zaterdag 1 oktober 2016

Spanje - Madrid | Spaans pretpark reageert op commotie over speciale Gayday

Spanje  →  Een speciale Gayday in een Spaans pretpark houdt de gemoederen flink bezig.  Op Facebook krijgt Parque de Atracciones in het Spaanse Madrid veel commentaar op de beslissing om een homodag te organiseren in het attractiepark  "Wat 'n slecht voorbeeld voor de jeugd" ‼, schrijven boze ouders op de Facebook-pagina van het park. 

"Erg vervelend als gezinnen met kinderen hiermee geconfronteerd worden", zegt een ander.  "Dit is een slechte zaak" ‼, schrijft Looopings.nl op hun website.
                                       

                                     
Het pretpark snoert 'homofobe critici' de mond. In een reactie laat Parque de Atracciones weten: "Wij denken dat kinderen die de Gayday bij- wonen zullen zien dat 't normaal is om elkaar te benaderen met respect in plaats van met haat.  Wij zorgen ervoor dat iedereen een fantastische dag heeft. Tot ziens"

De omstreden Gayday vond 24 september 2016 plaats. Er kwamen iets meer dan duizend mensen op af. Eregast was de Spaanse zangeres Ruth Lorenzo, bekend van haar deelname aan The X-Factor in 2008 en het Eurovisie Songfestival in 2014.

bronnen: Looopings.nl / Facebook.com – Parque de Atracciones / YouTube.com


        
                                   

Leraar & Model: Pietro Boselli | 's Werelds heetste 'Wiskundeleraar' gaat bloot

Wiskundeleraar & Model "Pietro Boselli"  →  Kennen jullie 'Pietro Boselli' nog ?!  Deze hete wiskundeleraar ging begin dit jaar viral met diverse foto's. Nu is hij terug met heel wat minder kleding ... 

De 27-jarige Pietro Boselli is al sinds zijn 6de model.  Zelf vindt hij het heel fijn om het leraarschap te combineren met zijn modelwerk.  "Op de ene dag staat je voor de klas en de dag daarna werk je met top-ontwerpers", aldus hunk Pietro Boselli.
                                       
                            
                                    
Pietro Boselli werd ooit gescout door Georgio Armani en deed hiervoor ook pikante shoots  Afgelopen week verschenen die pikante foto's op de Facebook-pagina van Milan & Paris Men's Fashion Week. Dit keer zie je de volle ronde billen van meneer de docent.

Is wiskunde nu ook jouw favoriete schoolvak ?!

bronnen: OUT.tv / YouTube.com / Facebook.com – Milan & Paris Men's Fashion Week                                                        

vrijdag 30 september 2016

TV-Tip – TLC – Louisa & Rosanna | "Transgenderkoppel heeft een Kinderwens"

Louisa & Rosanna - Kinderwens    De Limburgse transgenders Louisa & Rosanna hebben besloten dat ze toch graag een kindje willen. Nadat ze zich eerst breeduit hebben laten voorlichten door andere stellen die niet op de 'traditionele manier' hun kind konden krijgen -hebben ze nu de knoop doorgehakt en gaan ze er zelf ook helemaal voor.
                                          
                                     
Louisa & Rosanna hebben een privé-kliniek gevonden en zaad besteld om Rosanna zwanger te maken  Lukt het ze om hun droom van een ge- zin te verwezenlijken ?!  Hun spannende avontuur is te zien in het nieuwe seizoen van dit spraakmakende liefdeskoppel.

Louisa & Rosanna: "Onze Transgender Liefde" is vanaf donderdag 06 oktober 2016 om 20:30 uur te zien bij TLC.
bronnen: TLC.nl / YouTube.com


        
                                           

Kalender · OC 2017 | Daar is'ie weer - De kalender met de Orthodoxe Priesters

Kalender – OC 2017   In de ogen van 'de kerk' is het vast heiligschennis, maar voor de vijfde keer maakt een groep Roemeense man- nen die zich uitdost als priesters een erotische kalender.

