zaterdag 28 april 2018

James Corden - The Sound Of Music | Zo zag je 'The Sound Of Music' nog nooit

Het is James Corden weer gelukt een hilarische musical parodie in het leven te roepen.  Dit keer spelen zich verschillende scènes van 'The Sound Of Music' af op ... een zebrapad.

Met de hulp van actrice 'Allison Janney' speelt hij scènes uit de beroemde film van Robert Wise na.  Inclusief de nodige onenigheden over wie de rol van Maria mag vertolken.

Lees verder op de website van Winq.nl:  "Zo zag je 'The Sound of Music' nog nooit"

bronnen: Winq.nl / YouTube.com                                                

Disney | Disneyland viert Gay Pride-maand met speciale Mickey Mouse-oortjes

Disneyland  →  Disneyland heeft een mooie manier bedacht om de Gay Pride-maand in juni te vieren.  Twee Disneyparken brengen de bekende MickeyMouse-oortjes uit in de kleuren van de regenboog.

Naast de regenboogkleuren maken de handen van Mickey Mouse een hartje waarin een vlaggetje te zien is   De oortjes zijn inmiddels een grote hit op het internet.

Ben jij ook fan van de oortjes ?!  Om ze te kopen moet je wel een van de parken bezoeken. De oortjes zijn helaas niet online te bestellen. Geïnteres- seerden kunnen afreizen naar Disney World Florida of Disneyland Paris.
bronnen: Viva.nl / Instagram.com – Joey Graceffa                                                  

vrijdag 27 april 2018

Koningsdag | "Koning Willem–Alexander gefeliciteerd met uw 51e verjaardag"


                                     

OutWay - HoJoKamp - Augustus 2018 | "Schrijf je nu in voor HoJoKamp 2018"

Gay-mert  →  'HoJoKamp' is een gezellige week voor jongeren tussen de 13 en 25 jaar die met homo, biseksuele en/of transgender gevoelens rondlopen.  Het 'HoJoKamp' biedt je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en om helemaal jezelf te kunnen zijn. Onder begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers van Stichting OutWay zullen interessante workshops en serieuze teamtalks afge- wisseld worden met leuke spellen en activiteiten ‼
                                   
                                         
HoJoKamp vindt plaats van 05 t/m 10 augustus 2018
Tijdens het kamp is er voor iedereen de kans om met elkaar in gesprek te gaan en mensen te ontmoeten die misschien wel precies dezelfde gevoe- lens delen. Af en toe wordt er natuurlijk gehuild, maar vooral wordt er hier ontzettend veel gelachen. Vermaak, gezelligheid en ontspanning is waar het hier voornamelijk om gaat.

► Al ruim 900 jongeren tussen de 13 en 25 jaar oud gingen jou voor. Zij hebben genoten van een week waarin een veilige en gezellige sfeer centraal staat. We kunnen je verzekeren dat het een fantastische week wordt om nooit meer te vergeten 

Lees verder op de website van:         Stichting OutWay
Inschrijven voor HoJoKamp 2018:    Stichting OutWay   
                                              
OutWay - HoJoKamp → Website ‼  /  OutWay → Facebook ‼  /  OutWay → Twitter ‼  /  OutWay → Instagram ‼  /  OutWay → YouTube ‼ 
                                      
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: OutWay.nl / Twitter.com – Stichting OutWay → NRC.nl / YouTube.com – Video's


     
                                                     
      
                                                             

donderdag 26 april 2018

NPO - 3FM - Tussenuur - KutVoorlichting - Video | Lesbische Sex: "Hoe Dan" ?!

Tussenuur   →   Stel je voor, je bent een twaalf of dertien jaar, en je voelt je anders omdat je niet zoals de meeste mensen om je heen op iemand van het andere geslacht valt ‼  Of dat je je gewoonweg niet happy voelt in je eigen lichaam. En dan krijg je seksuele voor- lichting op scholen en wordt met geen woord gerept over 'hoe normaal jouw gedachtes eigenlijk zijn'. Dat is toch niet meer van deze tijd ?! 

