zaterdag 20 augustus 2016

Den Bosch | "Gloednieuw Gay-café 'Janika' is klaar voor de Bossche Kermis" ‼

's-Hertogenbosch  →  Na De Kabberdoes in de Sint Josephstraat is Den Bosch sinds kort een Gay-café rijker: Janika, gelokaliseerd aan de Zuid-Willemsvaart.

Het eerste wat opvalt bij de betreding van het café is de huiselijke – bijna variétéachtige sfeer – waardoor de bezoeker zich min of meer in het Parijs van halverwege de vorige eeuw waant. Enkele roodkleurige draperiegordijnen, kitscherige schermerlampjes die rood licht afgeven en niet te vergeten het dansende kaarslicht vormen wezenlijke elementen binnen het geheel.  Een niet onaardige collectie hoezen van stokoude lang–speelplaten van hoofdzakelijk Nederlandse artiesten aan de muren verklapt echter dat het om een puur Hollandse uitgaansgelegenheid gaat.

Heterovriendelijk
"Dit is bovenal een gay-café met heterovriendelijke uitstraling. Iedereen is hier dus van harte welkom  We zijn óók overdag geopend" ‼, vertelt Janika van Gulik (40) die de kroeg samen met zijn moeder Margitka Szilvási runt.  "Voor mij is dit een droom die uitkomt, iets waar ik wel een jaar of 20 op heb moeten wachten. Wat een geluk dat we net op tijd klaar zijn voor de kermis".

"Om in deze onzekere tijden een dergelijk café te beginnen, is best stoer. Een hele leuke tent, kan ik nu al zeggen", reageert Noor Adriaans, een van de bezoekers. "Ik heb een donkerbruin vermoeden dat dit mijn stamkroeg wordt, vult Willeke Schreij aan  "Een tweede Gay-café, dáár had Den Bosch nou echt behoefte aan".

Komende maandag om 22.00 uur staat het eerste optreden op het programma. Connie Triel – ook wel de Bossche Marianne Weber genoemd – maakt dan haar opwachting. De officiële opening staat gepland op 25 september 2016.

Zie ook:  Den Bosch krijgt een nieuwe Homo-kroeg: "Café Janika"

bronnen: BD.nl – Brabants Dagblad / Twitter.com – Brabants Dagblad
                                          
                                      

VS – Tony Perkins | "Overstroming vernielt huis van LHBT-hatende predikant"

Amerika – Louisiana  →  Predikant Tony Perkins, van de Family Research Council in Amerika, roept al jaren dat God natuurrampen naar de aarde stuurt, om mensen die 'zondigen' door homoseksueel te zijn, te straffen. 

In een ironische speling van het lot blijkt zijn huis één van de 40.000 huizen te zijn die door de overstromingen in het zuiden van Louisiana zijn verwoest. De predikant, van een anti-LHBT groep, moest uit zijn verwoeste huis varen in een kano. Tony Perkins en zijn familie moeten het ko- mende halfjaar in een camper bivakkeren, terwijl het huis wordt herbouwd.

Maar was dit nou zo'n zogenaamde strafvloed volgens de predikant ?!  Nee, volgens 'Tony Perkins' was deze vloed, waarbij 11 mensen zijn om- gekomen, een "ongelofelijk bemoedigende spirituele oefening die je dichter bij God zal brengen"  Volgens de predikant moeten Christenen blij zijn, aangezien God hen "waardig vindt om in zijn naam te lijden".
                               
