zaterdag 5 september 2015

Marinier White neemt countryzanger 'Steve Grand' mee als date naar korpsbal

Slechts twee dagen nadat marinier 'Tanner White' de homoseksuele countryzanger 'Steve Grand' mee uit vroeg naar het Marine Corps Ball in een virale video, is zijn verzoek ingewilligd.

Nadat de zanger het filmpje onder ogen kreeg, zei hij volmondig "JA".

Hiv-positieve marinier
Tanner is Hiv-positief en heeft een YouTube-kanaal waarop hij zijn persoonlijke ervaringen deelt en stereotypes overboord gooit. Op 1 september besloot hij Grand mee uit te vragen: Hopelijk zeg je "JA". Zo niet, dan heb ik het op zijn minst geprobeerd, redeneerde hij.

We gaan ervoor
De singer-songwriter uploadde als antwoord zelf ook een video op YouTube. "Ik was vereerd dat een van onze militairen met mij naar het bal wil en me op deze manier heeft gevraagd", vertelt hij. Toen ik zag dat ik die dag vrij was, dacht ik: "We gaan ervoor".

Don't ask, don't tell
Het don't ask, don't tell-beleid is nog maar een paar jaar geleden afgeschaft, vervolgt de zanger, verwijzend naar de wet die HoLeBi's in het leger verplichtte hun seksualiteit geheim te houden. We bewandelen dus nieuwe grond en ik ben heel vereerd dat ik zo bij mag dragen aan de vooruitgang van ons land. Tanner heeft zowel voor het vaderland als voor de LGBT-gemeenschap een heleboel betekend.

Enthousiast
De marinier was door het dolle heen zodra het nieuws hem bereikte. Mijn hart sloeg een slag over. Ook Steve heeft er zin in: "Ik denk dat Tanner en ik een geweldige tijd gaan hebben".

Homoseksuele countryzanger
Steve Grand is in ons land niet heel bekend, maar in de VS gooide hij in 2013 hoge ogen met zijn videoclip 'All-American Boy'. Hij is de eerste openlijk homoseksuele countryzanger en ehm, hij is ook zeker niet verkeerd om naar te kijken. 


bronnen: LindaNieuws.nl – L'Homo / YouTube.com


       

       
                         

USA - 'Caitlyn' - Showbizz | "Caitlyn Jenner was ooit tegen het Homohuwelijk"

Caitlyn Jenner was geen voorstander van het homohuwelijk. De voormalig atleet hield er conservatieve standpunten op na en was naar eigen zeggen gehecht aan de traditie dat het huwelijk voorbehouden is aan een man en een vrouw.

Caitlyn, die voorheen door het leven ging als Bruce Jenner, werd in de talkshow van Ellen DeGeneres geconfronteerd met haar politieke voorkeur. De 65-jarige realityster presenteerde zich in het verleden namelijk als een aanhanger van de Republikeinse partij. "Daar is niks mis mee, maar veel Republikeinen zouden tegen de zaken stemmen waar jij als vrouw en transgender juist voor bent", zei Ellen.

"Ik moet toegeven dat ik vijftien, twintig jaar geleden, toen de discussie op gang kwam, niet voor het homohuwelijk was", antwoordde Bruce. De vader van Kylie en Kendall Jenner was naar eigen zeggen gehecht aan de traditie dat het huwelijk voorbehouden is aan een man en een vrouw. "Ik snapte het niet helemaal. Maar naarmate de tijd verstreek, ben ik net als veel mensen anders over dit onderwerp gaan denken".

"Ïk zou nu nooit in de weg willen staan van iemands geluk", vervolgde Jenner. "Dat is niet mijn taak. Oké, als dat woordje 'huwelijk' echt zo belangrijk voor jullie is, ga ik niet dwarsliggen". DeGeneres merkte op dat haar gast nog steeds niet helemaal overtuigd lijkt. "Jawel, ik ben voor. Het wordt ook zo'n beetje de wet in dit land. Dus ja, ik vind het prima".

