woensdag 20 januari 2016

Oproep: Stichting Roze Zaterdagen Nederland | Wie wil Roze Zaterdag 2018 ?!

Elk jaar wordt eind juni ergens in Nederland Roze Zaterdag gehouden, het jaarlijkse evenement voor tolerantie, respect en emancipa- tie van de LGBT-gemeenschap in ons land. De Stichting Roze Zaterdagen Nederland kent de titel Roze Stad toe aan de gemeente die het beste plan indient voor de organisatie van het jaarlijkse evenement. 

Omdat te weinig kandidaat-steden zich hebben aangemeld om de organisatie in 2018 op zich te nemen doet de stichting vandaag een oproep ‼ Jet Valk, voorzitter van de stichting: "Voor 2018 hebben meerdere kandidaten zich aangemeld, maar we zouden graag een ruimere keuze heb- ben. De ervaring leert dat niet elke eerste aanmelding leidt tot een definitieve deelname aan de selectie".

Aanmelden  –  De komende maanden wordt bepaald in welke plaats de Roze Zaterdag van 2018 zal worden gehouden. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 februari aanmelden op RozeZaterdagen.nl. Dit jaar gaat 't evenement naar Amsterdam waar tegelijkertijd ook Gay Pride & EuroPride wordt gevierd. In 2017 verhuist Roze Zaterdag naar 's-Hertogenbosch en Oss.


bronnen: GaySite.nl / YouTube.com