zaterdag 9 januari 2016

India - '6 Pack Band' | Transgenders in India lanceren single 'Hun Hain Happy'

6 Pack Band, dat is de naam van het Indiase zestal dat samen de eerste transgenderband van hun thuisland vormt. Gisteren brachten ze hun debuutsingle uit, 'Hun Hain Happy', de Bollywood-cover van Pharrell Williams Happy

De zes transvrouwen zingen het nummer in 'Hinglish', een mengelvorm van Hindi en Engels. Sinds april 2014 worden transgenders economisch en sociaal geaccepteerd in India. Desondanks worden de hijras, zoals transseksuele vrouwen daar worden genoemd, nog veel gediscrimineerd. Uit tweehonderd auditanten werden deze vrouwen geselecteerd voor de band.

De 6 Pack Band zal binnenkort een EP uitbrengen met zes nummers en videoclips, waarin de vrouwen onder andere samenwerken met Sonu Nigam, één van de beroemdste zangers van India. "Ik voel me vereerd om deel uit te maken van iets dat de hele entertainmentindustrie gaat veranderen", aldus Nigam.

bronnen: OUT.tv / YouTube.com


        
                                             

Liechtenstein – Hans Adam II | Vorst Liechtenstein verafschuwt Homo·adoptie

Liechtenstein  →  Vorst Hans Adam II van Liechtenstein heeft in een nieuwjaarsinterview met de publieke zender Radio Liechtenstein enkele opmerkelijke uitspraken gedaan. Volgens het staatshoofd is het "onverantwoordelijk" als homoparen dezelfde adoptierechten krijgen als heteroparen. De vorst reageerde met zijn uitspaak op de discussie, die onlangs losbarstte in Liechtenstein, rond het adop- tierecht voor homostellen. In Oostenrijk, en meer landen in de regio, mag homostellen sinds kort adoptie niet onthouden worden.

In zijn interview zei Hans Adam II adoptie onverantwoord te vinden. Hij waarschuwde voor kindermisbruik als homoseksuele paren jongens kunnen adopteren. De vorst, die zeer veel politieke macht heeft, is dan ook voor handhaving van het huidige verbod. "De strenge controle of adoptie in het belang van het kind is moet blijven. Als twee homoseksuele mannen elke jongen kunnen adopteren dan moet je echt zeggen dat dit onverantwoord is", aldus het staatshoofd in zijn interview. Homo-organisaties in Liechtenstein hebben de uitspraken scherp veroordeeld.

Homo-organisatie International Lesbian, Bisexual, Transgender and Intersex Assiciation Europe (ILGA Europe) liet in 2012 weten dat na eigen onderzoek bleek dat Liechtenstein zeer slecht scoort als het om homorechten gaat. De dwergstaat doet het zelfs zo slecht dat het bijna alle Europese landen voor moet laten gaan. Het vorstendom kent sinds 2011 het geregistreerd partnerschap voor homoparen maar adoptie is nog altijd niet toegestaan.


bronnen: GaySite.nl / Radio.li
                        
                                                                                                                       

België - Antwerpen - Popi | HoLeBi-café 'Popi' sluit noodgedwongen de deuren

Antwerpen verliest opnieuw een HoLeBi-horecazaak: Popi Café in Antwerpen. Dat schrijven de uitbaters op Facebook. "Beste Klanten, helaas moeten wij U meedelen dat wij de verdere uitbating van Popi Café stoppen", klinkt het.

"Een dispuut met Brouwerij Haacht (huiseigenaar), de wurggreep van de overheid naar de Horeca (rookverbod, alcoholtaks, etc.) en de steeds zwaarder wordende water-, energie-, en personeelskosten maken het voor ons onmogelijk om nog langer de eindjes aan mekaar te knopen. Wij danken U voor de vele fijne uren die we samen doorbrachten, en alle moois gewenst in 2016. Johan, Ludo, Lennart, Marko & Paco".
            

