zaterdag 30 november 2019

Kylie Minogue te gast bij Graham Norton | Kylie zingt "Slow" (mash-up versie)

Engeland  Showbizzz  →  Afgelopen weekend was 'Kylie Minogue' te gast bij 'Graham Norton' ‼  Daar zong Kylie Minogue een nieuwe versie van haar noughties-hit 'Slow', waarin ze er vrolijk op los rockt. Te horen is een 'mash-up' van het origineel - met 'Fashion' van David Bowie. Na afloop noemde Kylie Minogue het een eerbetoon aan de zanger. Het klinkt in ieder geval fantastisch ‼

bronnen: Winq.nl / YouTube.com                                           

België | "Regenbooghuizen in Vlaanderen voeren actie rond Genderdiversiteit"

België  →  Regenbooghuizen in Vlaanderen – 'REBUS' Regenbooghuis West-VlaanderenCasa Rosa in Oost-Vlaanderen, Het Roze Huis - Çavaria AntwerpenRegenbooghuis Limburg en HoLeBi-huis Vlaams-Brabant – hebben de handen ineen geslagen om tot een einde- jaarsactie te komen rond Genderdiversteit.

In de maand december besteden de Regenbooghuizen aandacht aan Gender. Hiertoe worden zogeheten 'Genderkoekjes' verkocht met daaraan een kaartje met informatie.
                                                    
                                                               
                                                         
Ook worden er sieraden met een speciale Regenboogtoets verkocht – die gemaakt zijn door 'Sylvain', vrijwilliger van Regenbooghuis Limburg ‼

bronnen: BeOut.be / YouTube.com / Facebook.com – BeOut.be                                                            

vrijdag 29 november 2019

Polen | "Het Europees parlement uit felle kritiek op LHBT-vrije zones in Polen"

Polen  LHBTI+'ers  →  Tijdens een debat over LHBT+-discriminatie in het Europees Parlement hebben verschillende parlementariërs felle kritiek geuit op Polen. In dat land hebben verschillende gemeenten en regio's zichzelf als een LHBT-vrije zone verklaard. Poolse Euro-parlementariërs probeerden te benadrukken hoe tolerant Polen is.  

Hoewel het debat in 't Europees Parlement zou gaan over de gehele EU, lag Polen het meest onder vuur. D66-Europlarlementariër Sophie in 't Veld trok fel van leer: "Het is een schending van mensenrechten en heeft geen plaats in de Europese Unie", refererend aan de LHBT-vrije zones.  "Als je een heel deel van een bevolking wil uitwissen, dan is daar een woord voor. Ik ga dat woord niet benoemen, maar het is niet enkel discriminatie".

Lees verder op de website van OUT.tv:  "Europees parlement uit felle kritiek op LHBT-vrije zones in Polen" ‼

Zie ook:
Moedigt Poolse regering "Homovrije zones" aan ?! | "Homo's niet vervolgd"  /  Poolse regering doet niets tegen 'Homovrije zones' 

bronnen: OUT.tv / Facebook.com – OUT.tv                                             

Engeland | "Tieners geven geweld toe tegen 'Lesbisch stel' in Londense bus" ‼

Engeland – Anti-LHBT Geweld  →  Drie tieners hebben donderdag bekend Homofobe bedreigingen te hebben geuit tegen een Lesbisch stel in een bus in Londen, nadat ze weigerden te zoenen.  Christine Hannigan en Melania Geymonat werden toen ernstig toegetakeld. Dit meldt The Huffington Post donderdag.

Het voorval gebeurde in mei dit jaar.  De tieners  vijftien, zestien en twee van zeventien jaar oud – verschenen donderdag voor de rechter. Drie jongens werden veroordeeld en de aanklacht tegen de vierde persoon  een van de 17-jarige jongens  werd ingetrokken.

Lees verder op de website van Linda.nl:  "Tieners geven geweld toe tegen Lesbisch stel in Londense bus" ‼   
                                                             
        
                                           
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.com:

bronnen: Linda.nl / HuffPost.com / YouTube.com / Twitter.com – TV News Watch → Independent.co.uk
                                                 
                                                 

donderdag 28 november 2019

Pride Amsterdam | "Uber-chauffeur niet vervolgd na aangifte van Homostel" ‼

Amsterdam - Homofobie    Een chauffeur van taxibedrijf Uber wordt niet vervolgd wegens discriminatie en belediging. Een Homostel in Amsterdam had aangifte tegen hem gedaan, maar er is niet genoeg bewijs zegt het Openbaar Ministerie.

Het stel deed in augustus aangifte tegen de chauffeur. De 2 wilden naar huis op de slotdag van de "Pride Amsterdam" en hadden een Uber besteld. Op de achterbank hielden ze elkaars hand vast en gaven ze elkaar een kus. De chauffeur zou hen daarop hebben geïntimideerd en een van hen in het gezicht hebben gespuugd.


