zaterdag 16 september 2017

University of Pennsylvania | Onderzoek wijst uit: Kale mannen aantrekkelijker


Amerika    Begint het haar van je hoofd te verdwijnen ?!  Gooi die cafeïne shampoo dan meteen weg ‼  Onderzoekers aan de Univer- siteit van Pennsylvania tonen namelijk met een nieuwe studie aan dat mannen meer aangetrokken zijn tot mannen zonder haar.

Er werd een groep samengesteld van verschillende jongens en mannen en aan hen werd gevraagd of zij meerdere foto's wilden beoordelen op basis van aantrekkelijkheid, zelfverzekerdheid en dominantie ‼  Op de foto's waren verschillende mannen met en zonder hoofdhaar te zien, wat de onder- vraagden echter niet wisten was dat dat zij telkens dezelfde mannen zagen, alleen was 't haar weg gephotoshopt.  In elke categorie hebben de kale mannen gewonnen, en dat bij elke foto.

Maar hoe kwamen ze dan tot dat oordeel ?!  De meeste ondervraagden zeiden dat kale mannen veel groter leken en ook een stuk sterker oogden. Verder waren ze er van overtuigd dat de mannen zonder haar succesvoller zijn op werk en financieel niveau.  Stop dus met 't uitgeven van geld om kaalheid tegen te gaan en laat de natuur haar werk doen, tenminste als je de onderzoekers moet geloven.


bronnen: OUT.tv / Facebook.com – OUT.tv                                                                    

Argentinië – Voetbal | Argentinië in de ban van 'Biseksuele' voetbal-afterparty

Argentinië – Voetbal-afterparty  →  Argentinië is in de ban van een verhaal waarbij de 'nationale voetbalploeg' betrokken zou zijn bij een 'biseksueel' feest.

Na de WK-kwalificatiewedstrijd "Argentinië - Venezuela" zou de Argentijnse ploeg een biseksuele orgie hebben gehouden met bekende vrouwen. De casting zou via Instagram zijn gebeurd.
                                       
                                                
Televisiezender El Trece benadrukt dat het seksfeest biseksueel was en "erg open". Welke voetballers net meededen, wordt niet gezegd.

De toon is duidelijk: het is sensatie en een schandaal. Het verhaal kreeg veel weerklank, maar duidelijke bewijzen zijn er niet.

Argentinië - Venezuela eindigde op een gelijkspel: 1 - 1.

bronnen: ZiZo-Magazine.be / Facebook.com – GayStarNews.com / Facebook.com – Gay Say Hello → ZiZo-Online.be


                                               
                                             

vrijdag 15 september 2017

'Thomas Cammaert' zingt voor jongeren .. die worstelen met hun geaardheid ‼

Acteur en Mol Thomas Cammaert heeft op z'n Facebookpagina een video geplaatst waarin hij zingt voor jongeren die struggelen met hun Coming-Out.

'Thomas Cammaert' schrijft onder de video dat hij sinds zijn deelname aan 'Wie is de Mol' veel berichten krijgt van jongeren ‼  "Ze hebben het moeilijk, worden gepest of worstelen met hun "seksualiteit" ‼ Die berichten raken me. Op deze manier wil ik er voor ze zijn en iets terug doen ‼ Daarom heb ik dit nummer opgenomen". 

"De boodschap is dat hoe eenzaam en gekwetst je je soms ook voelt, er altijd iemand voor je zal zijn en die je helpt". "You Will Be Found"
                                          
                                               
                            
Cover
Het nummer 'You Will Be Found' komt uit de Broadway-musical "Dear Evan Hansen".  
Een 'musical' over een jongen met een sociale angst- stoornis
bronnen: Winq.nl / Facebook.com – Winq.nl / YouTube.com                                             

Frankrijk → LGBTI's | "Franse politie weet aanslag op Gayclubs te voorkomen"

Frankrijk  →  De Franse minister van Binnenlandse Zaken 'Gérard Collomb' heeft laten weten dat de 'Franse autoriteiten' een aanslag op verschillende Gayclubs hebben verijdeld  die gepland stond voor eind deze maand. "Dit had de Franse versie van 'Orlando' kunnen worden".

