zaterdag 28 maart 2015

Duitsland | Speculaties dat co-piloot 'Andreas Lubitz' in het geheim Homo was

Sommige media rapporteren dat Andreas Lubitz (27), de co-piloot die de Germanwings 9525-vlucht op 24 maart deed crashen in de Franse Alpen, in het geheim homo was. Dat zou de oorzaak zijn van zijn psychische problemen.

Terwijl alles erop wijst dat Lubitz last had van een depressie, speculeren sommigen wat de oorzaak daarvan was. Een piste nu is dat Lubitz homo was. De relatie met zijn vriendin liep mank, hij ging uit in een discotheek waar dragqueens optreden, hij was een fervent fitnesser. Alle clichés lijken goed om zijn verborgen homoseksualiteit aan te tonen.

Hij zou ook uitgelachen zijn als 'trolley dolly', omdat hij vroeger steward was. Zijn bijnaam was ook 'Tomato Andy'. Tomaten worden gebruikt als groente maar zijn een fruit. Een 'fruit' in het Engels is een woord voor verwijfde homo, met een negatieve bijklank. Maar het kan ook verwijzen naar tomatensap, een bijzonder populair drankje in de lucht. Ook schreef een vriend op Lubitz' website over plannen die ze maakte en "hoe je me deed glimlachen".

Germanwings, een dochter van Lufthansa, heeft nochtans eerder een homovriendelijk imago. Momenteel is er geen officiële communicatie over Lubitz' geaardheid.

Zie ook:  Co-piloot gecrashte toestel Germanwings 'werd gepest vanwege Homo-geruchten'
bronnen:
ZiZo-Magazine.be / Independent.co.uk / DailyStar.co.uk / GayStarNews.com / Ragap.com / Nieuwsblad.be / DeMorgen.be