Beste Klanten,Helaas moeten wij U meedelen dat wij de verdere uitbating van Popi Café stoppen.Een dispuut met...
Geplaatst door Popi Café op maandag 4 januari 2016

                                         
In 1999 openden Hans Wathion en Frans De Boeck in de Riemstraat Popi Café. Popi trok een wat alternatief publiek aan. Hipsters avant la lettre, van beide geslachten, kwamen er drinken en feesten. Vooral de Eurosong-feestjes waren er memorabel. Maar het pand dat ze huurden werd verkocht en Popi verhuisde in 2005 naar de Plantinkaai 12 aan de Schelde. Popi, de sequel, werd nooit een echt succes en de zaak werd op 9 januari 2008 failliet verklaard.

In maart 2008 heropende Popi onder nieuw management van Ludo Smits en Johan Sips van Red & Blue. Popi kende een tweede (derde) adem. Maar nu is het feest uit.

HoLeBi-horeca staan wereldwijd onder druk door de economische ontwikkelingen en door veranderende uitgaans- en datinggewoontes. Goedko- pe vluchten naar Barcelona en Berlijn, de nabijheid van Keulen en de groei aan populariteit van periodieke festivals doen dagelijks of wekelijks geopende horeca en clubs duidelijk geen goed.

Zie ook:
Popi Café sluit de deuren  /  Popi sluit de deuren  /  HoLeBi-café Popi sluit de deuren  /  Café Popi sluit noodgedwongen de deuren 

bronnen: ZiZo-Magazine.be / ATV.be                           

vrijdag 8 januari 2016

Amerika – CDCP - Onderzoek | Steeds meer 'Hetero-mannen' hebben Gay seks

USA – Onderzoek  →  Het aantal hetero-mannen dat aangaf homo-seks te hebben, is hoger dan ooit. Dat wijst een recent onderzoek van CDCP uit. 

Het onderzoek, gedaan door de Amerikaanse 'Centres for Disease Control and Prevention', liet negenduizend mannen tussen de 18 en 44 jaar een enquête invullen met vragen over hun seksualiteit.

Het percentage hetero-mannen dat wel eens gay seks heeft, blijkt enorm gestegen. 2,3 procent van de heteroseksuele mannen gaf aan het wel eens met een man te doen. In de vorige resultaten was dit percentage nog 1,8 procent, wat betekent dat het aantal met meer dan een kwart is gestegen.

Het onderzoek wees ook uit dat steeds meer mensen aangeven biseksueel te zijn. Maar liefst 43 procent van de ondervraagden zei niet geheel homo- of heteroseksueel te zijn.

Zie ook:  Amerikanen durven zich sneller Biseksueel te noemen

bronnen: OUT.tv / PinkNews.co.uk / YouTube.com


      
                             
     
                                         

India – West-Bengalen | Politicus 'Kamlesh Tiwari': "Mohammed is een Homo"

India – Kamlesh Tiwari   Honderdduizenden woedende Moslims eisen het hoofd van de Indiase politicus Kamlesh Tiwari. De leider van een nationalistische Hindoe-partij heeft namelijk iets naars over hun profeet gezegd.

Kamlesh Tiwari schopte een hoop mensen tegen de schenen nadat hij Mohammed (vzmh) beschreef als 'de eerste homoseksueel in de wereld'. Dat viel niet in goede aarde. 'Homo' is schijnbaar een scheldwoord voor sommige mensen. Sterker nog: dit is bijna net zo erg als zeggen dat de profeet (vzmh) een pedofiel of een verkrachter zou zijn. Een gigantische meute woedende Mohammedanen gingen in het Malda-district in deel- staat West-Bengalen de straat op om hun afkeuring te laten blijken.

Dit gebeurde met 't nodige geweld: een dozijn politieagenten raakte gewond en 30 auto's gingen in vlammen op. Een snelweg werd geblokkeerd en een treinstation werd gekaapt, zodat er totaal geen weg- en treinverkeer mogelijk was. De vlam sloeg in de pan toen een buschauffeur de demonstranten probeerde over te halen hem erlangs te laten. Toen de passagiers de bus hadden verlaten, werd ook deze in de hens gestoken. Volgens een ooggetuige waren er zo'n 2½ lakh heethoofden aanwezig (een lakh is een maateenheid voor 100.000). Ook politievoertuigen ont- kwamen niet aan de volkswoede.
                        

