zaterdag 7 maart 2015

Tilburg – De Lollipop | "Tilburgse Homo-kroeg 'De Lollipop' gaat weer open" ‼

Na een poosje gesloten te zijn geweest maakt het Tilburgse gay-café 'De Lollipop' een doorstart. Eind vorig jaar maakten de toenmalige eigenaars bekend te zullen stoppen met de homo-kroeg, maar nu is bekendgemaakt dat de kroeg in april weer opengaat.
Op Facebook deelde Fransjan, een van de nieuwe eigenaren, het volgende bericht: "Er is achter de schermen veel werk verzet voor een doorstart en er is de nodige stress aan vooraf gegaan, maar het grote nieuws mag eindelijk de wereld in: Jeroen en ik worden de nieuwe eigenaren van de nieuwe Lollipop in Tilburg".
Voormalige eigenaren René en Richard gaven op 25 januari nog een afscheidsfeest. Zij zagen zich genoodzaakt de kroeg te sluiten vanwege financiële problemen. Nieuwe eigenaren Fransjan en Jeroen hebben er zin in. "Op dit moment worden de laatste zaken geregeld en afgestemd, zodat we in april weer open kunnen om er ieder weekend een geweldig feestje van te maken" ‼
        
                                

Breda is een Pop-idool rijker: "Driekes Hoekstra wint Bloed, Zweet en Tranen"


De 14-jarige 'Driekes Hoekstra' uit Breda heeft vrijdagavond de grote finale van talentenjacht "Bloed, Zweet & Tranen" gewonnen. 
De jonge volkszanger kreeg bij de zangwedstrijd een nipte meerderheid van de stemmen.

Driekes sleept met de winst een platencontract in de wacht en mag meezingen tijdens een aantal concerten van de Toppers in de Amsterdam ArenA. De Bredanaar moest het uiteindelijk opnemen tegen 'Jeffrey Heesen', die net iets minder stemmen kreeg van het televisiekijkend publiek.

'Een mooie jongen'
Henny Thijssen werd derde. Andere finalisten van het SBS6-programma, waar de kinderen van André Hazes, Dré en Roxanne aan verbonden zijn, waren John West, Mike Peterson en Velorisa Yorks.

"Driekes is een mooie jongen", zei jurylid Roxeanne Hazes. De jury gaf echter niet de doorslag, dat deden de kijkers thuis.

Zie ook:  Driekes winnaar van Bloed, Zweet & Tranen  /  Driekes (14) wint Bloed, Zweet & Tranen  /  Driekes Hoekstra - Facebook 

bron: BrabantsDagblad.nlDriekes Hoekstra na winst 'Bloed, Zweet en Tranen': "Ik ga niet naast mijn schoenen lopen" ‼

Hij is pas 14 jaar, maar wordt nu al de nieuwe volkszanger van Nederland genoemd: Driekes Hoeksta uit Breda won vrijdagavond de talentenjacht 'Bloed, Zweet en Tranen' op SBS6. Iedere zelfrespecterende volkszanger zou die winst natuurlijk tot in de late uurtjes vieren, maar Driekes niet. "Ik ben meteen naar huis gegaan om te gaan slapen".

De Bredase volkszanger won met een kleine meerderheid van de stemmen en krijgt een platencontract. Daarnaast mag hij optreden met de Toppers in de Amsterdam ArenA. Dat hij nu met de grote jongens mee mag doen, verandert hem niet. "Ik ga lekker mezelf blijven en niet naast mijn schoenen lopen", belooft Hoekstra.

Geen feestbeest
Hij voegde vrijdagavond meteen de daad bij het woord. Een afterparty met veel bier en vrouwen ?! Welnee. "Ik ben naar huis gegaan om te gaan slapen. Ik was om half twee thuis".

André Hazes is op muzikaal gebied een groot voorbeeld voor Hoekstra, maar mocht hij de verwachtingen niet waar kunnen maken als volkszanger, dan heeft hij al aan een alternatief gedacht: "Ik wil autotechniek gaan studeren, zodat ik auto's kan repareren".

