zaterdag 16 april 2016

België - Ik Weet Wat Ik Doe | Mannenseks.be lanceert "Ik Weet Wat Ik Doe" ‼

Woensdag 13 april ging de de Facebook-pagina Ik Weet Wat Ik Doe live. Het wordt de Facebook-pagina van Mannenseks.be. Dat is de website van Sensoa met informatie over homoseks.

  Ik Weet Wat Ik Doe is de nieuwste campagne van Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid Sensoa. Ik weet wat ik doe richt zich op mannen die seks hebben met mannen (MSM)  Homo's en biseksuele mannen, maar ook mannen die seksuele contacten met andere mannen hebben maar zich niet homo of bi noemen. Op IkWeetWatIkDoe.be zijn er getuigenissen te zien, zoals die van Wel Jong Niet Hetero–woord- voerder Jens Van Lierde.

 Woensdag veranderde ook de Facebook-pagina van Mannenseks.be in Ik Weet Wat Ik Doe. De inspiratie voor de nieuwe campagne komt uit Duitsland. Daar wordt al langer aan Hiv-preventie gedaan onder de titel Ich Weiss Was Ich Tu, een bijzonder succesvolle campagne

bronnen: ZiZo-Magazine.be / YouTube.com                                       

Wandeling Voor De Liefde | "Protestmars tegen 'Homogeweld' in Groningen" ‼

Zondag 17 april organiseert de Partij voor de Dieren een protestmars door Groningen. De Wandeling voor de Liefde is een antwoord op de zware mishandeling van een lesbisch stel begin april  PvdD-Statenlid Ankie Voerman is zelf lesbisch en voelt zich dan ook zeer be- trokken bij de vrouwen die zijn mishandeld  Voor de mars begint zal ze kort het woord voeren – net als de burgemeester van de stad Peter den Oudsten.

De mars vertrekt zondag om 11.00 uur vanaf de Grote Markt. Meerdere organisaties en politieke partijen hebben aangegeven mee te lopen. De route loopt door de binnenstad, onder andere via de Oosterstraat, waar het duo werd mishandeld. 

De tocht duurt 30 tot 45 minuten en eindigt op de Grote Markt met een toespraak van de voorzitter van COC → provincies 'Groningen & Drenthe' Jantine Doornbos en aansluitend een 'knuffelmoment'  Zaterdagavond is er in café De Kast - waar het lesbische stel uit was geweest voor ze werden mishandeld - een bijeenkomst met een wethouder en een vertegenwoordiger van de politie.

bronnen: Gay.blog.nl / RTV·Noord.nl
                           
                                     

vrijdag 15 april 2016

UK - Londen | Ben & Jack vertellen over de stigma's van een gemengde relatie

Ben (24) en Jack (23) uit Londen hebben op YouTube.com een kanaal gestart waar ze over hun avonturen als koppel vertellen. Ben is zwart, Jack blank. Als gemend koppel krijgen ze veel clichés voor de voeten geworpen, aldus GayStarNews.com en ZiZo-Magazine.be.

Ben en Jack startten Our Swirl Life op YouTube.com ‼ Ze krijgen vaak de opmerking dat ze niet op elkaar trekken - of de vraag wie top en wie bottom is. "Het probleem is dat mensen het niet eens vragen, maar gewoon aan ons vertellen. Jack is de onderdanige, blanke bottom en Ben is de dominante, zwarte top. We vinden het zo raar dat totale vreemden ons menen te moeten vertellen hoe ons seksleven in elkaar steekt".

Het koppel krijgt van zowel blanke personen als zwarte personen racistische commentaren.


bronnen: ZiZo-Magazine.be / Winq.nl / GayStarNews.com / YouTube.com                                                   

Zaandam · Amsterdam | Waar ga jij naartoe ?! – "Wasteland" of "Superball" ?!


                    
Wasteland

Zaterdag 16 april 2016 vanaf 22:00 uur

Northsea Venue – Hemkade 48, Zuiderhout, 1506 PS Zaandam, Nederland

Famous fetish-danceparty with stage performances and different area's. For all sexualities.

STRICT DRESSCODE ‼

If you dare to be different - If you are without prejudice - If you love living on the edge - If exploring your wildest fantasies makes you tick ...

