donderdag 18 april 2013

Gay Krant wordt maandelijks opiniemagazineDe Gay Krant is na het faillissement overgenomen door website Gay.nl, televisiezender OUTTV en lifestyle magazine Winq. Deze al- liantie maakt de doorstart van de Gay Krant mogelijk.

De nieuwe directie stelt zich tot doel om de eerste editie van de vernieuwde Gay Krant begin augustus, tijdens Gay Pride, uit te brengen. De Gay Krant zal een kwaliteitsimpuls ondergaan en veranderen van driewekelijkse krant naar een opiniemagazine dat iedere maand wordt uit- gegeven. De rol van de iconische krant, als spreekbuis voor homo's en lesbo's, zal niet veranderen. Alle abonnees van de Gay Krant zullen hun abonnement zonder extra kosten uitgeleverd krijgen.

Ook de website van de Gay Krant zal volledig worden vernieuwd. Natuurlijk worden de krachten van de drie samenwerkende mediabedrijven gebundeld om bezoekers met een zo compleet mogelijk aanbod te kunnen bedienen.

De bedrijven achter de alliantie nemen gezamenlijk deel in de nieuwe uitgeverij van de GayKrant. Die zal geleid worden door de directies van de Gay Group (o.a. Gay.nl), OUTTV Media en Winq Media. De stichting OUT Media, onder andere uitgever van magazine Gay&Night en nauw gelieerd aan de Gay Group, zal actief betrokken worden bij de Gay Krant.

Nieuws en ontwikkelingen omtrent de vernieuwde Gay Krant zijn via deze website te volgen.

bron: GayKrant.nl
         

De Gay Krant wordt een maandelijks opiniemagazine

De Gay Krant gaat verder als maandblad: een maandelijks opiniemagazine. In maart werd de krant failliet verklaard, maar een maand later maakten Gay.nl, OUTTV en lifestyle magazine Winq bekend het blad over te willen nemen en met z'n drieën te werken aan een doorstart.

Tot nu toe verscheen het blad iedere drie weken. "De krant zal een kwaliteitsimpuls ondergaan", aldus de nieuwe directie. De eerste editie van de nieuwe GayKrant moet begin augustus verschijnen, tijdens de Amsterdam Gay Pride.

"De rol van de iconische krant, als spreekbuis voor homo's en lesbo's, zal niet veranderen", verzekert de krant op haar website die ook een ver- nieuwing zal ondergaan. Alle abonnees zulen hun abonnement zonder extra kosten toegestuurd krijgen.

bron: Gay.blog.nl