Een
Amerikaanse barman heeft onlangs een
boek uitgebracht met de titel 'Semenology
- The Semen Bartender's Handbook'.
In het boek staan vele cocktailrecepten
met sperma als belangrijk bestanddeel.
Volgens de bedenker belooft dit dé
culinaire trend van 2013 te worden
en geven zijn cocktails een boost
aan je gezondheid.
In 2011 publiceerde Paul 'Fotie' Photenhauer
al het boek 'Natural Harvest: A Collection
of Semen-Based Recipes', een kookboek
vol recepten met sperma als één
van de ingrediënten. Nu dus een
cocktailreceptenboekje dat voor slechts
drieëntwintig dollar voor elke
barman in de winkel ligt.
De auteur
wil met zijn nieuwe uitgave mensen
leren hoe sterkedrank te combineren
met de delicate smaak van sperma.
In het boekje staan re- cepten voor
onder meer cocktails met namen als
Macho Mojito en Galliano Cum
Shot. Daarnaast geeft hij ook tips
hoe het ingrediënt 'te oogsten'
en hoe dit te bewaren.
De barman benadrukt in Amerikaanse
media dat zijn boek geen grap is of
dat zijn werk mag worden gezien als
een gimmick. "Als je wil dat
je partner slikt bij orale seks, dan
moet je ook bereid zijn je eigen sperma
te consumeren". Photenhauer raadt
wel aan alleen eigen sperma te ge- bruiken
of lichaamssappen van een ander waar
je zeker van bent dat de consumptie
veilig is. Indien juist behandeld,
is sperma "een goede bron van
vitamines die je nagels verstevigen,
je haar doen glanzen en je huid laten
stralen", aldus Photenhauer.
Een onderzoek aan de universiteit
van New York toonde enige tijd geleden
aan dat sperma goed is voor je lichamelijke
en mentale gezondheid. Dit bevat namelijk
chemische stoffen die volgens onderzoekers
het humeur positief kunnen beïnvloeden.
Zo kan sperma depressies bestrijden,
affectie tussen koppels verhogen en
slaapproblemen verhelpen.
bron: GaySite.nl