zaterdag 18 april 2015

Veronderstellingen | Vijf dingen die mannen moeten weten over 'hun lichaam'

Veel van wat je denkt te weten over je eigen lichaam is gebaseerd op foute veronderstellingen. In een filmpje worden vijf van deze aannames op subtiele wijze weerlegd.

Waarom word je regelmatig wakker met een ochtenderectie ?! Volgens velen komt dat door een volle blaas. Niet dus. En waarom doet het zoveel pijn als je (al dan niet per ongeluk) onder je ballen wordt geschopt ?! En is het normaal dat je penis naar één kant afbuigt ?!

Op deze en andere vragen geeft Buzzfeed het antwoord, die de vragen heeft voorgelegd aan een aantal artsen.

bronnen: Winq.nl / YouYube.com                      

Sjoerd – Pestkop | "Nieuwe film rond Pesten en Homoseksualiteit op komst" ‼

In Nederland wordt gewerkt aan een nieuwe film die draait rond homoseksualiteit op de middelbare school. Pestkop toont het verhaal van Danny die op school bekend staat als pestkop. Zijn grootste slachtoffer is een lesbisch meisje pest omwille van haar geaardheid. Het meisje ziet geen andere uitweg dan zelfdoding.

Het is een aangrijpend verhaal van een probleem dat zich dagelijks in de hele wereld afspeelt. Het ontvouwt zich tot een spannende thriller met een herkenbaar verhaal die belangrijke maatschappelijke onderwerpen als discriminatie, homoseksualiteit en pesten aankaart. De film wordt geregisseerd door de 26-jarige 'Sjoerd de Bont'.

Voor 'Pestkop' werkt Sjoerd samen met 'Stichting Pestvrij Nederland' en 'Stichting Follow Focus' die kunstprojecten ondersteunen waarin maatschappelijk relevante, controversiële of taboedoorbrekende onderwerpen centraal staan. De film is al enkele maanden in productie, en intussen is de cast al bekend. Onder anderen Priscilla Knetemann (Gooische Vrouwen), Maaike Bakker (Het Huis Anubis), TV-presentator 'Frits Sissing' en Koert-Jan de Bruijn (Goede Tijden, Slechte Tijden) nemen een rol voor hun rekening.

Crowdfunding
De film kan met een klein budget geproduceerd worden, maar de makers hebben nog geld nodig om bijvoorbeeld reiskostenvergoedingen en decorstukken te betalen. Hiervoor doen ze beroep op het publiek en willen ze via crowdfunding geld inzamelen.

Sjoerd de Bont maakte zijn eerste film in 2010 en hij speelt ook een rol in de film. Hij acteerde eerder al in de serie 'SpangaS'. Na zijn debuutfilm volgden verschillende kortfilms zoals Stoorzender. Deze kreeg in februari een eervolle vermelding op 'Filmapalooza', een filmfestival in Hollywood. 'Stoorzender' zal in mei te zien zijn op het 'Filmfestival van Cannes'.

Zie ook:  Nederlandse film over Pesten en Homo's op komst

bronnen: ZiZo-Magazine.be / YouTube.com


       

Berlijn - Micha Stunz | "Duitser heeft gigantische penis na silicone-injecties" ‼

Size queens zijn niets bijzonder in homoland: mannen (en vrouwen in heteroland) die van grote pikken houden. Maar in Berlijn loopt een man met een apparaat rond waar zelfs de meest doorgewinterde maten-fetisjist van terugschrikt. De 45-jarige Micha Stunz heeft zijn piemel door middel van silicone-injecties weten te vergroten tot een lengte van 23 tot 24 cm, 9 tot 10 cm breed en 3,5 tot 4 kilo zwaar.
 
Helemaal content is hij er niet mee, want "boven een bepaalde maat kan je er niet zo veel meer mee doen", zei Stunz. Maar je moet creatief zijn en "je kunt er andere dingen mee doen: je moet je losmaken van gangbare ideeën over seks en ervoor durven gaan".
 
Twintig jaar geleden begon Stunz zijn onderdaan met een vacuümpomp te vergroten: dat "voelde goed: alsof ik niet meer in mijn eigen lichaam gevangen zat en de mogelijkheid bezat om het te vormen en te veranderen". Dat smaakte naar meer, te meer omdat een opgepompte piemel na een dag weer zijn normale maat terugheeft.
 
