maandag 10 december 2012

Celstraf na bizarre seksmoord in Duitsland

Een rechtbank in Berlijn heeft een 44-jarige man veroordeeld tot 3 jaar en drie maanden cel wegens het doden van zijn partner tijdens een seksspel.

Michael S. had de 37-jarige Carsten S. via internet ontmoet. Ze spraken af in een sauna om vervolgens bij de dader thuis hun extreme seksverlangens in praktijk te brengen. De dader bond zijn partner met diens toestemming vast op bed, waarbij hij zijn mond en neus had afgeplakt. Toen hij zich realiseerde dat de man dood was, verdeelde hij het lijk in stukken en kookte vervolgens het hoofd in een pan.

Nadat drie weken later de politie de lichaamsdelen vond in de flat van de verdachte werd hij aangehouden. De man had kort er voor een mislukte zelfmoordpoging gedaan met een mes en was vervolgens naar het ziekenhuis gegaan. Daar bekende hij verantwoordelijk te zijn voor de dood van het 37-jarige slachtoffer maar zei dat het om een ongeluk ging.

De Duitse officier van justitie ging niet mee met deze verklaring en eiste vrijdag een levenslange gevangenisstraf. Maar volgens de rechter was het niet de bedoeling van de man om zijn partner te doden, en hij besloot tot een celstraf van drie jaar en drie maanden.

bron: GaySite.nl