Het thema van kalender 2017 luidt deze keer "P.I.L.F."   Je mag zelf raden wat dat zou mogen betekenen. De 'priesters' poseren met religieuze beelden, met drag queens en op één van de foto's is een model in vol ornaat te aanschouwen.

Met de kalender wil het team dat de foto's heeft gemaakt een vuist maken tegen homofobie in de Orthodoxe Kerk, waartoe 90% van de men- sen in Roemenië toe behoort.
                                  
                                  
Een deel van de opbrengt gaat naar de organisatie 'Orasul Meu' (Mijn Stad, Mijn Kleuren), die zich inzet voor de gezondheid van achtergestelde jongeren.

Hierboven een aantal foto's. Het echte NSFW-materiaal (600x900) vind je bij:  HuffingtonPost.com

O Ja: "De kalender is HIER te koop"

Meer LHBT-kalenders 2017 vind je bij:  Vrolijk.nu                     
Nieuw - Kalender 2017:  Sexy Ginger Kalender  

Zie ook:
  Sancta Paraphilia - Kalender - OC 2016 | "Priesters en hun stoutste dromen"    

bronnen: Winq.nl / YouTube.com                                                   

donderdag 29 september 2016

Amerika – Planting Peace | Regenboogvlag op 34 km boven de aarde gebracht

Voor het eerst in de geschiedenis ging er op 17 augustus een Regenboogvlag (symbool van HoLeBi's & Transgenders wereldwijd) naar de ruimte, waarna het heelal meteen als HoLeBi & Transgender vriendelijk werd uitgeroepen  De Regenboogvlag kwam op 34 km bo- ven onze aardbol terecht, waarna hij snel terug keerde naar onze blauwe planeet.

Het ging om een initiatief van Planting Peace, de Amerikaanse organisatie bekend van zijn Regenbooghuis en Transgenderhuis, recht tegen- over het homofobe huis van de Westboro Baptisten Kerk in Topeka, Kansas.

De Regenboogvlag werd met een speciaal ontworpen luchtballon de ruimte in gestuurd en kwam uiteindelijk op 34 km boven onze aardbol terecht. 'Space is Gay now', klonk de begin boodschap van Planting Peace. Daarnaast liet Planting Peace weten dat wanneer jongeren (maar ook ouderen) worstelen met hun seksuele geaardheid of gender-identiteit – de volgende boodschap belangrijk is: "Kijk naar boven – naar de sterren – en herinner dat het universum ook helder schijnt voor jou ... je bent niet alleen"

Zie ook:
LHBT-vlag 'wappert' nu ook in de ruimte  /  Regenboogvlag wordt de ruimte ingeschoten  /  Eerste Regenboogvlag in de ruimte  

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com                                       

UK · LHBT's | Yes ‼ We hebben een nieuwe mascotte en ze heet 'Dolly Pawton'

Engeland    Het ging een beetje per ongeluk, maar de Chihuahua van "Stella en Lucy" uit Londen is gekroond tot ambassadeur van de LHBT's. Met dank aan Instagram.

Het hondje van Stella en Lucy – een stel dat is getrouwd en in Londen woont – is mega populair  In korte tijd wist Dolly Pawton – zo heet het hondje – meer dan 42.000 volgers te vergaren op Instagram.
                                        
Aanvankelijk trokken de baasje hun Chihuahua allerlei hippe beanies van TopShop over het hoofd.  Maar toen Dolly Pawton verscheen met een regenboogbutton met daarop de tekst 'Love is Love', ging het pas echt los.

Sindsdien zien velen de Chihuahua als boegbeeld van de LHBT-gemeenschap. Wij vinden het vooral erg geinig. 

bronnen: Winq.nl / Instagram.com – Dolly Pawton JW·Platform.com – GayStarNews.com → Video                                             

woensdag 28 september 2016

VS - TV – Jackson Millarker | Gastrol voor jonge Transgender in Modern Family

USA   De achtjarige 'Jackson Millarker' heeft een gastrol in hit·serie Modern Family. Hij is daarmee de eerste Transgender kindacteur die op de Amerikaanse televisie te zien is.