Na omzwervingen kwam Stunz bij silicone-injecties terecht. Hij moest er wat voor over hebben, niet alleen op seksgebied, maar ook zaken als zittend plassen, langer op pad zijn om passende broeken te vinden en in het openbaar een schoudertas voor zijn bobbel hangen, maar zijn verdere dagelijkse leven heeft er naar eigen zeggen niet onder te lijden.
 

bronnen: Gay.blog.nl / PinkNews.co.uk / Vice.com                                 

vrijdag 17 april 2015

Engeland | "Recordaantal Homoseksuele parlementsleden na de verkiezingen"


In Groot-Brittannië worden op 7 mei weer parlementsverkiezingen gehouden en onderzoeker 'Andrew Reynolds' voorspelt dat het Britse parlement na deze verkiezingen een recordaantal openlijk homoseksuele leden zal tellen.

Op dit moment telt de Engelse 'Tweede Kamer' 26 politici die zichzelf als homo of lesbisch hebben aangemerkt. Volgens Andrew Reynolds, die zijn onderzoek deed voor de Universiteit van North Carolina, zullen na 7 mei maar liefst 29 openlijk homoseksuele politici plaatsnemen in de bankjes van het House of Commons.

Hij meldt vandaag dat dit een record is voor de Britse politiek en zelfs waarschijnlijk in de hele wereld. Op dit moment is het percentage ruim vier procent aan anders geaarden in het Britse parlement. Dat zal naar verwachting doorgroeien naar bijna vijf procent na de verkiezingen op 7 mei aanstaande.

Zie ook: 
  Britten hebben wereldwijd de meeste openlijke Homo, Lesbi en Bi-parlementsleden     
  UK | House of Commons zal eigen record van 'HoLeBi parlementsleden' verbreken

bron: GaySite.nl / YouTube.com                             

Amsterdam → Sauna 'Thermos' | "Gay-sauna 'Thermos' na vijftig jaar dicht" ‼

Gay-sauna Thermos aan de Raamstraat sluit na vijftig jaar zijn deuren. "Het is een litteken op m'n ziel", stelt eigenaar Jan Kuipers.

Kuipers (73) heeft de sauna per direct gesloten. De 27 man personeel staan op straat. "De afgelopen jaren werd het financieel steeds lastiger", vertelt Kuipers aan AT5. "Door concurrentie van een nieuwe sauna en het feit dat jonge homo's elkaar tegenwoordig online ontmoeten kregen wij het steeds lastiger. Ouderen weten de sauna nog wel te vinden, maar de jeugd niet meer".

Kuipers denkt nog wel na over een doorstart. "We voeren momenteel gesprekken met een aantal partijen", stelt hij.
 
bron: AT5.nl


Gay-sauna 'Thermos' in Amsterdam sluit de deuren

De eigenaar van gay-sauna Thermos in Amsterdam heeft laten weten per direct de deuren van het saunacomplex te moeten sluiten. Eigenaar Jan Kuipers zegt tegen de Amsterdamse lokale zender AT5 dat de gedwongen sluiting "een litteken op z'n ziel" is. De 27 personeelsleden staan eveneens per direct op straat.

De sauna was jarenlang de meest populaire sauna van Nederland maar ondanks dat de Thermos nog altijd adverteerde met de leus 'Biggest and most popular sauna of the Benelux' zochten steeds meer bezoekers hun heil ergens anders. Onder meer de concurrentie van datingsites en -apps werd het saunacomplex aan de Raamstraat te veel. Maar ook de concurrentie van de nieuwe sauna NZ aan de Nieuwezijds trok veel, vooral jonge klanten, weg bij Thermos.

In 1966 opende Thermos haar deuren. In de jaren zestig was de sauna een waar toevluchtsoord voor homo's. In die tijd was het in het openbaar voor je homoseksualiteit uitkomen nog niet mogelijk en in Thermos kon je gelijkgestemden ontmoeten zonder dat iemand je lastig viel of vragen stelde. Decennialang was Thermos een bloeiend bedrijf, met de huidige sauna in de Raamstraat en een niet veel kleinere nachtsauna in de Kerkstraat, die in 2010 afbrandde. Eigenaar Kuipers laat weten nog wel met enkele partijen te praten over een doorstart. 

bronnen: GaySite.nl / AT5.nl / YouTube.com                                  

donderdag 16 april 2015

Oekraïne - Opvang LHBT's | "Geweld en discriminatie van Homo's in Oekraïne"

Dagblad 'Trouw' publiceerde een indrukwekkend artikel over een opvang voor seksuele minderheden in Oekraïne. Deze groep wordt in reguliere vluchtelingencentra gediscrimineerd. Uit nood is daarom een opvang speciaal voor LHBT's opgericht.
 