Eva (19) en Hannah (17) uit ons panel zijn het over een aantal zaken eens: met vrouwen zoenen (en vrijen) is lekker en seksuele voorlichting op scholen is hopeloos achterhaald.

Lees verder op de website van NPO·3FM.nl:  Lesbische Sex: "Hoe Dan" ?!

Zie ook:  Seksuele Voorlichting | "Hoe Dan" ?!  /  Lesbische Sex | "Hoe Dan" ?!

Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:
•   Welkom in 2018 | "MBO'ers gaan leren dat er helemaal niets mis is met Homo's"  

bronnen: NPO·3FM.nl – Tussenuur / YouTube.com                                                     

LindaNieuws.nl – L'Homo | "Tien prominenten op de cover van tiende L'Homo"

L'Homo  →  Tien prominente mannen sieren de cover van de tiende editie van "L'Homo", het jaarlijkse homotijdschrift van de makers van Linda. Erwin Olaf, Boris Dittrich, Paul de Leeuw, Hans Klok, Marc-Marie Huijbregts, Hans Kesting, Gerard Spong, Hans van Manen en Viktor & Rolf (Viktor Horsting en Rolf Snoeren) vertellen in het blad hoe het is om Gay te zijn anno 2018.

►  In het woensdag gepresenteerde magazine gaat Marc-Marie Huijbregts in gesprek met acteur Thomas Cammaert. YouTube-ster Jeroen van Holland (18) komt Uit de Kast in een openhartig interview ‼  Zes jonge mannen praten over hun Hiv-besmetting. Film- en televisieregisseur Tim Oliehoek siert één van de fotoseries.

                                   
"Tien jaar geleden brachten we de eerste L'Homo uit met "Arie Boomsma" op de cover   Met L'Homo proberen we ieder jaar weer op een uitda gende en positieve manier aandacht te krijgen voor Homo-emancipatie, want er is nog steeds werk te verrichten op dit vlak", zegt hoofdredacteur 'Iebele van der Meulen'.  "Daarom hebben we voor deze bijzondere tiende editie gekozen voor tien homomannen op de cover met wie we spreken over de stand van zaken van Homo-acceptatie in Nederland. Er is al veel gebeurd, maar het kan echt nog beter".

Zie ook:
Paul de Leeuw en Hans Klok met acht anderen op cover L'Homo  /  L'Homo is nog steeds nodig voor Homo-tolerantie ‼
bronnen: Show.nl / LindaNieuws.nl – L'Homo / Facebook.com –  / Show.nl → Video
                                      

                                 

woensdag 25 april 2018

'Gordon' wint kort geding tegen ex 'Kevin' die relatie niet meer kan ontkennen

Lelystad   →   Gordon heeft maandag in Lelystad het kort geding tegenover zijn ex, arts in opleiding Kevin Bulgac, gewonnen. Volgens de rechter heeft Gordon de relatie niet verzonnen   Dat werd door justitie besloten na het bestuderen van duizenden 'WhatsApp' be- richten tussen de twee.

Kevin eiste een contactverbod, omdat hij volhoudt te worden gestalkt door Gordon.  Onzin, vindt de entertainer. De rechter heeft Kevin Bulgac's eis voor een contact- en publicatieverbod afgewezen en vastgesteld dat er inderdaad sprake was van een 'affectieve en seksuele relatie' van de bijna-dokter uit Almere met Gordon.
                                              
                                         

De rechter vindt dat Kevin Bulgac door 't enorme aantal 'WhatsApp'–berichten niet vol kan houden dat er geen sprake zou zijn geweest van een levensvatbare relatie. In de schriftelijke uitspraak – die maandag is vrijgegeven – staat in soms 'pikante bewoordingen' te lezen dat de mannen veel berichten naar elkaar stuurden over hun 'intieme samenzijn'. 