                                 
Hieronder een kleine greep uit de stellingen die Tony Perkins over homoseksualiteit heeft gedaan:

-   Het menselijk ras zal uitsterven als homoseksualiteit normaal zou worden
-   Het hogere zelfmoordaantal onder jonge homoseksuelen zou komen doordat ze zelf doorhebben dat hun geaardheid abnormaal is
-   Pedofilie zou een homoseksueel probleem zijn
-   Homoseksualiteit hoort in hetzelfde rijtje thuis als alcoholisme en drugsverslaving
-   Voorvechters van LHBT-rechten zouden IS-terroristen inspireren en vertonen met hun eigen gedrag ook terrorisme

Het moet toch niet veel gekker worden

Zie ook:

bronnen: OUT.tv / Twitter.com – OUT.tv / YouTube.com


        
                                             

vrijdag 19 augustus 2016

Amsterdam · EuroPride 2016 · ZonderStempel.nl | COC Café Oké: Open Podium

Amsterdam  →  Na de Canal Parade (EuroPride 2016) werd in de 'Shakespeare Club' in het Amsterdam Museum een speciale COC "Café Oké" georganiseerd.  De ontmoetingsplek voor LHBT verstandelijk gehandicapten  Bart Krieger (MVS Gaystation) praat met Karel die in een toneelstukje uitlegt dat het lastig is jezelf te zijn. 

Zonder Stempel en Café Oké Amsterdam hielden tijdens de Gay Pride een 'Open Podium' op de binnenplaats van het Amsterdam Museum. Dit gebeurde in het kader van de Shakespeare Club, twee weken lang georganiseerd door het COC.

MVS Gaystation maakte een opname van een prikkelend onderdeel – Zie de video hieronder 

Voor meer informatie over LHBT's met een verstandelijke beperking:  ZonderStempel.nl

bronnen: MVS.nl – MVS Gaystation / YouTube.com – MVS.nl 


                                                       
                                                           

België | TV-presentator 'Jens Geerts' trouwt zaterdag met Robin Vissenaekens

België – Huwelijk  →  Wat een drama voor iedereen die graag met Jens Geerts had willen trouwen ‼  Vanaf morgen is onze presentator Jens Geerts officieel van de markt  Voor hem is het wel weer leuk: "Hij stapt dan in het huwelijksbootje met Joe FM-radiohoofd Robin Vissenaekens".

Het stel leerde elkaar al in 2008 kennen, maar besloot om pas later te gaan trouwen, na de studie van Jens Geerts.
                                  

                                                              
Robin Vissenaekens heeft Jens Geerts in "De Efteling" ten huwelijk gevraagd, waarvoor hij de hulp van een lakei inschakelde. Dit sprookjes- achtige aanzoek is hieronder terug te zien.

 Geen uitnodiging ontvangen ?!  Geen probleem  Morgen zullen wij een video van het officiële moment met jullie delen. Daarnaast kun je het huwelijk vanaf 11.30 uur LIVE volgen op:  Facebook.com – Jens Geerts

We wensen de bijna-newlyweds alvast heel veel geluk samen ‼

Zie ook:
bronnen: OUT.tv / YouTube.com – OUT.tv / YouTube.com – ShowbizzTV België / Facebook.com – Jens Geerts


        
                                                       

Amsterdam → Hartjesdagen | "Nacht van de Romantiek en Hartjesdag 2016" ‼

Amsterdam  →  Vorig jaar keerden na twee jaar de Hartjesdagen terug op en rond de Amsterdamse Zeedijk → dit jaar op zondag 21 en maandag 22 augustus. Van zaterdag op zondag is de Nacht van de Romantiek met kleinschalige optredens in en om horecazaken. 

Maandag is dé Hartjesdag, met vanaf 11.00 uur een buurtbrunch en om 13.00 uur de officiële opening met een Drakendans  Vanaf 13.00 uur kan iedereen zich inschrijven in de Olofskapel voor de wedstrijd 'Dames en Heren flaneren'. Van 14.00 tot 18.00 uur paraderen zij rond; een jury beoordeelt Vaders- of Moeders-mooiste is. Om 19.00 uur barst het straatfeest los, dat duurt tot 22.00 uur.
                                    
                                         
In de Middeleeuwen was Hartjesdag een straatfeest in Haarlem, Bloemendaal en Amsterdam, waarbij mannen verkleed als vrouwen rondliepen en vrouwen als mannen. Mogelijk was Hartjesdag een verbastering van 'hertjesdag' ‼ → de dag waarop gewone Haarlemmers in de bossen op herten mochten jagen, de rest van het jaar een privilege voor de adel.

