zaterdag 13 februari 2021

America - Super Bowl 2021 - Music | The Weeknd – Super Bowl Halftime Show


Super Bowl Halftime Show  →  In een show vol special effects gaf The Weeknd in veertien minuten een overzicht van al zijn hits, met als flitsende finale zijn grootste hit tot nu toe, 'Blinding Lights'.

bronnen: Winq.nl / YouTube.com


                              

Iran tracht LGBT+-kinderen te 'genezen' met elektrische schokken en therapie


Volgens een recent VN-rapport heeft de Islamitische Republiek "Iran" LGBTIQ+kinderen gedwongen wrede behandelingen onder 't mom van Conversietherapie te ondergaan. Javaid Rehman – VNrapporteur voor Iran – omschrijft diverse meldingen van vervolging op basis van Seksuele Geaardheid en Genderidentiteit in het land.


Lees verder op de website van OUT.tv:  "Iran tracht LGBT+-kinderen te 'genezen' met elektrische schokken en hormoontherapie" ‼

Zie ook:  


                                

vrijdag 12 februari 2021

A'dam | "Pastoor Pierre Valkering moet van rechter pastorie Vredeskerk uit" ‼


Amsterdam  →  De door het bisdom ontslagen Homoseksuele pastoor Pierre Valkering wordt vandaag – vrijdag 12 februari 2021 – de pastorie van de 'Vredeskerk' uitgezet. Dat heeft de rechter besloten in een kort geding. Maar Pierre Valkering wil niet vertrekken zo- lang er nog een hoger beroep loopt tegen zijn ontslag.

In 2019 vertelde priester 'Pierre Valkering' tijdens een kerkdienst dat hij 'Homoseksueel' is. Ook bekende hij regelmatig Gaysauna's en Dark- rooms te hebben bezocht, een 'Pornoverslaving' te hebben en een Fetisj voor spijker- en ribbroeken. Daarnaast uitte hij in zijn onthullende boek 'Ontkleed Niet Naakt Staan' kritiek op de omgang van de Rooms-Katholieke kerk met Homoseksualiteit.

Lees verder op de website van AD.nl:  "Homoseksuele pastoor Pierre Valkering moet van rechter pastorie Vredeskerk uit" ‼

Zie ook:
Homoseksuele priester Pierre Valkering uit pastorie gezet ‼  /  Homoseksuele pastoor Pierre Valkering wordt pastorie uitgezet Ontslagen pastoor Valkering heeft pastorie Vredeskerk onder dwang verlaten   Valkering wordt pastorie Vredeskerk uitgezetPastoor Valkering door politie en deurwaarder uit huis gehaald   Pierre Valkering door politie & deurwaarder uit huis gehaald

Eerder geplaatste artikelen op GayNieuws.blogspot.com over:  Pastoor "Pierre Valkering" ‼

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / Facebook.com – AD.nl


                               

Mark Rutte (VVD) | "Regeren met Forum voor Democratie gaat niet gebeuren"


Thierry Baudet  →  Deze week kwam Thierry Baudet onder vuur te liggen vanwege racistische uitlatingen ‼  Mark Rutte noemt de uit- spraken "Racisme, Homofoob, Walgelijk en Verschrikkelijk". Hij noemt samenwerking tussen de 'VVD' en 'FvD' onmogelijk: "Regeren met Forum voor Democratie gaat niet gebeuren" 
                                                                                           
                                       
Zie ook:

Mark Rutte | "Onmogelijk om in een kabinet te gaan zitten met Baudet" ‼  /  Thierry Baudet verstuurde zelf ook racistische appjes ‼       
                              

donderdag 11 februari 2021

Australiƫ - Onderzoek | "Link tussen (gebrek aan) Intelligentie en Homofobie"



Onderzoek  →  Het zal de meesten misschien niet verbazen, maar het is nu wetenschappelijk aangetoond ‼  Homofobe types zijn niet de slimste ‼  Wetenschappers aan de 'Universiteit van Queensland' in AustraliĆ« omschrijven 'een link' die zij hebben gevonden tussen mensen met een laag 'IQ' en zij die vooroordelen hebben tegenover LGBTIQ+'ers.

Het onderzoek trekt een 'duidelijke lijn' tussen een lagere cognitieve Intelligentie en Homofobie. Onderzoekers hanteerden de "Household, In- come and Labour Dynamics (Hilda) methode", een enquĆŖte die het economische en persoonlijke welzijn van het land in kaart brengt. Dit werd uitgevoerd onder 11.564 Australische deelnemers.