Met hun bezetting van de oostelijke gebieden rond Donetsk en Loegansk openden de pro-Russische separatisten de jacht op homo's. Talloze verhalen over intimidatie, marteling en zelfs moord doen de ronde. In de zelfbenoemde Volksrepubliek Donetsk geldt inmiddels een officieel verbod op homoseksualiteit, als 'perversie die moet worden vervolgd', en ook in Loegansk worden homo's bedreigd door jarenlange gevangenisstraffen. Het zijn niet alleen de separatisten die geweld gebruiken, ook Oekraïense troepen misdragen zich.

De opvang voor deze bedreigde groep werd vorige zomer opgezet door Insight, een Oekraïense organisatie die opkomt voor de rechten van LHBT's. Trouw sprak vrijwilliger en activiste Olga Olsjanskaja. Zij praat met de vluchtelingen en beslist wie een van de schaarse bedden in de opvang krijgt toebedeeld. Via een Facebookpagina zamelt ze geld en kleding in. Emotioneel is het zwaar, zegt ze tegen de krant. "Ik word 's nachts wakker gebeld door wanhopige mensen, maar ik krijg ook boze gezichten omdat we alleen LHBT's opvangen". Het vinden van geschikte accommodatie voor de opvang was lastig volgens Olsjanskaja. "Lang niet iedereen wil zijn woning verhuren aan deze groep".

Zie ook:  Europese Unie verplicht Oekraïne LGBT's te beschermen tegen discriminatie  /  LGBT rights in Ukraine – Wikipedia

bronnen: Gay.nl / Trouw.nl / YouTube.com

 

                                              

OUT 'Power List' | 60 Meest invloedrijke Homo's, Lesbo's, Bi's & Transgenders


Het is weer tijd voor de OUT's Power List 2015 van de meest invloedrijke Amerikaanse HoLeBi's én Transgenders, aldus OUT.com en HoLeBi.info.

OUT Magazine brengt elk jaar een Top 50 van Amerikaanse HoLeBi's én Transgenders die erg invloedrijk en belangrijk zijn voor de LHBT gemeen- schap. De ranking gebeurd o.a. aan de hand van politiek activisme, individuele rijkdom, persoonlijk profiel, enz.

Dit jaar telt de Top 50 lijst nog tien extra personen waardoor de lijst dit jaar 60 invloedrijke Homo's, Lesbiennes, Biseksuelen & Transgenders telt.
 
