zondag 17 januari 2016

Onrust in de noodopvang Alphen aan den Rijn na zelfdoding LHBT–Asielzoeker

Alphen aan den Rijn    Zelfdoding  →  Een vluchteling heeft zich in de asielopvang in Alphen opgehangen en het gaat om een LHBT-er. Op deze locatie worden al langer homo's en transgenders bespuugd, getreiterd en lastiggevallen door de homo-van-het-dak-gooiers van Allah die Mark Rutte met honderdduizenden ons land binnenhaalt. Op de middellandse zee smijten de massamoordenaars van Mohammed Christenen overboord. In Europa randen de verkrachtingsbendes van Angela Merkel vrouwen aan. En in een AZC in Alphen hebben de homohaters van de woestijn-ideologie nu een echte vluchteling zo tot wanhoop gedreven dat die zich zelf van het leven beroofd heeft.

Er kwamen al eerder klachten uit dit centrum, maar het COA weigerde een aparte opvang te regelen. Het Rotterdam van Ahmed Aboutaleb weigerde een huis van Humanitas te financieren om deze LBHT-ers een veilige plek te geven. En zeker de 20 keer per dag zijn kont naar het Westen opstekende Aboutaleb, wiens vader imam was van deze doodscult, had moeten weten dat deze mensen in levensgevaar verkeerden.



Op zaterdag 16 januari is er grote onrust ontstaan in de tijdelijke noodopvang aan de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn. De onrust ontstond nadat één van de vluchtelingen zichzelf van het leven beroofde.
De politie bevestigt noch ontkent op dit moment dat het incident iets te maken heeft met de groep LGBT-vluchtelingen. De groep ging eind vorig jaar in hongerstaking vanwege de aanhoudende discriminatie vanwege hun seksuele geaardheid ‼  Begin januari deed één van hen een zelfmoordpoging in de opvang ‼   Lees verder op:  Alphens.nl

Zie ook:  
Rutte, Aboutaleb en COA schuldig aan dood LBHT-er  /  Spanningen na zelfmoord in Alphense noodopvang    
bronnen: Fenixx.org / YouTube.com – Studio Alphen