zaterdag 19 maart 2016

Nederland - Sharon Doorson · Muziek | Sharon Doorson lanceert nieuwe single

Sharon Doorson How You Like It ?!    Hell Yes  We hebben de afgelopen tijd weinig gehoord van onze eigen Nederlandse zangeres Sharon Doorson, maar ze is – sinds gisteren – weer helemaal terug met een nieuwe single. Het nummer How You Like It is spannend, zomers en catchy. Wij kijken in ieder geval reikhalzend uit naar de videoclip voor deze (club)hit. Op repeaaaat, please ‼


bronnen: GossipGay.nl / YouTube.com


     ◄  Sharon Doorson – How You Like It  →  Official Audio Video ‼
                                           

USA - Atlanta | "Homofoob gooit kokend water over een slapend Homokoppel"

USA    Een homofoob zit vast in de gevangenis, nadat hij kokend water over een homokoppel heen heeft gegooid in de Amerikaanse stad Atlanta. De 21-jarige Marquez Tolbert en zijn vriendje Anthony Gooden lagen in bed te slapen toen de vriend van de moeder van één van de slachtoffers kokend water over hen heen gooide. De homofoob walgde van de relatie tussen de twee jongens.

 Marquez Tolbert liep tweede en derdegraads brandwonden op en moest 10 dagen in het ziekenhuis verblijven om de huid van zijn verbrande rug te vervangen. Anthony Gooden kwam er iets beter mee weg en werd al eerder uit het ziekenhuis ontslagen. De dader, de 48-jarige Martin Blackwell, is opgepakt en zit vast in de gevangenis. WSB-TV Atlanta meldt dat de lokale LHBT-groep heeft ingegrepen om ervoor te zorgen dat de homofoob niet op borgtocht mag vrijkomen.

In een hartverscheurend interview met Marquez Tolbert legt hij uit hoe de aanval hem fysiek heeft beïnvloed. "De pijn laat je niet slapen. Het lijkt net alsof je 24 uur per dag gemarteld wordt en de pijn gaat maar niet weg. Het wordt niet minder  Het blijft pijn doen  Ik kan nauwelijks nadenken, omdat het blijft branden. Het blijft steken. Toen 't gebeurde werd ik door Martin Blackwell gegrepen en zei hij 'Ga uit mijn huis met al dat homo gedoe'. Ik kon niet stoppen met schreeuwen", aldus Marquez Tolbert.

bronnen: OUT.tv / YouTube.com


        
                           

vrijdag 18 maart 2016

Australië - Mardi Gras - Madonna | "Wervelend eerbetoon aan Queen of Pop" ‼

Australië – Madonna  →  In Australië weten ze van aanpakken. In een video die tijdens de recente Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras werd gefilmd, brengen 200 vrijwilligers een eerbetoon aan de Queen of Pop "Madonna" ‼

"We hopen dat ons eerbetoon in zekere zin de vreugde, de grenzeloze liefde en het diepe respect weerspiegelt dat onze verscheidene LGBTQI-gemeenschappen hebben voor een unieke performer die ons blijft versterken, vieren en steunen ‼", staat er bij de video die op de Facebook- pagina van het evenement werd gedeeld. De video werd opgenomen in de haven van Sydney.

Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras is een groot evenement voor HoLeBi's ... een soort Gay Pride ‼


bronnen: ZiZo-Magazine.be / Facebook.com – Sydney Gay And Lesbian Mardi Gras
                            

“QUEEN OF POP” WORLD PREMIERE!Sydney Mardi Gras is proud to premiere our 'Queen Of Pop' video tribute to the one and...
Geplaatst door Sydney Gay and Lesbian Mardi Gras op dinsdag 15 maart 2016
                               

Amerika | 'Ron en Don Malott' zijn tweeling en Gay en vertellen dat aan elkaar

USA    Ron Malott wist dat zijn broer Don op mannen viel. Toen bleek hij zelf ook een oogje te hebben op een jongen. Eindelijk kon hij zijn emoties bij iemand kwijt.

Ron Malott wist van Don dat hij waarschijnlijk op mannen viel. Hun moeder had ooit een liefdesbrief gevonden van Don. Toen die een jaar of 15 was had hij deze geschreven aan een jonge militair. Moeder overlegde met Ron wat te doen, maar ze besloten het er bij te laten.