Mogelijk gaat 't nog verder terug en was Hartjesdag een oogstfeest ter ere van Hertus, de Germaanse godin van de aarde. De Duitse bezetters verboden Hartjesdag in 1943. In 1997 werd de feestdag op de Zeedijk nieuw leven ingeblazen  In de loop der jaren onderging het feest veel veranderingen, zoals de input van de gay-scene en drag queens.

bronnen: Gay.blog.nl / Twitter.com – Stichting Hartjesdag / AT5.nl – Video's 


        
                                                   

donderdag 18 augustus 2016

Leiden - Evenement | Zaterdag 20 augustus 2016 → "De Roze Buurt in Leiden"

Leiden  –  Op het tijdelijke evenemententerrein De Buurt - tegenover het centraal station van Leiden - organiseert de gemeente Leiden aanstaande zaterdag een speciale LHBT-dag: De Roze Buurt   Op deze kleine Pride zijn er onder andere een volleybalwedstrijd tussen de gemeente en COC Leiden, LHBT-filmvertoningen en 's avonds is het tijd voor feest.
                          

                                  
► De festiviteiten van 'De Roze Buurt' beginnen zaterdag 20 augustus om 15.00 uur. De dragqueens van 'The Rozettes' zorgen voor de nodige comedy en verschillende DJ's treden op in de middag  Om 20.30 uur is er een speciaal optreden van Homomoeder 'Karin Bloemen' ... gevolgd door een optreden 'Jamai Loman'. DJ der Alte sluit de avond af.

Het volledige programma is als volgt:

15.00 uur   Volleyball  →  COC team / Travestieten team – Bekende Leidenaren team
16.00 uur   Films in het Theater
16.00 uur   The Rozettes
17.00 uur   The Working Girls @ Foodcourt
18.00 uur   DJ Dean S @ Evenemententerrein
20.00 uur   The Working Girls @ Evenemententerrein
20.30 uur   Karin Bloemen
21.00 uur   Jamai Loman
21.30 uur   DJ der Alte

Meer informatie vind je op:  het 'Facebookevent' van 'De Roze Buurt'

bronnen: Gay.nl / YouTube.com – OUT.tv / Twitter.com – Gay.nl
                                      
                                         

Amsterdam | De zevende editie van World Cinema Amsterdam met LGBT-films

Wereldfilms  →  Amsterdam staat de komende twee weken in het teken van internationale films. Van 18 t/m 27 augustus wordt de 7e editie van 'World Cinema Amsterdam' gehouden. Een festival die de beste onafhankelijk geproduceerde films uit Latijns-Amerika, Azië en Afrika laat zien. 

 De films (meer dan 40 in totaal) zijn over het algemeen gemaakt door jonge regisseurs van over de hele wereld.  Zes van de films zijn LGBT-gerelateerd, drie daarvan zijn speelfilms.

Rara: "De Chileense Paula is gescheiden en woont nu samen met haar vriendin Lia. Er lijkt niets aan de hand, al klinken er wel steeds vaker af- keurende geluiden. Dan krijgt ze ruzie met haar 12-jarige dochter, die de benen neemt naar haar vader. Ontstaat er nu een voogdijkwestie" ?!

De film Rara draait op vrijdag 19 augustus en zondag 21 augustus in Rialto en op maandag 22 augustus in De Balie.
                               
                              
Desde Allá: "De wat eenzame tandprotheticus "Armando uit Caracas" pikt soms jongens op van de straat en masturbeert bij de aanblik van hun naakte lichaam. De 17-jarige Elder is daarvan niet gediend en deelt een paar klappen uit. Toch zoekt Armando hem later weer op".

De film Desde Allá draait op zondag 12 augustus en donderdag 25 augustus in Rialto.
                                

