zondag 3 februari 2013

GaySite.nl | HomoHorecaprijzen 2012 uitgereikt


Zaterdagavond zijn in een bomvolle Wilsons in Haarlem de HomoHorecaprijzen 2012 uitgereikt. De bezoekers van GaySite.nl hebben een jaar lang kunnen stemmen op hun favoriete homohoreca, onderverdeeld in vier categorieën: Gay Sauna, (Dans)Café, Gay Party / Gay Evenement en Gay Discotheek.

In de categorie Gay party / Gay Evenement won het Haarlemse AntiKinky. Het populaire feest wordt elke 2 maanden, steeds met een ander thema, georganiseerd in Club Stalker.Jochem van Beek, organisator van AntiKinky, was ook naar Gay Café Wilsons gekomen en nam de prijs geheel in drag in ontvangst.

In de categorie Gay Sauna ging de eerste prijs wederom naar Sauna Steamworks en Club Church uit Amsterdam veroverde de eerste positie in de categorie Gay Discotheek. Een afvaardiging van de populaire discotheek was naar Haarlem afgereisd om de prijs in ontvangst te nemen.

Gay Café Wilsons mag zich de meest populaire uitgaansgelegenheid van 2012 noemen in de categorie (Dans)Café. In een bomvolle Wilsons nam de onlangs gekroonde 'Mister Wilsons' namens de, wegens ziekte, afwezige eigenaar Roland Smit voor de eerste maal in het 35-jarige bestaan van het Haarlemse café de belangrijkste publieksprijs in ontvangst. De prijs bestaat uit een advertentiebudget van duizend euro en natuurlijk de felbegeerde plaquette.

Tijdens de prestigieuze Homohoreca Verkiezing 2012 werden in totaal ruim 22.500 stemmen uitgebracht. De Homohoreca Verkiezing 2013 is inmiddels ook weer van start gegaan. Klik hier en bepaal ook dit jaar welke homohoreca zich de meest populaire van Nederland mag noemen.

bron: GaySite.nl