                         
Het begon allemaal toen Mohammad Azam Khan, een doorgewinterde plucheplakker in de deelstaat Uttar Pradesh, de rechtse, nationalisti- sche beweging RSS homo's noemde. Dat kon Tiwari natuurlijk niet over zich heen laten gaan en begon terug te schelden. Iets vakkundiger dan Khan, zo zou later blijken.

Tijdens een ander protest van moslims tegen Tiwari werd de doodsstraf geëist voor de Mo-pester, want dat verlangt de God die zichzelf niet zo goed tegen beledigingen verdedigen kan nu eenmaal. Vooral wanneer het zijn oogappeltje betreft.

Kamlesh Tiwari zit voorlopig achter slot en grendel. Hij wordt beschuldigd van haatzaaien.

Zie ook:  India - Kamlesh Tiwara | "Mohammed was Homo"  /  Politicus India | "Mohammed was 's werelds eerste Homoseksueel"

bronnen: Fok.nl – Fok Nieuws / YouTube.com / Twitter.com
                 


donderdag 7 januari 2016

Dood van Lesbische 'Saskia Jacobs' | 'Justitie is de weg kwijt' - en de pers ook

Ik zeg het niet zo snel, maar de manier waarop de betrokken media met de zogenaamde 'lesbische seksmoord' op Saskia Jacobs zijn omgegaan, is ronduit schandalig.

Nog erger: dat politie en justitie zich zo hebben laten opjutten dat ze hier een 'dood door schuld' van proberen te maken. Wie de feiten kent (en ik ken ze toevallig) kan zich niet voorstellen dat mensen met een beetje gezond verstand in dit waanzinverhaal – een aaneenschakeling van leu- gens en valse roddels – meegaan.

Probleem is dat de media die hierover hebben geschreven zich door één partij hebben laten influisteren.

Meest bizarre: dat je je niet aan de indruk kunt onttrekken dat zowel de media als justitie hun inspiratie hebben gehaald uit het aan het dossier toegevoegde relaas van een paragnost. Een piskijker. Een volslagen gek, die niettemin door de Gooise media wordt omarmd. Het is werkelijk godgeklaagd. Helaas moet ik het hier voorlopig even bij laten.

Vorig bericht, waarin ik mijn twijfels al had over de gang van zaken zonder die toen te kennen.

Zie ook:  
bronnen: MisdaadJournalist.nl – Hendrik Jan Korterink / RTV·NH.nl  (Video's)


        
                                   

Australië | Een Transman moet 'nep-penis' uit zijn broek halen bij de douane ‼


Australië    Een transman die aankwam op een Australisch vliegveld, moest van de douane zijn nep-penis uit zijn broek halen, voor hij door mocht lopen. Hij probeerde de ambtenaar uit te leggen dat hij een prothese in zijn broek had,  omdat hij van geslacht was veran- derd, maar kon de douane niet overtuigen, moest een volledige body scan ondergaan en zijn prothese uit zijn broek halen.

De beambte trok handschoenen aan en vroeg "wil je soms dat ik dat ding met mijn blote handen aanraak" ?! De transman vroeg daarna enige discretie, om zijn prothese weer op zijn plaats te brengen, maar de twee beambten bleven staan waar ze stonden en keken hem strak aan. Hij voelde zich naar eigen zeggen "als een crimineel behandeld". Het incident speelde zich vorig jaar af. De man in kwestie stuurde via de nationale LGBT-organisatie een klacht naar de regeringscommissie die zich bezighoudt met de veiligheid op luchthavens. De commissie komt in mei met een eindrapport naar buiten.

bronnen: Gay.blog.nl / DailyMail.co.uk / Twitter.com
                              
                             

Amerika | 'Homohuwelijken opnieuw verboden' in Amerikaanse staat Alabama

Amerika – Alabama  →  Roy Moore, Republikeins Opperrechter van het Hooggerechtshof van de Amerikaanse staat Alabama heeft alle rechters en anderen verboden om nog huwelijks certificaten uit te reiken aan homo en lesbische koppels, omdat die in strijd zouden zijn met de wetten van de staat Alabama.