Jaren later had Ron Malott een aantal relaties gehad met vrouwen en hij ging er van uit dat hij hetero was  Tot hij een student tegenkwam in de parkeergarage van Sears, een supermarkt waar Ron een baantje had. Na een spelletje pool gingen de twee naar de studentenkamer van de jongen - Michael Conway - een student aan de University of Texas.

Van het een kwam het ander. "Ik kuste hem en het was de eerste keer dat ik seks had met iemand waarbij echte emoties kwamen kijken", ver- telt Ron in een video die is gemaakt voor 'n project genaamd I'm From Driftwood. "Het was alsof er een belletje begon te rinkelen. Het voelde zo goed passen bij wie ik ben".

Hij wist meteen wie de eerste persoon was om het te vertellen: zijn broer Don. Die reageerde positief en vertelde dat het waar was wat Ron al die tijd had gedacht. Vanaf dat moment begonnen ze te double daten met hun respectievelijke vriendjes.

Toen duidelijk werd dat ze het hun moeder moesten vertellen, was dat even slikken. Maar ze raapten hun moed bij elkaar en Ron vertelde haar: "Ik weet dat je denkt dat Donnie gay is en ik heb ontdekt dat dit ook voor mij geldt". En daar kwamen de tranen  "Ik wil alleen maar dat jullie de ware liefde vinden. Al vind ik het jammer dat je waarschijnlijk geen vader gaat worden want dat zou je goed afgaan".

Vlak voor haar dood namen Ron en zijn man hun moeder in huis, waar ze nog twee jaar heeft mogen genieten van hun twee geadopteerde kin- deren, Katy en Kyle Conway-Malott.


bronnen: Winq.nl / YouTube.com                       

donderdag 17 maart 2016

LGBT Films → De 'Top 10' | "Carol uitgeroepen tot beste LGBT–film allertijden"

Movies  –  De film Carol mag dan wel naast een Oscar gegrepen hebben, hij is wel door meer dan honderd experten uitgeroepen tot de beste HoLeBi- en Transgender-film aller tijden.

De film is gebaseerd op de novelle The Price Of Salt (De Prijs Van Zout) van Patricia Highsmith en Cate Blanchett en Rooney Mara teken- den voor de hoofdrollen.

Ondanks het feit dat de film goede kritieken kreeg, slaagde de film er niet in om een Oscar, Golden Globe of BAFTA in de wacht te slepen.

Meer dan honderd experten hebben de film nu bovenaan een lijst gezet van de beste LGBT-films aller tijden. Filmmakers, critici, schrijvers en festival-programmeurs stelden de lijst samen.

Dit is de top 10:
01. Carol (Todd Hayes, VS 2015)  
02. Weekend (Andrew Haigh, UK 2011)
03. Happy Together (Wong Kar-wai, Hong Kong / Japan / Zuid-Korea 1997)
04. Brokeback Mountain (Ang Lee, USA / Canada 2005)
05. Paris Is Burning (Jennie Livingston, VS 1990)
06. Tropical Malady (Apichatpong Weerasethakul, Thailand / Frankrijk / Duitsland / Italië 2004)
07. My Beautiful Laundrette (Stephen Frears, UK 1985)
08. All About My Mother (Pedro Almodóvar, Spanje / Frankrijk 1999)
09. Un Chant d’Amour (Jean Genet, Frankrijk 1950)
10. My Own Private Idaho (Gus Van Sant, VS 1991)

Zie ook:  BFI Flare verkiest 'Carol' tot beste LGBT-film aller tijden

bronnen: GayLive.be / YouTube.com                                       

Associatie·overeenkomst | 66% van de LHBTI's gaat 6 april naar de stembus ‼

Maar liefst 66% van de Nederlandse LHBTI-gemeenschap is van plan op 6 april te gaan stemmen tijdens het raadgevend referendum over het associatieverdrag tussen Oekraïne en de EU   Dat blijkt uit een enquête van communitywebsite Gay.nl onder ongeveer 500 gebruikers. Een derde is van plan vóór te stemmen, aldus Gay.nl

Van de in totaal 496 respondenten is 66% van plan op 6 april '16 te gaan stemmen. 8 procent geeft expliciet aan niet te gaan stemmen en 26% weet nog niet of ze gaan stemmen. De kampen zijn nog erg verdeeld. Ongeveer een derde (32%) van de respondenten geeft aan vóór te zullen stemmen, een derde (31%) tegen en 37% is er nog niet over uit.