TOP 60
 
01.  TIM COOK  –  CEO APPLE
02.  ELLEN DEGENERES  –  PRESENTATRICE / STAND-UP COMEDIENNE
03.  RACHEL MADDOW  –  NIEUWS PRESENTATRICE / POLITIEK COMMENTATOR
04.  TAMMY BALDWIN  –  AMERIKAANSE SENATOR
05.  ANDERSON COOPER  –  NIEUWS PRESENTATOR
06.  ANTHONY ROMERO  –  EXECUTIVE DIRECTOR - ACLU
07.  CHAD GRIFFIN  –  PRESIDENT - HUMAN RIGHTS CAMPAIGN
08.  MARY KAY HENRY  –  INTERNATIONAL PRESIDENT SEIU
09.  LAVERNE COX  –  ACTRICE
10.  ANDY COHEN  –  TV PRODUCER
11.  RYAN MURPHY  –  SCHRIJVER / REGISSEUR / PRODUCER
12.  JANE LYNCH  –  ACTRICE
13.  PETER THIEL  –  ONDERNEMER
14.  GLENN GREENWALD  –  JOURNALIST
15.  NEIL PATRICK HARRIS  –  ACTEUR
16.  SIA FURLER  –  ZANGERES
17.  ZACHARY QUINTO  –  ACTEUR
18.  RUPAUL CHARLES  –  ACTEUR / DRAG QUEEN
19.  ANNISE PARKER  –  BURGEMEESTER VAN HOUSTON
20.  SHEPARD SMITH  –  NIEUWS PRESENTATOR
21.  ROBIN ROBERTS  –  PRESENTATRICE
22.  DON LEMON  –  NIEUWS PRESENTATOR
23.  GREG BERLANTI  –  SCHRIJVER
24.  SCOTT RUDIN  –  PRODUCER
25.  DAVID GEFFEN  –  MEDIAMAGNAAT / FILANTROOP
26.  MEGAN SMITH  –  CTO - UNITED STATES
27.  BARRY DILLER  –  CHAIRMAN & SENIOR EXECUTIVE JAC
28.  LEE DANIELS  –  FILMMAKER
29.  DAVID VICILLINE  –  U.S REPRESENTATIVE RHODE ISLAND
30.  MICHAEL KORS  –  MODEONTWERPER
31.  MICHAEL SAM  –  PROF AMERICAN FOOTBALL PLAYER
32.  ALEXANDER WANG  –  MODEONTWERPER
33.  LARRY KRAMER  –  AUTEUR
34.  DARREN WALKER  –  PRESIDENT FORD FOUNDATION
35.  MEGAN ELLISON  –  FILM PRODUCER
36.  ELLEN PAGE  –  ACTRICE
37.  BRITTNEY GRINER  –  PROF BASKETBALSTER
38.  JESS CAGLE  –  EDITORIAL DIRECTOR - ENTERTAINMENT WEEKLY
39.  JARED POLIS  –  U.S REPRESENTATIVE COLORADO
40.  JENNA LYONS  –  PRESIDENT EXECUTIVE CREATIVE DIRECTOR - J CREW
41.  KEN MEHLMAN  –  POLITIEKE STRATEGIST
42.  NICK DENTON  –  CEO - GAWKER MEDIA
43.  EVAN WOLFSON  –  OPRICHTER PRESIDENT - FREEDOM TO MARRY
44.  MARTINE ROTHBLATT  –  ONDERNEMER
45.  FRANK OCEAN  –  ZANGER
46.  DAN SAVAGE  –  AUTEUR
47.  TOM FORD  –  MODEONTWERPER / FILMMAKER
48.  HARVEY LEVIN  –  MANAGER EDITOR
49.  DUSTIN LANCE BLACK  –  SCENARIST / PRODUCER
50.  MARK TAKANO  –  U.S REPRESENTATIVE CALIFORNIE
51.  RICH ROSS  –  PRESIDENT - DISCOVERY CHANNEL
52.  JANET MOCK  –  AUTEUR
53.  THOMAS ROBERTS  –  TV PRESENTATOR
54.  ROBERTA KAPLAN  –  ADVOCAAT
55.  BRYAN SINGER  –  FILMMAKER
56.  TYLER OAKLEY  –  INTERNET CELEBRITY
57.  KARA SWISHER  –  COLUMNIST
58.  CHRIS HUGHES  –  ONDERNEMER - MEDE OPRICHTER FACEBOOK
59.  STEPHEN HUVANA EN SIMON HALLS  –  PUBLICISTEN
60.  ARIEL FOXMAN  –  MEDIA EXECUTIVE
 
bronnen: HoLeBi.info / OUT.com
                       

woensdag 15 april 2015

LHBT's zijn niet welkom | "Toch maar niet op vakantie naar Egypte dit jaar" ?!

Gisteren is tijdens een rechtszaak in Egypte besloten dat LHBT-bezoekers uit het buitenland het land uit gezet mogen worden, en dat het ze verboden mag worden om het land überhaupt te bezoeken, aldus PinkNews.co.uk en Gay.nl.
 
De rechtszaak draaide om een 'vermoedelijk homoseksuele man' uit Libië dit in 2008 door Egypte werd verboden om terug te keren naar het land. De man spande een rechtszaak omdat hij juist naar Egypte terug wilde keren om daar zijn studie aan de Arab Academy for Science, Technology and Maritime Transport voort te zetten. Helaas kreeg de man geen gelijk.

In de rechtszaak werd de man omschreven als homoseksueel, maar het is onduidelijk welke bewijzen er zijn die zijn seksuele geaardheid aantonen. In Egypte is homoseksualiteit niet bij wet verboden, maar LHBT's worden regelmatig vervolgd voor losbandigheid en publieke onzedelijkheid. Volgens berichten van plaatselijke LHBT-activisten wordt de situatie in Egypte steeds grimmiger en is het aantal arrestaties de laatste maanden flink gestegen.