Vanaf 24 september 2015 is de documentaire-serie 'I Am Cait'
wekelijks op donderdag te zien om 21.00 uur bij TV-zender TLC
                 

             


                                           

Cirque Stiletto 3 | Interview: "Nieuwe show van Karin Bloemen is Totally Gay"

Extravagante jurken, hysterische pruiken en glitterjurken die de gemiddelde discobal jaloers zullen maken. Donderdag ging "Cirque Stiletto 3", de nieuwe show van Karin Bloemen, in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De show is heerlijk over de top én opvallend gay. Van een Dolly Parton-medley met dansende cowboys in topless glitterkostuums tot een Italiaanse drag queen die prachtige operanummers zingt. De show is een bonte melange van humor, muziek en acrobatiek. We spreken Karin Bloemen in de coulissen na afloop van de première.

Op een schaal van 0 tot 10 ... Hoe Gay is Cirque Stiletto 3 ?!
It is like so Totally Gay ‼ Het is gay, het is camp, het is humor, het is muzikaal, het is brutaal, het is lief, het is chaotisch, het is alles door elkaar. Als je valt op mooie dansers, dan zou ik zeker komen kijken. En als je valt op een man verkleed als vrouw die heel mooi kan zingen, dan moet je ook komen. Heb je ook dat lijf van die man uit de dansact met de hoepel gezien ?! Wat een lichaam. De feromonen vliegen me om de oren. En als de dansers met de billen bloot gaan tijdens het Spaanse nummer. Dat is het leukste van de avond, die gil in de zaal die je dan hoort. Het is allemaal zo leuk en heel goed geregisseerd door Stanley Burleson.

In de show zijn internationale circusacts te zien. Hoeveel indruk hebben zij op jou gemaakt ?!
Je praat over wereldniveau. Neem nou de Russische act, die heeft niet voor niets gewonnen bij het Internationale Circusfestival van Monte Carlo. De jongleur is niet voor niets de allersnelste ter wereld. Of dan die acrobaten uit Ethiopië, dat is ongeëvenaard. Je kijkt gewoon naar topklasse. En dat moet ook, want het Nederlandse publiek verdient dat. Ik heb respect voor hun perfectionisme. Omdat hun zo goed zijn, stimuleert dat mij om ook op de toppen van mijn kunnen te presteren.

Met de show ga je touren door Nederland. Hoe heb je jezelf fysiek en mentaal voorbereid op deze periode ?!
Ik heb heel hard getraind. Ik ben negen kilo afgevallen. Ik heb vier weken lang continue gerepeteerd met maar één dag vrij. Ik heb geprobeerd alles zo serieus mogelijk te doen. Dit kun je niet half doen. Je moet altijd in topconditie zijn. Ik kan niet op mijn reet gaan zitten en denken: "het gaat vanzelf". Elk seizoen zorg ik dat ik het weer aan kan. Je moet boven de materie staan en dat is wat ik probeer te doen.

Cirque Stiletto 3 is tot en met januari 2016 te zien in diverse Nederlandse theaters.

Zie ook:  
Cirque Stiletto 3 met Karin Bloemen is magisch en soms tenenkrommend  /  Cirque Stiletto 3 met Karin Bloemen  /  Cirque Stiletto 3 

bronnen: Winq.nl – Robert de Graauw / Foto's: Andy Doornhein / YouTube.com


       

       
                                   

vrijdag 4 september 2015

Prinses Beatrix Spierfonds | "Jan Kooijman uit de kleren voor 't goede doel" ‼

Zo naakt als in deze video zul je Jan Kooijman niet snel zien. De bekende acteur maakte de sexy video om aandacht te vragen voor het Prinses Beatrix Spierfonds.

Al dansend in adamskostuum manoeuvreert de presentator zich soepeltjes in allerlei flexibele bewegingen. Over zijn medewerking aan het project zegt hij: "Elke beweging die ik maak komt vanuit mijn spieren. Dit is voor mij zo vanzelfsprekend, daar denk ik niet bij na. Maar voor 200.000 mensen met een spierziekte kan bewegen de grootste opgave zijn. En om hier aandacht voor te vragen geef ik me letterlijk en figuurlijk bloot".