Goed op de hoogte
Een meerderheid van de respondenten geeft aan gedeeltelijk (41%) of goed (33%) op de hoogte te zijn van de inhoud van het associatieverdrag waarover gestemd wordt. Een ruime meerderheid (60%) geeft aan geïnteresseerd te zijn in meer informatie over het associatieverdrag ... met name wat betreft de intensivering van de samenwerking op het gebied van justitie en veiligheid.

Het grootste deel van de respondenten geeft aan bij de laatste Tweede Kamerverkiezingen te hebben gestemd op D66 (22%) of VVD (21%). An- dere partijen met een groot gevolg zijn PvdA (13%) PVV (8%), SP (8%) en GroenLinks (7%).

Rainbowvote.nl
Over enkele dagen kunnen Nederlandse LHBTI’s (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen, transgenders en mensen met een intersekse-conditie) terecht op RainbowVote.nl voor meer informatie over het associatieverdrag en de betekenis hiervan voor Oekraïense LHBTI's  Tevens kan op de site een handige referendumwijzer worden ingevuld.

Naast RainbowVote.nl zijn er nog twee initiatieven rondom het referendum van partijen die zich richten op de (Nederlandse) LHBTI's. Stichting Pride United organiseert op 31 maart een groot debat in het Lloyd Hotel waarbij diverse politici, sprekers en activisten zullen spreken over het associatieverdrag en de huidige status van LHBTI-rechten in de Oekraïne. Stichting Homodingen trekt op 1 en 2 april 2016 het land in met een Rainbow Tour, waarbij met diverse uitingen en sprekers het belang van een voor-stem onder de aandacht wordt gebracht in de Nederlandse gay- scene.

bronnen: Gay.nl / Facebook.com – Gay.nl
                                   

De meningen over het eventuele associatieverdrag met Oekraïne zijn nog erg verdeeld. Een derde van jullie is van plan...
Geplaatst door Gay.nl op donderdag 17 maart 2016
                            

woensdag 16 maart 2016

Italië - Movie 'Weekend' | "Homo-film 'Weekend' scoort ondanks Kerk-boycot"

Italië  →  De internationaal award winnende film 'Weekend' over het liefdesverhaal van twee mannen, trekt ondanks de boycot van de kerkelijke filmcommissie veel bekijks in Italië.

De film van regisseur 'Andrew Haigh' won o.a. de gerenommeerde British Independent Film Award en verscheidene prijzen op festivals we- reldwijd, zoals het London Film Festival, London Critics Circle Awards en het Los Angeles Outfest.

De Italiaanse bisschoppenconferentie keurde de romantische film vorige week af  "Onnodig en scabreus", klonk het oordeel van hun Nationale Commissie voor Filmevaluatie. Maar volgens entertainmentblad Variety ging de kaartverkoop van Weekend sinds de Italiaanse première dit weekend zeer goed van  start.

Kaskraker
De film had relatief de hoogste kaartverkoop opbrengst in heel Italië terwijl de film slechts in tientallen zalen draaide en in zo'n 1.000 bioscopen werd verbannen.

'Weekend' zal volgend weekend in 21 Italiaanse bioscopen vertoond worden. Er waren elf bioscopen die na het succes van vorig weekend inte- resse toonden.

Cesare Petrillo - directeur van Teodora Film - reageerde eerder teleurgesteld op de kritiek vanuit de Italiaanse kerkgemeenschap. "Het nega- tieve advies van de kerkelijke filmcommissie heeft als gevolg dat 'Weekend' in meerdere Italiaanse regio's helemaal niet zal worden getoond. De enige reden daarvoor is dat de hoofdrolspelers homo zijn".

Film
Vol dromerige beelden vertelt de film met Tom Cullen, Chris New en Jonathan Race in de hoofdrollen het romantisch liefdesverhaal van een one night stand die uitgroeit tot een verloren en meeslepend weekend. De twee verliefde dertigers besluiten zich onvoorwaardelijk voor elkaar in te zetten.

De film 'Weekend' oogstte vele lovende kritieken en recensies.

bronnen: Telegraaf.nl / YouTube.com


        
                           

Amsterdam – Joep Lange Instituut | "Opening van het Joep Lange Instituut" ‼

Dinsdag 15 maart opende het Joep Lange Instituut in Amsterdam, met een oprichtingsbijeenkomst in het Concertgebouw. Joep Lange was een van de eerste Aids-onderzoekers in Nederland en ... sinds eind jaren '90 actief in Afrika om ook daar de allerarmsten te berei-ken. Hij kwam om tijdens de ramp met de MH17 op 17 juli 2014, samen met z'n partner Jacqueline van Tongeren, toen hij op weg was naar de internationale Aids-conferentie in Melbourne.