Zie ook: 
Egypte mag LGBTtoeristen deporteren en de toegang ontzeggen  Egypte legaliseert het uitzetten van Homo's ‼       
Egypte mag buitenlandse LGBT's het land uitzetten of weigeren  LGBT-rechten in Egypte  /  LGBT rights in Egypt

bronnen: Gay.nl / PinkNews.co.uk / YouTube.com

 
       
                                            

Amerika – 17/04 | International Day of Silence: "Dag tegen pesten op school"

Op vrijdag 17 april is het in de Verenigde Staten 'The international Day of Silence': een dag waar op middelbare en hogere scholen in Amerika aandacht wordt besteed aan homohaat op school. De dag vindt sinds 1996 ieder jaar in april plaats. In Nederland heeft Gay Straight Alliance het idee opgepikt. Meer dan 400 middelbare scholen doen mee aan de actie tegen pesten.
 
Tot 12.00 uur zwijgen de actievoerende leerlingen; daarna gaan ze in debat met andere leerlingen. De dag ontstond op de universiteit van Virginia en groeide uit tot de grootste studentenactie die erop gericht is scholen veiliger te maken voor iedereen, ongeacht seksuele voorkeur, gender-identiteit of hoe je erbij loopt.
 
Iedereen heeft het recht om te zwijgen en om buttons en T-shirts te dragen ter ondersteuning van de actie, aldus de organisatie, maar dat zwijgrecht geldt niet in de klas. Als een docent tijdens de les een leerling iets vraagt, heeft de student niet het constitutionele recht om niets terug te zeggen.
 
 
bronnen: Gay.blog.nl / DayOfSilence.org / COC.nl / YouTube.com
 
 

                               

dinsdag 14 april 2015

Jaden Smith | "Zoon van Will Smith doorbreekt Gender-stereotypen met jurk"

Acteur 'Jaden Smith' heeft vorige week op zijn Instagram een fashion-statement van jewelste gemaakt door een foto van zichzelf gekleed in een jurk te posten.

Vorige week dinsdag doorbrak hij voor de eerste keer de gender-stereotypen door te verklaren dat hij enkele jurken had gekocht.
 
Donderdag kon hij met zichzelf lachen toen hij in de jurk zonder broek de straat op ging. "Het moment dat je een jurk draagt zonder een broek en veel te hard van richting veranderd".

Zie ook:  Jaden Smith: "Jurken zijn niet alleen voor vrouwen" 
 
bronnen: GayLive.be / YouTube.com
  

       
                

Pastoor 'Creflo Dollar' | Kijken naar Pokémon maakt kinderen 'Homoseksueel'

Volgens pastoor 'Creflo Dollar' zorgde de TV-serie 'Pokémon' dat kinderen homoseksueel werden. Volgens hem hadden de verschil- lende Pokémon figuren de vorm van een penis in stijfe toestand.

Hierdoor zouden de kijkers de vorm van een stijve penis gaan waarderen. Ook zou volgens hem de Pokémonheld 'Ash' een homoseksuele relatie hebben met 'Brock'. Dit meldt Christ News.

Verder zou het karakter 'Charmander' telkens over zijn eigen staart aaien. Door de vele homo aanwijzingen in de TV-serie zijn volgens de pastoor veel jongeren die geboren zijn in 1985-1990 homoseksueel. In een toespraak die de pastoor hield riep hij ouders op om hun kinderen NIET naar de serie te laten kijken.

Zie ook:  Heeft Pokémon jou ook Gay gemaakt ?!  /  Deze kerk beweert dat Pokémon kinderen Gay maakt

bronnen: GayOkay.nl / ChristNews.org / YouTube.com


       
                                   

maandag 13 april 2015

Transgender | Homo's in Iran kunnen kiezen: "Vrouw worden of de doodstraf"

Toen Ayatollah 'Ruhollah Khomeini' aan de macht kwam in Iran voerde hij de Islamitische wetgeving in. Een wet die homoseksuali- teit strafbaar maakt met de dood.

Tot op de dag van vandaag ben je als homoseksueel niet veilig in Iran. Wanneer men doorheeft dat je homo bent wordt je publiekelijk opgehangen. Ben je transgender daarentegen dan ziet het leven er een stuk beter uit. In veel gevallen betaald de overheid van Iran zelfs de veranderende operatie.