Volgens Variety speelt Jackson Millarker in de aflevering die woensdag in de VS wordt uitgezonden een vriendje van Lily, de jonge dochter van personages Cam en Mitchell.

Regisseur Ryan Case van de aflevering postte een foto van haarzelf met Jackson Millarker op Instagram   Dit is Jackson Millarker. Hij is acht jaar, komt uit Atlanta en is toevallig Transgender. Hij speelt Lily's vriend 'Tom' in de aflevering van deze week en hij is geweldig   Een van de vele redenen waarom ik er trots op ben onderdeel te zijn van deze show".

Zie ook:

bronnen: NU.nl / Instagram.com - / YouTube.com


        
                                       

Curaçao - LHBT's – Gay Pride - Pride Walk | Eerste 'Gay Pride' door Willemstad

Curaçao – Willemstad – "Gay Pride"    Voor het eerst in de historie van het eiland is op 'Curaçao' afgelopen maandag een officiële Gay Parade gehouden  Een jaar geleden werd al de eerste 'Gay Pride' gehouden maar deze bestond uit een bescheiden bijeenkomst voor zo'n zeventig belangstellenden in 'Willemstad'. Maandag liepen enkele honderden LHBT's mee in een bonte stoet door de stad. De eer- ste zogenoemde Pride Walk van Curaçao vertrok vanaf 't Wilhelminaplein en liep over de beroemde pontjesbrug naar Riffort. De 'Pride Walk' was al jaren een wens van de organisatie maar tot nu toe werd telkens de benodigde vergunning geweigerd.
                                                        
                                   
                                           
De afgelopen jaren was er telkens veel verzet op het houden van een 'Gay Pride' in de openbare ruimte. Politici en ook geestelijk leiders op het eiland verzetten zich fel tegen de 'Gay Pride' waardoor een vergunning nooit werd afgegeven  Vorig jaar kwam wel goedkeuring en de organi- satie kon een beperkte Pride-bijeenkomst organiseren.  Maar de wens was en bleef om een parade door de straten van Willemstad te laten lopen. Dit jaar kreeg de organisatie voor het eerst toestemming om met een bonte stoet door de straten van Willemstad te lopen.

De Pride Walk werd afgesloten in het centrum waar de officiële opening van de Pride-week plaatsvond door minister van Economische Ontwik- keling Eugene Rhuggenaath. "Er is veel veranderd de afgelopen jaren" ‼, aldus één van de organisatoren in de plaatselijke media. "Curaçao is echt vooruitgegaan en ik zie steeds meer mensen uit de kast komen   Maar er zijn er nog altijd veel die niet durven", aldus de organisator. "Ik ken bankiers, advocaten, mensen bij de overheid, die allemaal niet durven. Ze zijn bang niet te worden geaccepteerd - maar 't verandert. Dat is echt dankzij tolerantie en acceptatie".

Zie ook:

bronnen: GaySite.nl / Facebook.com – GaySite.nl / YouTube.com


        
                                     

dinsdag 27 september 2016

Amerika - 'Verkiezingen' | "Will & Grace, Jack en Karen zijn weer even samen"

USA  →  We hebben er lang op moeten wachten, maar de Amerikaanse sitcom Will & Grace is (eventjes) terug. Eric McCormack, Debra MessingMegan Mullally en Sean Hayes hebben een "verkiezingsspotje" uitgebracht om Amerikanen naar de stembus te krijgen ‼  Zal er binnenkort een echte reünie komen ?!  Wij kunnen alleen maar duimen  #VoteHoney

Zie ook:
bronnen: Gay.nl / YouTube.com                                         

James Franco – King Cobra - Brent Corrigan | Film over de 'Gay Porn industrie'

Altijd al als pornoacteur aan de slag willen gaan ?!  Denk er nog maar eens goed over na  In de arthouse thriller 'King Cobra' wordt de gay porno-industrie op een spannende manier belicht, zoals je die nog niet eerder zag.