Versartî (Hidden):  "Winkeleigenaar Ali Kemal staat op 't punt te gaan trouwen met Berfin. Dan stapt er een vrouw zijn winkel binnen, die hem voorspelt dat hij in een vrouw zal veranderen. Hij gelooft haar eerst niet, maar ziet dan dat zoiets echt kan. Hoe moet dat nu met z'n huwelijks- plannen" ?!

De film Vesartî (Hidden) draait op zaterdag 20 augustus en woensdag 24 augustus in Rialto en op dinsdag 23 augustus in De Balie.
                            

                              
WINNEN    In samenwerking met World Cinema Amsterdam mogen wij (ExpresZo.nl) 2×2 kaartjes weggeven voor de film Vesartî (Hidden) die op 24 augustus om 19.15 uur draait in bioscoop Rialto.  Meedoen kan via:  ExpresZo.nl

bronnen: ExpresZo.nl / YouTube.com / Facebook.com – ExpresZo.nl                                                                               

woensdag 17 augustus 2016

Rio – Olympic Games | "Lullige pech voor Japanse sporter tijdens de Spelen" ‼

Rio de Janeiro - Olympische Spelen 2016    De uitschakeling van de Japanse polsstokhoogspringer Hiroki Ogita is wereldnieuws nadat de atleet op 'n wel zeer opmerkelijke manier werd uitgeschakeld.  Zijn sprong in de kwalificaties voor de finale van polsstokhoogsprin- gen was niet succesvol en dat lag aan iets bijzonders: zijn eigen geslachtsdeel ‼ 

De lat lag op 5,3 meter en uit de beelden bleek dat eerst z'n been in contact kwam met de lat. Maar dit zorgde alleen voor een kleine beweging, de lat viel pas echt toen geslachtsdeel de definitieve tik uitdeelde  Hierdoor eindigde de Japanner op de 21ste plaats in de kwalificaties en was zijn avontuur in Rio ten einde. Het goud ging uiteindelijk naar de Braziliaan Thiago Braz da Silva.
bronnen: GaySite.nl / YouTube.com                                         

Reactie op Gay-vriendelijke actie strandrestaurant Blue Lagoon overweldigend

Scheveningen   Sinds strandrestaurant 'Blue Lagoon' twee weken geleden haar homo-vriendelijke actie "het eerste Gay-vriendelijke strandrestaurant van Nederland" begon, zijn de reacties overweldigend geweest  Eigenaresse Lindsey Ludovici: "Goed te zien dat de meeste mensen homo-emancipatie omarmen".

► "Dat wij aandacht hebben gevraagd voor de weer onder druk staande 'homo-emancipatie' in Nederland, is bij de meeste mensen heel goed geland  Heel veel mensen beseften niet dat het de laatste jaren minder ging met de acceptatie van homo's  en  zeggen het een strakke actie te vinden dat wij, onder meer met onze regenboogvlaggen, aandacht hiervoor hebben gevraagd", aldus Blue Lagoon eigenaresse Lindsey Ludovici.

Het strandrestaurant, gelegen op de Scheveningse boulevard tegenover SeaLife, heeft van haar partners de motivatie gehad om door te gaan met de homovriendelijke actie. Zo stuurde zakenpartner Absolute Wodka heuse flessen regenboogwodka. "Geweldig", aldus Lindsey Ludovici van strandpaviljoen Blue Lagoon.
                                 

                        
Kritiek
"Deze kritiek snap ik ook heel goed. Wij willen de homogemeenschap helemaal niet in een hokje stoppen en stellen ook niet dat homo's alleen in de 'Blue Lagoon' welkom zijn  Uit  een peiling van het televisieprogramma "EenVandaag"  blijkt dat homo's weer meer negatief gedrag ervaren. Ook worden er met enige regelmaat homostellen getreiterd en zelfs weggepest. We hebben een statement willen maken dat de helaas weer groeiende homohaat moet stoppen. Ik geloof dat dat wel gelukt is", aldus Lindsey Ludovici.