Dat lijkt goed nieuws, maar dat is het zeker niet. Omdat men minder moeite heeft met transseksuelen spoort men vaak aan om een operatie te ondergaan terwijl ze helemaal niet transgender zijn. Veel homoseksuelen in Iran zien deze operatie als de enige uitweg.

Zie ook: 
  Iran | Ben je Homo ... dan kan je kiezen tussen de doodstraf of vrouw worden ‼      
  Iran verbiedt pelgrimstocht naar Saoedi-Arabië na aanranding twee Iraanse tienerjongens

bronnen: GayOkay.nl / YouTube.com                                   

Den Haag | "Het Homo-monument in Den Haag wordt deze maand verplaatst"

Het Homo-monument verhuist deze maand naar een nieuwe plek. Het komt te staan aan de Koekamp, bij het Malieveld.

Het monument staat sinds 2006 bij de openbare toiletten bij de keerlus voor trams ter hoogte van Madurodam. Homo-organisatie COC had gevraagd om een respectvollere locatie voor het monument.

Op 26 april wordt het monument op de nieuwe locatie onthuld. Na de onthulling is er een borrel in het COC Café aan de Scheveningseveer.

Zie ook:  Den Haag zoekt waardige plek voor Homo-monument  Homo-monument in Den Haag krijgt nieuwe plek bij het Malieveld

bronnen: DenHaagFM.nl / YouTube.com


       
                                                   

Interview | "Dolly Bellefleur over het Songfestival, Trijntje en Conchita Wurst"

Voor het tweede jaar op rij hertaalde 'Ruud Douma' de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival. Hij vroeg zijn alter ego 'Dolly Bellefleur' om Loop naar de maan te vertolken. Wij spraken Dolly over Trijntje, haar lied en het Songfestival.

Wat denk je, maakt Trijntje kans op net zo'n succes als Ilse en Waylon vorig jaar ?!
"Ik twijfel of Walk Along Ding-A-Dong the winning song is waarop we al zo lang zitten te wachten. Ik heb eerlijk gezegd nog niet goed geluisterd naar alle inzendingen van Trijntjes concurrenten. Walk Along spreekt mij persoonlijk wel minder aan dan Calm After The Storm waarvan ik vorig jaar ook een hertaling in het Nederlands heb gemaakt.

"Het liedje waarmee Trijntje hoge ogen hoopt te gooien in Wenen is duidelijk meer mainstream dan het nummer van The Common Linnets of Birds van Anouk. Het springt er niet echt uit. In Walk Along vliegen de why-aai-aai-aai's je om de oren. Met name dat refreintje kan mij niet echt bekoren. Al associërend kwam ik in mijn Nederlandstalige versie al snel terecht op Hawaii-waai-waai".

"Volgens de bookmakers zal Trijntje met, of zonder hakken zoals ze zelf heeft aangekondigd, over de sloot de finale halen. Maar het kan verkeren. Ook The Common Linnets werd enkele weken voor het Songfestival slechts een twintigste plek voorspeld. Ik ben heel benieuwd hoe Walk Along in beeld zal worden gebracht. Ik hoop in ieder geval dat mijn vaste couturier Tycho Boeker (Prince Charming) de Songfestivaljurk zal ontwerpen. Hij heeft al eerder succesvol met Trijntje samengewerkt. In 2006 maakte hij de Songfestivalcreatie voor Edsilia Rombley".

Vorig jaar won Conchita Wurst, die zichzelf de vrouw met de baard noemt. Terechte winnaar ?!
"Ze had die avond in ieder geval niet de baard in de keel. Ze zong de sterren van de hemel en was die avond ook één van mijn favorieten".

En denk je dat dit iets heeft gedaan in Europa voor drags / transgenders, enzovoort ?!
"Ze heeft zeker een statement gemaakt en LHBT's in bijvoorbeeld vele Oostbloklanden door haar optreden een hart onder de riem gestoken. Of je nu homo, hetero, lesbisch, transgender bent of bi ?! Europa leek even one big family" ‼

Wordt het niet eens tijd dat je zelf gaat meedoen aan het Songfestival ?!
"Ik vrees dat ik dat als 'Spice Granny' niet meer zal meemaken, hahaha. Maar mocht ik nu, of wie weet in een ander leven, worden gevraagd dan zeg ik geen neen. Ik heb trouwens al jaren een killersong op de plank liggen: Hey let's be gay from Barcelona to Bombay".

