vrijdag 26 april 2013

België – Chili → Film: 'Joven y Alocada' | "HoLeBi-film in première op CineMás"

Gent  –  Nog tot 30 april organiseert Sphinx Cinema in Gent de derde editie van CineMás. Tijdens deze week van de Spaanstalige film krijg je een aantal avant-premières, premières en niet gedistribueerde films voorgeschoteld. Bij deze films zit er een film die het the- ma homoseksualiteit niet schuw is en waarin de bijzondere relatie beschreven wordt tussen twee meisjes.

'Joven y Alocada', vrij vertaald als 'Jong en wild', vertelt het verhaal van een tienermeisje dat haar seksualiteit ontdekt. Via haar blog deelt ze haar gedachten en experimenten met de wereld. Daniela is een meisje dat opgevoed is in een strikt katholiek milieu. Buiten het zicht van haar ouders, experimenteert ze echter volop met seks.

Haar belevenissen beschrijft ze op haar blog 'Young & Wild' en deelt ze met de wereld. Wanneer ze echter van school wordt gestuurd omdat ze seks had op de toiletten, vindt haar moeder het welletjes geweest en onderwerpt ze haar aan een nog strenger regime. Maar dat houdt Daniela niet tegen zich over te geven aan haar gevoelens en lusten voor mannen én gaandeweg ook vrouwen.

'Joven y Alocada' is vanavond (vrijdag 26 april) om 22:00 uur te zien in Cinema Sphinx.

bronnen: GayLive.be / YouTube.com