zaterdag 11 mei 2013

Homo heeft 24 kinderen - Het verhaal van Markus K.


                  
Een Duitse homo die eerder priester was en nog nooit seks heeft gehad met een vrouw is vader van 24 kinderen bij 17 lesbiennes. "Markus K. werd ooit uit het seminarie gezet omdat hij homo was maar ondertussen maakte hij heel wat vrouwen gelukkig en dat was zijn wraak op de kerk", aldus GayStarNews.

Markus heeft maar liefst 22 kinderen en is daarmee waarschijnlijk homo-papa met de meeste kinderen ter wereld. Hij is intelligent, meet ruim 1.94 en heeft donker haar; 12 van zijn kinderen wonen in München, eentje in Toscanië, eentje in Wenen en zes anderen in Duitsland en twee zijn nog niet geboren maar worden verwacht in de zomer van dit jaar. Als deze twee laatste kindjes geboren zijn eindigt Markus met 24 kinderen waarvan 12 meisjes en 12 jongens, wat hij zelf een mooi aantal vindt om er mee te stoppen, vooral ook, in tegenstelling tot andere spermado- noren, omdat hij met al zijn kinderen contact heeft.

In een interview vertelde Markus dat hij van mening is dat kinderen moeten kunnen weten wie hun biologische vader is. Bij hem zelf gaat de procedure dan als volgt. Als het kind geboren wordt registreert hij zichzelf als biologische vader, acht weken later geef hij het kind dan op ter adoptie aan de meemoeder zodat beide moeders rechten hebben betreffende het kind. Daarna houdt hij contact met het kind. "Ik ontmoet vijf families elke vier weken, anderen maar 1 keer per jaar, maar ik probeer er wel te zijn op elke verjaardag van elk kind dan eten we samen taart en spelen spelletjes", aldus Markus die de kinderen ziet naar gelang de afspraken met de moeders. Geen enkel lesbisch koppel of les- bische moeder weigert de omgang van haar kind(eren) met Markus.

Markus wilde destijds priester worden, maar de katholieke kerk weigerde hem omdat hij homo is. In 1994 verliet hij het seminari. Korte tijd later doneerde hij voor het eerst sperma maar de vrouw in kwestie werd niet zwanger. In 2003 zag hij een advertentie van een lesbisch koppel dat op zoek was naar een spermadonor, hij sprak met het koppel af en besefte al gauw dat het twee goede moeders zouden zijn, negen maan- den later werd zijn eerste zoon geboren.

Omdat Markus geen geld vroeg voor zijn donatie werd hij plots erg populair en voor hij het wist kwamen er tal van lesbsche koppels aan zijn deur vragen om sperma. "Ik heb nooit seks gehad met die vrouwen, ik deed mijn sperma in een speciaal dingetje waarna de vrouwen zelf het sperma konden inbrengen met een plastiek ding van de apotheker. Ondanks 't feit dat Markus een grote familie heeft is hij nog vrijgezel, zijn laatste partner zag het niet zitten rekening te moeten houden met tal van lesbische koppels en de kinderen.

bronnen: GayStarNews.com / www.HoLeBi.info