Meer informatie en tickets:  Wasteland.nl  /  Facebook.com – Wasteland  /  GeenFlikkerTeDoen.nl – Wasteland


        
                                                
               
Superball

Zaterdag 16 april 2016 vanaf 20:00 uur

Paradiso – Weteringschans 6, 1017 SG Amsterdam, Nederland

9 Amsterdam drag houses & 100 drag queens vow for your support to become Amsterdams leading drag house in 2016.

Hosted by: Deedee Janssens, Diva Mayday & special guest host Detox (Rupaul's Drag Race).
Judges: Erwin Olaf, Cornald Maas & Mika (Holly White).    

23.30 - 04.00 uur → Afterparty ‼

Meer informatie en tickets:  Superball.amsterdam  /  Facebook.com – Superball  /  GeenFlikkerTeDoen.nl – Superball
bronnen: GeenFlikkerTeDoen.nl / GayNieuws.blogspot.nl / YouTube.com
                         

        
                                                                   

donderdag 14 april 2016

Britse rugbyspelers 'Kings Cross Steelers' uit de kleren voor een jubileumboek

Engeland    De Kings Cross Steelers bestaan twintig jaar. Ze waren bij de oprichting het eerste homorugbyteam van Groot-Brittannië. Om het jubileum te vieren hebben de Kings Cross Steelers een fotoboek uitgebracht.

Het boek heet 'Meat the Kings Cross Steelers' en 29 van de 200 leden staan erin ‼ Het verschijnt bij een kleine uitgeverij genaamd 'Meat'. De oprichter daarvan, Adrian Lourie, heeft alle foto's gemaakt.

Adrian Lourie zegt dat hij het zat is dat veel gays aan "body shaming" doen. Zijn doel is om de lichamen van 'gewone' mannen te laten zien. Ook de voorzitter van de Kings Cross Steelers, Alex Smith, onderschrijft dit. Volgens hem kan iedereen een pinup zijn. "Dat is het mooie van rugby. Het is een spel voor iedereen, in alle vormen en maten".

Zie ook:  Amsterdam Lowlanders | "Rugbyers uit de kleren voor deelname aan Gay WK"

bronnen: Winq.nl / YouTube.com


        
                                           

EU - Enquête | Opvallend veel jongeren willen Homoseks wel eens uitproberen

Europa  →  Honderdduizenden jonge Europeanen hebben deelgenomen aan 'n enquête die binnen de hele Europese Unie is gehouden. PinkNews.co.uk maakt daaruit op dat veel meer jongeren openstaan voor gay seks dan verwacht. In samenwerking met de organisa- toren van Eurovisie  de European Broadcasting Union  werd de 'Generation What Poll' door vijftien zenders gelanceerd onder jonge mensen tot 35 jaar.

►  Meer dan een kwart miljoen mensen namen eraan deel en beantwoordden vragen over hun eigen leven, wat ze denken en menen. De uitkomst toont een opvallend gedetailleerd beeld op seksualiteit in heel Europa. Over alle landsgrenzen heen blijkt seksuele diversiteit breed geaccepteerd ‼

Een paar cijfers: 14 procent heeft wel eens seks met iemand van hetzelfde geslacht gehad en een op de vijf wil het wel eens uitproberen  Van alle ondervraagde jongeren heeft 83 procent er niets op tegen om zoenende homo's te zien. Meer dan de helft van de respondenten heeft vrienden met een andere seksuele voorkeur en 83 procent kan leven zonder religieuze doctrines.
bronnen: Gay.blog.nl / PinkNews.co.uk / YouTube.com                                           

woensdag 13 april 2016

15 april 2016 - International Day Of Silence | "Anti-Pestdag op 450 scholen" ‼

Op vrijdag 15 april 'zwijgen' leerlingen op meer dan 450 scholen (middelbare scholen en mbo's) in Nederland om te protesteren tegen pesten. International Day Of Silence, georganiseerd door COC's Gay-Straight Alliance Netwerk, wordt in Nederland voor de derde maal gehouden. De anti-pestdag is al jaren een succes op duizenden scholen in de VS, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland.

Leerlingen die vrijdag 15 april hun mond houden, delen visitekaartjes uit met de tekst: "jongeren die gepest of buitengesloten worden om wie ze zijn hoor je niet vaak, omdat ze bang zijn voor meer pesterijen. Door vandaag mijn mond te houden sta ik stil bij de gevolgen van pesten".

