dinsdag 15 januari 2013

POPCAKE | Nieuw vanaf 27 januari in Den Haag


Vijf dagen per week druk met je baan of school en op zaterdagavond ben je blij dat je eindelijk eens lang uit op de bank kan liggen. Dan blijft de zondag nog over, maar je wilt de volgende dag ook weer fris en fruitig uit je bed stappen. Vanaf zondag 27 januari 2013 start het concept 'POPCAKE', in The Penthouse te Den Haag, waar je van 19.00 – 01.00 uur met je vrienden kan genieten van een drankje, hapje en leuke popmuziek. Dit in een ongedwongen, gezellige, maar vooral unieke setting en ambiance.

Normaal
"Dansen op de vroege zondagavond is in de rest van de wereld redelijk normaal, maar in Nederland moet je buiten het zomerseizoen toch flink zoeken", aldus Luuk Wessels, de initiatiefnemer van 'POPCAKE'. Een Straight Friendly 'Tea Dance', dat 27 januari plaatsvindt op de 42ste verdieping van The Penthouse in Den Haag. The Penthouse in Den Haag is het hoogste restaurant van Nederland, gelegen op 135 meter hoogte op de top van de Haagse Toren (naast Station Holland Spoor), inclusief een spectaculair stadsbalkon.

Gratis (pop)cake
Het popfeest, van 19.00 - 01.00 uur, begint natuurlijk met een gratis popcake (gemaakt door tv-kok Mathijs Vrieze) en zal een aantal verrassingen voor de bezoekers in petto hebben. Zo zal tijdens een unieke videoshow het tweede eBook van, GTST-acteur en Sterren Springen - finalist, Raynor Arkenbout worden gelanceerd.  De DJ's draaien de leukste 90's till now popmuziek, dus het is dansen en meezingen geblazen tijdens POPCAKE.

Mail of Like
De Nieuwjaarseditie op 27 januari is Gratis, maar VOL = VOL. Dus zet je zelf op de gastenlijst door een mail te sturen: info@ilovepopcake.nl of zet jezelf op aanwezig op de Facebookpagina van 'ilovepopcake'.

Genre: All your favorite 90's till now popmusic
Datum: 27 januari 2013
Locatie: The Penthouse Den Haag
Adres: Rijswijkseplein 786  (naast HS Station)
Tijd: 19.00 – 01.00
Entree: Gratis !!
Leeftijd: 18 +

Website: www.ilovepopcake.nl

bronnen: KamKrant.nl / Ilovepopcake.nl