Het homohuwelijks verbod loopt vanaf nu tot wanneer het Hooggerechtshof van Alabama er een verdere uitspraak over zal doen. Roy Moore is van mening dat de uitspraak het Hooggerechtshof van de VS afgelopen zomer enkel oordeelde over de staten Michigan, Kentucky, Tennessee en Ohio in de zaak Obergefell v. Hodges, waarbij men interpreteerde dat het homohuwelijk legaal moest worden in alle Amerikaanse staten. Maar volgens Moore was deze interpretatie fout en is het homohuwelijk niet legaal in alle Amerikaanse staten.

Opperrechter Roy Moore zegt dat het Amerikaanse Hof van Beroep van het 8th Circuit recent oordeelde dat de uitspraak in de zaak Obergefell v. Hodges niet meteen betekende dat het verbod op het homohuwelijk in de staat Kansas vernietigd is en dat er daarom ook nog ruimte is voor een nieuwe zaak in Alabama. Volgens Moore moet nu het hoogste hof van de staat Alabama oordelen over de zaak, maar tot die tijd mogen er geen huwelijkscertificaten worden afgeleverd aan homo en lesbische koppels.

Moore is net als alle andere Republikeinse politici vierkant tegen het homohuwelijk. Eerder tekenden enkele Republikeinse presidentskandidaten al een pact waarbij ze beloofden, dat indien ze verkozen worden ze het homohuwelijk in alle Amerikaanse staten zullen verbieden. Wat er nu in Alabama gebeurd kan ook gebeuren in de staten Florida, Idaho, Kansas, Michigan, Mississippi, Noord-Carolina, Zuid-Carolina, Texas en Noord-Dakota. Omdat al deze staten nog steeds een wet hebben die het homohuwelijk verbied.

bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com


        
                                                   

woensdag 6 januari 2016

Amerika → YouTubers 'Trent & Luke' | Top 10 beste LGBT-momenten van 2015

Nu het vuurwerk van de straat is geveegd en de lege champagneflessen in de glasbak liggen, leek het YouTubekoppel Trent en Luke een perfect moment om terug te blikken op het afgelopen jaar. Ook voor de gay community is 2015 een belangrijk jaar geweest. Om die reden zette het stel, samen met veertien andere LGBT-YouTubers, alle hoogtepunten op een rijtje.

Het team, bestaande uit onder anderen Steve Grand, Jack Merridew en Miles Jai, bespreekt een top 10 van de meest opvallende momenten van 2015 binnen de gay-community.

► We verklappen alvast dat Harry Styles in de video voorbij komt en ook president Barack Obama wordt niet overgeslagen. Kun jij raden welk moment op nummer 1 staat ?!

bronnen: OUT.tv / YouTube.com                                                   

Australië - Showbizz | Dame Edna: "Caitlyn Jenner is een gemutileerde man" ‼

Barry Humphries is in opspraak gekomen nadat hij Caitlyn Jenner heeft beschuldigd van 'zelfmutilatie'. Humphries trok jarenlang volle zalen als Dame Edna en krijgt er nu van langs.

Humphries, 81 jaar inmiddels, noemde Caitlyn Jenner een publiciteitsgeile 'ratbag'. Hij reageerde op uitspraken van de Amerikaanse publiciste Germaine Greer, die zich de woede op de hals haalde nadat ze transgenders mannen noemde die zichzelf hebben gecastreerd.

In een interiew met de Britse Telegraph zegt Humphries: "Ik ben het helemaal eens met Germaine. Je bent een gemutileerde man, dat is alles". Hij vindt het belachelijk dat iedereen maar roept dat Caitlyn respect verdient, en authentiek is. "Als je zoiets bekritiseert ben je meteen een racist, seksist of homofoob".