Costas (15) en Sophie (15) organiseren de dag op het Pieter Nieuwland College in Amsterdam: "Iedereen moet zichzelf kunnen zijn ‼ Pesten is nooit OK" ‼, vinden zij.

Eén op de tien scholieren krijgt te maken met pesten  Onder openlijke lesbische, homoseksuele en biseksuele jongeren ligt dat percentage veel hoger: meer dan de helft (51%) werd 't afgelopen jaar gepest of kreeg te maken met negatieve reacties om hun geaardheid   'Vrouwelijke' jon- gens en 'jongensachtige' meiden worden het meest gepest; dat kunnen dus ook hetero's zijn.

COC's Gay-Straight Alliance Netwerk organiseert International Day Of Silence in Nederland. Leerlingen konden in de afgelopen weken gratis actiepakketten bestellen ‼ Daarin zit materiaal om zelf campagneposters te maken - visitekaartjes - plakband en brieven om de schoolleiding en docenten te informeren over de actie.

"International Day Of Silence" wordt in de VS al sinds 1996 gehouden. Daar wordt de dag georganiseerd door het Gay, Lesbian and Straight Education Network (GLSEN).

COC ondersteunt het Nederlandse Gay-Straight Alliance Netwerk. Gay-Straight Alliances zijn clubjes van homoseksuele, lesbische, biseksuele, transgender en hetero-leerlingen en -docenten die samen seksuele diversiteit bespreekbaar maken. Op honderden scholen in Nederland hebben leerlingen en docenten een GSA opgezet. Het NJI en het RIVM hebben 't project opgenomen in hun database van effectieve jeugdinterventies ‼ 

Meer informatie vind je op:  www.DayOfSilence.nl


        
                             

Serie: 'Danny's Dynastie' | "Danny en Alfonso krijgen eigen soap op LINDA.tv"

15 april gaat de eerste aflevering van Danny's Dynastie van start op LINDA.tv   In een zesdelige mini-serie maken we kennis met het vermakelijke leven van Danny Cordromp en boezemvriend Alfonso Jorquera.

Danny Cordromp opent niet alleen deuren, maar ook discussies en ogen  Of je het leuk vindt of niet. Als ras-echte fashionist(a) bestiert hij al heel wat jaren een high-end fashion boutique, waar uitsluitend de meest exclusieve merken en items worden in- en verkocht  Zijn kennis deed hij o.a. op bij OGER.

Daar waar 'n Hermès-tas momenteel dé mode accessoire is, is Danny dé accessoire van zijn cliënten/vriendinnen. Het zijn tenslotte hun meest exclusieve fashion-statements die hij 'opkoopt' om ze voor een 'mooi prijsje' weer te verkopen aan mensen uit dezelfde, high end kringen. Kle- ding voor de rijken, door de rijken.

Gaandeweg de opnamedagen bleek niet alleen het gluren bij de buren in deze serie nogal wat allure te hebben – maar zeer zeker ook de meer dan bijzondere vriendschap met metgezel en boezemvriend Alfonso. Hij haalt het hoge high-society gehalte van Danny steeds weer opnieuw op subtiele doch lachwekkende wijze naar een welhaast ordinair gewoon niveau terug, of naar beneden …
                       
                                        
Danny is geen Roy, geen Leco, geen Mari en geen Fred of Maik. Danny is (on)gewoon Danny in al zijn vezels, handel, wandel, humor, sympathie, arrogantie, exclusiviteit, controversie & eerlijkheid. Danny windt er geen doekjes om. Handel is handel, bont is bont en fashion is fashion. Zoals in zijn winkel niets nep is, zo is er aan Danny ook niets nep.

Danny's Dynastie is wat ons betreft hét antwoord op alle real life soaps, in zijn genre ‼ Deze nieuwe mini-serie op LINDA.tv is een eerste ken- nismaking. Charmant herkenbaar, maar daarentegen het totale tegenovergestelde van een doorsnee leven. Simpelweg omdat Danny en Alfonso, zijn wie ze zijn.

Zien is volgen  Om deze serie in al haar glorie te kunnen beleven dien je de (gratis) LINDA.tv-app te installeren. Naar een idee en produc- tie van FidesVideoproducties.
bronnen: GayOkay.nl / Linda.tv / Facebook.com – Gay Okay


                                                        

dinsdag 12 april 2016

Marokko | Toch veroordeling 'Marokkaanse Homofoben' – Slachtoffers zijn vrij

Marokko    Een Marokkaanse rechtbank heeft twee homoseksuele jongens vrijgelaten nadat ze eind maart waren opgepakt vanwege hun geaardheid ‼ Het incident deed internationaal nog al wat stof opwaaien omdat de twee werden opgepakt nadat ze waren mishan- deld. 

