dinsdag 22 januari 2013

Soulheaven | Nieuw 'Roze' Festival - Den Haag


Soulheaven is het nieuwe culturele 'roze' festival in Den Haag en vindt plaats in het Filmhuis op zaterdag 16 februari 2013. Soulheaven biedt een breed opgezet programma in vier zalen met optredens van o.a. Singer / Songwriters, Bands, Spoken Word en Live Artiesten. DJ's draaien bekende en onbekende muziek in gevarieerde stijlen. En natuurlijk zal een filmprogramma niet ontbreken deze avond.

Speciaal programma
Voorafgaand aan het Festival wordt de film 'I Am gay and Muslim' gedraaid. Deze documentaire belicht de dilemma's waar jonge, gay moslims mee worstelen in hun zoektocht naar identiteit en acceptatie door de maatschappij. Aansluitend aan de filmvertoning vindt een debat plaats. Tijdens dit interactieve debat wordt met speciale gasten en publiek in positieve zin gediscussieerd over homoseksualiteit en religie.

Doelgroep
De sfeerbepalende doelgroep van SOULHEAVEN is 'roze' en onze opzet heeft een openminded karakter. Wij verwelkomen: LGBT's (Lezzies, Gay, Bi, Trans, Straight) en allen met de juiste attitude.

Organisatie
Stichting Intense Impact is initiatiefnemer en organisator van dit festival. Middels dit FESTIVAL willen wij ontmoeting en diversiteit centraal stellen en juist zichtbaarheid en empowerment op de voorgrond laten treden. 'Samen' in plaats van 'polariseren'. Wij willen hiermee een podium bieden aan 'roze' talent.

Kaartverkoop:
Voorverkoop € 11,00 (ex. fee) en aan de deur €15,00.

Het gehele Festival programma is te vinden op:  www.soulheaven.nl
Kaartverkoop via:  www.soulheaven.nl  of:  facebook.com/Soulheaven.nl      

bron: KamKrant.nl