Zie ook:
Jan Kooijman danst naakt in een reclamefilmpje ‼  /  Naakte Jan Kooijman siert bushokjes  /  Jan Kooijman gaat uit de kleren    
Naakte Jan Kooijman siert abri's  /  Jan Kooijman danst volledig naakt in het rond  /  Prinses Beatrix ziet Jan Kooijman naakt ‼

bronnen: Winq.nl / PrinsesBeatrixSpierfonds.nl / Vimeo.com
                           
________________________________________________________________________________________


Voor een andere en langere versie van deze video van Fotograaf & Regisseur Carli Hermès → Klik HIER 
                                                                                                                                            

USA - Kentucky - 'Kim Davis' | "Amerikaanse weigerambtenaar moet de cel in"

De Amerikaanse weigerambtenaar uit Kentucky, Kim Davis, moest donderdag de gevangenis in omdat ze hardnekkig blijft weigeren huwelijkslicenties af te geven. Sinds juni mogen koppels van hetzelfde geslacht in alle Amerikaanse staten trouwen, maar Kim Davis beroept zich op haar geloof en geeft geen boterbriefjes uit.

Om te voorkomen dat ze zou worden beschuldigd van discriminatie, geeft ze niemand huwelijkslicenties, ook niet aan heterokoppels. Een lesbisch koppel dat tot vier keer toe door Davis werd weggestuurd, spande een rechtszaak aan. De rechter bepaalde dat ze ondanks haar gewetensbezwaren haar werk moest doen en de cel in moest als ze een gerechtelijk bevel bleef negeren.

Maar ze bleef weigeren en niet alleen dat: ze gaf haar ondergeschikten geen toestemming de boterbriefjes te ondertekenen. Daarop moest ze achter de tralies, koren op de molen van de conservatieven, mede omdat de presidentscampagne voor volgend jaar op gang komt. Haar opsluiting "is een bewijs van criminalisering van christenen in ons land", twitterde presidentskandidaat Mike Huckabee.

Zie ook:

Update:
bronnen: Gay.blog.nl / RTL·Nieuws.nl
      
 http://www.rtlnieuws.nl/search/nieuws/Weigerambtenaar%20de%20cel%20in
                                             

Zoetermeer - 'Noord Aa' | "Naturisten liever niet bij Homo-ontmoetingsplek" ‼

Het nieuwe naaktstrand aan de Noord Aa in Zoetermeer komt pal naast de ontmoetingsplek voor homoseksuelen. Naaktrecreanten vinden dat geen goed idee. Ze vragen de gemeente om een andere plek.

"Het risico is groot dat het naaktstrand een verlengstuk wordt van de homo-ontmoetingsplaats", zegt Bernd Huijser van de belangenvereniging van naturisten NFN. De vereniging heeft 150 handtekeningen van verontruste bezoekers van het naaktstrand aangeboden aan de Zoetermeerse wethouder Robin Paalvast.

De gemeente heeft plannen om het strand aan de Noord Aa anders in te richten. Omdat de naturisten nu nog tussen het kinderstrand en de grote ligweides in liggen, krijgt het naaktstrand een nieuwe plek.

Karakter
Homoseksuelen die het water in willen, moeten straks over het naaktstrand. "Zij hebben geen andere optie", zegt Bernd Huijser. "Het gevolg is een soort kruisbestuiving die ten koste gaat van het familiaire karakter van het naakstrand". Naaktrecreanten zullen dan wegblijven, verwacht de NFN.

De vereniging was er juist over te spreken dat in Zoetermeer tot nu toe naaktrecreatie en plekken voor seks in het openbaar duidelijk van elkaar gescheiden zijn. Op veel andere plaatsen is dat niet het geval.

De vereniging heeft er geen moeite mee dat de naaktrecreëerders aan de Noord Aa gaan verhuizen, maar ziet nog meer bezwaren tegen de locatie die de gemeente voor ogen heeft. Op die plek loopt de bodem van de plas steiler af en is er meer stroming, waardoor het vooral voor ouderen gevaarlijk wordt om het water in te gaan.

Daar komt nog bij dat de naaktrecreanten op de oude plek gebruik konden maken van douches en toiletten. Op de beoogde plek ontbreken deze faciliteiten.

