woensdag 29 mei 2013

De nieuwe AMANDO: 'Alleen voor èchte mannen'


                       
Het mannenmerk AMANDO is vernieuwd: het is nu 'alleen nog maar geschikt voor èchte kerels'. Dat meldt een persbericht. 'Dus no-more mister metro man', die is passé. Anno 2013 is er de AMANDO man. De AMANDO Man gebruikt geen föhn, maar een bladblazer !!  De AMANDO man wast zich niet in bad, maar stapt zelfverzekerd in een cementmolen. Want dát is 'wat èchte kerels doen'.

AMANDO is o.a. bekend vanwege aftershaves en eau de toilette; daar komt nu huidverzorging bij. De producten worden verkocht bij de drogist. De geuren, face- en bodycare zijn geïnspireerd door mannenlogica, want mannen 'handelen nou eenmaal anders dan vrouwen'. Mannen willen dus kwaliteit, duidelijkheid en hebben een voorkeur voor huidverzorging. Dat blijkt uit allerlei onderzoeken van de afgelopen jaren waarbij mannen zijn ondervraagd over hun verzorgingsrituelen. AMANDO heeft daarom 4 praktische face-care producten en vier geur-bodylijnen: Noir, Mystery, Sport & Intense.

AMANDO is 'het enige èchte mannenmerk dat staat voor hoe mannen dingen doen; zonder poespas. AMANDO voorziet dus niet in een opgelegde behoefte maar in wat mannen echt nodig hebben. Dus is de huidverzorging makkelijk in gebruik en zijn de AMANDO geuren net zo duidelijk als echte mannen zelf. Niet geheel onbelangrijk; de producten doen wat zij beloven. Dat maakt AMANDO geen verzorging vóór mannen maar vol- gens mannen'.

Wist je overigens dat:
•  De AMANDO Truck door heel Nederland en de rest van de Benelux rijdt met een geheel naakte man erop ?!    
•  Dat AMANDO je de komende maanden uit gaat dagen om je mannelijkheid met ons te delen op Facebook en Twitter ?!
•  Dat vrouwen met boodschappenlijstjes winkelen en mannen doorgaans dat kopen wat ze er lekker er uit vinden zien ?!
•  Dat de AMANDO shower Foams niet alleen heerlijk schuimen maar ook 74% minder CO2 uitstoten ?!
•  Dat lelijke witte strepen wanneer je AMANDO deodorant sprays gebruikt alleen nog maar voorkomen op de snelweg en niet op je kleding ?!
•  Dat mannen bijna altijd wijdbeens of met uitgestrekte benen zitten ?!

bronnen: Gay.blog.nl / AMANDO / YouTube.com