Zaterdagmiddag om vier uur wordt Driekes gehuldigd in zijn volksbuurt.

bronnen: BrabantsDagblad.nl / YouTube.com


      

                                                                                   

vrijdag 6 maart 2015

Televisie · 'VPRO' | "Nieuwe TV-serie 'Transparent' vanaf 6 maart op NPO 2" ‼


Een Amerikaanse zwarte komedie-serie van regisseur 'Jill Soloway' (Six Feet Under) over een niet alledaags gezin uit Los Angeles met vervaagde grenzen wiens geheimen na een onthulling langzaam naar buiten komen.

Vader Mort is 'Transgender' en wil graag door het leven gaan als 'Maura'. Hij moet dit nog vertellen aan zijn drie volwassen kinderen. De oudste, Sarah, zet haar huwelijk op het spel wanneer ze haar ex-vriendin tegen het lijf loopt, Josh is een succesvol als bandmanager maar niet op liefdesgebied en Ali heeft geen baan, geen borstel en geen verantwoordelijkheidsgevoel.

Met:      Jeffrey Tambor (Arrested Development, The Hangover), Gaby Hoffmann (Girls), Amy Landecker & Jay Duplass
Regie:     Jill Soloway

Winnaar van twee 'Golden Globes' ‼

Transparent is door pers en publiek in Amerika ontvangen als een van de beste nieuwe TV-series van dit moment.
• "Hoe meer je ziet van Transparent's Pfefferman-familie, des te meer wil je van ze weten" (Chicago Sun Times)
• "Een gedurfd, moeilijk project, een verhaal om op te kauwen" (The New Yorker)

Tien afleveringen vanaf:  Vrijdag 6 maart  –  23.15 uur  –  NPO 2          Eerste aflevering:  'Transparent' – TV Gids

Zie ook:  'Transparent' – Wikipedia  /  'Transparent' – IMDB   'Transparent' Wins Two Golden Globes   (Engelstalige Websites)

bronnen: VPRO.nl - VPRO Communicatie / YouTube.com


         
                                  

dinsdag 3 maart 2015

COC NL | Historische dag: "Senaat schrapt ontslagmogelijkheid LHB-docent" ‼


Laatste belofte COC's Roze Stembusakkoord ingelost. Een ruime meerderheid van de Eerste Kamer is voor afschaffing van de 'enkele-feitconstructie', waarmee religieuze scholen nu nog lesbische, homoseksuele en biseksuele docenten en leerlingen mogen ontslaan, weigeren of wegsturen. Dat bleek dinsdag tijdens een debat in de Senaat.

COC: "Geweldig moment"

Daarmee lost het parlement de laatste belofte in uit COC's Roze Stembusakkoord. COC-voorzitter Tanja Ineke spreekt van een "historische dag" en "een geweldig moment voor de emancipatie van lesbiennes, homo's, bi's en transgenders in Nederland".

"Voor afschaffing van de enkele-feitconstructie heeft het COC maar liefst 21 jaar gevochten", aldus Ineke. "Dit is een grote overwinning voor lesbiënnes, homo's en bi's in het religieus onderwijs. Zij mogen nooit meer gediscrimineerd worden om hun seksuele gerichtheid".

Afgelopen januari riep het COC de Eerste Kamer in een brief op om een definitief einde aan de constructie te maken. In 2009 tekenden 30 duizend mensen een COC-petitie tegen de enkele-feitconstructie. Het COC en haar jongerenorganisatie ExpresZo enterden dat jaar de regeringsboot tijdens de Canal Parade om aandacht voor de kwestie te vragen.

Enkele feitcontstructie - detail Roze Stembusakkoord

VVD, PvdA, SP, D66, GroenLinks en OSF toonden zich dinsdag tijdens het debat in de Senaat voorstander van het wetsvoorstel tot afschaffing van de enkele-feitconstructie. Samen vormen deze partijen een ruime meerderheid in de Eerste Kamer.

