woensdag 10 april 2013

Man snijdt lichaam Homo-student in stukken


                    
In Nieuw-Zeeland is de rechtszaak begonnen van een man die ervan beschuldigd wordt van het versnijden van het lichaam van een homoseksuele tiener en het daarna begraven op twee verschillende kerkhoven.

Gavin John Gosnell pleit onschuldig voor het vermoorden en versnijden van de 15-jarige Hayden Miles in 2011. De man zou volgens nieuwszen- der One News in de rechtszaal hebben uitgeroepen dat hij nooit een lichaam zou versnijden als het slachtoffer nog in leven zou zijn. Hij geeft wel toe dat hij Hayden fysiek zou hebben aangevallen maar zegt dat hij de jongen niet heeft vermoordt.

De openbare aanklager zal moeten bewijzen dat Gosnell Hayden Miles wilde vermoorden en dat hij wist bij wat hij ging doen de dood zou bete- kenen voor de tiener.

Meer dan 1300 mensen hebben de Faceboek pagina 'leuk gevonden' die ter herinnering van de tiener werd opgericht. De ouders van de jongen deden bij de verdwijning en voor dat het lichaam werd gevonden, een beroep op de HoLeBi-gemeenschap van Nieuw-Zeeland om de jongen te vinden.

bronnen: GayLive.be / One News