zondag 27 januari 2013

Echte Meisjes en ... Homo's


Televisiezender RTL 5 heeft laten weten dat op 5 maart een nieuwe serie van het programma 'Echte Meisjes op de Prairie' start. Opvallend is dat dit maal niet alleen vrouwelijke realitysterren meedoen maar ook vijf "hysterische homo's".


De dames die meedoen zijn Michella uit 'Dames in de Dop', Jill uit 'Oh Oh Europa', Kim uit 'In Love With Sterretje', Ovo uit 'Benelux' Next Top Model' en Claire uit 'De Gouden Kooi'. De homojongens zijn Ricardo uit 'De Gouden Kooi', Joost uit 'De Modepolitie', Sunny uit 'Take Me Out', Gio uit 'Oh Oh Cherso' en Bram uit 'Barbie's Bruiloft'.

Nadat in de eerste serie een zware tocht door de jungle van Suriname volbracht moest worden, volgde een spirituele zoektocht door Nepal in de tweede serie. Nu stuurt RTL 5 de tien realitysterrennaar een geheel andere wereld: de uitgestrekte vlakten van Utah. Onderleiding van Patty Brard moeten de luxepaardjes zich met een kudde koeien dwars door het ruige landschap van Utah bewijzen als echte 'die hards'. De eerste aflevering is te zien op dinsdag 5 maart om 21.30 uur.

bron: GaySite.nl