Zie ook:

bronnen: Scheveningen-Nieuws.nl / YouTube.com – AD.nl / Facebook.com – Den Haag FM


                                                         

dinsdag 16 augustus 2016

Oekraïne | "Voor het eerst in de geschiedenis een Gay Pride zonder aanvallen"

Oekraïne – Odessa    Voor het eerst in de geschiedenis van Oekraïne kon er afgelopen weekend zonder aanvallen van homofoben een kleine Pride plaatsvinden.  Bijna 100 HoLeBi's, Transgenders & sympathisanten kwamen samen in Odessa, de derde grootste stad van Oekraïne

De vorige Gay Prides in Oekraïne vonden steeds plaats in de hoofdstad Kiev. Maar deze werden elk jaar opnieuw aangevallen door homofoben vanuit "rechts extremistische groeperingen".  In eerste instantie stonden de autoriteiten van Odessa wat weigerachtig tegenover een houden van een Pride. Maar uiteindelijk gaven ze hun akkoord maar verbood men enkel te demonstreren in Shevchenko Park.
                            
                                           
Daarnaast zorgde de stad ook voor politie bescherming, ruim 500 politie mensen waren opgetrommeld om de 100 mensen die mee stapten in de Odessa Pride te beschermen  en dat was eventjes nodig toen een 'twintigtal homofoben' opdoken – maar ze kregen geen kansen en werden meteen gearresteerd.

Hierdoor was het voor het eerst in de geschiedenis van het land dat een Pride plaats kon vinden zonder gewelddadige aanvallen van homofo- ben. Geoffrey Pyatt Amerikaans ambassadeur in Oekraïne zei net als de Chef van de politie dat de Pride in Odessa bewezen heeft dat de stad een veilige plaats is voor iedereen.

Zie ook:  Oekraïne houdt eerste Gay Pride ooit in Odessa  /  Meer politie dan deelnemers voor Gay Pride in Odessa

bronnen: HoLeBi.info / Twitter.com – The Odessa Review / YouTube.com


        
                                           

Rio - O.S. 2016 | "Tom Bosworth vraagt z'n vriend Harry Dineley ten huwelijk"

Rio de Janeiro  –  De Britse snelwandelaar 'Tom Bosworth' verlaat Rio niet met een medaille.  De 25-jarige atleet eindigde als zesde op de twintig kilometer. Toch gaat Tom Bosworth naar huis met een heel andere prijs: hij vroeg op het strand van Copacabana zijn vriend ten huwelijk.

Tom Bosworth ging op het beroemde strand op een knie om zijn vriend Harry Dineley ten huwelijk te vragen  Die zei meteen 'JA' en showde vol trots zijn verlovingsring op Twitter.
                             
                                     
Geen nieuws meer
Tom Bosworth en Harry Dineley zijn al bijna vijf jaar bij elkaar. Eind vorig jaar sprak Tom Bosworth voor 't eerst over zijn geaardheid  "Het is geen issue voor mij, noch voor iedereen die mij kent  Maar als je een sporter bent, wordt het vanzelf groot nieuws. Over een paar jaar doen we hier niet zo moeilijk meer over. Iedereen kan successen boeken in sport. Hopelijk is dit binnenkort geen nieuws meer".

Vorige week was er al een huwelijksaanzoek tussen twee vrouwen, toen de Braziliaanse rugbyster Isadora Cerullo na haar wedstrijd werd ge- vraagd door een Olympische vrijwilliger.

Zie ook:

bronnen: Gay.nl / YouTube.com / Twitter.com – Tom Bosworth
                          
                                     

maandag 15 augustus 2016

USA – Cher - Tour for Clinton | "Zangeres 'Cher' start mini Hillary Clinton toer"

Zangeres 'Cher' heeft al vele jaren een hart voor HoLeBi's en Transgenders, en heeft onlangs aangekondigd dat ze een mini tour houdt in support met Hillary Clinton om er zeker van te zijn dat de rechten van Amerikaanse HoLeBi's en Transgenders gegarandeerd blijven. Zangeres 'Cher' is al sinds de jaren 60 een LHBT Icoon.

