donderdag 18 januari 2018

Diverse Russische kadetten 'twerken' op de hit Satisfaction van Benny Benassi

Rusland  →  Een groep 'Russische kadetten van de luchtmacht' liggen in eigen land onder vuur nadat een video viraal ging waarin ze, schaars gekleed, met elkaar twerken. De Twinks bewegen homo-erotisch op Benny Benassi's hit 'Satisfaction' uit 2002. 

►  De video is opgenomen in de opleidingsgebouwen van de Russische luchtmacht. Mede daarom heeft Petr Timofeev – hoofd van de campus – zijn afschuw uitgesproken en heeft aangekondigd te onderzoeken of vervolging zal worden ingesteld.  'Homopromotie' is sinds 2013 immers verboden in Rusland.
bronnen: GaySite.nl / YouTube.com


                                                                                                               

Vanavond op TLC → 20.00 - 21.00 uur | "Louisa & Rosanna - De Babyspecial" ‼

                                                                   

woensdag 17 januari 2018

Bios - Film – Trailer | Bekijk nu de nieuwste beelden van Gayfilm 'Love, Simon'

Film  Love, Simon  →  Ze bouwen de spanning lekker op.  De makers van de nieuwste Gayfilm 'Love, Simon' hebben 'n nieuwe trailer online geplaatst. Smullen ‼

Het boek 'Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld' ken je misschien wel ?!  Er komt nu eindelijk een film over dat verhaal. Dat gaat over de 17-jarige 'Simon Spier'. Hij gaat net zoals iedereen naar school, heeft vrienden en komt uit een harmonieus gezin. Het liefst wil hij al- les het oude laten, want zijn leven is prima. Op één ding na: niemand weet dat hij Gay is en daar worstelt hij mee.

'Love, Simon' draait vanaf 14 juni 2018 in de Nederlandse bioscopen ‼

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: Winq.nl / YouTube.com


        
                                               

België - 'Mats' | "18-jarige Vlaamse 'Transgender jongen' stapte uit het leven"

België  Antwerpen  →  Gisteren kwam het trieste verhaal van de 18-jarige Mats De Leender in het nieuws. Hij was één van de eerste Vlaamse jongeren die 2,5 jaar geleden als "Transgender" Uit de Kast kwam.  Jammer genoeg kon hij er niet langer tegen dat niet alle mensen hem konden aanvaarden zoals hij was.
                           
                                          
De Antwerpse jongen  die een derde van een drieling was beroofde zich zes dagen geleden van het leven ‼  Hij kon de vele teleurstellingen niet meer aan.  Ondanks het feit at er sinds november op zijn identiteitskaart Mats stond geschreven – in plaats van zijn meisjes geboortenaam – kon hij het niet meer aan dat er nog steeds mensen waren die hem aanspraken als juffrouw of mevrouw.

►  Er is een Condoleance-pagina voor 'Mats' geopend.  KLIK HIER om iets in het Condoleance-register te schrijven ‼

Lees verder op de website van HoLeBi.info:  "18-jarige Vlaamse Transgender jongen stapte uit het leven"


bronnen: HoLeBi.info / Facebook.com - HoLeBi.info
                                  
                                                   

dinsdag 16 januari 2018

Amsterdam - Uitgaan - Getto Glam | "Welkom bij de Getto Glam Variety Show"


Amsterdam  –  Geniet van de muziekklanken die elke donderdagavond te horen zijn in cocktail-bar en restaurant 'Getto'. Pak dus een kruk bij de bar of beleef het plezier aan een eettafel. Het is showtime

Als vervolg op drie succesvolle seizoenen is de 'Getto Glam Variety Show' ook deze winter weer terug om de donkere avonden glans te geven. De 'Getto' heeft drie Amsterdamse showlegenden om de bezoekers vermaak te bieden.

De grandioze lipstick-diva 'Didi Licious' heeft naam gemaakt met haar haute couture en voluptueuze borsten. Deze uitdagende, energieke dame uit Manchester heeft de gevatheid en het stand-up talent om je naar meer te laten verlangen.

Getto Food & Drinks – Warmoesstraat 51 – Amsterdam  →  Elke donderdag – Gratis toegang – Aanvang 20.30 uur

Lees verder op de website van GayNews.nl:  "Welkom bij de Getto Glam Variety Show" ‼

bronnen: GayNews.nl / Twitter.com - GayNews.nl
                                     
                                                           

Amerika – Onderzoek | Toekomst: "Slechts één maal per week pil tegen Hiv" ‼

Amerika  Onderzoek  →  Onderzoekers van het 'Massachusetts Institute of Technology' hebben onlangs een studie gepubliceerd van een nieuw medicijn dat een week lang Hiv-medicatie kan afgeven aan een patiënt.  In de publicatie in 't blad Nature Communications licht één van de onderzoekers toe dat het eigenlijk geen nieuw medicijn is maar: 'een nieuwe manier van toedienen'. "Hierdoor hoeft een patiënt in de toekomst niet dagelijks  maar slechts één keer per week een pil te slikken om zo effectief behandeld te worden te- gen Hiv en Aids".
                                                      

                                                                 
Lees verder op de website van GaySite.nl:  "Slechts één maal per week pil tegen Hiv" ‼

Meer informatie over Hiv en Aids – Zie ook:  SoaAids.nl  HivVereniging.nl  /  Sense.info  /  ManTotMan.nl  /  AidsFonds.nl  /  SenSoa.be

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com                                                                                 

maandag 15 januari 2018

Rotterdam – International Film Festival | LHBTI-Film: "Les Garçons Sauvages"

Rotterdam  →  Het International Film Festival Rotterdam (IFFR) vindt dit jaar plaats van woensdag 24 januari t/m zondag 4 februari 2018.  Met de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows is Rotterdam twaalf dagen lang de spannende, mondiale filmhoofdstad.  En ook de nodige films met een homothema ontbreken niet. 