Het wetsvoorstel is ingediend door D66-Tweede Kamerlid en voormalig COC-voorzitter "Vera Bergkamp", met steun van Tweede Kamerleden van VVD, PvdA, SP en GroenLinks. De Tweede Kamer stemde op 27 mei 2014 voor het wetsvoorstel van Bergkamp. Het COC is de indieners dankbaar voor hun inzet.

Volgens de enkele-feitconstructie mochten religieuze scholen LHB's weliswaar niet wegsturen op grond van 't 'enkele feit' van hun seksuele gerichtheid, maar wel op grond van zogenaamde 'bijkomende omstandigheden'. Zo ontsloeg een orthodox-gereformeerde basisschool in Oegstgeest docent 'Duran Renkema' met een beroep op dit wetsartikel, toen die een relatie kreeg met een man.

Laatste belofte uit COC's Roze Stembusakkoord ingelost

Door het afschaffen van de enkele-feitconstructie lost het parlement haar vijfde en laatste belofte in uit COC's Roze Stembusakkoord. Een "historisch moment" volgens het COC.

In COC's Roze Stembusakkoord deden negen politieke partijen op 3 september 2012 vijf beloften aan COC Nederland. Daardoor kwam er verplichte voorlichting op school (1 december 2012), een einde aan het fenomeen weigerambtenaar (1 november 2014) en een wet waarmee lesbische moeders eenvoudig juridisch ouder kunnen worden (1 juli 2014).

Dankzij de transgenderwet hoeven transgenders sinds 1 juli 2014 geen operaties meer te ondergaan om hun officiële geslachtsregistratie te kunnen wijzigen. Door schrappen van de enkele-feitconstructie mogen religieuze scholen binnenkort geen LHB-leerlingen en -docenten meer wegsturen.

Een nieuw Roze Akkoord

Het COC pleit voor een nieuw Roze Akkoord met parlement en regering, met daarin opnieuw vijf beloften over LHBT-wetgeving:

  1. een verbod op LHBT-discriminatie in de Grondwet;
  2. een verbod op transgender-discriminatie in de Algemene wet gelijke behandeling;
  3. een hoger wettelijk strafmaximum bij discriminerend geweld;
  4. een einde aan officiële geslachtsregistratie in o.a. het paspoort;
  5. een goede wettelijke regeling voor meerouderschap.

Het COC verwoordde deze oproep onlangs in een brief aan de Tweede Kamer en op 18 november 2014 in een opinieartikel in:  NRC Next

↓↓  Voor meer artikelen over dit onderwerp ... kijk hieronder bij de Links van dinsdag 03 maart 2015  ↓↓

bronnen: COC.nl - COC Nederland / YouTube.com


       
                                                   

