donderdag 10 september 2015

USA - Atlanta - Gay Pride – Showbizz | "Chris Brown schuwt Homo-event niet"

Zanger Chris Brown heeft geruchten ontkracht dat hij een concert heeft afgezegd omdat er te veel homoseksuelen aanwezig zouden zijn. Verschillende fans schreven dat op sociale media, maar volgens de zanger klopt er niets van. Daarnaast heeft Chris Brown in de media moeten verduidelijken waarom hij de show in Atlanta heeft moeten annuleren.

Brown zou daar optreden tijdens het Gay Pride weekend, maar kwam daar uiteindelijk niet opdagen. Dat was een directe aanleiding voor speculaties over de afwezigheid van de zanger. Zo werd gezegd dat hij nauwelijks respect heeft voor homoseksuelen en zou met zijn late annulering het niet hebben van respect hebben aangetoond.

De zanger verklaarde dat hij nooit een optreden op het festival zou hebben bevestigd. "Ik wist niets van de show en heb ook niets dan liefde en respect voor de homo-scene", zo verklaarde hij via Twitter. Ook zouden zijn medewerkers nergens een optreden in Atlanta hebben geregeld.

Zie ook:
Chris Brown ontkent afzeggen concert vanwege Homoseksuelen  /  Gay Pride | "Chris Brown geeft geld voor gemist optreden terug"  

bronnen: Top40.nl / YouTube.com – Vevo