'King Cobra' is geïnspireerd op het leven van pornoacteur Sean Paul Lockhart, ook wel bekend onder zijn artiestennaam Brent Corrigan. In de film breekt Brent Corrigan met zijn producer. Zoals je in de trailer kunt zien, verloopt die break up niet zo heel erg soepel.
                                  
                                 
In 'King Cobra' spelen veel bekende acteurs, zoals James Franco (127 Hours, Spiderman), Keegan Allen (Pretty Little Liars), Christian Slater (Interview With The Vampire), Molly Ringwald (Sixteen Candles, Breakfast Club), Alicia Silverstone (Clueless) & Garret Clayton (The Fosters)

Of 'King Cobra' ook een internationale première staat te wachten, is nog niet bekend

Zie ook:
bronnen: OUT.tv / Twitter.com – OUT.tv / YouTube.com                                 

maandag 26 september 2016

VS – Memphis | Vriendje mag niet mee naar Prom: "Jongen klaagt school aan"

Amerika – "Prom Night"   Lance Sanderson werd van school gestuurd omdat hij zijn vriendje mee wilde nemen naar de belangrijkste avond van het jaar, Prom Night   Nu heeft hij zijn school aangeklaagd.

Toen de leiding van de "Christian Brothers High School" lucht kreeg van het idee dat Lance Sanderson een jongen wilde meenemen als Prom date, werd hem dit geweigerd omdat dit 'logistiek gezien' niet handig was.

Lance Sanderson startte vervolgens een petitie waarin hij zijn school opriep tóch toestemming te geven om z'n vriendje mee te nemen. Daar- op schorste de school hem voor een week.
                                  
                                
"Iedereen dacht dat ik van school was gestuurd" ‼, vertelde Lance aan NBC News. "Het was vrij duidelijk dat ik niet langer welkom was op de campus. Ik wist zeker dat het me de rest van het jaar niet gemakkelijk zou worden gemaakt".

Lance Sanderson vervolgde zijn opleiding online - en miste op die manier het reguliere schoolgaan  Hij heeft nu besloten zijn school aan te klagen vanwege discriminatie. Een miljoen dollar eist hij, voor onder andere contractbreuk, emotionele mishandeling en nog een aantal claims

Inmiddels studeert Lance aan de DePaul Universiteit.  Met zijn rechtszaak wil hij een statement maken en hoopt hij dat de school in het vervolg geen jongeren meer discrimineert op grond van hun homoseksualiteit.

bronnen: Winq.nl / Twitter.com – Winq.nl / YouTube.com                                     

Amsterdam – Ieder1 | "Duizenden mensen lopen mee met Parade van Ieder1"

Enkele duizenden mensen hebben zondagmiddag meegelopen met de 'Parade van Ieder1'. Een optocht van Amsterdam-Zuidoost naar het Museumplein om de diversiteit van Nederland te 'vieren', zoals de organisatie het noemde.  De politie houdt het aantal deelnemers op enkele duizenden.

Ook vicepremier Lodewijk Asscher, minister Jet Bussemaker (OCW) en parlementariërs waren van de partij. De parade stond in het teken van diversiteit in Nederland, waaronder de multiculturele samenleving, seksuele diversiteit, godsdienstvrijheid, etc.

De 8 kilometer lange Parade van Ieder1 begon om 13.00 uur bij het ArenaPark in Zuidoost  Bij het Amstelstation voegden zich nog veel meer mensen bij de stoet  De mars eindigde op het Museumplein. Hier begon rond 16.30 uur een manifestatie met optredens van artiesten en acteurs, onder wie Kim Spierenburg, Sef en initiatiefnemer Nasrdin Dchar.
                              