Het Joep Lange Instituut moet de allerarmsten in ontwikkelingslanden toegang verleden tot goede gezondheidszorg. Joep Lange was hoogle- raar infectiezieken en gold als pionier op het gebied van Aids-bestrijding. Hij was een van de eersten die experimenteerde met de zogenaamde 'cocktail' van Hiv-remmers en pleitte al in een vroeg stadium voor de invoering van PrEP.

"We gaan voortzetten waar hij aan begon", zei Onno Schellekens, voorzitter van het nieuwe instituut in De Wereld Draait Door.
                         

                                
"Onze grote droom is zorg voor de allerarmsten. Joep wilde Amsterdam Aids-vrij maken – dat was zijn laatste wens – maar ook in Tanzania wil- de hij een van de armste regio's Aids-vrij maken, 'gewoon om te bewijzen dat dat kan'. Toen niemand nog wilde betalen, zette hij zich al in voor de allerarmste landen. Op de grote Aids-conferentie in Durban in 2000 sprak hij legendarische woorden: "Als je in Afrika op iedere straathoek Coca-Cola kunt krijgen, dan moet ook iedereen voor Aids kunnen worden behandeld. Dat is de droom waar het instituut nu aan werkt".

Een Amerikaanse partij stelde 20 miljoen dollar beschikbaar en ook de Nederlandse overheid steekt geld in het instituut. Lange werkte met zijn team al vroeg samen met de Clinton Health Access Initiative om Aids in Afrika te behandelen.

"Joeps manier van leven toont ons hoe iemand het verschil; kan maken als hij zijn leven in dienst van anderen stelt en ervoor kiest anderen te helpen in plaats van ze onderuit te halen", aldus voormalig Amerikaans president Bill Clinton in een videoboodschap in Nieuwsuur.

Ook in ons eigen land is de erfenis van Joep Lange duidelijk zichtbaar. Zo was hij bijvoorbeeld de initiatiefnemer van het H-team, waarin alle Amsterdamse organisaties op het gebied van Hiv/Aids-bestrijding nauw samenwerken. Joep Lange pleitte ook al in een vroeg stadium voor de in- voering van PrEP om groepen met een hoog risico om met Hiv besmet te raken preventief te beschermen.

Naast het Joep Lange Instituut krijgt de Universiteit van Amsterdam ook een bijzondere leerstoel vernoemd naar Joep Lange, een leerstoel voor Internationale Gezondheidszorg die moet worden door topwetenschappers.

        
                                     

dinsdag 15 maart 2016

Deze advertentie kan "Calvin Klein" een boete van duizenden euro's opleveren

Amerika ↔ Rusland  →  Hoewel er weinig in de erotische sferen lijkt te gebeuren in de nieuwe reclame van Calvin Klein, blijkt de video toch veel stof op te doen waaien in Rusland.

Een recente promotiecampagne voor een nieuw luchtje van het modemerk, maakt behoorlijk wat tongen los. Overheidsinstanties zeggen diverse klachten te hebben ontvangen over de reclame van het parfum CK2. De advertenties zouden propoganda vormen voor homseksualtieit en pedo- filie. Dat melden diverse Britse media maandag. De klachten zouden onder andere zijn binnen gekomen via YouTube.com.

In de advertenties zijn verschillende koppels te zien, zowel van het verschillende als van hetzelfde geslacht, waarvan het niet specifiek duidelijk is of zij op relationeel gebied verbonden zijn  Calvin Klein ziet de video vooral als "het uitbeelden van de sensatie van het leven en het vieren van een diversiteit aan verschillende verbintenissen tussen twee mensen". Mochten Russische autoriteiten daar anders over denken kan dat het modemerk een boete tot zo'n 13.000 euro opleveren.

bronnen: Winq.nl / YouTube.com                                   

USA - Wyoming - Gillette | "20-jarige Trevor pleegt zelfmoord na pesterijen" ‼

Trevor O'Brien    Een 20-jarige jongen heeft vorige week zelfmoord gepleegd, nadat hij meedogenloos gepest werd door klasgenoten. Trevor O'Brien, die naar school ging in de Amerikaanse stad Gillette, is vorige week dinsdagnacht dood gevonden in een park. 