Homo - LHBT Nieuws / Gay - LGBT News → Dinsdag 03 maart 2015


•    Sara Gilbert en Linday Perry zijn de trotse ouders van zoontje   HoLeBi.info
•    Het laatste HoLeBi–Nieuws op de website: "ZiZo Online" ‼   ZiZo-Magazine.be
•    Onderzoek | Geen Hiv-overdracht bij serodiscordante koppels   Gay.blog.nl
•    GaySite.nl - GayFun - 'Cockring' | "Plakbandrol als Cockring" ‼   GaySite.nl
•    Historische dag: Senaat schrapt ontslagmogelijkheid Homo-docent   Gay.nl
•    USA - Kelly Clarkson | "Prima als mijn dochter Lesbisch is" ‼   RTL·Nieuws.nl
•    Meld je aan voor Coaching "Transgenders naar Werk"   TransgenderNetwerk.nl
•    Het laatste LHBT- en ander 'Nieuws' op de website van "OUT.tv" ‼   OUT.tv
•    Amerika | Vice maakt documentaire over: "Homo-therapie in VS"   Gay.nl
•    Maastricht - 15 maart | Tentoonstelling: "Gijsen, Flikker op" ‼   Gay.blog.nl
•    GayStar | 50 bizarre en leuke weetjes uit de Homo-geschiedenis   Winq.nl
•    Out.com – Gender-identiteit | "Wie zijn onze Gender Warriors" ?!   Gay.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de website: "Linda's L'HOMO" ‼   LindaNieuws.nl
•    Den Haag ‼ | "Enkele-feitconstructie afgeschaft door Senaat"   ExpresZo.nl
•    GaySite.nl - 'GayVideo' | "Van man naar vrouw in 10 minuten"   GaySite.nl
•    Ruurlo | Zondagmiddagborrel voor 40+ Homo- en Bi-mannen   DeWeekKrant.nl
•    Laatste slepende kwestie "Roze Stembusakkoord" opgelost ?!   Gay.blog.nl
•    België | Hiv-behandeling kost meer dan 1.000 euro per maand   GayLive.be
•    Televisie - Nieuw op OUT.tv | "Het hysterische leven van Chiel"   Winq.nl
•    Rusland wil wereldwijde stop 'gelijke rechten' voor HoLeBi's ‼   HoLeBi.info
•    Den Haag - Senaat - Video | "Homo-leraren voortaan beschermd"   Zie.nl
•    COC Leiden | Gender Free Zone: "Werk en Coaching"   TransgenderNederland.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de website: "EmbracePink.nl" ‼   EmbracePink.nl
•    'Rudolph Valentino' | "De prins op het Witte Doek" ‼ → Deel I   GayNews.nl
•    Televisie | Komt RTL met Nederlandse variant "Modern Family" ?!   Gay.nl
•    Nieuwssite 'Reddit' | Jonge Homo vindt Homofobe vader op Grindr   OUT.tv
•    Den Haag | "Senaat schrapt ontslagmogelijkheid Homo-docent"   GaySite.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de Homo-website: "GayOkay.nl" ‼   GayOkay.nl
•    Arie Boomsma | Arie ergert zich soms aan Homogeruchten   MediaCourant.nl
•    Russell Tovey heeft spijt van opmerking over "verwijfde Homo's"   Gay.nl
    Merhaba trekt met 'Roots & Wings' door zeven Vlaamse steden   HoLeBi.info
•    Heftige reacties: "Homo's horen niet thuis op Religieuze scholen"   FunX.nl  
    VN | Rusland wil gelijke rechten van VN-medewerkers blokkeren   Winq.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de Homo-website: "ExpresZo.nl" ‼   ExpresZo.nl
•    A'dam | Zwerfjongeren-boot & Vluchtelingen-boot op Canal Parade   OUT.tv
•    De Rotterdamse stylist 'Chiel Harten' krijgt reality-programma   KamKrant.nl
    Bijbels Museum - 'I Believe I Am Gay' | Gelovig en Gay, kan dat ?!   Gay.nl
•    ZoomIn.tv – 'Video' | "Homo-leraren zijn voortaan beschermd"   ZoomIn.tv
•    Historische dag: Senaat schrapt 'ontslagmogelijkheid' LHB-docent   COC.nl
•    TV - TLC - 5 april | Louisa & Rosanna: "Onze Transgender-bruiloft"   TLC.nl
•    Het laatste LHBT / HoLeBi-Nieuws op de website: "HoLeBi.info"   HoLeBi.info
                            

maandag 2 maart 2015

Amsterdam · Pride | "Canal Parade met Zwerfjongeren- en Vluchtelingenboot"

Zondagavond zijn in Amsterdam de 80 deelnemers bekend gemaakt voor de jaarlijkse Botenparade tijdens de Gay Pride. Er waren dit jaar maar liefst 134 inschrijvingen maar slechts 80 boten mogen meevaren.

Tijdens de 20e editie van het evenement is er speciale aandacht voor LHBT-jongeren en LHBT-vluchtelingen. "Verschillende instanties grijpen de Amsterdam Gay Pride dit jaar aan om aandacht te vragen voor zwerfjongeren en voor jonge vluchtelingen," aldus directeur 'Lucien Spee' van de Amsterdam Gay Pride.

"Deze groepen vallen veelal 'buiten de boot' door hun seksuele geaardheid. Het is belangrijk om hier aandacht voor te vragen. Een aantal organisaties gaan daarnaast met elkaar samenwerken om deze problematiek in kaart te brengen. Verder maak ik mij echt zorgen over de stijging van zelfdoding onder LHBT jongeren".

