zaterdag 14 november 2020

Johannes ten Hoor - 'Homo in de Klas' | "Ik geef voorlichting op Refo-scholen"



Johannes ten Hoor  –  De anti-Homoverklaring van tientallen Reformatorische scholen in ons land legt een onveilig leerklimaat bloot. Dat zegt Johannes ten Hoor, initiatiefnemer van Homo in de Klas. Hij geeft voorlichting over Homoseksualiteit op middelbare scholen en daarbij staat zijn persoonlijke ervaring als Homo in het Reformatorische onderwijs centraal.

Zie ook:  Eerst durfde hij er zichzelf niet te zijn, nu geeft Johannes voorlichting op Refo-scholen ‼

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:
   Mogen Reformatorische scholen eisen dat ouders Homoseksualiteit afwijzen ?!  

bronnen: RTL·Nieuws.nl / YouTube.com


                                           

Breda | Regenboogbankjes in het Valkenbergpark besmeurd met zwarte verf ‼



Breda  →  De bankjes in het Valkenbergpark waarover een Regenboogvlag gedrapeerd ligt, zijn vrijdagochtend besmeurd met zwarte verf. De verf was nog nat toen het ontdekt werd. "Dit is heel pijnlijk" ‼ 

"Dit raakt me echt super erg", vertelt 'Bente Spooren' van Bo Breda. Met de gemeente en andere organisaties – die zich hard maken voor acceptatie van onder andere de LHBTIQ+gemeenschap – hebben ze de bankjes op 11 oktober onthuld, tijdens "ComingOut Day" ‼  De bankjes zijn een alternatief voor de Regenboogzebrapaden waarvan de verf al snel vervaagde. 

Na de ontdekking is meteen 'handhaving' eropaf gestuurd. Schoonmakers hebben de nog natte verf kunnen verwijderen. "Gelukkig is er snel actie ondernomen", zegt Bente Spooren. "Maar dit is wel een steek naar de LHBTIQ+-gemeenschap en laat zien dat 'zulke symbolen' nog steeds nodig zijn" ‼

Lees verder op de website van AD.nl:
Regenboogbankjes in Valkenbergpark in Breda besmeurd met zwarte verf | "Dit is een steek naar de LHBTIQ+-gemeenschap" ‼  

Zie ook:

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad → Breda / Twitter.com – Paul Depla → Burgemeester van Breda
                                                          
                                                         

vrijdag 13 november 2020

TV | "Bachelorette krijgt Gay-editie met 'Prince Charming' Marvin uit Limburg"


Televisie  →  Een tijdje terug scoorde Videoland flink met 'De Bachelorette', de bekende datingshow die nieuw leven werd ingeblazen met Gaby Blaaser die op zoek ging naar haar droomman. Nu komt RTL met een Gay-spin-off: "Prince Charming"

De 29-jarige Limburger 'Marvin' reisde eerder dit jaar af naar SiciliĆ« en nee, dat deed 'ie uiteraard niet alleen. Maar liefst 10 mannen strijden om het hart van deze letterlijke prins op het witte paard.

Lees verder op de website van SuperGuide.nl:  "TV Bachelorette krijgt Gay-editie met 'Prince Charming' Marvin" ‼

Zie ook:
RTL komt met spin-off The Bachelorette | "Tien mannen proberen Marvins hart te veroveren" ‼  /  Marvin (29) → Prince Charming 
Na Bachelorette nu ook Nederlandse versie van Prince Charming  /  Marvin (29) zoekt droomman in datingshow 'Prince Charming'

Update:  

bronnen: SuperGuide.nl → Veronica SuperGuide / Facebook.com – Televizier.nl


                                         

Europese Commissie wil haat tegen 'seksuele minderheden' strafbaar maken ‼




Europa    De "Europese Commissie" pleit voor een uniform Europees beleid om 'discriminatie jegens seksuele minderheden' tegen te gaan. Als het aan de "Europese Commissie" ligt wordt haat tegen de 'LHBTIQ+-gemeenschap' strafbaar ‼  Ook moeten EU-landen het ouderschap van bijvoorbeeld Homo-ouders uit andere lidstaten erkennen. 

De voorstellen maken deel uit van 'n pakket om Homohaat en discriminatie een halt toe te roepen. De rechten van LHBTIQ+'ers staan volgens de commissie in Europa onder druk, getuige de "LHBTIQ+-vrije zones" in Polen en de 'Hongaarse plannen' om in de grondwet vast te leggen dat alleen een man en een vrouw samen ouders kunnen zijn. Van ondervraagde LHBTIQ+'ers zegt 43% gediscrimineerd te worden en dat aantal groeit. 
                                  