Eh, transfoob in dit geval. Op twitter kreeg Humphries er behoorlijk van langs. De een riep dat zijn mening hopelijk hoort bij een uitstervende generatie en een ander vond dat hij geen recht van spreken had omdat hij zelf jarenlang als vrouw op TV te zien was.

Maar hij kreeg ook bijval. Iemand vond Caitlyn Jenner 'freaky', terwijl een ander vond dat ze de titel 'Woman of the Year' niet verdiende omdat ze niet het hele jaar lang vrouw was geweest.

bronnen: Winq.nl / SameSame.com.au / Telegraph.co.uk / PinkNews.co.uk / YouTube.com


        
                                 

Limburg – 'HOP' | België doet Nederland een Homo-ontmoetingsplaats cadeau

Om een oud foutje in de grens bij de Maas in Limburg te corrigeren, gaan Nederland en België twee stukjes zompig natuurgebied met elkaar ruilen. Maar wat blijkt ?! Het stukje grond dat België aan Nederland geeft is een homo-ontmoetingsplaats ‼

               
Dat blijkt uit een verslag van het Belgische programma De Afspraak. Zij stuurden verslaggeefster Lauwke Vandendriessche op pad om te kijken of het eigenlijk niet jammer was om de veertien hectare aan Nederland af te staan. "In de zomer is dit eigenlijk een ontmoetingsplaats voor homo's", vertelt een lokale wandelaarster, die overigens liever had gezien dat het cruisegebied van België bleef.

Bedankt, België ‼

bronnen: Gay.nl / 1Limburg.nl / Canvas.be
                 
                                                         

dinsdag 5 januari 2016

's-Hertogenbosch - 27 februari 2016 - Elof de Neve | Gayfeest: "Danse Le Duc"

Danse le Duc, een splinternieuw, supergezellig, heterovriendelijk gayfeest, komt in samenwerking met W2N8 naar Den Bosch ‼  Op 27 februari '16 kun je met je gayvrienden een avondje helemaal loco op de lekkerste house platen van niemand minder dan Elof de Neve. Jong, oud, homo, hetero, iedereen is welkom om te komen dansen bij W2 Poppodium.

Elof de Neve
► Een paar keer per jaar wordt er bij W2 Poppodium te 's-Hertogenbosch een dans arena gecreëerd onder het toeziend oog van DJ & Producer
Elof de Neve, de Rising star in gay nightlife. Deze Belgische Producer en DJ is dé rijzende ster in de gayscene. Hij staat bekend om zijn ener- gieke sets gevuld met pompende houseplaten die je gegarandeerd naar hogere sferen brengen. Zijn reputatie bracht hem al de hele wereld en speciaal voor Danse le Duc komt hij nu dus ook naar rainbow-city 's-Hertogenbosch ‼

Kaarten zijn € 12,50 via W2.nl of aan de kassa van W2 Poppodium.

bronnen: PartyFlock.nl / YouTube.com


        
                                                 

Amsterdam – Gay Pride – Canal Parade '16 | Inschrijving Botenparade gestart

Amsterdam – Botenparade  →  De inschrijving voor de Botenparade tijdens de jaarlijkse Pride in onze hoofdstad is gisteren, 4 januari, van start gegaan. Deelnemers die in 2016 mee willen varen tijdens de jaarlijkse Botenparade moeten flink aan de bak. Om de kwali- teit van de Botenparade te verhogen en vanwege de organisatie van EuroPride in Amsterdam, heeft de stichting Amsterdam Gay Pride (AGP) voor komend jaar de spelregels aangepast en aangescherpt. In tegenstelling tot voorgaande jaren zal er geen loting plaatsvin- den maar bepaalt een ballotagecommissie welke boten mogen meevaren. Op Valentijnsdag (14 februari 2016), wordt bekend welke boten goed genoeg zijn om mee te varen met EuroPride Amsterdam.