Huijser zegt een 'logische' plek voor het naaktstrand in gedachten te hebben, maar wil die nog niet kwijt omdat de vereniging eerst nog in gesprek gaat met de gemeente. Paalvast heeft de NFN daarvoor inmiddels uitgenodigd.

Zie ook:  

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / YouTube.com                                   

donderdag 3 september 2015

Amerika – PrEP - Studie | "Na 32 maanden PrEP niet één nieuw geval van Hiv"

Na twee-en-een-half jaar trials met PrEP blijkt er niet één nieuw geval van Hiv te zijn bijgekomen. Dat is de uitkomst van een studie in San Francisco, die woensdag werd gepubliceerd in Clinical Infectuous Diseases.

De Kaiser Permanente Medical Center in San Francisco hield de gezondheid in de gaten van meer dan 600 mensen die iedere dag Truvada slikken om te voorkomen dat Hiv zou kunnen toeslaan.

Van hen was 99 procent een man die seks heeft met mannen, de doorsnee leeftijd was 37 en gemiddeld gebruikten ze 7,2 maanden PrEP. Deelnemers die PrEP slikken, zijn sneller geneigd 'het' met meerdere seks partners te doen dan mensen die geen PrEP gebruiken.

Niet één van hen kreeg Hiv, maar in het eerste halfjaar van het onderzoek liep 30 procent tenminste één andere soa op. Na een jaar was dat percentage gestegen naar 50 procent. Van de deelnemers liet 41 procent het condoom steeds vaker ongebruikt op het nachtkastje liggen, terwijl 56 procent aangaf ze nog steeds te gebruiken.
bronnen: Gay.blog.nl / HivPlusMag.com / YouTube.com


        
                                       

Amsterdam – Gezocht ‼ | "De Amsterdamse politie zoekt deze Homo-berover"

De politie in Amsterdam is op zoek naar een oplichter die homo's verleidt, drogeert en berooft. Het vermoeden is dat een man die eind juni zijn date beroofde, meer slachtoffers heeft gemaakt. Dat schrijft Het Parool donderdag.

De politie besteedde woensdag aandacht aan de zaak op lokale omroep AT5, uit vrees dat de homo-berover opnieuw toeslaat. De man ging op 21 juni met het slachtoffer mee naar huis. Daar dronk het slachtoffer uit een flesje van de verdachte, waarna hij buiten westen raakte. Toen hij uren later weer wakker werd, ontdekte hij dat hij was beroofd. 

De politie heeft een foto van de verdachte vrijgegeven en roept getuigen op die de man herkennen tips door te geven. Ook hoopt de politie dat andere slachtoffers van de berover zich melden.

Zie ook:  Amsterdam | "Homo gedrogeerd en beroofd in eigen huis"  /  Amsterdammer gedrogeerd en beroofd door date

bronnen: Telegraaf.nl / Parool.nl / AT5.nl 
       

UPDATE:  Amsterdam - Politie – Homo-berover – Gezocht ‼ | "Homo-berover geeft zichzelf aan"

De man die werd gezocht voor het drogeren en beroven van zeker één homoseksuele man in Amsterdam heeft zich gemeld bij de politie. Hij had de laptop van het slachtoffer bij zich en is aangehouden, meldt AT5 vrijdag.

Donderdag waarschuwde de politie nog voor de man, van wie een foto werd verspreid. De politie hield er rekening mee dat hij meer slachtoffers had gemaakt of nog zou maken. De man zou op 21 juni zijn date hebben gedrogeerd. Toen het slachtoffer bijkwam was hij allerlei dure spullen kwijt.


bronnen: Telegraaf.nl / AT5.nlMovie: The Danish Girl - Eddie Redmayne | 'The Danish Girl' grijpt naar de keel

"I believe that I'm a woman", zegt Lili Elbe (Eddie Redmayne) - geboren als Einar Wegener - in de eerste trailer van de transgender- film The Danish Girl. Haar vrouw (Alicia Vikander) slikt even en vult aan: "And I believe it too".

De toon is gezet. De film over het waargebeurde verhaal van Lili Elbe, de eerste succesvol geopereerde transvrouw, kreeg alvast een pakkende trailer mee. We zien hoe Einar zijn Lili ontdekt, voorzichtig aftast en euforisch openbloeit om dan tegen die tragische muur aan te lopen. "Are you alright" krijgt een pijnlijke diepe "No" als antwoord.

