zaterdag 4 november 2017

Lange celstraf voor drie mannen voor mishandeling 'Transgender prostituee' ‼

Den Bosch  →  De rechtbank in 'Den Bosch' heeft drie mannen tot jarenlange celstraffen veroordeeld voor de zware mishandeling van een 'Transgender prostituee'. Twee van hen kregen zes jaar celstraf  de derde drie jaar. Het drietal was getipt dat er in haar woning veel geld lag. Ze lokten haar naar een parkeergarage in Best, bonden haar vast en mishandelden haar twee uur lang.

Twee daders probeerden in 't huis het geld te stelen, maar dat mislukte omdat er nog iemand in huis was. Daarop lieten de daders de Transgender bloedend op de vloer van de parkeergarage achter. Een van de daders toonde bepaald geen spijt en zei op de zitting: "We hebben goed ons best ge- daan". Volgens de rechtbank is niet duidelijk geworden of het slachtoffers is uitgekozen omdat ze Transgender is.
                                           

                                           
Zie ook:
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: Gay.blog.nl / Facebook.com – Transgender Info Nederland → OmroepBrabant.nl / Kijk.nl – Video → HartVanNederland.nl
                                         
                                                              

Kenia – Maasai Mara | "Reservaat wil Homoseksuele leeuwen uit elkaar halen"

Kenia – Nairobi – 'Maasai Mara'  →  Een natuurreservaat in Nairobi – "Maasai Mara" – wil twee leeuwen die elkaar wel zien zitten uit elkaar halen ‼  "Ze zijn bezeten door demonen", zegt het hoofd van het park.

Dokter 'Ezekiel Mutua' wil nu uitzoeken of de leeuwen wel écht allebei mannetjes zijn ... ook al hebben de dieren wel de uiterlijke kenmerken van mannelijke leeuwen.

Leeuwen kijken geen films
Ezekiel Mutua zegt dat de leeuwen het gedrag waarschijnlijk hebben overgenomen van homoseksuele bezoekers die zich 'misdragen' hebben in 't park. "Ze hebben nu therapie nodig", zegt hij tegenover 'Nairobi News'. "Ze moeten het gekopieerd hebben of het is iets demonisch. Deze dieren kijken geen films waarin dit gebeurt".
                                         
                                   

Voortplanting
Volgens dr. Ezekiel Mutua wordt homoseksualiteit aangestuurd door demonen en kunnen demonen ook dieren 'vergiftigen'. "Ze lijken nu ook onze dieren te pakken - daarom wil ik deze gekke leeuwen van elkaar scheiden. Dieren hebben enkel seks voor 'voortplanting' ‼  Twee mannetjes kunnen zich niet samen voortplanten en straks sterven onze leeuwen uit".

Strafbaar
LHBT-rechten in Kenia | "In het Afrikaanse land is Homoseksualiteit niet toegestaan" ‼ 

Zie ook:
Kenia – Leeuwen  /  Kenia wil knuffelende Homoleeuwen weer Hetero maken  /  Kenia wil Homoseksuele leeuwen uit elkaar halen

bronnen: LindaNieuws.nl – L'Homo / Facebook.com – AD.nl → Algemeen Dagblad / YouTube.com


        
                                           

STEM | GayNieuws.blogspot.nl is genomineerd voor LGBT Blogger Award 2017


Recentelijk ben ik terecht gekomen op jouw blog GayNieuws.blogspot.nl en wil je graag laten weten dat ik enthousiast ben over de informatie die je deelt.  Ikzelf – als content schrijver – weet hoe moeilijk het is de juiste onderwerpen te vinden, welke de bezoeker daadwerkelijk leuk vindt om te lezen.