Zie ook:
bronnen: NOS.nl / Facebook.com - DeGaykrant.nl → NOS.nl                                                        

Hongarije ziet af van deelname Eurovisie Songfestival - Liedjesfestijn is te Gay

Hongarije – Songfestival  → Hongarije ziet dit jaar af van deelname aan het 'Eurovisie Songfestival' omdat het evenement "te Gay" is voor de extreemrechtse regering van premier 'Viktor Orbán' ‼  Dat meldt 'The Guardian' op basis van Hongaarse bronnen. Het was al bekend dat Hongarije dit jaar niet zou verschijnen op het liedjesfestijn, maar een officiële reden is nooit gegeven.

De regering Orbán profileert zich als een sterk verdediger van het traditionele gezin. Een parlementariër van zijn partij noemde het adopteren van kinderen door twee mensen van hetzelfde geslacht "Pedofilie" en in een programma van de regering op televisie werd het Eurovisie Songfestival een "Homoseksuele vloot" genoemd.

Lees verder op de website van RTL·Nieuws.nl:  "Hongarije ziet af van deelname Songfestival, omdat het 'te Gay' is" ‼
                                                             

                                                 
Zie ook:
bronnen: RTL·Nieuws.nl / TheGuardian.com / YouTube.com / Twitter.com  Telegraaf.nl → Privé
                                                         
                                                       

woensdag 27 november 2019

LGBT Asylum Support → Niet Gay Genoeg 2.0 | Echte Homo's of Nep-Homo's ?!

Hoe toon je aan dat je Homo bent ?!  Op zich hoeft dat niet heel moeilijk te zijn, met een beetje creativiteit zijn daar allerlei manieren voor te verzinnen. Toch is het nog niet zo makkelijk om als "buitenlandse Homo" uit een gevaarlijk gebied aan de IND te tonen dat je daadwerkelijk op iemand van gelijke sekse valt. Want hoe komen zij erachter of je een echte of een neppe bent ?!
bronnen: PowNed.tv / YouTube.com                                                                            

Haïti - LGBT+'s - Charlot Jeudy | "LGBT-activist Charlot Jeudy gedood in Haïti"

Haïti  →  LGBT-activist Charlot Jeudy (35) is dood teruggevonden in Port-au-Prince.  Vermoedelijk is hij vermoord.  Met de organisatie Kouraj streed hij voor HoLeBi's en Transgenders in Haïti.

De ambassades van Frankrijk en de Verenigde Staten vragen opheldering van zijn overlijden. Charlot Jeudy werkte voor de Verenigde Naties in Haïti. De VN werken daar aan de opbouw van de rechtstaat.
                                   
                                 
Zie ook:
•   Haïtiaanse LGBT-activist Charlot Jeudy is gedood  (Le militant LGBT haïtien Charlot Jeudy est mort) 

bronnen: BeOut.be / Têtu.com / Twitter.com  Amélie Baron / Facebook.com – Massimadi Bruxelles                                                                                                            

dinsdag 26 november 2019

Op zoek naar een ondeugende surprise ?! | Wat dacht je van Sint–Condooms !!

                           
**  Bekijk ook de online-versie van de mail van:  Condoom-Anoniem.nl  met nog veel meer Sint surprise-tips en exclusieve acties en aanbiedingen
              

Tuinman 'Rob Verlinden' doet grote onthulling | "Hij leeft al 28 jaar met Hiv" ‼

Rob Verlinden  Hiv  →  'Rob Verlinden' is vooral bekend bij het grote publiek als de sympathieke en hardwerkende tuinman, maar de 69-jarige Rob Verlinden blijkt een dubbelleven geleidt te hebben en dat heeft nare gevolgen voor hem gehad.

Deze week brengt Rob Verlinden een boek uit over zijn leven en daarin doet hij een schokkende onthulling. De TV-ster leeft namelijk al 28 jaar met Hiv. Dat heeft hij opgelopen door zijn turbulente seksleven, waar maar weinig mensen van af wisten.

Lees verder op de website van ShowNieuws.nl:  "Rob Verlinden doet schokkende onthulling" ‼
                                               
                                             
Zie ook:  
Rob Verlinden hield Hiv-besmetting en ziekte van Parkinson lang geheim  /  Tuinman 'Rob Verlinden' was een wild seksbeest   

bronnen: ShowNieuws.nl / Facebook.com – ShowNieuws.nl                                                   

maandag 25 november 2019

Osdorp - Homo | Man mishandeld door groep jongens vanwege z'n geaardheid

Osdorp – Geweld  →  Een man is in juni op Tussenmeer in Osdorp zwaar mishandeld en dat zeer waarschijnlijk omdat hij Homo is. Hij is bespuugd en geslagen en daarbij werd hij uitgescholden met woorden die te maken hebben met zijn seksuele geaardheid

Van de mishandeling zijn camerabeelden, die te zien zijn in Bureau 020 in de hoop dat de daders worden herkend en kunnen worden aangehouden.