In een video was te zien hoe de homo's vorige maand in de stad Béni-Mellal werden geschopt en geslagen nadat ze waren 'betrapt' op het doen van seksuele handelingen. Dat de slachtoffers werden gearresteerd en de daders vrijuit gingen leidde tot internationaal protest.

Maar inmiddels waarschijnlijk onder internationale druk zijn de aanvallers opgepakt en veroordeeld tot onvoorwaardelijke straffen. De hoofd- verdachten kregen zes en vier maanden cel. Twee andere verdachten gaan vrijuit en een vijfde staat later terecht bij de jeugdrechter.

De straf van het homoseksuele stel is omgezet naar een voorwaardelijke celstraf en zij zijn inmiddels op vrije voeten  Ze werden eind maart veroordeeld voor respectievelijk "daden tegen de natuur" & "seksueel afwijkend gedrag", twee omschrijvingen van homoseksualiteit in Marokko.

De zaak heeft internationaal maar ook binnen Marokko veel losgemaakt  Na de veroordeling van de aanvallers gingen circa honderd inwoners van Béni-Mellal de straat op. Zij eisten dat de daders werden vrijgelaten. Homoseksualiteit wordt in Marokko nog altijd gezien als een ziekelijke afwijking en is bij wet verboden. Op het verrichten van homoseksuele handelingen staat een flinke geldboete en een gevangenisstraf van maxi- maal drie jaar.

Zie ook:
bronnen: GaySite.nl / Facebook.com – GaySite.nl
                             

Geplaatst door GaySite.nl op dinsdag 12 april 2016
                                     

België – Skelte Willems | Mr. Gay Vlaanderen 2015 slachtoffer 'zinloos geweld'

België – Antwerpen    Afgelopen zaterdagnacht rond 02.30 uur werd Mister Gay Vlaanderen 2015 Skelte Willems (22) op weg van zijn werk naar huis in Antwerpen het slachtoffer van fysiek geweld  Dat meldt Mister Gay Belgium–organisator Bram Bierkens. Twee jon- gens kwamen hem te hulp.

► "Skelte Willems werd door vier jongeren tegengehouden en zonder aanleiding vastgegrepen, een moment later kreeg hij een harde klap van een voorwerp tegen zijn hoofd, en gooiden ze nog een glazen fles naar hem  Hij riep om hulp en kreeg deze van twee voorbijgangers, waarna de jongeren op de vlucht sloegen", vertelt Bram Bierkens. De feiten deden zich voor aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal.
                            

                                       
"De huidige Mister Gay komt er met de schrik en een buil op zijn hoofd vanaf maar veroordeelt deze daad van zinloos geweld  Skelte Willems deed aangifte bij de politie en wil iedereen oproepen om steeds melding te maken van elke vorm van verbaal of fysiek geweld".

Skelte Willems zelf noemt de aanval 'n laffe daad. "Ik durf er niet aan denken wat er zou gebeurd zijn als die 2 jongens mij niet waren komen helpen, want nu kom ik er vanaf met de schrik en een dikke buil op mijn hoofd", zegt hij op Facebook. "Jammer om dit te moeten mee maken in de stad waar ik per se wou komen wonen. Bij deze, iedereen voorzichtig zijn"  Op ATV.be zegt Skelte dat de aanvallers misschien op zoek waren naar geld. 

Zie ook:
Mister Gay Vlaanderen slachtoffer van zinloos geweld  /  Huidige Mister Gay Vlaanderen 'Skelte' is aangevallen door 4 jongeren   
Mister Gay Vlaanderen 2015 Skelte Willems slachtoffer van zinloos geweld  /  Mister Gay Vlaanderen aangevallen in Antwerpen

Update:  Bloemen van de Antwerpse burgemeester 'Bart De Wever' voor Skelte Willems

bronnen: ZiZo-Magazine.be / ATV.be / Facebook.com – Gazet Van Antwerpen
                          

“Ik durf er niet aan denken wat er zou gebeurd zijn als twee jongens mij niet hadden geholpen."
Geplaatst door Gazet van Antwerpen op maandag 11 april 2016
                              
                                 

maandag 11 april 2016

VS - Mississippi - Biloxi | "Bryan Adams schrapt show om Homo-discriminatie"

Amerika – Mississippi  →  Bryan Adams weigert op te treden in de Amerikaanse staat 'Mississippi' waar de LGBT-gemeenschap wordt gediscrimineerd.