Elk jaar wordt in een Europese stad de EuroPride gehouden en dit jaar is de organisatie van de Amsterdam Gay Pride aan de beurt. In totaal zal het festival in de zomer maar liefst 15 dagen en drie weekeinden gaan duren. Het eerste weekeinde (23/24 juli) wordt Roze Zaterdag gevierd in combinatie met een Europees 'mensenrechten-concert'. Het weekeinde daarna (30/31 juli) staat in het teken van het Milkshake-festival en in het weekeinde van 6/7 augustus staat de jaarlijkse Botenparade gepland. In de weken daartussen worden zo'n 200 activiteiten, bijeenkomsten, con- gressen en debatten in de stad gehouden.
                            
                                     
"We hopen natuurlijk omdat er EuroPride is, dat er ook deelnemers uit het buitenland meedoen. Maar we hopen ook zeker dat zij die meevaren invulling geven aan het feit dat er Europride is. Dus dat zij ook mensen uit Europa erbij betrekken. Het zal ongetwijfeld gezellig druk worden in Amsterdam. Het thema is niet voor niets 'Join', dus laat iedereen vooral meedoen tijdens de Amsterdam Gay Pride van 2016 en tevens de Euro- Pride", aldus Frits Huffnagel, voorzitter Amsterdam Gay Pride.

Inschrijven voor de Botenparade door de Amsterdamse grachten kan vanaf nu via de geheel vernieuwde website:  www.pride.amsterdam

Zie ook:  

bronnen: GaySite.nl / YouTube.com / AT5.nl


        
                                             

Amerika – Jasper Robinson | "En wederom is er een Gay pornoster overleden"

Het begint op een angstaanjagende 'hype' te lijken: in nog geen maand tijd overleden maar liefst drie gay pornosterren op zeer jonge leeftijd. Ditmaal betreft het Jasper Robinson, een 21-jarige Amerikaanse pornoacteur die twee maanden geleden met pensioen ging.

Jasper Robinson werd op 13 december '15 dood aangetroffen. Mogelijk is de jonge pornoster overleden aan een hartaanval. Afgelopen zondag maakten collega Phillip Ashton en ex-vriend Ryker Madison het nieuws openbaar.
                        


"Ik ben nog steeds in shock en ik kan niet geloven dat hij er niet meer is", schrijft Phillip Aston op Twitter. Ryker Madison laat via hetzelfde platform weten dat hij ondanks de break-up nog steeds zielsveel van Jasper Robinson hield. "Ik had me nooit kunnen voorstellen dat ik in een wereld zou leven waar jij niet bent. Rust zacht, poo bear".

Het is niet de eerste keer dat een gay pornoster zo vroeg aan zijn einde komt. Opmerkelijk kort na elkaar overleden eind november de porno- acteurs ZacStevens en DimitriKane. De doodsoorzaak van beide mannen is vooralsnog onbekend.

Jasper Robinson werkte onder andere voor Helix Studios en was in Europa meerdere malen te zien bij adult themazender X-MO.

Zie ook:  Porno-acteur Jasper Robinson overleden

bronnen: OUT.tv / YouTube.com


        
                                         

maandag 4 januari 2016

Soa · Gonorroe - Onderzoek | "Een 'druiper' dreigt onbehandelbaar te worden"

Groot-Brittannië  –  Soa's  →  Gonorroe, in de volksmond een 'druiper', dreigt onbehandelbaar te worden. Daarvoor waarschuwt Dame 'Sally Davies', chief medical officer in Engeland. In Leeds is een variant van de bacterie in opmars die resistent blijkt tegen anti-biotica Sally Davies heeft alle huisartsen en apotheken in het land in een brief op het hart gedrukt er nauwlettend op toe te zien dat de juiste medicijnen worden gebruiken.

In september luidde Public Health England de noodklok: tot dan werden vorig jaar in het noorden van Engeland tenminste 16 gevallen – waar- van 12 in Leeds geconstateerd van gemuteerde bacteriën die resistent waren tegen de gebruikelijke anti-biotica. Een druiper die niet wordt be- handeld, kan leiden tot onvruchtbaarheid en bloedvergiftiging.