Om half 11 in de avond heeft een vriendin van Trevor O'Brien hem opgegeven als vermist. Zij vertelde de politie dat zij het laatst met hem had gesproken toen hij zei dat hij in een evenementencentrum was  Toen de vriendin daar aankwam, vond zij Trevor's auto op de parkeerplaats ... maar Trevor was nergens te bekennen.De politie heeft de omgeving doorzocht en vond de 20-jarige jongen dood in het park. Trevor O'Brien, een getalenteerde zanger en een enorme fan van Sam Smith, werd herhaaldelijk gepest door zijn geaardheid  In december werd zijn auto al een keer vernield, toen hij bij zijn auto aan kwam, zag hij in grote letters "FLIKKER" op zijn auto geschreven. Volgens zijn familie deed niemand er iets aan en had Trevor het gevoel dat hij er alleen voor stond. Zo alleen dat hij zelfmoord als enige uitweg zag …

De lijkschouwer heeft zijn dood als zelfmoord bevestigd  Toch heeft de politie een onderzoek ingesteld naar de doodsoorzaak om zoveel moge- lijk details rondom het incident te achterhalen. Het onderzoek is specifiek gericht op de geruchten rondom de haatmisdrijven die er voor hebben gezorgd dat Trevor O'Brien een einde maakte aan zijn leven.  

bronnen: OUT.tv / YouTube.com / Facebook.com – Trevor O'Brien  


        
                                     

Seksuele Voorlichting | "Weinig aandacht voor 'Homoseksualiteit' op scholen"

Slechts 27 procent van de kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar krijgt op school les over seksuele diversiteit. Dat blijkt uit onderzoek van Rutgers, kenniscentrum seksualiteit, in samenwerking met het NOS Jeugdjournaal. Over verliefdheid op hetzelfde geslacht praat 57 procent van de kinderen met hun ouders en 28 procent praat er met niemand over   ► Dat zo weinig kinderen op school les krijgen over seksuele diversiteit is opvallend omdat seksualiteit en seksuele diversiteit sinds 2012 zijn opgenomen in de kerndoelen voor het basisonderwijs.
                       
                               
Uit het onderzoek – waaraan 1000 kinderen en hun ouders meewerkten – blijkt ook dat kinderen duidelijk onderscheid maken tussen homo- en heterostellen die elkaar zoenen. Twee procent van de kinderen vindt het (helemaal) niet goed als een jongen en een meisje elkaar zoenen, 16 procent vindt het (helemaal) niet goed bij twee meisjes en 20 procent bij twee jongens  Er zijn weinig verschillen naar geslacht of leeftijd van het kind. Ouders schatten de houding ten aanzien van zoenende homostellen van hun kind negatiever in dan dat de houding van het kind zelf is. Van de ouders denkt 25 procent dat hun kind het zoenen van twee meisjes zal afkeuren en bij twee jongens is dat 30 procent.

Rutgers concludeert dat er nog teveel kinderen zijn die niet over verliefdheid, relaties en puberteit praten. Ton Coenen van Rutgers vindt dat zorgwekkend: "Als ouders er niet met hun kinderen over praten, blijft de school de belangrijkste plek. Wij roepen scholen en ouders op om hier samen mee aan de slag te gaan  Scholen kunnen ouders ondersteunen bij de seksuele opvoeding door bijvoorbeeld ouderavonden te organise- ren. Dit onderzoek bevestigt de noodzaak".

Zie ook:

bronnen: GaySite.nl / Rutgers.nl / JeugdJournaal.nl / NOS.nl
                                 
                                                                 

maandag 14 maart 2016

Valentijnsdag voor Mannen | "Steak & Blowjob Day - Schnitzel & Blowjob Tag"

Biefstuk & Blowjob Dag   Vandaag – maandag 14 maart 2016 – is het "Valentijnsdag voor Mannen". Werden afgelopen maand de da- mes verwend met een bloemetje of bonbons, heren willen vlees: "het is vandaag Biefstuk en Blowjob Dag". In ons land is het nog niet zo ingeburgerd, maar in andere landen is de dag populair. Onze Oosterburen kennen de dag als 'Schnitzel und Blowjob Tag'. De Ameri- kanen noemen het Steak and BJ Day.

