zondag 17 maart 2013

'Krave Massive' Las Vegas: Grootste Gayclub van de Wereld


Op 15 juni zal in het Amerikaanse Las Vegas het grootste homo-uitgaanscentrum van de wereld haar deuren openen. Onder de naam 'Krave Massive' zal het peperdure centrum homo's aantrekken uit de hele wereld, aldus de eigenaar. Las Vegas heeft de afgelopen jaren veel last van de crisis, maar volgens burgemeester Carolyn Goodman gaat de gokstad met het nieuwe centrum veel nieuwe klanten trekken.

Op dit moment wordt er nog druk gebouwd aan de Fremont Street in het centrum van Las Vegas. Krave Massive zal uiteindelijk 7.500 vierkante meter groot worden en maar liefst vijf dansvloeren tellen. Ook komen er drie cafés met verschillende uitstraling en een loungebar. Naast de gebruikelijk horeca is ook voorzien in een bioscoop, theater en een stand up comedy club. Niet alleen mannen zijn welkom, er is ook een dans- gelegenheid voor lesbiennes gepland.

Krave Massive wordt het grootste homo-uitgaanscentrum van de wereld. Maar voor het deze titel officieel mag uitdragen zal binnenkort eerst het Guinness Book of Records de gayclub bezoeken en beoordelen.

Bezoek ook eens de Website van:  The Krave Company

bron: GaySite.nl