Dit jaar krijgt Trijntje veel kritiek op haar uiterlijk te verduren. Vooral haar kont moet het ontgelden. De Telegraaf vraagt haar op de man af of ze nog wat kilootjes gaat afvallen. Wat vind je daarvan ?!
"Een journalist die zo'n vraag stelt kun je niet bepaald een zwaargewicht noemen. Blijkbaar is het Anno Dolly 2015 nog steeds a man's world".

"Een mannelijke artiest zou een dergelijke vraag nooit hoeven te beantwoorden. Terecht dat Trijntje deze brutale vlegel op zijn nummer zette. Mocht het nog een keer gebeuren dan zou ik, als ik Trijntje was, mijn gram halen door te antwoorden: "Douze kilos". Ik wens haar alle geluk van de wereld in Wenen. Les Pays-Bas douze points" ‼

bronnen: Winq.nl / DollyBellefleur.nl / YouTube.com


       
                                        

zondag 12 april 2015

TV – The Voice Kids - Lucas van Roekel | Lucas wint finale van 'The Voice Kids'

De 13-jarige Lucas van Roekel heeft zaterdagavond de finale van de vierde editie van 'The Voice Kids' gewonnen. Hij sleept daarmee een studiebeurs van 10.000 euro binnen en een platencontract.
 
Lucas won van de 13-jarige Joy, begeleid door Angela Groothuizen, en Marco Borsato's talent Robin (14). Dat betekent dat team Nick & Simon voor het eerst een winnaar voortbrengt. De eerste editie werd gewonnen door coach Angela. De twee daarop volgende keren ging Marco met de winst aan de haal.

Redouan (13) uit team Marco moest tijdens de uitzending als eerste het veld ruimen in de finale. Daarna werd Angela's Numidia (14) weggestemd. Vervolgens moest de 14-jarige Robine uit team Nick & Simon naar huis.

Er traden ook veel sterren op in de finale. Zo mochten Numidia en Joy de hit 'Geronimo' zingen met de Australische band 'Sheppard'. Robine en Lucas zongen samen met 'Nielson' het nummer 'Sexy als ik dans'. 'Glennis Grace' zong met Robin en Redouan. En eerdere The Voice-winnaars 'O'G3NE' en 'Laura van Kaam' traden ook op.

Zie ook: 
Lucas van Roekel is de grote winnaar van The Voice Kids  /  Lucas wint The Voice Kids 2015  /  The Voice Kids  De Website ‼     
Kleintjes Voice Kids zijn flink gegroeid  /  1,8 miljoen mensen zien Lucas The Voice Kids winnen  /  Lucas wint The Voice Kids

bronnen: RTL·Nieuws.nl / YouTube.com


     

     
                                       

Republikeins politicus onderbreekt 10-jarige die opkomt voor zijn twee vaders

Een Republikeinse politicus onderbrak de speech van een 10-jarige jongen die sprak in het staatshuis van Florida tegen een voorgestelde Republikeinse wet, die adoptie en pleegzorg door homo- en lesbische koppels wil verbieden, aldus PinkNews.co.uk en HoLeBi.info.

Nathaniel Gill stond zenuwachtig voor het staatshuis comité en las zijn verhaal voor tegen de voorgestelde anti-HoLeBi wet. De jongen en zijn broertje vonden langere tijd geen pleeggezin omdat ze al wat ouder waren. Maar na een tijdje kregen ze twee papa's waar ze samen heel gelukkig zijn.

De 10-jarige Nathaniel vertelt: "Ik ben geboren in Miami. Toen ik vier maanden was gaf mijn 4-jarig broertje mij eten en een schone luier. Toen ging hij naar de buren om te bedelen voor eten. Daarna moesten we naar een pleeghuis. En toen hadden we plots geluk. Mijn broertje en ik kregen een nieuwe familie, nu hebben we twee papa's en een mooi huis". Maar verder kwam de jongen niet. De Republikeinse politicus 'Charles McBurney' onderbrak de jongen en zei dat diens 1 minuut spreektijd voorbij was. En dat terwijl de politicus de macht had om een spreker langer spreektijd te geven.

Omdat Nathaniel zijn verhaal niet mocht en kon afmaken kon hij terecht bij de organisatie 'Equality Florida'. Via een video kon de jongen zijn verhaal afmaken. Nathaniels papa's adopteerden eerder nog een meisje met autisme. Nathaniel zei ook nog dat discriminatie er voor zal zorgen dat er nog veel minder kinderen worden geadopteerd en dat velen dan in een tehuis moeten blijven omdat niemand anders hen wil. En dat is helaas grotendeels de schrijende waarheid.