Lees verder op de website van AD.nl:  "Gordon wint kort geding tegen ex die relatie niet meer kan ontkennen"

Zie ook:
bronnen: AD.nl – Algemeen Dagblad / Facebook.com – Show.nl → ShowNieuws / Facebook.com – AD.nl                                                              

Dordrecht | Slachtoffer Homo-mishandeling is nu zelf verdachte van Grooming

Dordrecht  →  In de zaak van de mishandeling van twee homoseksuele mannen is een van de slachtoffers nu verdachte. De 33-jarige man zou moedwillig afgesproken hebben met een minderjarige. Daarom is hij opgepakt op verdenking van grooming.

De man had een afspraak geregeld via Grindr   Dit bleek een nep afspraak te zijn en hij werd - samen met een andere man - door een groepje jongeren mishandeld en bedreigd.  De dertien verdachten die hiervoor waren gearresteerd zijn inmiddels vrijgelaten, om thuis de berichtgeving over vervolging af te wachten.
                                  

                                           
Zie ook:
Slachtoffer van Homo-mishandeling nu verdachte   Slachtoffer 'Homo-mishandeling Dordrecht' zelf gearresteerd voor grooming
bronnen: RTV·Dordrecht.nl / YouTube.com / Facebook.com – RTV·Dordrecht.nl                                                       

dinsdag 24 april 2018

2018 FIFA World Cup Russia | Een 'Pride House' tijdens WK voetbal in Rusland

Rusland  →  Tijdens de 21e editie van het 'WK voetbal' opent er in Rusland een Pride House. Dit is het eerste Pride House ooit tijdens een internationaal voetbalevenement. Het land staat bekend om zijn harde aanpak tegen LHBTI'ers.

  Na het openen van 't allereerste "Pride House" tijdens de 'Olympische Winterspelen' van 2010 in Vancouver is het een onderdeel van veel grote internationale sportevenementen geworden. Pride Houses zijn locaties waar LHBTI-atleten, coaches en bezoekers samen kunnen komen. Het is te vergelijken met locaties voor atleten van ieder individueel land.

Lees verder op de website van OUT.tv:  "Pride House tijdens WK voetbal in Rusland" 


bronnen: OUT.tv / PinkNews.co.uk / Facebook.com - OUT.tv
                                                 

                                                      

Amerika - Kevin McHale | "Glee-ster komt 'Uit de Kast' dankzij Ariana Grande"

Amerika  -  Ariana Grande's laatste liedje is meer Gay dan ik, en het is geweldig ‼  Met die woorden kwam 'Glee'-acteur Kevin McHale deze week Uit de Kast op Twitter. Fans over de hele wereld feliciteren hem omdat hij eindelijk die stap heeft gezet.

Het gebaar van acteur Kevin McHale die rolstoelpatiënt Artie speelde in de hitserie 'Glee', was eerder subtiel, maar het is zijn gevolg niet ontgaan. Kevin McHale adresseerde zijn geaardheid voor de eerste keer ‼  Dat gebeurde nadat enkele geruchten over een 'eventuele relatie' met z'n co-ster uit de miniserie 'When We Rise' – Austin McKenzie – de kop op staken.

Kevin McHale leek die vermoedens al een tijdje te bevestigen, door foto's van zichzelf en Austin McKenzie te posten op Instagram. De fans ver- wachten dan ook dat hij ook zijn relatie binnenkort officieel zal aankondigen. 
                                          

                                         
Met het liedje bedoelt hij 'No Tears Left To Cry' van Ariana Grande, die in het nummer zingt over het tegengaan van haat. Ze verwijst bovendien ook naar de aanslag tijdens haar concert in Manchester. "De boodschap is hoopvol", klinkt het bij de zangeres – die hoopt om nog vele anderen te inspireren met haar muziek. 
bronnen: HLN.be – Het Laatste Nieuws / YouTube.com / Instagram.com – Kevin McHale


Een bericht gedeeld door Kevin McHale (@kevinmchale) op
                                                   

maandag 23 april 2018

Poink – Vakantie | "Kampeerweekend voor vrouwen die van vrouwen houden"

Poink – Vakantie    Poink houdt in het weekeinde van 06 t/m 08 juli een "kampeerweekend voor LGBT+ vrouwen"   Het weekeinde wordt gehouden op de camping van kampeerboerderij 'Groot Zande' in Hummelo.

