zondag 20 januari 2013

Jong Talent bij Margreet Dolman


In de eerste seizoenshelft van het TV-programma "Margreet Dolman Begrijpt 't" heeft Margreet Dolman jonge singer-songwriters een podium gegeven. Hieronder vind je alle deelnemers.  Wie is jouw favoriet ?!

"Margreet Dolman begrijpt 't" is een gevarieerd programma met kunst, humor en informatie. Dynamisch met een positieve uitstraling en zowel voor homo, hetero als bi. Kijkers van allerlei pluimage, hoger en lager opgeleid, moeten er door geraakt worden en nieuwe mogelijkheden zien, meer zin krijgen. Hart onder de riem televisie. Gesprekken met mensen van alle leeftijden maar ook aandacht voor jonge zangers, schilders en schrijvers zonder ze in een wedstrijdkader te plaatsen.



Ook jonge kijkers willen we een hart onder de riem steken. Het leven kan de moeite waard zijn als je de voor jouw juiste invalshoek vindt. Ook reportages, satire en tips op het gebied van theater, restaurants, boeken, films en steden. Een programma om je bij thuis te voelen, vrolijk en met inhoud. Met naast Margreet Dolman, ook Mike Starink, dominee Gremdaat, dokter Valentijn en Paul Haenen.

bronnen: Gay.nl / Betty Asfalt / YouTube.com