zaterdag 24 december 2016

Amsterdam · Video | Symphonica in Casa Rosso 2016: "Travestie en Variété" ‼

Amsterdam  -  Het 4e seizoen van "Symphonica in Casa Rosso"   Charles Arntz (MVS) bezoekt Coco Coquette en haar drag artiesten

Meer over Coco Coquette:  TravestieCabaret.nl

bronnen: MVS.nl / YouTube.com                                                          

Den Haag | Vermelding Sekse verdwijnt van een aantal documenten en pasjes

Den Haag  Geslachtsaanduiding  →  Per 01 januari verdwijnt de vermelding van sekse op een groot aantal documenten en pasjes, zo- als de OV-chipkaart, studentenpasjes en stempassen. Minister Ard van der Steur (Veiligheid & Justitie) en Jet Bussemaker (Onderwijs & Emancipatie) vinden dat in veel gevallen de registratie M/V overbodig is   Vrijdag maakten ze bekend afspraken te hebben gemaakt met het bedrijf dat achter OV-chipkaarten zit en met het onderwijs. 

 Een groeiend aantal gemeenten gaan hun inwoners ook 'Genderneutraal' aanschrijven. Zo komt op stempassen alleen nog de voorletters en achternaam van de geadresseerde te staan.  COC Nederland is er blij mee, maar maant het kabinet ook andere documenten 'aan te pakken' en om geslachtsregistratie door de overheid uiteindelijk helemaal af te schaffen.

Zie ook:

bronnen: Gay.blog.nl / Facebook.com – GaySite.nl                                     

vrijdag 23 december 2016

Wat vinden de Kids – Video | Wat vinden kinderen van: "Het Homohuwelijk" ?!

ZoomIn.tv - Vlaanderen – Video    De meeste kinderen zijn niet op hun mondje gevallen  Maar wat vinden ze nou écht ?!  Deze week: "Het Homohuwelijk"

 Noah (10), Tilly (12), Alfie (10), Imre (12), Xantzil (10), Theo (10), Athina (11) en Rianna (9) vertellen in onderstaande video wat zij van het homohuwelijk vinden.

bronnen: GayLive.be / ZoomIn.tv - Vlaanderen / YouTube.com


                                                               
                                               

Expeditie Robinson | Boerin Bertie Steur wint de finale van Expeditie Robinson

Boerin Bertie heeft Expeditie Robinson gewonnen  In een zenuwslopende finale wist zij te winnen van rapper 'Dio' en oud-wielrenner 'Thomas Dekker'.

De sympathieke boerin werd als eerste uit het programma gestemd, maar wist wekenlang op afvallers-eiland te overleven  Zij kwam terug in de halve finale. Nadat Thomas Dekker als derde eindigde, wist zij ook Dio te verslaan in de finale.
                                
                       
Zie ook:
bronnen: Show.nl / Twitter.com – Televizier
                               
                                                          

donderdag 22 december 2016

Vrije Democratische Partij | "Willen jullie meer of minder Joden en Homo's" ?!

Vrije Democratische Partij  →  Den Haag telt op dit moment 17 partijen. En er staan er nog een aantal te trappelen om plaats te nemen op het pluche. Want niet alleen GeenPeil heeft grootse plannen. Ook de Vrije Democratische Partij dicht zichzelf een grootse toekomst toe. Een toekomst het liefst met wat minder Homo's en minder Joden … ‼
bronnen: EJBron.Wordpress.com – E.J. Bron / PowNed.tv / YouTube.com                                     

Blizzard brengt Overwatch-stripverhaal uit met karakter 'Tracer' als Lesbienne

Blizzard heeft een Overwatchstripverhaal uitgegeven waaruit blijkt dat de held Tracer een 'lesbienne' is. In een schattig kerstverhaal met alle bekende thema's geeft ze haar vriendinnetje Emily een gepassioneerde zoen  Niet erg opzienbarend hier in ons kikkerlandje, maar niet veel fans zagen dit aankomen.
                                            
                                         
                                    
Het stripverhaal kun je HIER terugvinden. Hieronder wat reacties van fans op deze onthulling

Zie ook:

bronnen: Fok.nl – Fok Nieuws / Blizzard.com / Twitter.com  Diverse Tweets


                                                             

woensdag 21 december 2016

Gay datingapps slaan handen ineen | Gay datingapp Hornet 'in bed' met Blued

Amerika - China - Apps 'Hornet Blued'    Gay datingapps 'Hornet' en 'Blued' gaan samenwerken. Dat hebben de apps aangekondigd.

Blued is vooral sterk in China.  Hornet claimt de tweede grootste datingapp ter wereld te zijn, na Grindr.  Grindr en Scruff staan sterk in de VS, maar Hornet claimt het nummer 1 netwerk te zijn in Frankrijk, Rusland en Brazilië.
                                  