LGBT Blogger Award  →  Er zijn veel ontwikkelingen in de wereld van Homoseksualiteit en op GayNieuws.blogspot.com kun je al deze ontwik– kelingen volgen. De website is altijd 'up to date' en alle relevante ontwikkelingen en trends zijn beschikbaar. Zo kun je altijd iets lezen wat voor jou interessant is ‼

Omdat ik werkzaam ben bij MrKortingscode.nl heb ik jou genomineerd voor onze Blogger Award: LGBT Blogger Award 2017 ‼

Lisa Kok
Junior Project Manager  
MrKortingscode.nl


                                   
  STEM OP MIJ ‼  →  LGBT Blogger Award 2017  →  De stemming sluit op 04 November 2017 ‼
                                

vrijdag 3 november 2017

USA - Video | Homo's praten openhartig over 'hun ervaringen met pestgedrag'

Amerika  →  Veel mensen worden helaas nog steeds slachtoffer van pesterijen ‼  'Homo' is nog altijd 't meest gebruikte scheldwoord op Nederlandse scholen ‼  Buzzfeed zette een groep mannen bij elkaar, die openhartig praten over hun ervaringen met pestgedrag ‼

Lees verder op de website van Winq.nl:  "Homo's praten openhartig over hun ervaringen met pestgedrag"

bronnen: Winq.nl / YouTube.com                                                   

Onderzoek | "Kwart van de wereldbevolking wil 'Homoseksualiteit' verbieden"

Homo-organisatie "ILGA" heeft in recent onderzoek vastgesteld dat ongeveer een 'kwart van de wereldbevolking' van mening is dat homoseksualiteit bij wet verboden zou moeten zijn.  De internationale organisatie die zich inzet voor gelijkberechtiging van Homo's, Lesbiennes, Biseksuelen en Transgenders (LHBT's) deed afgelopen maanden "grootschalig onderzoek" in 77 landen wereldwijd. Het onderzoek – 'Houding ten aanzien van seksuele minderheden wereldwijd' – laat wel grote verschillen zien per continent.

In de westerse landen (West-Europa en Noord- en Zuid-Amerika) is 19 procent van mening dat Homoseksualiteit in het wetboek van strafrecht hoort. Dit cijfer is in Oceanië, Nieuw-Zeeland en Australië ... slechts 15 procent ‼  In andere continenten ligt dit cijfer aanzienlijk hoger. In de onder- zochte Afrikaanse landen vindt 45 procent dat homoseksualiteit verboden moet zijn terwijl in Azië 36 procent dit vindt.
                                               

                                       
► Uit de onderzoekgegevens die deze week bekend werden blijkt tevens dat de cijfers 'aanzienlijk anders' liggen onder de groep ondervraagden die iemand kennen in hun omgeving die homoseksueel is. Dan blijkt opeens de acceptatie aanzienlijk hoger te liggen. Voor IGLA het bewijs dat openlijk uit (kunnen) komen voor je seksuele oriëntatie een aanzienlijke bijdrage kan leveren aan de acceptatie en erkenning van homoseksualiteit.

Klik HIER voor alle onderzoekgegevens ‼

Zie ook:

bronnen: GaySite.nl / Facebook.com – GaySite.nl / Facebook.com  Gay.nl                                                  

donderdag 2 november 2017

China · Hongkong · Gay Games 2022 | Hongkong krijgt de 'Gay Games' in 2022

Hongkong heeft de Gay Games 2022 toegewezen gekregen. Dat is besloten tijdens een vergadering van de Federatie van Gay Games in Parijs. Deze elfde editie vindt voor het eerst in een Aziatisch land plaats. Voor deze editie had zich een recordaantal van 17 steden opgegeven. De jury koos voor Hongkong vanwege de beste sportfaciliteiten en een aansprekend cultuurprogramma.
                                            
                                           
                                        
Volgend jaar wordt de tiende editie van de Gay Games in Parijs gehouden, van 04 tot en met 12 augustus. Er staan 36 sportcompetities en uiteen- lopende culturele activiteiten gepland. De laatste Gay Games waren in 2014 in Cleveland. In 'Amsterdam' vond het roze sportevenement plaats in 1998.

Zie ook:
bronnen: Gay.blog.nl / YouTube.com / Facebook.com – OUT.tv                                                  

James Corden - Showbizz - Carpool Karaoke | "Sam Smith in Carpool Karaoke"

Het nieuwe album van 'Sam Smith' komt vrijdag uit, precies op tijd stapt hij nog bij 'James Corden' in de auto voor een nieuwe editie van Carpool Karaoke.  "Toen ik 'Lay Me Down' voor het eerst hoorde, wist ik dat ik je stem mijn hele leven wilde horen". Een leuk ge- sprek tussen de twee beroepsentertainers.