Zangeres Cher kwam de laatste maanden en weken meermaals in het nieuws door haar ongenoegen op sociale media te uiten over Republikeins presidentskandidaat Donald Trump. De ondertussen 70-jarige Cher vond nu blijkbaar dat de tijd gekomen is om meer actie te ondernemen.

De komende weken zal Cher op tal van HoLeBi en Transgender zomer hotspots verschijnen in Miami Beach, Fire Island en Provincetown met haar Tour for Clinton die start op 19 augustus op een fondsen inzamelings evenement in Miami Beach waarop ook Hillary Clinton zal verschij- nen. 

Enkele gasten kunnen tegen betaling bovendien op de foto met wereldster Cher en ook met de eventueel eerste vrouwelijke toekomstige presi- dent van de Verenigde Staten Hillary Clinton   Opbrengsten van het event in Miami Beach gaan naar de HoLeBi en Transgender gemeenschap. Cher zal op elk event proberen zoveel mogelijk LHBT's en sympathisanten proberen over te halen om op Hillary Clinton te stemmen en niet op Donald Trump.
bronnen: HoLeBi.info / YouTube.com


        
                                               

A'dam - Sjaak Ridder | "Homogeweld krijgt goede doelenkapper er niet onder"

De Amsterdamse kapper 'Sjaak Ridder' knipte tijdens de afgelopen EuroPride één hele dag mensen en doneerde alle opbrengsten aan een goed doel dat zich inzet voor 'homoseksuele Moslims'   Een dag later werd hij zelf het slachtoffer van homogeweld. Zijn kaak was aan beide kanten gebroken. Sjaak Ridder moest worden geopereerd en dreigt nu zelfs failliet te gaan.

Op 4 augustus jl. stond Sjaak Ridder in het centrum van Amsterdam de hele dag mensen te knippen voor het goede doel. Al het geld dat hij met z'n knipbeurten ophaalde, doneerde hij aan stichting Maruf, dat zich inzet voor homoseksuele, lesbische, biseksuele en transgender (LHBT) Moslims. Een dag later werd Sjaak Ridder in elkaar geslagen vanwege zijn geaardheid. 

"Ik ging in de nacht van vrijdag op zaterdag op stap met 'n vriend. Rond vier uur gingen we weg en liepen we naar huis. Een man van ongeveer dertig schold me uit voor homo en sloeg me in elkaar - om het simpel te zeggen'', vertelt Sjaak over die avond  Diezelfde man stal ook Sjaaks bezittingen, waaronder zijn mobiele telefoon die hij gebruikt om afspraken te maken met klanten.  "Het is heel zuur dat dit de dag na mijn actie moest gebeuren".'
                              
                                    
Bijna failliet
De kaak van 'de kapper' was aan beide kanten gebroken en hij moest worden geopereerd. Nu herstelt hij bij zijn moeder thuis. "Het herstel gaat heel goed, maar ik ben wel flink geschrokken".

De verwachting is dat hij over ongeveer twee weken pas weer kan werken. En hij kan al anderhalve week niet knippen.  Een flink probleem voor een freelance kapper, want zo verdient hij ook geen geld. Sjaak staat nu zelfs op het punt van failliet gaan. "Dan realiseer je je eigenlijk pas hoe slecht je verzekerd bent", zegt de Amsterdammer die aangeeft dit dan ook onmiddellijk te willen veranderen.

"Maar zielig is hij niet" ‼, stelt Sjaak. "Ik blijf strijdvaardig en laat me er echt niet onder krijgen door zo'n vent. Ik weet dat er meer mensen zijn die dit niet zouden doen dan wel".