De Amerikaanse DJ 'Tom Birdsey' vond het welletjes met de vrouwenverwennerij op Valentijnsdag en riep de Steak and BJ Day herendag in 't leven ‼
bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com


        
                             

Eindhoven · Le Pêcheur | Drukke reünie voor Gaybar 'Le Pêcheur' in Eindhoven

Eindhoven – Le Pêcheur  →  Ver voor de tijd van social media en datingapps waren de gaybars aan de Stratumsedijk een van de weini- ge gelegenheden in Eindhoven waar homo's elkaar konden ontmoeten.

De bekendste gaybar Le Pêcheur sloot in 2012 na 34 jaar de deuren  Zaterdagavond was er een reünie op Stratumseind. Volgens Ivar Voets was Le Pécheur een veilige plek voor homo's. "Als je in een ander café een jongen aansprak, had je een goede kans op een klap in je gezicht ‼ In Le Pêcheur was de kans groot dat die ander in ieder geval ook homo was".

Club R – voor de gelegenheid de club voor de reünie – loopt al snel vol op zaterdag. Jong en oud mengt zich zonder problemen. Op een enkele uitschieter na weinig extravagante bezoekers. Zo wild als de verhalen moeten doen geloven, wordt het niet meer.

Na de sluiting van Le Pêcheur zijn er op de Stratumsedijk nog maar twee gaybars open ... Genestho en Pallaz ‼

bronnen: ED.nl – Eindhovens Dagblad / Twitter.com – Homo Krant
                       

                     

Lil' Kleine - Acteur - Showbizz | Rapper Lil' Kleine wil geen Homo·rollen spelen

Lil' Kleine ziet een carrière als acteur naast zijn succesvolle rapcarrière wel zitten, maar weet wel duidelijk welke rollen hij wel en niet zou kunnen spelen.

"Ik zou bijvoorbeeld geen homo kunnen spelen", zegt Lil' Kleine tegen Veronica Magazine. "Daar zou ik heel ongemakkelijk van worden".

Echt acteren hoeft voor hem niet echt  Rollen waarbij hij zo veel mogelijk zichzelf kan zijn, hebben de voorkeur van Lil' Kleine   "Ik hoef niet veel met acteren te doen. Tenzij het echt een leuke rol is, een rol in Penoza bijvoorbeeld. Dat vind ik echt een leuke serie".

Rappen blijft echter zijn grote passie. "Lil' Kleine is heel mijn leven. Ik treed op als Lil' Kleine, ik praat als Lil' Kleine, mensen kennen mij bij die naam. Ik ben eigenlijk alleen Jorik Scholten als ik slaap".

Hoewel de rapper een hit scoort met 1, 2, 3, waarin hij zingt over het gebruiken van pillen, verkiest Lil' Kleine een joint boven XTC. "Ik rook nu ook vaker een joint dan dat ik XTC gebruik. En ik kan zonder XTC, maar of ik echt zonder joint kan, dat weet ik niet. Een heel normaal iemand rookt ook wel eens een joint".

Zie ook:
Lil' Kleine lijkt Homo spelen ongemakkelijk  /  Lil' Kleine zou 'Homo-rol' afslaan  /  Lil' Kleine lijkt Homo spelen ongemakkelijk    

bronnen:  ShowbizNewz.nl / Twitter.com – ShowbizNewz
                                          
                                        

zondag 13 maart 2016

België · Koen Crucke · Showbizz | Koen Crucke viel opnieuw af, dit keer 40 kilo

Vlaamse zanger en acteur Koen Crucke - 64 jaar - is in negen maanden tijd opnieuw 40 kilo afgevallen. Dat was volgens Koen Crucke nodig omdat hij negen maand geleden alweer ruim 113 kilo woog, terwijl hij in 2000 van 129 naar 79 kilo was gegaan. Na dit nieuwe spectaculaire gewichtsverlies is de nieuwe Koen Crucke komende week – elke dag – (van maandag 14 maart t/m vrijdag 18 maart) voor het eerst in zijn lichtere versie te zien op VTM in het kookprogramma De Keuken van Sofie ‼ ... aldus Nieuwsblad.beHLN.be en HoLeBi.info.