Natuurlijk begint het duo met Sam's grote (nieuwe) hit 'Too Good At Goodbyes' ‼  Sam Smith praat ook over zijn lichaam. In het afgelopen jaar is de zanger heel veel afgevallen. "Mijn plan is om dit gewicht nog tien jaar zo te houden" ‼, vertelt 'Sam Smith'. "Het liefst draag ik dan altijd een kaftan, hahahaha   Met een grote zonnebril en een glas wijn".
                                  
                                       

Later stappen ook de dames van Fifth Harmony in de auto. Wat blijkt: Sam Smith is een enorme fan van de meidengroep. "Als ik Fifth Harmony hoor zingen voel ik me free, alive and the woman inside of me is on fire".  

Nieuw Album
Na drie jaar keert Sam Smith eindelijk terug aan het popfront. Hij bracht daarvoor al het nummer 'Too Good At Goodbyes' uit, dat nummer werd een dikke vette nummer-1 hit in het Verenigd Koninkrijk. Benieuwd naar zijn nieuwe album ?!  'The Thrill Of It All' komt morgen uit ‼

Zie ook:
bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com                                                      

woensdag 1 november 2017

Een gevangenistaf gevraagd voor 19-jarige die "Cédric Suetens" kopstoten gaf

België  →  De negentienjarige allochtone jongen die vorig jaar Mister Gay Belgium-finalist Cédric Suetens twee kopstoten gaf riskeert een gevangenisstraf van zes maanden.  Volgens het slachtoffer werd hij vorig jaar door drie allochtone jongens lastig gevallen omdat hij homo is.

Aan de kopstoten die hij kreeg op de bus van Hemiksem naar Boom hield hij een hersenschudding over ‼  Zijn advocaat eiste gisteren een forse schadevergoeding omdat Cédric Suetens in problemen raakte met zijn studies haartooi, niet meer naar de dansles kon en ook z'n studentenjob als kelner tijdelijk moest opgeven. 
                                 
                                               

Volgens de advocaat van de 19-jarige beklaagde werd hij en z'n twee vrienden beledigd door racistische opmerkingen van Cédric Suetens. Zowel de advocaat van de voormalige finalist als de procureur hechtte weinig geloof aan die verklaring.

De advocaat van de jongen die de kopstoten uitdeelde vroeg een straf met opschorting. Vonnis volgt op 1 december.

Zie ook:

bronnen: GayLive.be / Facebook.com – Mr. Gay Belgium → HLN.be / YouTube.com


        
                                           

Amerika – Showbizz | "Zanger Teddy Geiger komt Uit de Kast als Transvrouw"

Amerika  →  De Amerikaanse singer-songwriter Teddy Geiger is 'Uit de Kast' gekomen als transvrouw. Op 'Instagram' vertelt ze over haar 'transitie'.

"Vertel eens, waarom ben je je look aan het veranderen" ?!, vraagt een fan onder een van haar foto's op Instagram. "Omdat je het zo lief vraagt ... ik ben in Transiti"', reageert 'Teddy Geiger'.  "Een maand geleden ben ik erover gaan praten met een paar vrienden en met mijn familie. Dat heeft me de moed gegeven om in transitie te gaan". 
                                   
                                     
                           
"Ik heb het gevoel dat de volgende stap is om het aan jullie vertellen. Love It Or Hate It, This Is Who I Have Been For A Long Time" ‼

De post kreeg al snel '20 duizend likes' en heel veel mooie reacties ‼  "Ik werd wakker met heel erg veel liefde. Ik heb de beste vrienden" ‼, schreef Teddy Geiger zelf.


