zaterdag 20 april 2013

Nieuw | Cocktails met Sperma


                          
Een Amerikaanse barman heeft onlangs een boek uitgebracht met de titel 'Semenology - The Semen Bartender's Handbook'. In het boek staan vele cocktailrecepten met sperma als belangrijk bestanddeel. Volgens de bedenker belooft dit dé culinaire trend van 2013 te worden en geven zijn cocktails een boost aan je gezondheid.

In 2011 publiceerde Paul 'Fotie' Photenhauer al het boek 'Natural Harvest: A Collection of Semen-Based Recipes', een kookboek vol recepten met sperma als één van de ingrediënten. Nu dus een cocktailreceptenboekje dat voor slechts drieëntwintig dollar voor elke barman in de winkel ligt.

De auteur wil met zijn nieuwe uitgave mensen leren hoe sterkedrank te combineren met de delicate smaak van sperma. In het boekje staan re- cepten voor onder meer cocktails met namen als Macho Mojito en Galliano Cum Shot. Daarnaast geeft hij ook tips hoe het ingrediënt 'te oogsten' en hoe dit te bewaren.

De barman benadrukt in Amerikaanse media dat zijn boek geen grap is of dat zijn werk mag worden gezien als een gimmick. "Als je wil dat je partner slikt bij orale seks, dan moet je ook bereid zijn je eigen sperma te consumeren". Photenhauer raadt wel aan alleen eigen sperma te ge- bruiken of lichaamssappen van een ander waar je zeker van bent dat de consumptie veilig is. Indien juist behandeld, is sperma "een goede bron van vitamines die je nagels verstevigen, je haar doen glanzen en je huid laten stralen", aldus Photenhauer.

Een onderzoek aan de universiteit van New York toonde enige tijd geleden aan dat sperma goed is voor je lichamelijke en mentale gezondheid. Dit bevat namelijk chemische stoffen die volgens onderzoekers het humeur positief kunnen beïnvloeden. Zo kan sperma depressies bestrijden, affectie tussen koppels verhogen en slaapproblemen verhelpen.

bron: GaySite.nl