De aanslag was volgens 'Gérard Collomb' gericht op 'Gayclubs en LHBT-instellingen in het bijzonder'. Hij heeft niet gezegd welke clubs en instellin- gen een doelwit waren voor de terroristische aanslag. Ook vertelde Collomb dat de Franse autoriteiten in totaal twaalf terroristische plannen hebben verijdeld sinds begin dit jaar. 

'Islamitische Staat wil de Fransen verdelen, we moeten niet in die val trappen'
"Wat IS wil, is de nationale gemeenschap verdelen en zorgen voor een botsting tussen de Fransen" ‼, aldus 'Gérard Collomb'. "We moeten zorgen dat we niet in die val trappen". 
                                             
                                      
De Franse versie van Orlando
"Dit had de Franse Orlando kunnen worden", aldus 'Fabrice Houdart' van Human Rights Watch tegen de Washington Blade.  "Dit maakt maar weer duidelijk dat de strijd voor gelijke rechten nog steeds niet over is in Frankrijk".

Aanslag in Orlando
Bij een schietpartij bij een populaire 'Gay nachtclub in Orlando' werden op 12 juni vorig jaar 49 mensen vermoord. 53 bezoekers raakten ge- wond. De dader belde volgens berichten van de FBI zelf het noodnummer en zwoer trouw aan terreurbeweging Islamitische Staat.

Zie ook:
Aanslag verijdeld op Franse Gayclubs  /  Franse politie weet aanslag op Gayclubs te voorkomen  

bronnen: Gay.nl / Twitter.com – OUT.tv / Facebook.com – Gay.nl


                                               
                                                

donderdag 14 september 2017

USA | "Homorechten·activist 'Edith Windsor' is op 88·jarige leeftijd overleden"

Amerika – 'Edith Windsor'  →  De Amerikaanse homorechten-activist 'Edith Windsor' is op 88-jarige leeftijd overleden ‼  Een zaak die door haar was aangespannen, leidde twee jaar geleden tot het oordeel van het 'federale hooggerechtshof' dat mensen van 'hetzelfde geslacht' in alle Amerikaanse staten mogen trouwen
                        
        
                                          
De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt, maar Edith Windsor kampte jaren met hartproblemen.

Lees verder op de website van GayNews.nl:  Homorechten-activist 'Edith Windsor' (88) overleden

Zie ook:

bronnen: GayNews.nl / Facebook.com – Winq.nl                                           

Doetinchem | "Doetinchemse 'Miss JJ' naar verkiezing Miss Travestie Holland"

Zaterdag 02 september 2017 was er in Lathum de 'Miss Travestiet Verkiezing Gelderland'. Onze Doetinchemse 'Miss JJ' – alias Jordy Jansen – was één van de vijf kandidaten die hieraan meedeed. Zijn eerste Miss Travestiet verkiezing …. ‼  Er waren drie rondes: The catwalk en 2 lipsync rondes waarin Miss JJ een mooie ballad deed van Whitney Houston → 'I Look To You' ‼
                                

                                        
Miss JJ had een grote fanclub bij zich die vol trots toekeek. Een tweede plaats op het erepodium was een prachtige afsluiting van een mooie dag ‼ Miss JJ heeft zich door die tweede plek geplaatst voor de finale in Rotterdam (22 oktober) en gaat strijden voor de titel 'Miss Travestiet Holland'. Gefeliciteerd Miss JJ, hopelijk gooi je hoge ogen tijdens de finale ‼


bronnen: DoetinchemLeeft.nl / Facebook.com – DG Achterhoek / Gelderlander.nl – Video


                                               

woensdag 13 september 2017

TV-Tip – RTL4 – 20:30 u. | The Story Of My Life: "Carlo Boszhard als 90-jarige"

Na zijn typetjes in De TV Kantine is 'Carlo Boszhard' gewend aan schmink en pruiken, maar in The Story Of My Life krijgen hij en zijn man 'Herald Adolfs' voor het eerst een transformatie tot zichzelf als zestig- en negentigjarige.
                                   