Zie ook:

bronnen: Gay.nl / Facebook.com – Gay.nl / YouTube.com


        
                                         

dinsdag 31 oktober 2017

Louis | Ik heb gewerkt met spelers die met hun 'Homoseksualiteit' worstelden

Hij is al een tijdje met pensioen, maar voormalig voetbaltrainer 'Louis van Gaal' heeft in een interview met NRC uitgebreid gesproken over Homoseksualiteit binnen de voetbalwereld.

NRC vroeg Louis van Gaal hoe hij het zo lang heeft kunnen volhouden in de voetbalwereld - die niet bekend staat om de 'fijne omgangsnormen' ‼ "In veel opzichten is de voetbalwereld een afspiegeling van onze maatschappij" ‼, reageerde 'Louis van Gaal'.  "Om een voorbeeld te geven: In de normale wereld is 10 procent van de mensen homoseksueel, dus in de voetbalwereld ook".

Uit de Kast
Louis van Gaal vertelt dat hij heeft gewerkt met spelers die worstelden met hun seksuele geaardheid. "Maar ze zijn niet 'Uit de Kast' gekomen ‼ Althans, niet dat ik weet".  Hij heeft daar ook gesprekken over gevoerd.  Ik zei: "Je kunt Uit de Kast komen, maar dan kies je in de voetbalwereld de moeilijke weg".
                                       
                                                   

"Ik benadrukte in die gesprekken altijd dat alles wat we bespraken tussen ons was en dat ze zelf hun pad moesten kiezen" ‼  "Bij mij staat de mens centraal, dus ook diens geaardheid en keuze. Dat is de reden dat ik een paar keer ben meegevaren op een boot bij de Gay Pride".
                                     
Canal Parade
In 2013 deed de KNVB voor het eerst mee aan de Canal Parade van de Pride in Amsterdam   Louis van Gaal, destijds bondscoach, stond samen met oud-bondsvoorzitter Michael van Praag en een aantal voetballers op de boot. 

Zie ook:
bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com                                            

Movember | Maak dit jaar met 'Movember' het verschil in 't leven van een man

Voorkom dat mannen te jong overlijden.  Mannen verkeren in een gezondheidscrisis waar niet over wordt gepraat. Ze overlijden veel te jong. De Movember Foundation onderneemt actie en daar hebben ze jouw hulp bij nodig.

Laat een snor staan
Door aan Movember mee te doen – werf je fondsen voor de gezondheid van de man. En door je snor te laten staan, kun je daaraan bijdragen. Be- gin met een glad geschoren gezicht, laat de hele maand je snor staan, en werf fondsen om de mannen te steunen die dat het meeste nodig hebben.

Move
Zowel mannen als vrouwen kunnen aan Movember meedoen door in beweging te komen. Dat noemen we een Move maken. Stel aan het begin van de maand een afstand vast die je wilt afleggen, en ga wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, of roeien om je doel te bereiken. Terwijl je daarmee bezig bent, werf je broodnodige fondsen voor de gezondheid van de man.
                                           
                                               
Ik maak een verschil
Mannen overlijden gemiddeld zes jaar jonger dan vrouwen. Je kan echter een verschil maken en ons helpen om dit alarmerende feit te veranderen. 
Samen kunnen we een verschil maken voor de gezondheid van de man op het gebied van prostaatkanker, teelbalkanker, mentale gezondheid en de preventie van zelfmoord.

Sluit je nu aan bij de beweging. Steun de enige mondiale liefdadigheidsinstelling die zich uitsluitend richt op de gezondheid van de man, de Neder– landse Movember Foundation.

Zie ook:
Eerder geplaatst op GayNieuws.blogspot.nl:

bronnen: nl.Movember.com / Twitter.com – Bram Dijkstra-Geuze / Twitter.com – Erik de Vries
                                 
                                                                                           

maandag 30 oktober 2017

LHBT-onderwerpen worden door media vooral besproken als ze lucratief zijn ‼

Seksueel Misbruik  →  Machtsmisbruik, seksuele intimidatie, verkrachting en aanranding. 'Woorden en handelingen' die de afgelopen weken vergezeld zijn gegaan met de hashtag #MeToo ‼  Het seksschandaal rond filmproducent 'Harvey Weinstein' zorgde ervoor dat Hollywood-sterren zich openlijk uitspraken tegen seksueel misbruik.  Al snel werd #MeToo de opmaat voor een wereldwijde explosie van verhalen van vrouwen die ook misbruikt zijn.

