980 hangt in deze sauna altijd een gemoedelijke, gezellige en relaxte sfeer. Dagelijks open vanaf 12.00 uur.

Hier vindt je nog de ontspannen gezelligheid die garant staat voor een plezierige middag en/of avond. Traditiegetrouw serveren wij aan onze gasten iedere zondag in de voormiddag soep van het huis.

Behalve een drankje aan onze bar is er voor onze gasten ook een kleine kaart met diverse keuzes / maaltijden.

Op de eerste verdieping hebben wij een spannende playground van 250 m². Condooms met glijmiddel zijn gratis verkrijgbaar. Er zijn bij ons geen badslippers aanwezig, wij raden u aan deze zelf mee te nemen.

Voorzieningen
•  Prive lockers    
•  Warme en koude douches
•  Finse sauna
•  Turkse sauna
•  Hot whirlpool
•  Koud dompelbad
•  Koud voetenbad
•  Diverse relax-cabines / banken
•  2 Grote relax-bedden
•  2 Darkrooms met sling
•  Filmzaal met groot filmdoek
•  Rookruimte met TV-hoek
•  Free WIFI

Openingstijden
Maandag: 12:00 tot 24:00 uur    
Dinsdag: 12:00 tot 24:00 uur
Woensdag: 12:00 tot 24:00 uur
Donderdag: 12:00 tot 24:00 uur
Vrijdag: 12:00 tot 02:00 uur
Zaterdag: 12:00 tot 02:00 uur
Zondag: 12:00 tot 24:00 uur

Gaysauna 'Finland'
Grondherendijk 7 
3082 DD  Rotterdam
Telefoon: 010-2235895


Eindhoven    Gaysauna 'Bonaparte'

Bij ons kunt u terecht voor heerlijke ontspanning, wij bieden diverse sauna faciliteiten. Kom langs en stap in onze heerlijke Finse sauna en vervolgens nuttigt u een drankje aan onze bar.

Wat vindt u bij ons
•  Een Finse sauna   
•  Een stoomsauna met desinfecteersysteem
•  Grote douche ruimte met een koude regen douche
•  Een grootbeeld video-tv
•  (Privé) Relaxruimtes
•  Een dakterras van 100 vierkante meter
•  Een gezellige bar met vriendelijke bediening

Finse Sauna
De meeste sauna's worden gebouwd van hout. Houten sauna's geven een natuurlijke uitstraling. Bij dit type is de lucht erg droog en warm en lastig om in te ademen. Dagelijks gebruik van deze sauna wordt ontraden en als beginner kun je er beter maximaal 10 minuten in verblijven.

Stoomsauna
Een klassiekse stoomsauna heeft 100% luchtvochtigheid bij ong. 45-50 Celsius. Er hangt een dichtte mist in de stoomsauna, zodat u maar enkele meters ver kunt zien.

Door de grote luchtvochtigheid in de stoomsauna worden de luchtwegen gereinigd. Een stoomsauna is goed bij een beginnende verkoudheid en verstopte neus.

De stoomsauna wordt constant en automatisch gedesinfecteerd.

Voordelen van een sauna bezoek
•  Verbetering van de algehele doorbloeding    
•  Conditie van de aderen wordt verbeterd
•  Betere weerstand tegen temperatuurswisselingen
•  Zorgt voor een gezonde huid
•  Diepe ontspanning en vermindering van stress
•  Verlicht gewrichts- en spierpijn
•  En nog vele andere voordelen

Openingstijden
De sauna is dagelijks geopend van 12:00 tot 02:00 uur    
Elke dag vanaf 21:00 uur is de entreeprijs maar: €11,00 – Met elke dag gratis soep
Elke dinsdag, gratis maaltijd tussen 18:00 en 20:00 uur
Elke woensdag kortingsdag, entreeprijs is dan: € 11,00
Elke derde zaterdag van de maand: Beertjes Meeting
Elke laatste vrijdag van de maand: DikkeMaatjes Dag

Gaysauna 'Bonaparte'
Ledeganckstraat 1 
5615 KC  Eindhoven
Telefoon: 040-2511238

bronnen: GayOkay.nl / YouTube.com                                                                                                       
   **  Video ‼    De voormalige Gaysauna "Thermos" in de Raamstraat te Amsterdam
                         

zondag 15 november 2015

Discussie tussen een Homokoppel is niet anders dan binnen een Hetero-relatie

Als homo krijg je waarschijnlijk geregeld de vraag of een relatie tussen twee mannen anders is dan een heterorelatie. Het antwoord hierop is 'NEE' en dat proberen de vloggers Ryan Wagner en Gregory Nabours duidelijk te maken met hun video "Weird Things Gay Couples Do".

In het filmpje laten twee mannen alle rare en veel voorkomende discussies zien die homokoppels hebben. Discussiëren over wat ze moeten eten, de hond samen verwennen of welke kleren ze aantrekken en nog veel meer.

Eigenlijk verschilt het niet zo heel veel met hetero-stellen toch ?!

bronnen: OUT.tv / BuzzFeed.com / YouTube.com