maandag 23 maart 2015

USA - Californië | "Woede om wetsvoorstel dat recht geeft Homo's te doden" ‼

In Amerika wordt fel geprotesteerd tegen een wetsvoorstel van een advocaat. 'Matthew McLaughlin' wil dat iedereen het recht krijgt om mensen die iemand van hetzelfde geslacht aanraken met seksuele bedoelingen te doden. Inwoners van Californië zijn woest.

McLaughlin noemt zijn wet de 'Sodomite Suppression Act'. Hij betaalde 200 euro om het voorstel in te dienen. In zijn voorstel noemt hij homoseksualiteit "een misselijke misdaad die ingaat tegen de wil van God".

De advocaat vindt het beter dat "overtreders sterven dan dat wij allemaal gedood worden door Gods toorn, vanwege het dwaze tolereren van deze goddeloosheid". Daarom moet, volgens McLaughlin, iedereen die iemand van hetzelfde geslacht op een seksuele wijze aanraakt, gedood worden door kogels in het hoofd of op een andere manier.

Op homoseksuele propaganda moet volgens de man ook een straf komen te staan. Als mensen interesse willen wekken voor andere seksuele relaties dan tussen man en vrouw, moet diegene een boete van ruim 920.000 euro krijgen, een celstraf van maximaal tien jaar en/of voor de rest van zijn leven buiten Californië blijven. Ook mogen homoseksuelen geen publieke functies vervullen, als het aan McLaughlin ligt.

Petitie
In Amerika kan vrijwel iedereen een wetsvoorstel indienen, zolang hij het gevraagde bedrag maar voldoet. Veel inwoners van Californië zijn boos omdat McLaughlin als advocaat in dienst is van de staat Californië. In de petitie wordt opgeroepen hem te ontslaan, omdat hij een schande is voor de advocatuur. "Het is verontrustend en schandalig dat zo'n advocaat voor de staat werkt. Dit immorele individu is niet geschikt om de wet te handhaven".

Zie ook:  Advocaat wil Homoseksuelen wettelijk doden  Californië: Advocaat dient wetsvoorstel in om HoLeBi's te doden

bronnen: AlgemeenDagblad.nl / YouTube.com