                                            

Blued gaat Hornet financieel helpen met de uitbouw. De bedrijven hebben geen bedragen gecommuniceerd. 

Chinese verovering
Chinese technologiebedrijven mikken hard op gay datingapps. Blued breidt uit en Grindr is voor 60% in handen van Beijing Kunlun.  


bronnen: ZiZo-Magazine.be / GayStarNews.com / Facebook.com –  Gay Star News / Facebook.com – Christof Wittig                                                  

UK | Auteur J.K. Rowling eert slachtoffers aanslag Homo-club Pulse in Orlando

Engeland - Amerika    De aanslag in Homo-nachtclub 'Pulse' in Orlando is auteur J.K. Rowling niet in de koude kleren gaan zitten  De Harry Potter-schrijfster brengt een bijzonder eerbetoon.

J.K. Rowling heeft zich ingezet voor de slachtoffers, overlevers en nabestaanden van hen die geraakt werden door de aanslag in nachtclub Pulse in Orlando, waarbij 49 doden en 53 gewonden vielen. Ze schreef het boek Love is Love om geld in te zamelen.

"Het 144 pagina tellende 'stripboek' viert de diversiteit van de mensheid in verschillende verhalen en animaties" ‼, zo meldt Billboard. Helden uit de stripwereld komen samen in de bundel. Zo kreeg Marvel-tekenaar Jim Lee toestemming om 'Harry Potter', zijn vrienden 'Hermelien' en 'Ron' en professor 'Perkamentus' te tekenen. Van de laatste liet J.K. Rowling al weten dat hij een homoseksueel karakter is uit de beroem- de boeken- en filmreeks. De vier zijn te zien onder een regenboog.

bronnen: Telegraaf.nl / Instagram.com – Jim Lee

  
Check out @georgegustines lovely article in the @nytimes in which my "Love is love" contribution is revealed. This first of a kind illustration was done with #jkrowling's blessing, inspired by her quote: “Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open.” –The Goblet of Fire #harrypotter #Loveislove is an amazing anthology and collaboration among so many of comicdom's finest talents with all proceeds going to the victims, survivors, and their families of the Orlando shooting tragedy via EQUALITY FLORIDA. I want to thank @idwpublishing editor #SarahGaydos and @dccomics Vertigo group editor @jamie_s_rich for their tireless work in making this book a reality. The full uncropped image available in the book in stores 12/28. Colors by the magnificent @markchidc!
Een foto die is geplaatst door Jim Lee (@jimleeart) op
                                                                              

dinsdag 20 december 2016

UK | "Homoseksuele 'Engelse dominees' mogelijk niet meer verplicht celibaat"

Engeland - Kerk - Celibaat   De Engelse Kerk overweegt de afschaffing van de celibataire verplichting voor homoseksuele dominees

Momenteel mogen geestelijken openlijk homoseksueel zijn en ook relaties hebben, zolang ze maar zweren celibatair te zullen blijven. Volgens Changing Attitude – een Anglicaanse homorechten-organisatie – "weten veel bisschoppen eigenlijk wel dat hun geallieerde geestelijken homo of lesbisch zijn en erkennen ze hun relaties".

Met de voorgestelde aanpassingen zijn geestelijken niet langer verplicht te zweren celibatair te blijven ... maar worden ze wel aangeraden dat te blijven, op grond van hun eigen geweten. Het controversiële voorstel zal in het nieuwe jaar aan de Generale Synode – het leidinggevende onder- deel van de Kerk – worden voorgedragen.

bronnen: OUT.tv / Facebook.com – OUTtv                                       

Seks | "Eerste keer seks en condooms kopen ?! Welke condooms zijn veilig" ?!

Condoom-Anoniem  →  De eerste keer seks is al spannend, en dan moet je ook nog 'condooms' kopen. Dubbel spannend dus. Maar zijn dure condooms veiliger dan goedkope condooms ?!  Welke condooms moet je hebben ?!  Hoe zit het met glijmiddel ?!

Ik ben Richard Spooren en in onderstaande video geef ik je belangrijke informatie voor als je voor de eerste keer condooms gaat kopen. 

   Vragen ?!  Stel ze gerust ‼  →  Chat direct met Condoom-Anoniem, stuur een WhatsAppje op 06-1110 4004 of bel naar 040-2554494
   Condoom-Anoniem is o.a. ook bekend als sponsor van het RTL 5 TV-programma Zon, Zuipen, Ziekenhuis  
   KLIK HIER voor de laatste online Nieuwsbrief "Verleiden met Kerst" ?! van Condoom-Anoniem    

Condoom-Anoniem
Online condooms kopen, gratis en anoniem per post bezorgd. Je kunt bij 'Condoom-Anoniem' de meeste soorten en maten condooms bestellen, voor de laagste prijs. Als de condoom-specialist van Nederland zijn wij discreet, betrouwbaar, snel en goedkoop. Condoom-Anoniem wordt door het publiek dan ook als beste condoom webshop gewaardeerd, met een score van 9.6 op Trustpilot en tweemaal de prijs Beste Webwinkel bij de Thuiswinkel Awards


Om je te helpen een keuze te maken uit alle condooms kun je gebruik maken van de handige 'CONDOOM KIEZER'. Ontdek naast condooms ook DurexPlay, alles voor massage en spannende cadeautjes.