Bryan Adams heeft zijn concert in Biloxi afgezegd vanwege nieuwe regelgeving in de staat die vrij spel geeft om homoseksuelen te discri- mineren.

"Ik vind 't onbegrijpelijk dat de LGBT-gemeenschap wordt gediscrimineerd in Mississippi", schrijft Bryan op zijn website. "Ik kan niet optreden in een staat waar bepaalde mensen hun burgerrechten wordt ontzegd vanwege hun seksuele geaardheid".

Bryan Adams hoopt dat zijn actie helpt de omstreden wet terug te draaien  "Hopelijk zet Mississippi dit recht en kan ik daar op een dag weer optreden voor al mijn fans. Ik kijk uit naar die dag".

Bryan Adams is niet de enige die concerten in de Verenigde Staten afzegt vanwege omstreden regelgeving  Bruce Springsteen haalde een streep door een optreden dat hij zondag zou geven in North-Carolina. Die staat nam een wet aan die voorschrijft dat transgenders alleen nog naar de wc van hun originele sekse mogen.

Zie ook:

Extra:  
Springsteen gelast concert af vanwege anti-Homo wet  /  Ringo Starr schrapt show in VS uit protest tegen anti-Homo wet   
Amerika | "Zanger Billy Ray Cyrus ook tegen Homo-discriminatie"  /  VS | "Ook Billy Ray Cyrus tegen Homo-discriminatie"
VS | Artiesten boycotten North-Carolina en Mississippi  /  Schrijvers uit Mississippi spreken zich uit tegen anti-Gay wetten

Update:  
Gouverneur North-Carolina past anti-Homo wet aan  /  VS | "Gouverneur North-Carolina gaat anti-Homo wet aanpassen"     
Ook Pearl Jam zegt concert North-Carolina af vanwege anti-Homo wet  /  Pearl Jam annuleert concert om anti-Homo wet 

bronnen: Telegraaf.nl / YouTube.com


        
                           

TV·Tip – Spuiten & Slikken op reis | Een bezoekje aan de 'Thaise Vaginadokter'

TV    In deze Spuiten & Slikken op reis kijkt TimHofman hoe het leven van 'Ladyboys' in Thailand is en onderzoekt Linda Hakeboom de effecten van de drugsoorlog.

Ladyboys
Tim Hofman gaat langs bij de 'Ladyboys' in Thailand. Dit zijn mannen die als vrouwen door het leven gaan. Soms laten ze zich ook borsten of een vagina aanmeten. Hoe leven de 'Ladyboys' en hoe worden zij behandeld ?!  Daarnaast brengt hij een bezoek aan de vaginadokter.
                                        

                          
Drugsoorlog 
Ondertussen reist Linda Hakeboom naar de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico, waar de sporen van de drugsoorlog voelbaar & zicht- baar zijn  De drugsoorlog in Mexico, waarbij ieder jaar duizenden doden vallen, is in dit seizoen van 'Spuiten & Slikken op reis' al eerder aan bod gekomen. In de eerste aflevering nam Tim 'n kijkje bij Mexicaanse drugskartels. Hij aanschouwde de meest heftige dingen ‼ "Ik stond naast een jongen van mijn leeftijd die met kapotgeschoten schedel als vuilnis in een greppel was gegooid", zei hij in een persbericht.

Jonge mensen
In dit seizoen van BNN's Spuiten & Slikken op reis kijken Jan Versteegh, Geraldine Kemper, Linda Hakeboom en Tim Hofman hoe het leven van jonge mensen er in de rest van de wereld uitziet als het gaat om drank, drugs, seks en feest. Hierbij zien ze zowel de diepte- als de hoogtepun- ten.