De Amsterdamse zorgorganisatie HVO-Querido vaart dit jaar mee om aandacht te vragen voor de problematiek van thuisloze LHTB-jongeren in het bijzonder en in het algemeen voor volwassenen met verschillende seksuele voorkeuren en/of mensen met psychiatrische problematiek die dak- en of thuisloos zijn. Vooral jongeren hebben het zwaar.

Initiatiefnemer 'Ilias Mahtab' gaat samen met ASKV / Steunpunt Vluchtelingen en de Vereniging 'ExpresZo' dit jaar meevaren om zich luidkeels uit te spreken vóór de rechten van LHBT-vluchtelingen en migranten. Deze rechten staan niet alleen in het buitenland onder druk, ook in Nederland worden LHBT-vluchtelingen en migranten vijandig bejegend met vereenzaming, angsten en depressiviteit als gevolg.

Sommige LHBT-vluchtelingen eindigen vervolgens ook als zwerfjongeren op straat, zonder status, geld, onderdak of psychosociale ondersteuning. De ervaring leert namelijk dat het voor vluchtelingen moeilijk is om te bewijzen dat zij homoseksueel, lesbisch of transgender zijn. Bovendien is het voor deze vluchtelingen heel moeilijk om bij binnenkomst in Nederland direct over hun geaardheid te praten. Doordat ze hier niet open over zijn ... tegenover de IND verdwijnen zij alsnog in de illegaliteit.
 
Zie ook: 
bronnen: GaySite.nl / YouTube.com                                 

Homo - LHBT Nieuws / Gay - LGBT News → Maandag 02 maart 2015


•    België | "Belgisch plan om LHBT-discriminatie tegen te gaan" ‼   HoLeBi.info 
•    Amsterdam Gay Pide met Zwerfjongeren en Vluchtelingenboot   GaySite.nl
•    Het laatste HoLeBi–Nieuws op de website: "ZiZo Online" ‼   ZiZo-Magazine.be
•    Video | "Half naakte 'Justin Bieber' viert zijn 21ste verjaardag"   GayOkay.nl
•    TV - EastEnders | Britse soap krijgt eerste Transgender-personage   Gay.nl
•    Zanger 'Sam Smith' gaat een eigen LGBT-organisatie oprichten   GayLive.be
•    A'dam | Tentoonstelling 'I believe I am Gay' in Bijbels Museum   Gay.blog.nl
•    Het laatste LHBT- en ander 'Nieuws' op de website van "OUT.tv" ‼   OUT.tv
•    Engeland · Londen | In Londen rijdt vanaf nu een Regenboogbus   HoLeBi.info
•    Amsterdam | Eerste Antilliaanse ambassadeur voor Gay Pride    OneWorld.nl
•    GayOkay.nl - Hunk van de Maand - Maart '15 | "Jan Kooijman"   GayOkay.nl
    Buzzfeed | "De meest originele Genderneutrale Toiletsymbolen" ‼   Gay.nl