                                         
LHBTIQ+'ers lijden ook nog eens extra onder de 'Corona-crisis', stelt de Europese Commissie. De 'Corona-pandemie' treft kwetsbare burgers als hen die bovengemiddeld vaak dakloos, arm of ziek zijn harder ‼  Hulporganisaties waarschuwen dat bijvoorbeeld 'jongeren uit deze groep' die tijdens lockdowns opgesloten zitten met onverdraagzame huisgenoten gevaar zouden kunnen lopen. 

Lees verder op de website van Parool.nl:  "Europese Commissie wil haat tegen 'seksuele minderheden' strafbaar maken" ‼

Zie ook:
Europese Commissie | Vervolg Homohaat en erken Homo-ouderschap  /  Europese Commissie wil meer bescherming voor LGBTIQ+'s De Europese Commissie wil LHBTIQ+mensen beter beschermen   Brussel komt met strategie voor Homorechten in alle EUlanden 
Wat houdt LGBTIQ+strategie van de Europese Unie in ?!  /  Europa | LHBTIQ+plannen Europese Commissie geen seconde te vroeg

bronnen: Parool.nl / Twitter.com – VRT.be → VRT Nieuws / Twitter.com – Parool.nl
                                                     
                                                           

donderdag 12 november 2020

Noorwegen verbiedt nu ook haatspraak tegen 'Biseksuelen en Transgenders' ‼


Noorwegen  LHBTIQ+'ers  →  In Noorwegen is 'de anti-discriminatiewet' die Homo's en Lesbiennes beschermt tegen haatspraak uit- gebreid zodat ook Biseksuelen en Transgenders worden beschermd.

De wet voorziet tot drie jaar cel voor wie in 't openbaar HoLeBi-fobie en Trans-fobie verspreid. De wet verbiedt niet alle haatspraak ‼ Deze harde taal moet gericht zijn tegen bepaalde groepen en deze ontmenselijken. 


bronnen: BeOut.be / GayStarNews.com / Twitter.com – GayStarNews.com
                                               
                                                                       

De Hongaarse regering wil verbod op adoptie voor Homoparen in de grondwet


Hongarije  →  De regering van Hongarije wil in de grondwet opnemen dat 'alleen getrouwde stellen' kinderen kunnen adopteren. Dat komt feitelijk neer op een adoptieverbod voor 'partners met hetzelfde geslacht', omdat in Hongarije alleen een 'huwelijk tussen man en vrouw' mogelijk is. Alleenstaanden kunnen in 't voorstel alleen een kind adopteren na toestemming van de minister voor Familie- zaken

In een amendement op de grondwet dat tegelijkertijd bij het parlement is ingediend, staat bovendien dat kinderen met de 'christelijke' opvatting van man- en vrouw-rollen moeten worden opgevoed. 

De conservatieve regering van premier OrbƔn zegt dat de wetsvoorstellen bedoeld zijn om de rechten van kinderen bij adoptie te versterken.

                                                    

                                              
Zie ook: 
Hongaarse regering wil 'adoptie voor Homokoppels' verbieden ‼  /  Hongarije wil adoptie voor Homokoppels verbieden
   
bronnen: NOS.nl / Facebook.com  RTL·Nieuws.nl / Twitter.com – Kim van Sparrentak → NOS.nl
                                              

woensdag 11 november 2020

007 | "Lesbische actrice 'Lashana Lynch' wordt nieuwe 007 in No Time To Die"


007 – James Bond  →  De zwarte, Out en Britse, met Jamaicaanse roots, Lashana Lynch (32) wordt op het einde van 'No Time To Die' de nieuwe 007 ‼ 

We schrijven 'Out', maar enkel LGBTQ Nation zegt dat Lashana Lynch out is als haar 007-personage 'Nomi' ... een Lesbisch karakter dus ‼

Het is niet per definitie dat Lashana Lynch / Nomi de nieuwe James Bond wordt. Ze wordt wel de nieuwe agent 007.

De film wordt in april 2021 in de bioscopen verwacht ‼ 
                                                     
        

bronnen: BeOut.be / LGBTQ·Nation.com / YouTube.com / Twitter.com – HLN.be → Het Laatste Nieuws
                                                      
                                                   

Poolse Nationalisten vallen met vuurwerk een 'Huis met Regenboogvlag' aan ‼




Polen – Warschau  →  In Warschau hebben nationalistische betogers vandaag - woensdag 11 november 2020 - een gebouw waar een Regenboogvlag hing aangevallen. Dat meldt Kris Oosting. 11 november is Onafhankelijkheidsdag in Polen.



bronnen: BeOut.be / HLN.be / Twitter.com – RĆ©my Bonny / Twitter.com – Kris Oosting
                                                     
                                              
                                                            

dinsdag 10 november 2020

Televisie - Vanavond - NPO3 - 21:20 uur | Laatste aflevering van: Hij is een Zij


Jan Kooijman kijkt voor de laatste keer mee met de deelnemers. 'Nanoah' is niet blij met het resultaat van haar borstkasoperatie. Ze wil opnieuw onder het mes. 'Ilona' neemt een heftig besluit over haar toekomst. 