Lili was de partner van kunstenares Gerda Wegener, die haar echtgenoot - toen nog Einar Wegener - om even in te springen voor een vrouwelijk model. De illustratie was een succes en Gerda vroeg haar man om te blijven poseren als vrouw. Lili voelt zich meer dan comfortabel in deze vrouwelijke rol, en wil ook zo gaan leven. "This is not my body. I have to let it go", klinkt het in de trailer.

Ogen op Redmayne
Oscar-winnaar Eddie Redmayne wordt weer als genomineerde getipt voor deze rol. Hij was nochtans niet de naam die we de voorbije jaren zagen passeren. Ook Nicole Kidman en Charlize Theronwerden ooit als mogelijke Lili gesignaleerd. Regisseur Tom Hooper vertelde Screen Daily dat hij Eddie Redmayne koos omdat hij een genderfluïde gevoeligheid bij de acteur ontwaarde. "Ik voelde dat iets in hem naar het vrouwelijke getrokken werd. Dat leek me iets dat hij wel zou willen exploreren".

Sommige trans-activisten hebben al geklaagd omdat er geen transgender-actrice werd gekozen voor de rol, maar anderen juichen de keuze toe. Onder andere Lana Wachowski trad op als een van de adviseuses en coaches van Redmayne.

De film debuteert deze week op het Festival van Venetië. The Danish Girl wordt pas vanaf 20 januari 2016 in de Belgische en Nederlandse zalen verwacht. "Lili, you're exquisite", zegt iemand in de trailer. "We couldn't agree more". 

Zie ook:

bronnen: ZiZo-Magazine.be / YouTube.com                                             

woensdag 2 september 2015

Tilburg | "LHBT's met 'verstandelijke beperking' krijgen eigen soos in Tilburg"

LHBT's met een (verstandelijke) beperking krijgen een eigen soos in Tilburg. Leon van Gelooven en zijn vriend Frank Visser sloegen de handen ineen en richten een soos op: onder de noemer Happy Boys & Girls op elke eerste zaterdag van de maand, van 16.00 tot 20.00 uur, in De Nieuwe Lollipop. Het koppel is al zes jaar samen en woont tegenover gaybar De Lollipop.

"In juli hebben we een proefavond gedraaid", zegt Van Gelooven. "Dat was een daverend succes". Zaterdag 5 september is de eerste editie van de maandelijkse soos. Letterlijk en figuurlijk laagdrempelig, want rolstoeltoegankelijk. De muziek zal Nederlandstalig zijn. Visser: "Gewoon makkelijk, voor iedereen te begrijpen".


bronnen: Gay.blog.nl / BD.nl – Brabants Dagblad / Facebook.com – Zonder Stempel
                      

E e r s t v o l g e n d e . a c t i v i t e i t e nZ w o l l e: Café Oké bestaat 15 jaar - zaterdag 5 september, 14.00...
Posted by Zonder Stempel on dinsdag 1 september 2015


België – Adopties – Hetero's & LHBT's | In 2014 fors minder adopties in België

In 2014 zijn in België 686 adopties geregistreerd: 323 meisjes en 363 jongens. In 2013 werden 819 adopties ingeschreven, meldt de FOD Justitie. De meeste geadopteerden komen uit België. Adoptie door HoLeBi-koppels blijft bijzonder zeldzaam. Het zijn vooral de homo-koppels die adopteren.

234 van de 323 geadopteerde meisjes komen uit België, 89 uit het buitenland. Bij de jongens gaat het om 251 kinderen uit België en 112 uit het buitenland. In totaal 201 adopties gebeurden door een man alleen, 259 door een vrouw alleen en 207 door een vrouw en een man.

Adoptie door HoLeBi-gezinnen, mogelijk sinds 2006, blijven zeldzaam. Veertien kinderen werden door mannen-koppels geadopteerd, vijf door vrouwen-paren. De statistieken maken wel geen onderscheid tussen extra-familiale en intra-familiale adoptie. Bij een extra-familiale adoptie is geen van de adoptie-ouders de biologische ouder van de geadopteerde. Bij intra-familiale adoptie wel.