                                        
Carlo en Herald
► Hoe zal het leven van 'Carlo Boszhard' en 'Herald Adolfs' er tegen die tijd uitzien ?!  Werken de twee op hun zestigste bijvoorbeeld nog steeds samen ?!  Met Herald ontwikkelde Carlo onder meer de hitformule De TV Kantine, waarin hij en 'Irene Moors' allerlei BN'ers persifleerden. Ook de zondagmiddagshow Carlo's TV Café was een co-productie van de entertainer en zijn man. 'Linda de Mol' wil ongetwijfeld weten hoe deze samen– werking werkt voor hun relatie.

Zie ook:
bronnen: TV·Gids.nl / YouTube.com / Facebook.com - RTL4                                                      

Amsterdam – Zara | "Syrische LHBT-vluchtelingen geslagen en uit Zara gezet"

Amsterdam  –  Een groep Syrische LHBT-vluchtelingen is vorige week lastiggevallen, bedreigd en geslagen door een bezoeker van de 'Zara'. Beveiligers hebben de bedreigde groep uit de zaak verwijderd en een winkelverbod van een jaar gegeven.

De dader is aangehouden door de politie op verdenking van mishandeling en belediging. Hij is inmiddels weer vrij, maar er loopt nog wel een onder- zoek naar hem.

De 24-jarige Syrische vluchteling Tarek, die nu ruim een jaar in Amsterdam woont, dacht donderdag een avondje gezellig te gaan shoppen met vier vrienden in de Zara op de Nieuwendijk.

Het is een van de lievelingswinkels van de groep homoseksuelen en transgenders. Ze komen er regelmatig.
                                                  
                                             
                                             
 Nietsvermoedend inspecteerden ze die koopavond de kledingrekken, tot een man ze begon lastig te vallen bij de kassa's op de eerste verdieping. De man – volgens Tarek halverwege de twintig jaar en van Turkse of Marokkaanse afkomst – begon het vijftal hardop te bedreigen toen hij ze in het Arabisch liefdevol tegen elkaar hoorde spreken. 


Zie ook:
bronnen: Parool.nl / Facebook.com – Gay.nl / Facebook.com – Parool.nl                                 

dinsdag 12 september 2017

Noorwegen → 'Thelma' | "Noorwegen stuurt Lesbische thriller naar de Oscars"

Noorwegen stuurt de lesbische thriller 'Thelma' naar de Oscars. De film van regisseur Joachim Trier dingt mee naar het beeldje voor de 'Beste Buitenlandse Film' en neemt het zo op tegen de Belgische inzending La Fidèle van Michaël R. Roskam.

In 'Thelma' speelt actrice Eili Harboe 'n jonge studente die op haar streng katholieke school aangetrokken wordt tot een andere studente. Ze durft haar gevoelens voor de jonge vrouw niet erkennen en manifesteren er allerlei vreemde en angstaanjagende krachten bij haar.


bronnen: GayLive.be / YouTube.com                                                     

Rotterdam - 21 t/m 24 september '17 | Rotterdam Pride 2017 - 'Mind the Gap'

Rotterdam  →  Van 21 t/m 24 september staat Rotterdam in het teken van de "Rotterdam Pride": het feest van vrijheid van seksuele en culturele diversiteit.

Voor de vierde keer zal Rotterdam roze kleuren tijdens de Rotterdam Pride - met tal van bijeenkomsten, tochten en natuurlijk diverse feesten. Op het programma staan in ieder geval de Pride Walk, een talkshow en een LHBTI-conferentie.
                                            
                                             
                                             
Het thema van dit jaar is 'Mind the Gap'. Of dit waarschuwend vingertje past bij het positivisme wat het evenement zou moeten uitdragen ... daar kun je over discusseren. In ieder geval kun je op de Facebookpagina van de Rotterdam Pride lezen wat de organisatie ermee bedoelt.

►  Kijk voor het volledige programma van de Rotterdam Pride op de website van het event ‼

Zie ook:


                                                   
                                               

maandag 11 september 2017

Den Bosch | "Tolereer informele 'Homo-ontmoetingsplek' bij het Engelermeer"

Den Bosch / Engelen – 'Homo-ontmoetingsplek'  →  "Er gaat géén streep door de informele homo-ontmoetingsplek aan de noordkant van het Engelermeer", sprak wethouder Paul Kagie. Daarmee riep hij maandagavond in de bestuursraad Engelen en Bokhoven op tot tolerantie.  De gemeente honoreert daarmee een eerder verzoek om bij het Engelermeer een apart gedeelte voor Homo's en Hetero's in te richten.

