zondag 13 januari 2013

Website Jamai en Fred tegen Pesten


Musicalster Jamai Loman en stylist Fred van Leer hebben samen een website tegen pesten opgezet. De site Gepest Maar Trots is dit weekend officieel gelanceerd. De twee willen met de site niet de 'ik ben zielig' verhalen delen, maar juist de succesverhalen." 

Ons doel is om zoveel mogelijk meer en minder bekende mensen te verzamelen en hun verhalen op deze site te delen. En op de aan deze site gekoppelde Facebook-pagina kan iedereen zijn eigen verhaal kwijt. En vertel je verhaal alsjeblieft. Delen en uiten vormen namelijk een groot onderdeel van het proces naar 'besef'. Besef dat het beter kan en wordt", aldus de twee op hun nieuwe site.

Na die zelfmoord van Tim Ribberink en nog andere gevallen van zelfmoord de afgelopen tijd hadden Jamai en ik zoiets van 'we moeten iets doen'. Pesten is heel vervelend, ik ben gepest en Jamai ook, maar zet dat om in iets positiefs. Ik hoop dat deze site een inspiratie kan zijn voor mensen om iets van hun leven te maken", aldus Fred van Leer tegen RTL Boulevard.

bronnen: GaySite.nl / RTL Boulevard