Zie ook:  

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com


        
                                       

VS – Genderneutrale Toiletten | "New York verplicht Genderneutrale toiletten"

De stad New York verbiedt het exclusief voorbehouden van individuele toiletten voor één geslacht in openbare gebouwen. Dit is een van de transgenderinclusieve maatregelen die de stad neemt.

Transgenders mogen ook niet de toegang ontzegd worden aan toiletten, kleedkamers en dergelijke die niet gemengd zijn. Instanties worden aangemoedigd het voornaamwoord dat de transgenderpersoon verkiest, te gebruiken. Ongeacht wat er op de identiteitsdocumenten staat. Deze instanties krijgen dan ook de vraag om te vragen wat de persoon verkiest.

In openbare gebouwen moeten borden komen met de vermelding dat eenieder een niet-gemengde faciliteit mag gebruiken naar genderexpres- sie of genderidentiteit.

bronnen: ZiZo-Magazine.be / YouTube.com


     
                                           
      
                             

Amerika - 'Colton Haynes' – Showbizzz | "Komt 'Colton Haynes' Uit de Kast" ?!

VS  –  We mogen vast voor vele mannen spreken als we zeggen dat een avondje met Colton Haynes de ultieme droom is. En die droom kan zomaar eens bizar dicht bij de werkelijkheid komen. Het lijkt erop dat dit Amerikaanse snoepje zojuist uit de kast is gekomen …

De 27-jarige Colton Haynes werkt als model en acteur en is vooral bekend van zijn rollen in de series Teen Wolf en Arrow. Op 't social media- platform 'Tumblr' schreef hij een wel heel opmerkelijk berichtje …                 


Een fan van de acteur schreef 't volgende bericht op zijn eigen Tumblr-pagina: "Toen ik erachter kwam dat Colton Haynes een geheime homo-achtergrond had, was ik zo blij, ook al verandert het niets aan mijn eigen leven".

Colton Haynes reageerde op de meest relaxte en mysterieuze manier mogelijk op de post: "Was het een geheim ?! – Laten we gewoon van het leven genieten & nergens spijt van hebben" ‼  :)

Het Abercrombie-model heeft nooit eerder iets willen zeggen over zijn seksualiteit en liefdesleven, maar heeft zijn homoseksuele broer en zijn zwager altijd openlijk gesteund.

Is de gay community zojuist een goddelijke man rijker geworden, of blijven de gay avontuurtjes van Haynes enkel iets van het verleden ?! – Wij wachten in spanning af … ‼

Zie ook:  Kwam Teen Wolf acteur 'Colton Haynes' Uit de Kast ?!

bronnen: OUT.tv / Tumblr.com / YouTube.com


        
                                                           

zondag 3 januari 2016

Syrië | 'Islamitische Staat' gooit 15-jarige Homo van dak maar spaart IS leider

Syrië – Deir ez-Zor | "ISIS extremists throw Syrian teenage boy (15) off a roof for being Gay" !!

Islamitische Staat    Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en jammer genoeg komt Islamitische Staat weer in het nieuws nadat ze opnieuw een jonge homo hebben geëxecuteerd.
                          
                      
Dit keer gaat het om een 15-jarige Syrische homo jongen die volgens IS eerder seksuele relaties had met enkele IS leiders. De jongen zat een tijd opgesloten in een huis van IS leider Abu Zaid al-Jazrawi en werd aldaar opgepakt. De jongeman ontliep zo een tijdje zijn 'straf', maar werd nu recent alsnog van een hoog gebouw naar beneden gegooid op verdenking van homoseksuele handelingen.

De IS leider Abu Zaid al-Jazrawi kreeg een lichte straf. Zijn leven werd gespaard maar hij werd wel ontzet van zijn positie, en uitgewezen naar het noordwesten van Irak om daar te gaan vechten aan het front onder andere IS leiders. Abu Zaid al-Jazrawi heeft geluk gehad want eerder had de Sharia rechtbank geoordeeld dat hij moest worden geëxecuteerd.