De meeste kinderen die geadopteerd werden tussen september 2005 en november 2014 zijn afkomstig uit Ethiopië en China.

Sinds 1 januari 2015 worden meemoeder automatisch mee moeder bij aangifte van het pasgeboren kind.

Zie ook:
Vorig jaar fors minder adopties in België  /  Minder adopties door zowel Hetero als Homo of Lesbi ouders in België    

bronnen: ZiZo-Magazine.be / VTM.be – Video


VS - Kentucky – Kim Davis | "Hooggerechtshof veroordeelt Weigerambtenaar"

Het Amerikaanse hooggerechtshof heeft maandag bepaald dat ambtenaren van de burgerlijke stand in de staat Kentucky geen homohuwelijk mogen weigeren. Enige tijd geleden werd tegen weigerambtenaar 'Kim Davis' een zaak aangespannen omdat zij uit religieuze overtuiging weigerde huwelijken te sluiten tussen paren van het zelfde geslacht. De rechter oordeelde maandag dat zij zich aan de wet moet houden en personen in publieke functies, ongeacht hun religieuze overtuigingen, de wet- en regelgeving dienen te respecteren.

Ruim twee maanden geleden werd het huwelijk in heel de Verenigde Staten open gesteld voor paren van het zelfde geslacht. Dit stuitte op veel verzet, vooral uit religieuze hoek. Kim Davis besloot om geen huwelijksaktes meer af te geven sinds de opening, dus ook niet aan heteroparen die elkaar het JA-woord wilden geven. Ze stelde dat er 137 plekken in Kentucky zijn waar getrouwd kan worden en dat haar weigering niet betekent dat trouwlustige paren niet kunnen trouwen. Daarop besloten enkele homo- en heteroparen naar de rechter te stappen.

Amerikaanse media melden maandag dat de weigerambtenaar zich aan de wet moet houden en alle paren, dus ook homoparen, in staat moet stellen te trouwen. De rechter stelde de weigerambtenaar een fikse boete en bij herhaling een gevangenisstraf van maximaal één jaar in het vooruitzicht als ze blijft volharden.

Zie ook:  
bronnen: GaySite.nl / RTL·Nieuws.nl


                                                

dinsdag 1 september 2015

TV – Transgender in 'Holland's Next Topmodel' | "Sterre of Loiza – of beide" ?!

Terwijl half Nederland (ik bedoel de helft van de kijkers naar Holland's Next Topmodel) denkt dat kandidate Sterre transgender is, lacht RTL 5 in zijn vuistje. Er zit namelijk echt een transgender in het programma, zo weet blog Fashionmilk, maar het is niet Sterre met haar zware mannelijke stem.

De transgender is namelijk Luus, oftewel Loiza Lamers. De twintigjare dame was in een vorig leven namelijk Lucas Lamers. In een ontroerend filmpje vertelt de dan tienjarige Lucas over zijn wens meisje te zijn en te worden. Grappig is dat kandiate Sterre Groot dankzij haar kaaklijn en stem al werd verdacht van transgender zijn. Of zijn ze het allebei ?! Volgende week vertelt Luus het op TV, vandaag al op FOK en nu dus ook op GayNieuws.blogspot.nl ‼

Zie ook:
Verrassing bij Holland Next Top Model: "Loiza is Transgender"  /  HNTM-kandidaat komt Uit de Kast als Transgender   
bronnen: Fok.nl – Fok Nieuws / YouTube.com                                 

Sport - Sam Stanley - Coming·Out | Rugbyspeler 'Sam Stanley': "Ik ben Gay" ‼

Als er één schaap over de dam is, volgen er meer. Opnieuw komt een sporter er openlijk voor uit dat hij op mannen valt. In een tijd dat daar nog altijd geheimzinnig over wordt gedaan is dit dus nog altijd nieuws.

Het gaat om Sam Stanley, een 23-jarige rugbyspeler uit Engeland. Die vertelt in de Sunday Times dat hij vier, vijf jaar geleden nog overwoog van een brug te springen omdat hij het geheim houden van zijn seksuele geaardheid niet langer vol kon houden.