'Spuiten & Slikken op reis'  –  Maandag 11 april 2016  –  NPO 3  –  20:30 - 21:15 uur

bronnen: TV·Gids.nl / YouTube.com
                       
                             

zondag 10 april 2016

Den Bosch | Soos voor LHBT'ers met een beperking in: Gaycafé De Kabberdoes

's-Hertogenbosch  →  Elke tweede zaterdag van de maand organiseert COC Noordoost Brabant in gaycafé De Kabberdoes aan de Sint-Josephstraat een soosmiddag voor LHBT'ers met een beperking   Ontegenzeglijk een van de weinige gelegenheden in z'n soort waar acceptatie het sleutelwoord vormt.

Het is nog niet zo druk, maar de sfeer zit er goed in. De (nieuwe) bareigenaren Jeffrey Verwey en Jelmer Mulders doen er alles aan om het hun klanten zoveel mogelijk naar hun zin te maken. De muziek - die allerlei genres omvat - is nadrukkelijk aanwezig maar niet overheersend ‼ Genoeg ruimte voor een gesprek dus.

Vaste klant
Aan de bar zitten een stuk of tien personen, onder wie de 28-jarige Eva Wildschut uit Rosmalen  Ze geldt als een vaste soosbezoeker, al sinds 2009. "Ik heb een vorm van autisme, in combinatie met een lichte verstandelijke beperking. En ik ben lesbisch. In het reguliere uitgangswereld- je voel ik me niet veilig - hier des te meer". "Ik heb nu geen last van roofzuchtige mannen die iets van me willen, heerlijk toch" ?!, glundert Eva Wildschut. "In het dagelijkse leven zie je duidelijk dat LHBT-ers met een beperking niet of nauwelijks geaccepteerd worden. Dat is in en in triest, maar zoiets verandert helaas niet van de ene op de andere dag. Vandaar dat het hebben van een uitlaatklep als deze ontzettend belangrijk voor me is".

Schulp
De visueel gehandicapte Richel Brunken (29) uit Doorn is samen met zijn partner Henk Louters uit Arnhem eveneens neergestreken aan de bar. "Ik kom hier ook al vanaf 2009. Op deze locatie hoef je voor niemand in je schulp te kruipen  In Nederland zijn in totaal minder dan 20 initia- tieven die op deze leest geschoeid zijn. Vanwege de hoge mate van acceptatie is dit ronduit m'n favoriet, waardoor ik het geen enkel probleem vind om telkens zo ver te moeten reizen", aldus Richel Brunken.

bronnen: BD.nl – Brabants Dagblad / COC·NoordoostBrabant.nl
                           

                                                                   

Theater - Paul de Leeuw & Freek Bartels | Broadwayhit: "Moeders en Zonen" ‼

Theater·Tip ‼ →  Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels staan voor het eerst samen op de planken in "Moeders en Zonen" van Terrence McNally. 'Mothers and Sons' debuteerde in 2014 op Broadway en werd hetzelfde jaar nog genomineerd voor twee Tony-awards, waaronder die voor 'Best Play'. De Broadwayhit is nu voor het eerst in Nederland te zien.

Het toneelstuk 'Moeders en Zonen' verhaalt over moeder Katherine (Anne Wil Blankers) die een bezoek brengt aan Cal (Paul de Leeuw), de ex-partner van haar overleden zoon ‼ Vervuld van boosheid - jaloezie - rouw en liefde voor haar zoon, gaat Katherine de confrontatie met Cal aan ‼ Die is inmiddels getrouwd met Will (Freek Bartels) ‼ Samen hebben ze een zoon; iets wat 20 jaar geleden ondenkbaar was. De ontmoeting met Cal is het startpunt van een modern stuk over de zoektocht naar de veranderde betekenis van familie en de helende kracht van vergeving.
                           

                   
De vertaling van het Amerikaanse stuk is in handen van Raoul Heertje en Job Gosschalk tekende voor de regie  'Moeders en Zonen' is een coproductie van Kemna Theater & Senf Theaterpartners; een samenwerking die staat voor hedendaags repertoire waarbij de krachten van beide theaterproducenten optimaal worden benut. Eerder werd door hen o.a. de televisieserie Bloedverwanten vertaald naar het theater.

•   Met: o.a. Anne Wil Blankers, Paul de Leeuw en Freek Bartels
•   Oorspronkelijk script: Terrence McNally 
•   Regie: Job Gosschalk
•   Première: Vrijdag 29 april 2016 – Leidse Schouwburg   
•   Speelperiode: 15 april t/m 19 juni 2016  

bronnen: Gay.nl / YouTube.com / Twitter.com – Freek Bartels