Lees verder op de website van OUT.tv:  Onderzoek | "Een link tussen (gebrek aan) Intelligentie en Homofobie" ‼

Zie ook: 

Op zoek naar een Valentijnscadeau | Wat dacht je van: Condooms met teksten


Uniek condoom speciaal voor Valentijnsdag, met diverse teksten. Ook met jouw persoonlijke boodschap (handgeschreven). Inclusief verzendkosten, direct verzonden naar jouw Valentijn ‼

Condooms met teksten → Verkrijgbaar per stuk / per 10 stuks en met een persoonlijke boodschap:
Condooms
Of je nu een 'Ribbel Condoom''Dunne Condooms' of 'XL condoom' zoekt, bij ons vind je alle condooms die je maar wilt ‼  Heb je voor 't eerst seks ?!  Bekijk dan onze condooms speciaal voor de 'Eerste Keer Seks' ‼
                                       
  
                                  
Verras je Valentijn
'Valentijnsdag' is een dag waarop "geliefden elkaar extra aandacht geven" met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten maar ook dĆ© dag van anonieme liefde naar liefde.
'Condoom Anoniem' helpt je bij het zoeken naar een passend geschenk, scroll maar eens door deze pagina's. Uiteraard is het mogelijk om je be- stelling anoniem naar je (geheime) liefde te sturen, eventueel met een persoonlijke boodschap ‼  Vier de liefde ‼

bronnen: Condoom-Anoniem.nl → Richard Spooren – Nieuwsbrief / Facebook.com – Condoom-Anoniem.nl
                                            

                               

woensdag 10 februari 2021

Iran – Ayatollah 'Abbas Tabrizian' | "Van Covid-19 vaccinatie word je Homo" ‼



Iran – Ayatollah Abbas Tabrizian    Heeft u uw vaccinatie tegen het Corona-virus al binnen ?!  Dan hebben we slecht nieuws voor u ‼ De kans is groot dat u inmiddels 'Homoseksueel' bent ‼

Althans, als we de uitspraken van een religekkie Ayatollah 'Abbas Tabrizian' uit Iran mogen geloven. Die waarschuwde ons op social media dat we vooral niet in de buurt moeten komen van gevaccineerden, zij zijn Homoseksueel geworden.

  De logica is natuurlijk ook onmiskenbaar   Als je door een geslachtsgenoot met beleid 5 centimeter je lichaam in gestoken krijgt, is dat natuurlijk minstens verdacht.

Zie ook:
Corona-vaccin maakt mensen Homo volgens Iraanse Ayatollah  /  Mensen die zijn gevaccineerd tegen Covid-19 zijn Homo geworden 

bronnen: Fok.nl → Fok Nieuws / Facebook.com – OUT.tv


                                  

IND - COA | Rol van coƶrdinator bij afwijzing LHBTIQ+-asielzoeker onduidelijk



De rol van de 'LHBTIQ+-coƶrdinator' ← PDF-bestand ‼ bij de beoordeling van asielaanvragen van LHBTIQ+-asielzoekers is "onduidelijk en onzorgvuldig" ‼  Dat stel "LGBT Asylum Support" na onderzoek. In geen van de gevallen blijkt uit de stukken dat de LHBTIQ+-coƶrdi- nator geraadpleegd is ‼

"LGBT Asylum Support" verzoekt daarom in een brief aan staatssecretaris 'Ankie Broekers-Knol' herziening "Werkinstructie 2019/17" en onderzoek naar alle afwijzingen van LHBTIQ+-asielzoekers.

Sinds 2109 moet op elke locatie van het COA een "LHBTIQ+-coƶrdinator" aanwezig zijn. De coƶrdinator moet volgens de regels in elke zaak waarin een LHBTIQ+-motief speelt geraadpleegd worden, voordat een besluit genomen wordt.
                                                
                                           
Door 't niet vermelden van de rol van de coƶrdinator kunnen rechters en externe partijen "dit belangrijk onderdeel van besluitvorming" niet toetsen. "De 'IND' zou gemotiveerd uitleg moeten geven waar 'een besluit op is gebaseerd' ‼  Met het nalaten daarvan is er sprake van een zorgvuldigheids- gebrek", stelt Sandro Kortekaas, voorzitter LGBT Asylum Support.

Lees verder op de website van RozeGolf.net:  "Rol coƶrdinator bij afwijzing LHBTIQ+-asielzoeker onduidelijk" ‼

Zie ook:  Raadpleging LHBTIQ+-coördinatoren bij afwijzingen van LHBTIQ+-asielzoekers door IND onduidelijk en onzorgvuldig

bronnen: RozeGolf.net / Facebook.com – RozeGolf.net / Facebook.com – LGBT Asylum Support
   
    
                                    

dinsdag 9 februari 2021

Den Haag | "Minder kans op een 'huurwoning' met een kleurtje of als Homo" ‼


Het vinden van een huurwoning in Den Haag is al lastig. Maar als je een kleurtje hebt of Homoseksueel bent is het helemaal moeilijk, blijkt uit onafhankelijk onderzoek in opdracht van de gemeente Den Haag. Drie op de vijf verhuurmakelaars blijkt bereid te discrimi-neren bij de verhuur van woningen in de particuliere huursector. "Dit is zeer ernstig"

Een 'Homostel' dat in Den Haag op zoek is naar een woning heeft 8,5 procent meer kans om 'gediscrimineerd te worden' dan een Heterostel, blijkt uit het onderzoek. Opvallend is dat 'mannelijke koppels' meer kans hebben op discriminatie dan 'vrouwelijke koppels'. Bij Nederlanders met een migratieachtergrond is het percentage nog veel hoger, namelijk ± 19 procent.