Zijn goedkopere condooms minder veilig ?!
In onderstaande video speciaal voor jongeren die voor het eerst condooms gaan kopen  laat ik het verschil zien tussen condooms van dure merken en goedkopere merken. Veilig vrijen hoeft niet duur te zijn

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:
  Condoom-Anoniem.nl | Nieuw: "De piemelmeter voor de juiste maat condooms" ‼    
  Penismeter | "Meet je penis met je mobiel Niet de lengte, maar de breedte telt"

bronnen: Condoom-Anoniem.nl / YouTube.com                                                   

maandag 19 december 2016

Vangelis Sopamena - Voor Ons | "Deze clip is geen entertainment ... het is art"

Vangelis Sopamena - 'Voor Ons'  →  Op 8 december bracht Rotterdamse singer-songwriter 'Vangelis Sopamena' de video bij zijn single 'Voor Ons' uit.  Het nummer bevat een herkenbare boodschap: "Als je een intieme relatie aangaat, moet je je soms kwetsbaar opstel- len. Dat kan best lastig zijn".

Vangelis Sopamena is 'opgegroeid' in de Molukse kerk, waar hij zong in het gospelkoor.  Hij studeerde aan de Academie voor Popcultuur en schrijft zowel Nederlands- als Engelstalige nummers. 'Voor Ons' is zijn nieuwste project. "Ik heb 't nummer ongeveer acht jaar geleden geschre- ven", vertelt Vangelis Sopamena

"Dit project is bijna een Kunstwerk"    Lees verder op:  Gay.nl

bronnen: Gay.nl / YouTube.com                                                       

VS - Homofoob | "Beoogd vice-president 'Mike Pence' is Homofoob van 't jaar"

Amerika – 'Homofoob van het Jaar'  →  De man die achter Donald Trump komt te staan, Mike Pence, is uitgeroepen tot "Homofoob van het Jaar" ‼

In de verkiezing van homorechten-organisatie 'All Out' kreeg Mike Pence 52 procent van de stemmen
                                           
                                     
Geen taart op het Homohuwelijk
En da's niet zo gek als je z'n standpunten hoort.  Zo is de beoogde vice-president fel tegen het homohuwelijk én vindt hij dat bedrijven mogen 'weigeren' om mee te werken aan een huwelijk tussen twee mannen of vrouwen  Wanneer een cateringbedrijf dus liever geen 'homohuwelijk' voorziet van hapjes en drankjes, geeft hij dat bedrijf groot gelijk.

Homo-therapie
Ook vindt Mike Pence dat er extra geld moet worden gegeven aan Gay Conversion Therapy: dat is therapie waarbij wordt geprobeerd om jon- ge homo's "hetero te maken". Deze heftige therapie is in vijf staten verboden.

Zie ook:
bronnen: LindaNieuws.nl / YouTube.com


     

      
                                              

zondag 18 december 2016

Christmas 2016 - OUT.tv | "Top 10 favoriete Kerstnummers van Gay artiesten"

Christmas  →  In de laatste OUTtv Update van dit jaar lieten wij je onze top 10 favoriete kerstnummers van gay artiesten zien  Heb je 'm gemist of wil je je geheugen weer even opfrissen en zien welke nummers wij nou ook alweer hadden uitgekozen ?!  Bekijk onze top 10 dan hieronder

bronnen: OUT.tv / YouTube.com                                             

Montenegro – Pride | "Gay Pride in Podgorica onder grote politiebescherming"

Montenegro  →  Tientallen LGBT-activisten hebben zaterdag deelgenomen aan de Gay Pride van 'Podgorica' in Montenegro.  Het land is pas tien jaar onafhankelijk van Servië.

Homoseksualiteit ligt erg moeilijk in de Balkan. 71% van de Montenegrijnen ziet homoseksualiteit als 'n ziekte en 58% vindt het een 'gevaar voor de maatschappij'.
           
                       
Europese Unie
Honderden politieagenten beschermden de optocht van enkele tientallen HoLeBi's en Transgenders. Diplomaten uit het Verenigd Koninkrijk de Verenigde Staten en de Europese Unie steunden de Pride.

Montenegro wil graag toetreden tot de Europese Unie en moet daarom meer moeite doen voor LGBT's.
bronnen: ZiZo-Magazine / PinkNews.co.uk / Twitter.com – Aivo Orav / YouTube.com / CDM.me – Video's