De boodschap van 'Paul Kagie' zorgde voor de nodige verontwaardiging en cynisme bij de bestuursraad en aanwezigen. "Ingrid Claessens" van de 'bestuursraad' reageerde fel ‼ "Al jaren zijn we hierover in gesprek. Wanneer is dit besloten en waarom is de bestuursraad hierin niet gekend". In een brief van 20 mei aan de bestuursraad dit jaar schrijft de gemeente dat er alleen nog tegen naaktrecreatie wordt opgetreden als het tot overlast leidt. Momenteel wordt er al wel tegen openbare seks opgetreden.

Wandelroutes
Volgens insprekers en de bestuursraad is het gebied nu al een vrijplaats voor sekstoerisme en gaat dat hand in hand met het gedogen van een ont- moetingsplek. Een bewoner vroeg om welke plek 't dan zou gaan zodat ze daar als wandelaar rekening mee kan houden. Hoe de gemeente dit gaat aangeven en welke plek wist Paul Kagie nog niet te zeggen. 

Liesbeth Witteveen van 'MooisteRoutes.nl' sprak in tijdens de vergadering ‼ "Eigenlijk wil ik de route bij het Engelermeer terugtrekken. Er is daar sprake van prostitutie en loslopende mannen".
bronnen: BD.nl - Brabants Dagblad / Twitter.com – Brabants Dagblad
                                         
                                     

Amsterdam - 13 t/m 17 september 2017 | TranScreen Filmfestival Amsterdam

In Amsterdam wordt van woensdag 13 t/m zondag 17 september 2017 het 'TranScreen filmfestival' gehouden. Het festival biedt een groot aantal filmvoorstellingen rondom het thema 'Transgender' met daarnaast een minstens zo interessante randprogrammering.


Lees verder op de website van Vereniging-Genderdiversiteit.nl:  Transcreen filmfestival 2017

Zie ook:
bronnen: Vereniging-Genderdiversiteit.nl / Twitter.com – Mama Cash
                                              
                                          

zondag 10 september 2017

USA · Kelly Clarkson · Showbizz | "Kelly is klaar om de hitlijsten te bestormen"

Amerika – Kelly Clarkson – Showbizzz  →  Twee nieuwe singles heeft 'Kelly Clarkson' deze week uitgebracht ‼  Ben je klaar voor haar nieuwe sound ?!

Feest ‼  Een nieuwe hit voor Kelly ?!
Het is natuurlijk te hopen dat Kelly Clarkson eindelijk weer een hit gaat scoren.  Dat is in Nederland namelijk alweer 'n tijdje geleden. Haar laatste album 'Piece By Piece' werd een gigantische flop en haar laatste hitje is afkomstig van de kerstalbum 'Wrapped In Red' uit 2013. 
                                           
                                             
Kelly Clarkson's nieuwste album 'Meaning Of Life' komt 27 oktober 2017 uit.  Love So Soft is daarvan de eerste single. En er is ook een tweede single. Een fijn en rustig nummertje zoals we van Kelly Clarkson gewend zijn. Inclusief kleine kerst-referentie. 
bronnen: Winq.nl / YouTube.com


        
                                              

Verslaafd aan Chemsex | Sjef: "Ik ging dagen en nachten achterelkaar door" ‼

Een spuit in je arm en dan ga je ‼ Dagen- en nachtenlang door met seks die nooit lijkt te stoppen. Voormalig verslaafde 'Sjef' vertelt: "Ik ging de eerste keer meteen vier dagen en drie nachten door."

Liefhebbers van 'Chemsex' vinden orgies via Gay-datingapps als 'Grindr' met codetaal en hints. "Crystal Meth wordt Tina of Ice genoemd. Als in een profiel 'party and play' staat, dan staat de T met een hoofdletter van Tina", zegt Sjef. "Ook als er een ijskristalletje bij staat, weet je dat het om crystal meth gaat".
                                  
                                               

Sjef vertelt in deze video hoe hij verslaafd raakte en hoe hij er vanaf kwam.

bronnen: NOS.nl – NOSop3 / Facebook.com – Vergelijk Politieke Standpunten → NOS.nl