Zie ook:  IS gooit 15-jarige tiener van het dak omdat hij Homo zou zijn  /  IS vermoordt 15-jarige jongen omdat hij Homo is 

bronnen: HoLeBi.info / Twitter.com / Facebook.com
                   

http://aranews.net/2016/01/isis-extremists-throw-syrian-teenage-boy-off-a-roof-for-being-gay/
Posted by Western Kurdistan on vrijdag 1 januari 2016

                                    

TV – Kijk·Tip → Vanaf 05 januari 2016 | Een nieuw seizoen van: "Hij is een Zij"

TV·Tip    Komende week begint een nieuw seizoen van Hij is een Zij, het KRO-NCRV-programma over genderdysforie   Arie Boomsma volgde ook dit keer ruim een jaar het leven van zeven jonge transgenders. Nieuw dit seizoen is dat hij ook twee zeer jonge transgen- ders volgt.

De zesjarige Stijn is een van de jongste transgenders in Hij is een Zij. In het nieuwe seizoen volgt Arie Boomsma transgenders uit het eerste seizoen, zoals Martin en Bo, die zich voorbereiden op hun geslachtsveranderende operatie en Eveline, die net begint met hormonen. Ook maken we kennis met de zes jaar oude Stijn, die al zeker weet dat hij een meisje is in plaats van een jongen.
                    

                  
Ook in het tweede seizoen is Arie geraakt door de verhalen van de kandidaten: "Ik ben zo ontzettend trots op deze serie. Dappere strijders zijn het. Ruim een jaar mocht ik ze volgen bij hun transitie. Door de toevoeging van transkinderen Stijn (6) en Rens (11) gaat de kijker nog beter begrijpen wat de impact is van genderdysforie op het leven van transgenders en hun omgeving".

Hij is een Zij laat zien hoe het is om transgender te zijn en wat de jongeren moeten doormaken om de binnen- en buitenkant bij elkaar aan te laten sluiten. De jongeren krijgen vaak te maken met vooroordelen, teleurstellingen en onbegrip.

"Hij is een Zij" is vanaf 05 januari elke dinsdag te zien bij de KRO-NCRV op NPO 3 om 21.20 uur

bronnen: Gay.nl / KRO-NCRV.nl / YouTube.com / NPO.nl
                    
                                  

UK – Londen – 25-jarige 'Ryan Mahon' | "Een moedige actie tegen Homofobie"

Engeland – Ryan Mahon  →  Hoe een ogenschijnlijk simpele actie op Facebook homofobie kan bestrijden bewees de Britse Ryan Mahon afgelopen weekend. 25-jarige Ryan Mahon zat in de metro van Londen, op de terugweg van een Oud en Nieuw-feestje, toen een groep mannen een travestiet begon uit te schelden.

Ryan Mahon pakte zijn telefoon en sprak de mannen aan op hun homofobe gedrag. Op de video is te zien hoe de openlijk homoseksuele jongen in een felle discussie raakt maar zijn standpunt blijft verdedigen. Hij liet de mannen weten dat ook hij op mannen valt en dat daar niets mis mee is.

Opvallend is dat niemand anders in de drukke metrocoupé het opneemt voor de travestiet. De homofobe mannen blijven schelden en beweren dat homoseksualiteit een ziekte is. Ryan Mahon blijft het opnemen voor de travestiet en veroordeelt de mening van de mannen. "Het is walge- lijk dat dit soort verbale mishandelingen nog altijd voorkomen terwijl Londen bekend staat als openminded en tolerant," aldus de strijdbare Ryan Mahon.

Hij zette zijn video op Facebook en dat maakte veel los. Al meer dan 200.000 mensen bekeken de confrontatie en een ruime meerderheid prijst Mahon voor zijn moed. Inmiddels heeft de Britse justitie een onderzoek gelast naar het incident. "Dit is onacceptabel gedrag en iedereen die de betrokken mannen herkent wordt verzocht contact op te nemen met de politie," aldus een woordvoerder van de Britse transport-politie.

bronnen: GaySite.nl / Facebook.com – Ryan Mahon