                                                   
Omdat een deel van de mishandeling is vastgelegd op beeld – kan er een duidelijk signalement van de verdachte beschreven worden. De verdachte naar wie de politie op zoek is heeft een licht getinte huidskleur, donker haar, een normaal postuur en hij is tussen de 18 en 20 jaar oud ‼  Ook is be- kend dat hij tijdens het incident donkere kleding droeg. 


Zie ook:
bronnen: AT5.nl / Facebook.com – AT5.nl                                                                  

Emma (11) was vroeger Gijs | Iedereen mag zien dat ik een 'Transgender' ben

Emma Duine  →  De 11-jarige 'Emma Duine', werd geboren als Gijs, maar van binnen voelde ze dat er iets niet klopte. Zo bedeesd als ze als kleuterjongen door het leven ging, zo krachtig voelt ze zich als ontluikende pubermeid

"Hoi, ik ben Emma". Enthousiast steekt de 11-jarige pré-puber haar hand uit. Haar ogen lijken een tikje mascara te verraden en haar lippen hebben onmiskenbaar een subtiel-oranje lippenstift gezien. Een korte zwarte sweater onthult haar navel als ze beweegt. En dat doet Emma-spring-in-'t-veld veel. Haar lange rode haren veren erbij op en neer. Stilzitten is, zeg maar, niet haar ding.
                                         
                                         
"Emma is gewoon wie ik ben. En dat mag iedereen weten" ‼, zegt de roodharige scholiere resoluut. Ze pakt de fotolijst erbij met het zwartwitte por- tret gemaakt door de Nijmeegse fotografe 'Colette Lukassen' . De plaat won afgelopen week de National Geographic Fotowedstrijd 2019.


Zie ook:

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / Twitter.com – Carolien → AD.nl / Colette Lukassen → Onderstaande Foto ‼
                  
                                                                                

zondag 24 november 2019

GGD IJsselland – PrEP & SOA's | Veel meer SOA's sinds beschikbaarheid 'PrEP'

Zwolle  →  GGD IJsselland ziet een forse toename van het aantal 'seksueel overdraagbare aandoeningen' bij mannen die seks hebben met andere mannen.

Harriette van Buel van GGD IJsselland ziet vooral een toename bij mannen die 'PrEP'pillen slikken. In het derde kwartaal van dit jaar had 27,1 procent van alle mannen die zich lieten testen een SOA. "Dat is echt waanzinnig hoog" ‼, aldus Harriette van Buel in de Roze Golf van zondag 24 november 2019. "Zo hoog hebben we het nog nooit gehad" ‼

Lees verder op de website van RozeGolf.net:  GGD IJsselland | "Veel meer SOA's sinds beschikbaarheid PrEP" ‼ 

Zie ook:  
   GGD IJsselland - PrEP | "Vanaf 04 december 2019 levert GGD IJsselland PrEP-zorg"    
•   GGD en huisarts positief over PrEP (Hiv preventie), mits er medische begeleiding is

bronnen: RozeGolf.net / Facebook.com  RozeGolf.net                                               

Amerika | 'Pete Buttigieg' - De eerste Homoseksuele Amerikaanse president ?!


Amerika  →  Weinig mensen hadden ooit van hem gehoord: Pete Buttigieg, de burgemeester van South Bend, een middelgrote stad in Indiana met evenveel inwoners als de gemeente Venlo. Veel ervaring heeft de 37-jarige burgemeester niet, zeker in vergelijking met de andere politici in de race voor de presidentskandidaat van de "Democratische Partij". Toch staat hij nu al in één staat bovenaan in de peilingen. Wie is deze politicus ?!  En maakt hij ook echt kans om de eerste Homoseksuele president van de VS te worden ?!
                                                 
        
                                  
Dat de seksuele geaardheid van Pete Buttigieg opvalt in de Verenigde Staten, moge duidelijk zijn. Een filmpje van Warren Hurst  een ver- ontruste lokale politicus in Tennessee – ging het internet over. "We hebben nu zelfs een 'Queer' die meedoet aan de presidentsverkiezing", riep de man. "Zo erg kan het zijn", vervolge hij, terwijl hij op zijn houten tandenstoker kauwde.


bronnen: OUT.tv / Facebook.com  OUT.tv / Twitter.com  The Tennessee Holler