Les Garçons Sauvages
Les Garçons Sauvages → Franse speelfilm uit 2017. 
Begin 20ste eeuw plegen vijf verwende jongens een geweldsmisdrijf.  Als straf moeten ze op 'n cruise met een ruige kapitein en belanden ze op een eiland met verontrustende geheimen ‼  Een opwindend avontuur dat genres en genders vervormt. Een mix van Jules Verne, A Clockwork Orange en William Burroughs met een erotische wending.
bronnen: GaySite.nl / YouTube.com                                                           

TV-Tip – 18 januari – TLC – 20.00 uur | "Louisa & Rosanna - De Babyspecial" ‼

Televisie -Tip  →  TLC heeft de zwangerschap van het vrolijke Limburgse liefdeskoppel gevolgd inclusief de geboorte en op 18 januari kunnen fans hiervan getuige zijn in de documentaire "Louisa & Rosanna – De Babyspecial"

Voor Rosanna is de bevalling in meerdere opzichten een bijzonder moment. Diep van binnen wil ze liever man zijn - dus de hele zwangerschap heeft al een heel dubbel gevoel ‼  Zeker ook omdat ze weet dat ze na de bevalling met haar transitie begint om voortaan definitief als man door het leven te gaan. Zo zien we dat het beslist geen standaard bevalling is en extra emotioneel.
                                                                  

                                                                                   
Natuurlijk komen ook de nodige grappige momenten voorbij. Dat kan ook bijna niet anders met dit bijzondere stel. Voor de komst van de baby moet natuurlijk van alles geregeld worden en de keuzes die daarbij komen kijken, zorgen weer voor hilarische dialogen.  Welke kleur heeft bijvoorbeeld de babykamer gekregen ?!  Is de keuze gevallen op een bling bling geboortekaartje zoals Louisa graag wilde ... of is Rosanna daar niet in mee gegaan ?! Belangrijk punt is ook de voeding ‼  Louisa is alvast in de weer met het baby-kookboek, want voor hun kindje willen ze natuurlijk niets minder dan 't allerbeste ‼

Ook is er tijd voor echte zwangerschapsactiviteiten, zoals het maken van een gipsbuik en een fotoshoot met z'n tweeën inclusief hun hondje 'Jewel'. Speciaal voor Rosanna organiseerde Louisa ook een verrassings-babyshower, met cadeautjes en grappige spelletjes zoals het proeven van de baby– voeding. Genoeg ingrediënten voor een bijzondere babyspecial ‼

"Louisa & Rosanna - De Babyspecial" is op donderdag 18 januari 2018 om 20.00 uur te zien bij TLC.

Zie ook:

Extra:

bronnen: TLC.nl / Facebook.com – TLC Nederland / Facebook.com – Louisa Janssen & Rosanna                                                           

zondag 14 januari 2018

Twee fotografen door 'mannelijke modellen' beticht van seksuele intimidatie ‼

Topfotografen Mario Testino en Bruce Weber zijn beticht van 'seksuele intimidatie'.  Dat beweren vijftien mannelijke modellen in The New York Times, overigens zeker 20 jaar na dato. Het misbruik zou zich hebben afgespeeld in de jaren '90. Beide fotografen ontken- nen de aantijgingen, maar uitgever Condé Nast heeft de samenwerking opgeschort.

Ook hoofdredacteur Anne Wintour distantieert zich: haar blad 'Vogue' gebruikt voorlopig geen werk van beide fotografen.

Zie ook:

bronnen: Gay.blog.nl / Facebook.com – MetroNieuws.nl → Metro Holland                                                             

Breda - 'Carnaval' | "De 'Homowagen' voor het carnaval in Kielegat is bijna af"

Breda – Carnaval  →  Breda verandert tijdens carnaval in Kielegat. Over een maand barst 't feestgedruis los  de voorbereidingen zijn in volle gang. Zie onder aan het artikel de eerste beelden van de speciale 'Homowagen' die meerijdt in de optocht.

Op Gay.nl schreven we eerder al over de carnavalsoptocht in Breda. Toen ging 't over de oprichting van de eerste carnavalsvereniging voor gays "De Jeanettekes" genaamd.
                                 

                                               
Dit jaar rijden ze mee met een speciale wagen, die uitbundig is versierd met roze bloemen. Of er ook blote mannen op te zien zijn ?!  Dat niet, maar wel een groep Travestieten voor wie ze speciale balkons hebben gebouwd op de wagen ‼  En voorop staat de koningin van Bar Venise – 'Erna de Haas' ... de stamkroeg van de carnavalsvereniging.

Binnenkort volgt een interview met 'De Jeanettekes', in een groter artikel over homo's en carnaval. Nu eerst de beelden van de Homowagen ‼

  
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: Winq.nl / OmroepBrabant.nl