Hoewel er een einde komt aan Hij is een Zij, zijn nog niet alle Transitie-processen voltooid. 'Nanoah' wil bijvoorbeeld opnieuw onder het mes, na- dat een 'hersteloperatie aan haar borstkas' niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Bij 'Finn' is het ook allerminst zeker of alles goed gaat ‼  Zijn Penis-operatie brengt complicaties met zich mee, waardoor zijn droom om staand te kunnen plassen misschien niet uitkomt.

'Ilona' ondervindt vooral mentaal de vervelende gevolgen van haar wens om vrouw te worden   Ze krijgt zo veel 'negatief commentaar' op haar nieuwe uiterlijk, dat ze een drastisch besluit neemt over haar toekomst. 


Zie ook: 
Hij is een Zij → Special | "Het Transgenderhotel" ‼  /  Hij is een Zij | "Het Transgenderhotel volgt Anne's gezichtsoperatie"

bronnen: TV·Gids.nl / YouTube.com


      
                                 
      
                                       

Mogen Reformatorische scholen eisen dat ouders Homoseksualiteit afwijzen ?!




Reformatorische scholen  'Homoseksualiteit'    De 'Tweede Kamer' debatteert morgen over de 'burgerschapsopdracht van scholen'. Een debat over botsende grondrechten ‼  Mogen Reformatorische scholen bijvoorbeeld van ouders eisen dat ze een identiteitsverkla- ring tekenen waarin een 'Homoseksuele' levenswijze wordt afgewezen ?! 

Nee, zegt een deel van de Kamer. Ja, zei ChristenUnie-minister Arie Slob voorafgaand aan het debat. 'Trouw' besteedt vandaag aandacht aan dit onderwerp door met twee 'Homoseksuele' jongemannen in gesprek te gaan over hun 'Reformatorische' schooltijd.

Zie ook:  Afwijzing LHBT+'s door scholen moet stoppen  /  School mag Homo niet afwijzen  /  Afwijzing van LHBT+'s op scholen moet stoppen
                                                           
  
                                           
Update I:
Minister Slob moet zich kapotschamen dat hij Homo-haatscholen de hand boven het hoofd blijft houden   Minister Slob onder vuur

maandag 9 november 2020

Amerika | "Transgenders voor het eerst genoemd in een Overwinningsspeech"


Amerika  -  De dit weekend verkozen nieuwe Amerikaanse president "Joe Biden" heeft in z'n overwinningsspeech die hij zaterdag gaf 'Transgenders' als aparte groep genoemd. Het is de eerste keer dat een pas verkozen president deze 'minderheidsgroep' in een over- winningsspeech noemde. Tijdens de campagne beloofde hij de discriminatie van Transgenders aan te pakken

Zaterdagmiddag overschreed de presidentskandidaat als eerste de kiesdrempel van 270 kiesmannen. Nadat 'CNN' de democraat uitriep tot winnaar van de verkiezingen volgden de andere nieuwszenders snel. In zijn overwinningsspeech zei "Joe Biden" dat hij een president wilde zijn voor alle Amerikanen ongeacht of ze de voorbije week op hem of op zijn tegenstander "Donald Trump", die nog steeds z'n nederlaag niet heeft toegegeven, hadden gestemd. 



bronnen: GayLive.be / YouTube.com


                                          

Met kokend water overgoten Lesbische 'Happy' mogelijk uitgezet naar Nigeria



Happy  →  'Happy', de vrouw die begin augustus in AZC Gilze overgoten werd met kokend water, moet half november voor de rechter verschijnen Ondanks het feit dat ze vanwege haar 'Lesbische' geaardheid werd aangevallen, vindt de staatssecretaris "Happy" onge- loofwaardig als LHBTIQ+, oftewel #NietGayGenoeg. Ze heeft besloten haar geen verblijfsvergunning te verstrekken  De IND noemt Happy's verklaringen onder meer summier en 'niet overtuigend'. Gevolg van de afwijzing door de IND zal zijn dat Happy uitgezet zal worden naar Nigeria, terwijl ze nog herstellende is van haar eerste- en tweedegraads brandwonden. Dat meldt LGBT Asylum Support

Stichting 'LGBT Asylum Support' heeft een brandbrief opgesteld voor staatssecretaris 'Ankie Broekers-Knol' en de Tweede Kamer waarin ver- zocht wordt de beschikking over de mogelijke uitzetting in te trekken. "De risico's die de staatssecretaris neemt zijn absoluut onaanvaardbaar", legt voorzitter Sandro Kortekaas uit. "Homoseksualiteit is bij wet verboden in Nigeria en LHBTIQ+'ers worden vaak slachtoffer van gruwelijk geweld" ‼

                                       
                                         
Zie ook:

Update:

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:

bronnen: OUT.tv / Twitter.com  LGBT·AsylumSupport.nl / Facebook.com – OUT.tv