Uiteindelijk koos hij ervoor om uit de kast te komen. Stanley heeft een partner, Laurence, met wie hij vijf jaar samen is. Die gaf hem het laatste duwtje om niet langer te zwijgen. Nadat hij vertelde hoe de vork in de steel zat, gaven zijn fans hem hun onvoorwaardelijke steun.


bronnen: Winq.nl / YouTube.com


        
                                 

Eindhoven – 'Tom' | "Raadslid Eindhoven doet mee aan Mister Gay-verkiezing"

GroenLinks-raadslid en docent Tom van den Nieuwenhuijzen is in de race voor de Mister Gay Netherlands-verkiezing 2015. Hij hoopt een rolmodel te zijn voor andere homo's. In 2007 deed Van den Nieuwenhuijzen ook al mee aan de verkiezing. "Dus ik vind het heel bijzonder dat ik er nu weer bij mag zijn", schrijft hij op de Mr. Gay-verkiezing-website.

Hij is trots dat hij tot de elf finalisten behoort. "Dat ik het hele avontuur opnieuw mag meemaken vind ik al een winst". Het mediacircus en de glamoureuze shoot vormen een groot contrast met zijn dagelijks leven. "Ik ben docent en daarnaast actief in de politiek, dus deze hele ervaring is voor mij echt buiten mijn comfortzone, maar daarom des te gaver".

Workaholic
Kenmerkend voor de Brabander, die twee banen heeft, is zijn ambitie. "Met werkweken van 80 à 90 uur per week, ben ik een echte workaholic. Maar ik ben heel gepassioneerd en doe alleen dingen die ik leuk vind", zo meldt hij op de Mr. Gay-website. "Dat is ook wat ik hoop mee te geven als ik de verkiezing win. Durf uit je comfort zone te gaan, maar doe wel waar je echt van geniet. Op die manier streef je automatisch je geluk na".
                  

                             
Tom van den Nieuwenhuijzen hoopt een rolmodel te worden voor homo's. "Ik hoop ze het gevoel te geven dat ze kunnen zijn en doen wat ze willen, als ze, hoe cliché het ook klinkt, hun hart maar durven te volgen".

Ouderschap
Bovendien vindt hij dat er in Nederland nog een hoop dingen beter kunnen. "Ik schrik ervan dat Nederland op nummer 7 staat in de lijst an meest homovriendelijke landen van Europa. Ooit waren we nummer 1. Ik denk dat het aantoont dat we berusten in wat we hebben bereikt. Wat mij betreft zijn er nog grote stappen die gemaakt kunnen worden". Als voorbeeld wijst de Eindhovenaar op ouderschap. "Het is ridicuul hoe moeilijk het is om als homokoppel zaken goed te regelen voor je kind".

Zie ook:
Kandidaten Mister Gay Netherlands 2015  /  Zit Mr. Gay in het Eindhovense gemeentehuis ?!  /  Mister Gay Netherlands – Website 
Mister Gay 2015 | "De Kandidaten" ‼  /  Videoreport | "Fotoshoot Mister Gay Netherlands"  /  Mister Gay Netherlands – Facebook

bronnen: ED.nl – Eindhovens Dagblad / MrGay.nl / OmroepBrabant.nl / YouTube.com


        
                                             

maandag 31 augustus 2015

Engeland – Tom Daley – Kalender | "Tom Daley poseert voor kalender 2016" ‼

De openlijk homoseksuele Olympisch schoonspringer Tom Daley brengt volgend jaar weer een nieuwe kalender uit. De foto's voor de kalender werden nog maar net gemaakt. Maar jullie hoeven gelukkig niet tot 2016 te wachten, Tom zorgde namelijk voor een heuse making-of video. 

Kan je echt niet wachten om Tom tegen je muur aan te plakken ?!  Bestel de kalender dan HIER

Als je wil weten wat je kunt verwachten, bekijk dan hieronder de making-of video. Spoiler: ingewikkelde atletische poses die getuigen van Toms mannelijke kracht ...