In Nederland wordt de discussie ook gevoerd, en deze moet volgens de 22-jarige journalist in opleiding 'Bo Hanna' verbreed worden: "LHBT onder- werpen worden door mainstream media vooral besproken als ze lucratief zijn". NieuwWij.nl interviewt in een 3-delige serie mensen die, voorbij de waan van de dag, de hashtag #MeToo duiden.

In het gesprek met filosoof 'Heidi Dorudi' en theoloog 'Janneke Stegeman' verkenden we de achterliggende filosofische en religieuze context van machtsstructuren. De scheve verdeling van macht leidt tot het mechanisme dat zij die macht hebben deze ook willen behouden, om zo de sta- tus quo in stand te houden. Hoe kan de hashtag #MeToo vanuit LHBT-perspectief geduid worden ?!  Waarom zitten we opgesloten in 'n man–vrouw debat, en verbreden we het gesprek niet naar andere genderrelaties ?!


bronnen: NieuwWij.nl / Twitter.com – Bo Hanna
                                                
                                   

Amerika | Kevin Spacey komt 'Uit de Kast' na beschuldigingen van aanranding

Amerika  →  De amerikaanse acteur 'Kevin Spacey' is door acteur 'Anthony Rapp' beschuldigd van aanranding. Anthony Rapp zegt op 14-jarige leeftijd te zijn aangerand door Kevin Spacey in zijn slaapkamer. 'Kevin Spacey' heeft op twitter op de beschuldiging gerea- geerd en is bovendien Uit de Kast gekomen.

In een interview met 'BuzzFeed' zegt 'Anthony Rapp' dat 'Kevin Spacey' hem had uitgenodigd voor een feestje in zijn huis ‼  Hij was de enige minderjarige op het feest ‼  Uit verveling ging de toen 14-jarige acteur in een slaapkamer TV kijken. Daar zou Spacey hem hebben bezocht en klom de toen 26-jarige acteur 'met seksuele intenties' bovenop hem.

Op Twitter heeft Kevin Spacey op de beschuldigingen gereageerd.  Hij schrijft dat hij zich er niets meer van kan herinneren.  Hij maakt wel excuses voor zijn ongepaste dronken gedrag.

                                   
        
                                                  
Zie ook:

bronnen: Winq.nl / YouTube.com / Twitter.com – Kevin Spacey 
                                         
                                          

zondag 29 oktober 2017

Frankrijk | RuPaul's Drag Race winnaar Violet Chachki uit Parijse club gegooid

RuPaul's Drag Race (seizoen 7) winnaar 'Violet Chacki' blijkt begin oktober uit de Parijse nachtclub 'Le Depot' gesleurd te zijn. Naar eigen zeggen werd Violet Chachki de club uitgegooid omdat zij zich niet mannelijk genoeg zou hebben gedragen/gepresenteerd. 'Le Depot' daarentegen licht toe dat de burleske Drag Queen zich niet aan de regels heeft gehouden. #Chackigate is geboren ‼

Op Twitter schreef Violet Chachki na het incident: "Ik ben fysiek uit nachtclub 'Le Depot' in Parijs gesleurd omdat ik niet mannelijk genoeg was ‼ Ik ben in shock en walg hiervan. Fuck de Fransen" ‼
                          

                                                         
Drag Queen Violet Chachki bevond zich destijds in Parijs vanwege de 'Paris Fashion Week' en besloot daarna een feestje in de nachtclub te be- zoeken. Nadat Violet Chachki de toegang tot de club werd ontzegt, plaatste ze een video op 'YouTube' waarop te zien is hoe Violet Chachki los gaat op de beveiliging bij de voordeur.

Lees verder op de website van GossipGay.nl:  "RPDR winnaar Violet Chachki uit Parijse nachtclub gegooid"

Zie ook:

bronnen: GossipGay.nl / Twitter.com – Violet Chachki / YouTube.com