Poink organiseert activiteiten voor en door LGBT+ vrouwen (25+) in regio Arnhem-Nijmegen.

Het wordt een weekeinde kamperen voor en door vrouwen die van vrouwen houden: samen koken, een kampvuur en alles wat ter plekke ontstaat ‼

Je kunt met een eigen tent komen of binnen slapen op één van de slaapzalen. De kosten zijn: € 75,00 eigen tentje, € 85,00 binnen slapen, exclusief drankjes.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: poinkkampeerweekend2018@gmail.com ‼  Na aanmelding ontvang je een bevestiging en meer informatie over het weekend.

Kampeerboerderij 'Groot Zande', Rijksweg 122, Hummelo  →  Vrijdag 06 juli 2018 tot en met zondag 08 juli 2018, sluiting 19.00 uur.

Meer informatie vind je op de website:  Poink.info  en op de Facebook-pagina:  Facebook.com/events/353022525214967  

Zie ook:  
bronnen: RozeGolf.net / Twitter.com – RozeGolf.net
                                             
                                      

Amsterdam – Gay Map 2018 | "Nieuwe Amsterdam Gay Map weer verschenen"

Amsterdam - Gay Map 2018  –  Voor de grote toeristenstroom van 2018 weer op gang komt, is overal de nieuwe, up-to-date Gay Map verspreid. Inmiddels alweer 23e editie, van de 'Amsterdam Gay Map', die jaarlijks in een oplage van 100.000 stuks wordt verspreid. 

Op de volledig bijgewerkte editie zijn alle Amsterdamse gay zaken vermeld en staan handige tips voor elke bezoeker.  Al jarenlang is dit de meest populaire en meest gebruikte informatiebron voor de gay toerist die zijn weg zoekt in Amsterdam. Op heel veel punten in de stad is de kaart gratis verkrijgbaar, zoals in hotels, bars, bij VVV-kantoren en vele andere punten voor toeristeninformatie ‼  Zelfs de Amsterdamse politie liet weten dank baar gebruik te maken van de Gay Map om vragen van het publiek te kunnen beantwoorden.

De "vele adverteerders" danken wij weer voor het vertrouwen en de steun en we wensen hen ook in 2018 een goed toeristenseizoen toe. De nieuwe editie is vanaf vandaag overal gratis in de stad verkrijgbaar.

bronnen: GayNews.nl / Twitter.com – GayNews.nl
                                          
                                                  

zondag 22 april 2018

Den Haag - Orlando | Politie houdt 27-jarige verdachte aan voor dood Orlando

Den Haag – Orlando Boldewijn  →  De politie heeft zondag 22 april een 27-jarige man uit Den Haag aangehouden.  Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 17-jarige 'Orlando Boldewijn' uit Rotterdam

Orlando Boldewijn kwam zondag 18 februari na een afspraak in Den Haag niet meer thuis. Uit onderzoek bleek dat hij voor het laatst in Den Haag was gezien. Naar aanleiding van een anonieme tip werd maandagavond 26 februari door duikers gericht gezocht in het water 'De Blauwe Loper' in de wijk Ypenburg. Diezelfde avond werd het lichaam van Orlando in het water aangetroffen.
                                             
                                           

Groot rechercheonderzoek
►  De afgelopen weken werkte een 'Team Grootschalige Opsporing' onophoudelijk aan de zaak.  Sporenonderzoek, flyeracties, getuigenoproepen via (social) media, buurtonderzoek - een oproep in Bureau Rijnmond en Opsporing Verzocht; alles werd uit de kast getrokken om informatie boven tafel te krijgen over het lot van Orlando. Die inzet en de vele tips hebben geleid tot de aanhouding van vandaag.
                                               
Informatie blijft welkom
Hoewel het onderzoeksteam al met veel mensen heeft gesproken, blijven tips welkom.  Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken, maar wel informatie hebben, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 
                                      
        
                                                   
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:
bronnen: GayNews.nl / Facebook.com – Esther van Opdorp → Politie.nl / Twitter.com – GayNews.nl