•    Popcake uit Den Haag mag weer meedoen aan de Gay Pride   OmroepWest.nl
•    VS | Priester & Homorechten-pionier 'Malcolm Boyd' overleden   Gay.blog.nl
•    TV - EastEnders | Britse soap komt met Transgender-personage   HoLeBi.info
•    Eerste 'Lesbische Televisie-kus' zorgt voor ophef in Zuid-Korea   GayLive.be
•    ZijAanZij.nl | Magazine voor Vrouwen die van Vrouwen houden   ZijAanZij.nl
•    Amsterdam - 'Canal Parade' | Vluchtelingen-boot op de Gay Pride   Winq.nl
•    LHBT's - 'Utrecht' | "LHBT's niet bereid discriminatie te melden" ‼   Gay.nl
•    Zanger 'Sam Smith' gaat HoLeBi–rechtenorganisatie oprichten   HoLeBi.info
•    Engeland - Londen - Bus | "Londen heeft speciale Pride-bus" ‼   Gay.blog.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de website: "EmbracePink.nl" ‼   EmbracePink.nl
•    Thailand Homohuwelijk | Drie mannen 'trouwen' in Thailand   ExpresZo.nl
•    Canal Parade met 'Zwerfjongeren-boot' en 'Vluchtelingen-boot'   Gay.blog.nl
•    USA - New York | "Dakloze Homo's hebben seks om te overleven"   Gay.nl
•    Haagse feest 'Popcake' vaart weer mee tijdens de 'Gay Pride'    KamKrant.nl
•    CHJC | Afschaffing van 'ontslagmogelijkheid LHB-leerkrachten' ‼   CHJC.nl
•    Amsterdam | "Korting COC-leden voor zelfverdedigings-seminar"   COC.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de Homo-website: "GayOkay.nl" ‼   GayOkay.nl
•    Out To Win - Video | Een documentaire over Homo's en sport    Winq.nl | GK
•    UK - VS | Oscarwinnaar 'Eddie Redmayne' als Transgender-vrouw   Gay.nl
•    België - 28/11 | Madonna toont haar 'Rebels Hart' in Antwerpen   GayLive.be
•    15-jarige Duits-Libanese jongen in opstand tegen 'uithuwelijking'   OUT.tv
•    VS Nebraska | "38ste Amerikaanse staat met Homohuwelijk"   HoLeBi.info
•    A'dam | Loveboat uit Zwolle vaart mee tijdens de botenparade   RTV·Oost.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de Homo-website: "ExpresZo.nl" ‼   ExpresZo.nl
•    Engeland | "Ride With Pride" Regenboogbus rijdt door Londen   GayOkay.nl
•    HIV - CRF19-cpx | Agressieve variant van HIV ontdekt in Cuba   GayNews.nl
•    UK | "Zanger Sam Smith start liefdadigheidsproject voor Gays" ‼    Winq.nl
•    Zwerfjongerenboot & Vluchtelingenboot bij Amsterdam Gay Pride    Gay.nl
•    Het laatste LHBT / HoLeBi-Nieuws op de website "HoLeBi.info"   HoLeBi.info
           