Zie ook:  Tom Daley komt ook in 2016 met eigen kalender  /  Videosnack | "Tom Daley kalender-teaser 2016"

bronnen: OUT.tv / YouTube.com                               

VS - Texas - Trevor | "Man vraagt vriend ten huwelijk voor een bomvolle kerk"

Trevor Harper wilde zijn vriend verrassen met een huwelijksaanzoek en hij wist precies hoe en waar hij zijn vraag zou stellen. Hij ging op zijn knieën aan het altaar, in een tot de nok gevulde kerk. De leden van de Texaanse congregatie gingen uit hun dak van vreugde.

"Ons was gevraagd om het verhaal van ons geloof te delen voor alle leden van onze congegragatie van de methodistische kerk in Austin", doet Trevor zijn verhaal in onderstaand filmpje. "In die kerk is iedereen welkom, zonder enige uitzondering. Ik kon dus geen betere plaats bedenken om mijn vriend 'Davis Covin' na negen jaar ten huwelijk te vragen". 

De Verenigde Methodistische Kerk in Austin staat officieel niet achter een huwelijk tussen mensen van hetzelfde geslacht, maar steeds meer leden verrichten lobbywerk om dit toch mogelijk te maken.


bronnen: DeRedactie.be / Metro.co.uk                                                                

Goede Tijden, Slechte Tijden | "Pip Pellens wil een Lesbisch huwelijk in GTST"

Pip Pellens schoof vanochtend samen met haar vriend Pim Wessels aan bij de Ontbijttafel van de Sterren. De actrice uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden' onthulde in 'Goeiemorgen Lex' dat zij een lesbisch huwelijk wil in de soap. 

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' van start. Voor haar personage Wiet vindt Pip het wel weer tijd voor wat nieuws. "Ik heb best wel veel meegemaakt. Ik heb aan de drugs gezeten, ik heb mensen neergeschoten en nu ben ik biseksueel. Ik zou wel graag een lesbisch huwelijk willen", aldus Pellens in 'Goeiemorgen Lex'.

In het echte leven is de 21-jarige Pellens al een tijd gelukkig met haar vriend Pim. Hoewel veel vrienden van het stel aan kinderen begint, is Pip voorlopig niet van plan moeder te worden. Mocht het zover komen dan wil de actrice het liefst vier kinderen, zo vertelde ze aan Lex Gaarthuis. Als het aan vriend Pim ligt dan blijft het bij 2 kinderen.

Heb je het gesprek met Pip Pellens gemist ?!  Luister het fragment hieronder terug ‼

Images

Lex Gaarthuis


               
Zie ook:

bronnen: 100%.nl / YouTube.com                               

zondag 30 augustus 2015

Mexico - 'Alfredo Roagui' | "Illustraties van Homomannen met vleugje Disney"

Alfredo Roagui is een grafisch ontwerper en illustrator uit Mexico. De ontwerpen die hij maakt zijn op zijn minst bijzonder: "Hij tekent namelijk illustraties en pin-ups van homomannen, en dit allemaal met een vleugje Disney".

Toen de artiest 10 jaar oud was, veranderde het sprookje 'De Kleine Zeemeermin' zijn leven. "Ariel is een dromer, maar ze is ook heel rebels. Ik kon me op die leeftijd echt identificeren met haar. Een jongen die zich identificeert met een prinses, waarom ook niet" ?!

"Disney is aantrekkelijk voor veel homoseksuele mannen, omdat we nog steeds geloven in Prince Charming. Maar wat nu als we eens een nieuw verhaal vertellen" ?! Dus besloot Roagui om de Disney- prinsessen te vervangen door prinsen, en creëerde zo zijn eigen versie van romantische Disney-verhalen.

"Hoe afgezaagd dit ook mag klinken, ik geloof in de liefde. En ik geloof vooral in liefde tussen twee mannen ‼ Misschien zullen er in de nabije toekomst nòg meer animatieverhalen van homo-koppels opduiken. Dat zou ik echt fantastisch vinden", aldus de artiest.

Benieuwd naar meer ?! ... Meer plaatjes van deze getalenteerde Mexicaan vind je op zijn Instagram-pagina

Zie ook:  Deze artiest geeft Disney-liefde aan Homo-erotische verhalen  /  Alfredo Roagui – Facebook  /  Alfredo Roagui – YouTube

bronnen: OUT.tv / HuffingtonPost.com / YouTube.com