Acties
Op sociale media is zijn verhaal inmiddels breed opgepakt. Zo vraagt Sjaaks moeder via Facebook om een kleine bijdrage en roept Who Cares mensen op zich vanaf 1 september thuis te laten knippen door Sjaak. De kapper zelf zegt alle initiatieven erg lief te vinden  Het geld dat opge- haald wordt besteed hij aan een telefoon en aan eten voor de komende twee weken.  "De rest geef ik aan 't goede doel – namelijk aan stichting Maruf".

Intussen is 'Sjaak Ridder' ook uitgenodigd door burgemeester Eberhard van der Laan om te praten over wat er anders zou moeten  "Ik merk dat er tijdens activiteiten in 't centrum veel handhaving is, maar er zijn dan ook veel plekken waar het rustig is  De politie lijkt dan ook minder bereikbaar. Ik denk dat daar wel wat aan gedaan moet worden".

bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / Twitter.com  AD.nl / Facebook.com – Who Cares
                         

                                         

zondag 14 augustus 2016

Amerika - Showbizz | Volg het leven van vijf Transgender-modellen in 'Strut' ‼

Slay Model Management is een modellenbureau in Los Angeles dat alleen maar Transgenders vertegenwoordigt  Hoe het hen vergaat zie je in het nieuwe televisieprogramma 'Strut'

Het programma is vooralsnog alleen te zien in Amerika op de zender 'Oxygen'.

Leuker dan HNTM
Het grootste verschil tussen 'Strut' en andere programma's over modellen is dat het geen wedstrijd om een contract is, maar een realityserie  Deze modellen worden dus al vertegenwoordigd en zijn bezig een carrière op te bouwen.

Hokjesdenken
En een modellencarrière opbouwen is al lastig genoeg - ook zonder 'Transgender' te zijn.  Maar 'Transgenders' laten zich niet makkelijk in een hokje plaatsen, en laat dat nu precíes zijn wat de modewereld (helaas) graag doet. De serie wordt geproduceerd door Whoopi Goldberg.

bronnen: LindaNieuws.nl - L'Homo / YouTube.com                                 

Irak - ISIS | "Weer een Homoseksuele man vermoord door Islamitische Staat"

Irak – Nineveh   De radicaal-Islamitische slachters van ISIS hebben hun zoveelste slachtoffer gemaakt. Dit keer moest een Irakees het ontgelden omdat hij ervan verdacht werd homoseksueel te zijn.

Wat ISIS betreft is dat een zonde waar de doodstraf op staat. En dus werd er op ongelooflijk brute wijze afgerekend met deze arme man:

|   The young man was convicted of being 'a homosexual' in the Nineveh province after being detained. The victim is the latest of dozens of men
|   perceived to be gay to have been executed by the militant group.
|   ARA News Network published the story which has not been independently verified, showing footage of the man being thrown to his death.
|   According to the report, a crowd had gathered, who threw stones at the man’s body after he hit the ground.
|   "The young man was brutally thrown from the top of a tall building in front of dozens of people", a local media activist told ARA News.
                                
                                    
In de video van de brute executie zegt een Jihadist: "Zij die zich verzetten tegen de Sharia en de wetten van 't Kalifaat zullen gestraft worden". Dat ISIS dit meent moge duidelijk zijn: deze arme Irakees is bepaald niet de eerste (verdachte) homo die vermoord wordt door de Islamistische psychopaten. De desbetreffende video is inmiddels van YouTube.com verwijderd wegens schending van de servicevoorwaarden.

Ook andere 'vijanden van het kalifaat' worden op grote schaal uitgemoord. Denk daarbij onder meer aan vrouwen die zich niet aan de kleding- voorschriften houden, mannen die niet meededen aan de Ramadan, Christenen en Yazidi's.

 Het is te hopen dat we over niet al te lange tijd videobeelden zien van ISIS-jihadisten die op hun beurt van de aardbodem worden geveegd.
      Wat een ongelooflijke beesten 

bronnen: DagelijkseStandaard.nl / AraNews.net / Twitter.com – Dagelijkse Standaard / Heavy.com – News


      ◄  Let op ‼  Deze video bevat schokkende beelden ‼