                            
De bedoeling is dat deelnemers aan het eind van de middag als een collectief het cijfer 1 vormen, dat vanuit een helikopter op beeld wordt vast- gelegd.

De mars van Ieder1 werd gesteund door de burgemeesters Eberhard van der Laan van Amsterdam en Ahmed Aboutaleb van Rotterdam. De burgervaders riepen de inwoners van hun steden op mee te doen aan de manifestatie  Ahmed Aboutaleb stelde voor Rotterdammers gratis bussen beschikbaar om naar de hoofdstad te reizen.

Zie ook:
bronnen: HartVanNederland.nl / AT5.nl / YouTube.com


      
                                   
      
                                                                                   

zondag 25 september 2016

Seksuoloog: 'Cobi Reisman' | Prangende Penisvragen: "Is de mijne te klein" ?!

Penis  →  De lengte van 'de penis' bezorgt veel mannen een complex  "2 op de 10 mannen is onzeker over de lengte van zijn penis" ‼, zegt dokter Cobi Reisman. "Toch is dit slechts 1 op de 10.000 keer terecht".  Cobi Reisman is uroloog en seksuoloog ... dus die kan het weten.  Zelf de boel vergroten is volgens hem geen goed idee;  "Veel mannen met een kleine penis kopen fillers, injecties of stretchers op het internet. Dat kan heel gevaarlijk zijn, met infecties tot gevolg waardoor de schade nadien vaak nog groter is".

De gemiddelde groottes zijn per regio verschillend. In Ecuador zijn de grootste piemels te vinden, met een gemiddelde lengte van zo'n 17,9 cm. in stijve toestand. Koreanen hebben gemiddeld de kleinste; 9,66 centimeter.  Voor Europeanen ligt het gemiddelde net boven de 14 centimeter.

Meer lezen over penisgroottes en andere interessante medische topics omtrent het mannelijke geslacht ?!  In de nieuwste editie van The Gay Is- sue bespreekt Dokter Cobi Reisman van alles en nog wat over de penis. Het nieuwe exemplaar ligt nu in de winkel.

bronnen: OUT.tv / Facebook.com – The Gay Issue                                   

Mexico – LGBT's | "Opnieuw massale betoging in Mexico tegen Homohuwelijk"

Mexico – LGBT's  →  In Mexico-Stad zijn zaterdag – 25 september 2016 – voor de 2e keer in twee weken tijd tienduizenden mensen de straat opgegaan om te "demonstreren tegen het homohuwelijk"     Volgens de organisatoren van de protestactie deden er minstens 215.000 mensen mee.

Twee weken geleden demonstreerden bij 'een soortgelijk protest' naar schatting zo'n 300.000 mensen   Tegelijkertijd met de protesten tégen het homohuwelijk, waren in Mexico-Stad ook honderden voorstanders van de wetswijziging aanwezig die eveneens een demonstratie hielden.

Het streng katholieke land is verdeeld over de invoering van het huwelijk tussen twee mensen van hetzelfde geslacht. President Enrique Peña Nieto maakte in mei 2016 plannen bekend voor een grondwetswijziging.  Elke vorm van discriminatie wordt daarin strafbaar gesteld en gelijke rechten voor iedereen gegarandeerd. Dit heeft als gevolg dat het homohuwelijk in heel Mexico gelegaliseerd wordt.  Dat is nu alleen nog maar in Mexico-Stad en in drie deelstaten het geval.
                               
                                         
80 procent katholiek
Aanhangers van het 'Nationale front voor de familie', dat de protestactie organiseert, liepen bij de demonstratie met borden met teksten als 'een geadopteerd kind verdient een moeder en een vader' erop.

Volgens AP identificeert 80 procent van de Mexicanen zich als katholiek.

Zie ook:
bronnen: NRC.nl / Twitter.com – NRC.nl / YouTube.com