Eerder is al meermaals gebleken dat in de VS vooral homo- & lesbische-koppels oudere kinderen en kinderen met een handicap adopteren of in pleegzorg opnemen. Omdat een schrijnende grote meerderheid van heteroseksuele koppels deze kinderen niet wil. Eerder kon je bij HoLeBi.info al verhalen lezen van HoLeBi-koppels die oudere of gehandicapt kinderen adopteerden. Zoals een homo-koppel met 7 adoptie kinderen met een handicap. En een homo-koppel met 12 kinderen die er nog twee bij namen omdat het familie was van anderen die ze al hadden geadopteerd. Ook in de UK zijn er meer HoLeBi-koppels die oudere kinderen of kinderen met een handicap adopteren dan hetero-koppels.

Zie ook:  Republikein onderbreekt 10-jarige die opkomt voor zijn papa's
 
bronnen: HoLeBi.info / PinkNews.co.uk / YouTube.com


       
                                

Italiaanse priester ontslagen op beschuldiging van deelname aan Gay-orgieën

Een Italiaanse priester is de laan uitgestuurd, omdat hij deel zou hebben genomen aan gay orgieën. Een van zijn online lovers had de kerkvaders in het Zuid-Italiaanse Tarente een dossier gestuurd, waaruit zou blijken dat de priester seks had met prostituees, deelnam aan rollenspelen en expliciete gay web chats bezocht.

Zo moest zijn 32-jarige lover de rol van Judas spelen en zijn verraad aan Jezus moeten goedmaken aan de circa 50-jarige priester door zijn slaafje te zijn. Paus Franciscus zat nog maar amper op zijn Heilige Stoel of hij had het al over een homolobby binnen het Vaticaan.
 
bronnen: Gay.blog.nl / Kath.net / DailyMail.co.uk


Italië - Vaticaan | "Priester organiseerde orgieën met mannen"
 
De Katholieke leiding van het Italiaanse bisdom Taranto heeft een priester ontslagen omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan het hebben van seks met andere mannen en het verspreiden van foto- en filmmateriaal van deze handelingen.
 
Volgens Italiaanse media heeft de priester orgieën georganiseerd met een aantal mannen waaronder een aantal priesters en leden van de Zwitserse Garde. De beelden van deze 'gangbangs' heeft de priester vervolgens gedeeld met een groot aantal collega-priesters in Italië.

De zaak kwam aan het rollen toen een 32-jarige man op internet werd benaderd door de 52-jarige priester. Via meerdere chatsessies werd de man uitgenodigd voor een orgie en werd hem door de priester verteld wat er allemaal gebeurde binnen de muren van de kerk. De man ging met zijn verhaal naar het bisdom waarna een onderzoek volgde.
 
Hieruit bleek dat er een zeer wijd verbreid netwerk bestaat van priesters die seks hebben met andere mannen en priesters die de beelden van deze orgieën op hun computer hebben staan. De spil in dit netwerk bleek de priester die afgelopen week door het bisdom Taranto uit zijn functie werd ontheven. Aartsbisschop Filipo Santoro betreurt het "falen van de geestelijken" maar onthoudt zich verder van elk commentaar.

Het is niet voor het eerst dat een lid van de Katholieke Kerk in Italië wordt ontslagen vanwege homoseksuele handelingen. Ruim een jaar geleden zei een voormalig commandant van de Zwitserse Garde, de officiële bewakingseenheid van het Vaticaan, dat er een groot aantal homoseksuele priesters werkzaam zijn in Vaticaanstad. "Ik sluit ook niet uit dat er een 'netwerk van homoseksuelen' bestaat binnen het centrum van de Katholieke Kerk", aldus de voormalig commandant.
 
Er wordt inmiddels al geruime tijd onderzoek gedaan naar de omvang van een eventueel 'ondergronds homonetwerk' binnen de kerk in Italië, maar tot op heden wordt door het Vaticaan geen mededelingen gedaan over de voortgang van dit onderzoek. Een tot nu toe geheim rapport van 300 pagina's zou melden dat er een ondergronds netwerk van Vaticaanmedewerkers bestaat die 'verbonden zijn door hun seksuele oriëntatie'.

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com