Over het feit dat hij nu opnieuw 40 kilo is afgevallen zegt hij: "Ik ben dit keer nog strenger geweest dan vijftien jaar geleden, toen ik het boek 33 kilo later schreef, maar de methode was wel dezelfde, gezond eten, geen zoetigheden, kleine porties, en alcohol vermijden. Destijds dronk 
ik nog elke avond een paar kleine glaasjes champagne, nu heb ik alcohol volledig gebannen, ik begin elke dag met een goed ontbijt, en eet in totaal 6 hele kleine maaltijden per dag. Ik weeg nu 72 kilo, meer moet er niet af, het zal nu vooral de uitdaging worden om opnieuw het even- wicht te vinden". 

Want Koen Crucke durft er niet zeker van zijn dat hij niet opnieuw zal bijkomen  "Je verdikt sneller dan je vermagert. Ik heb daar echt wel angst voor, om opnieuw 100 te wegen, als je er aanleg voor hebt kan het snel gaan. Gelukkig heb ik een man die lekker en gezond kookt en 
me steunt, hij eet mee wat ik eet, alleen wat grotere porties". Volgens de zanger / acteur ging 't de vorige keer vooral fout na de verhuis van Gent naar De Haan. "De vele brasserieën, vaak op stap met vrienden die hier wonen, het goede leven kortom. In geen tijd was er twintig kilo bij. Ik kon nog amper wandelen, en voelde me ook depressief door het overgewicht  Maar vandaag bruis ik van energie, als ik ga wandelen heb ik compassie met de mensen die mij moeten volgen", lacht Koen Crucke.

Andere bekende Vlamingen die snel veel gewicht verloren, zoals Garry Hagger of Bart De Wever, vertelden over nevenwerkingen zoals over- tollige huid of een grauwe gelaatskleur. "Gelukkig heb ik geen overtollige huid", zegt Crucke. "Die is mee geëvolueerd. Mijn huid is misschien wel wat doffer geworden. Maar het opvallendste is mijn hogere stem. Dat merk je gewoon tijdens het spreken al. En tijdens het zingen haal ik veel gemakkelijker de hoge noten". Ondanks het commerciële monstersucces van zijn boek "33 kilo later", wil Crucke deze keer geen nieuw boek. "Ik wil bekend staan als zanger en artiest, toen begonnen mensen mij als dieetgoeroe te zien. Daar laat ik me niet opnieuw aan vangen. Wie wil weten hoe ik het heb gedaan, moet mijn oude boek maar lezen. Ze zijn alle 170.000 uitverkocht, maar in de bibliotheek of in je vrien- denkring zal je het wel snel vinden. Ik heb dezelfde principes gevolgd". De nieuwe Koen is vanaf maandag te zien in De Keuken van Sofie. Hij waagt zich aan stoverij, frietjes en desserts, maar in kleine porties. Enkel voor alcohol past hij. "Ik blijf een bourgondiër en geniet van eten ‼ Alleen ben ik nu eerder een klein bourgondiërtje" ‼

bronnen: HoLeBi.info / Nieuwsblad.be / HLN.be / YouTube.com


        
                                 

Tilburg - 'Roy Donders' - Showbizz | "Roy Donders en Marvin Ophof uit elkaar"

Het is over en uit tussen Roy Donders en Marvin. Roy Donders wil verder niets over de breuk kwijt. "Het is allemaal nog erg vers. Roy Donders en Marvin Ophof willen het bij het Facebookbericht laten", vertelt de producent van de krullenbol aan RTL Boulevard.

"Marvin en ik hebben besloten uit elkaar te gaan  De reden hiervoor is dat we toch minder goed bij elkaar passen dan we hadden gehoopt en gedacht", schrijft de glitterkoning op zijn Facebookpagina.
                          
Lieve allemaal,Marvin en ik hebben besloten uit elkaar te gaan.De reden hiervoor is dat we toch minder goed bij...
Geplaatst door Roy Donders op woensdag 2 maart 2016
                                    

In augustus liet Roy Donders nog aan RTL Boulevard weten dat hij een huwelijk met Marvin best zag zitten. Maar alles moest natuurlijk wel op Roykes huwelijkse voorwaarden. "Ik wil wel gevraagd worden, want ik ga niet zelf vragen", zei Roy. "Zo gaat het bij Roy: hij laat altijd we- ten hoe hij het wil", aldus Marvin. "Ik moet op m'n knieën, het moet een heel spektakel zijn". Maar dat zit er dus niet meer in voor de twee

Roy Donders en Marvin Ophof waren sinds augustus 2014 een setje. Daarvoor had de krullenbol een relatie met Bas.

bronnen: RTL·Nieuws.nl – Boulevard / Facebook.com / YouTube.com