Lees verder op de website van AD.nl:  

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / Twitter.com – AD.nl → AD Den Haag
                                                   
                                 

Belgiƫ | "Acteur Benny Claessens wil de campagne #ActOut naar Belgiƫ halen"


Duitsland / BelgiĆ«  Benny Claessens  →  De Vlaamse acteur 'Benny Claessens' wil de campagne #ActOut naar BelgiĆ« halen. Dat zegt de in Duitsland woonachtige acteur 'Benny Claessens' in een interview in de Vlaamse krant "De Standaard".

De in Antwerpen geboren 'Benny Claessens' speelde bij het "Nederlands Toneel Gent", maar vertrok in 2016 naar 'Berlijn' om aan de slag te gaan bij het 'Maxim Gorki Theater'. Hij is een van de 185 acteurs die in het Duitse taalgebied werken en collectief Uit de Kast kwamen in de campagne #ActOut, waarmee ze vragen om meer zichtbaarheid en meer speelkansen voor LHBTIQ+-acteurs.
                                   
                                          
Lees verder op de website van RozeGolf.net:  "Benny Claessens wil de campagne #ActOut naar BelgiĆ« halen" ‼ 

Zie ook:


bronnen: RozeGolf.net / Facebook.com – RozeGolf.net / Twitter.com – DeStandaard.be
                                              
                                        

maandag 8 februari 2021

Ibiza | Script voor 'Gay Western' van 'Wouter Jansen' in de race voor Filmprijs


Ibiza  →  Arnhemmer 'Wouter Jansen' is door het filmfestival op het Spaanse eiland 'Ibiza' genomineerd voor zijn script voor de 'Gay Western' El Amor TenĆ­a Un Precio / Aim For The Heart RamĆ³n. Er zijn door Ibiza Cinefest 2021 nog elf andere verhalen gekandideerd voor de prijs voor 'beste korte script'.

Wouter Jansen is trots dat zijn filmidee is opgevallen tussen de inzendingen van filmmakers uit 23 landen. De geboren Arnhemmer heeft concur- rentie van scriptschrijvers uit onder meer de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Spanje   "De nominatie door Ibiza Cinefest is een mooie bekroning", vindt hij. De regisseur hoopt dat de aandacht de realisatie van de film dichterbij zal brengen.

Lees verder op de website van AD.nl:  "Script voor 'Gay Western' van Arnhemmer Wouter Jansen in race voor Spaanse filmprijs" ‼

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / Facebook.com – Gelderlander.nl


                                    

Rusland - Tsjetsjeniƫ | Leven van Tsjetsjeense LGBT+'ers (opnieuw) in gevaar



                                     
                                         
Lees verder op de website van HoLeBi.info:  "Leven van Tsjetsjeense HoLeBi's & Transgenders (opnieuw) in gevaar" ‼

Voor eerder geplaatste artikelen over LGBTIQ+'ers in TsjetsjeniĆ« op GayNieuws.blogspot.com: KLIK HIER ‼

bronnen: HoLeBi.info / Twitter.com – TheGuardian.com → Guardian News / Facebook.com – OUT.tv 
                                              

                                         

zondag 7 februari 2021

Music | Bonsai Mammal ft. Liz - Supermodel (You Better Work) – RuPaul Cover



Lang voordat 'RuPaul' begon met talloze seizoenen Drag Race, had ze al een hit met 'Supermodel'. In 1992 zette ze menig dansvloer op stelten met haar 'Sashay, Shantay'. Jimmy Harry was een van de schrijvers van het lied. Hij werkte onder meer voor artiesten als Kylie Minogue en heeft nu onder zijn alter ego Bonsai Mammal een nieuwe versie uitgebracht van 'Supermodel'. Samen met de voca- len van 'Liz' is 'Supermodel' weer tot leven gewekt in een versie die helemaal past bij 2021.

bronnen: Winq.nl / YouTube.com


                                           

USA | "Joe Biden pleit voor wereldwijde bescherming van LHBTIQ+ rechten" ‼


USA  →  De Amerikaanse president "Joe Biden" wil wereldwijde bescherming van de rechten van onder anderen Lesbiennes, Homo's, Biseksuelen, Transgenders, Intersekse en Queer personen (LGBTIQ+'ers). Dat laat hij vastleggen in een presidentieel memorandum, aldus Jake Sullivan, de nationaal veiligheidsadviseur van het Witte Huis.

In zijn verkiezingscampagne beloofde "Joe Biden" al om de LHBTIQ+-rechtenwetgeving, ook wel bekend als de Equality Act, in de eerste hon- derd dagen van zijn presidentschap goed te keuren. De 78-jarige president wil LHBTIQ+-rechten een topprioriteit van zijn regering maken.

Lees verder op de website van AD.nl:  "Joe Biden pleit voor wereldwijde bescherming van LHBTIQ+-rechten" ‼
                                  
                                                        
Zie ook:  
President Joe Biden wil wereldwijde bescherming Homorechten  President Joe Biden wil wereldwijde bescherming Homorechten 

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / Twitter.com  AD.nl / Twitter.com  NBC·News.com → NBC Out