zondag 1 maart 2015

Canada - PornHub - The Wankband | "Masturberen om de wereld te redden" ‼


Masturberen: Een aangename tijdsbesteding, maar eerdaags ook iets om wat aan het milieu te kunnen doen. PornHub bracht deze week een nieuwe gadget uit, de wankband, die de kinetische energie opvangt die vrijkomt bij krachtige handbewegingen en omzet in elektrische energie. De gadget zou kunnen worden gebruikte om bijvoorbeeld je smartphone op te laden.

"Wereldwijd wordt enorm veel energie verspild doordat dagelijks miljoenen uren naar porno wordt gekeken", aldus PornHub. Met de wankband (de rukband) wil de porno-firma haar steentje bijdragen om verspilling van energie tegen te gaan: "Het is 't eerste draagbare stukje technologie dat je in staat stelt van de planeet én van jezelf te houden".

bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com                          

LHBT Nieuws / LGBT News → Zaterdag 28 februari en Zondag 01 maart 2015


•    Televisie - Uitzending Gemist | Coming-out Speelfilm: "Jongens" ‼   NPO.nl
•    Rusland | Politicus neemt wraak voor foto kussende Lesbiennes   HoLeBi.info
•    Het laatste HoLeBi–Nieuws op de website: "ZiZo Online" ‼   ZiZoMagazine.be
•    VS - Video | Nieuwe NSFW glitter promo van 'Andrew Christian'   GayOkay.nl
•    Islamitische Staat | IS vermoordt weer een Homoseksuele man    GaySite.nl
•    Amsterdam ‼ | "Zwerfjongeren & Vluchtelingen op de Gay Pride" ‼   Fok.nl
•    Gay.nl - Songfestival - Column | Martijn: "Op naar Wenen" - Deel 2   Gay.nl
•    Engeland | TV-serie 'EastEnders' krijgt Transgender-personage   Gay.blog.nl
•    Het laatste LHBT- en ander 'Nieuws' op de website van "OUT.tv" ‼   OUT.tv
•    Personen die tieners hongerdood lieten sterven zijn veroordeeld   HoLeBi.info
•    Twente | "Enschede blijft zich inzetten voor LHBT-acceptatie" ‼   ExpresZo.nl
•    VS - New York - Gadget | "Jezelf op Hiv testen met je telefoon"   Gay.blog.nl
•    ZijAanZij.nl | Magazine voor Vrouwen die van Vrouwen houden   ZijAanZij.nl
•    Waarom Homo's succesvolle Mollen zijn in ... "Wie is de Mol" ?!   GayOkay.nl
•    TV - RuPaul's Drag Race | RuPauls Drag Race – Deel 7: "The Girls"   Gay.nl
•    Amerika | "New York heeft de eerste LGBT-kapper" ‼   TransgenderNederland.nl
•    PornHub Wankband | "Masturberen om de wereld te redden"   Gay.blog.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de website: "Linda's L'HOMO" ‼   LindaNieuws.nl
•    Engeland | Naakte man klimt uit raam van 'Buckingham Palace'    GayOkay.nl
•    Curaçao - 'IGLTA' ‼ | "Curaçao erkend als Homo-bestemming" ‼   GaySite.nl
•    Gay.nl Snoepje van de Week | Zanger & Acteur "Chris Salvatore"   Gay.nl
•    België | "Winnares 'Miss Travestie België' bekend" (Incl. Video)   HoLeBi.info 
•    Expo over 'Bisschop Gijsen' en het ontstaan van 'Roze Zaterdag' ‼   COC.nl
•    Verschrikkelijke foto's: "ISIS gooit een Homo van dak"   DagelijkseStandaard.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de website: "EmbracePink.nl" ‼   EmbracePink.nl
•    Televisie - Kijk·Tip - Zaterdag 28 februari | Speelfilm: "Jongens" ‼   Gay.nl
    Gelderland | Eenmalig terug: "De 'Naughty Bingo' in Arnhem"‼   KamKrant.nl
•    TV - Kijk·Tip - v.a. 6 maart - 'Trailer' | TV-serie "Transparent"   YouTube.com
•    Cornelius McCarthy en de figuratieve verbeelding van de man    GayNews.nl
•    USA - Showbiz | Dustin Lance Black over HoLeBi's in Hollywood   HoleBi.info
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de Homo-website: "GayOkay.nl" ‼   GayOkay.nl
•    Amsterdam | "ExpresZo komt in actie voor LHBT-vluchtelingen"   ExpresZo.nl
•    Gay.nl - ManTotMan.nl – Info ‼ | Condooms: "Doen we dat nog" ?!   Gay.nl
•    Amerika → 'Het Leger' | "Waanzinnige foto's van LHBT-militairen"   OUT.tv
•    Meldingsbereidheid discriminatie bij Homo's & Lesbo's laag   DeStadUtrecht.nl
•    Amsterdam - 20 maart | Symposium: "Queering the Collections"   Gay.blog.nl
•    Het laatste LHBT-Nieuws op de Homo-website: "ExpresZo.nl" ‼   ExpresZo.nl
•    België | Reclame-spot op TV met 'Homo & Lesbisch-koppel' erin   HoLeBi.info
•    Amsterdam - Boekhandel 'Vrolijk' | "Gruno Gmünder" - Special ‼   Vrolijk.nl
•    Kevin: Ingerichte 'trolleyparkeerplaats' weert files niet uit RAI   KamKrant.nl
•    Laatste Transgender–Nieuws op de website: "TransVisie.nl" ‼   TransVisie.nl
•    Video | "Masturberend je Telefoon opladen met de Wankband"   GayOkay.nl
•    ZwolleGay Pride ‼ | "Zwolse Loveboat naar Gay Pride 2015"   DeStentor.nl
•    Televisie - Film·Tip 28/02 | Opkomende liefde in "Jongens" ‼   ExpresZo.nl
•    Het laatste LHBT / HoLeBi-Nieuws op de website: "HoLeBi.info"   HoLeBi.info