zondag 14 april 2013

'Gay Sex and the City'


                            
Volgens diverse Amerikaanse Media wordt er momenteel gewerkt aan de eerste aflevering van een nieuwe televisieserie die de werk- naam 'Gay Sex and the City' heeft meegekregen. De pilot werd voor het Amerikaanse televisienetwerk HBO geschreven door Michael Lannan en geproduceerd door Sarah Condon en David Marshall Grant, die eerder 'Brothers and Sisters' produceerde.

Voor de 28-jarige Jonathan Groff, bekend als Jesse St. James uit Glee, is een hoofdrol in de nieuwe reeks weggelegd. Hij speelt een homosek- suele ontwikkelaar van videospelletjes. Naast dit karakter vertelt de serie de levens- en liefdesverhalen van nog twee homoseksuele mannen.

De opnamen zijn inmiddels in volle gang. De serie, die nog geen officiële titel heeft, speelt zich af in de hippe wijk Mission District in San Fran- cisco. In en rond deze wijk is de filmcrew al enkele malen gespot om op verschillende locaties scènes op te nemen.

bronnen: GaySite.nl / Amerikaanse Media
          

'Sex and the City' krijgt Gay-versie

Momenteel wordt er gewerkt aan een gay-versie van de populaire serie Sex and the City. Het zal om drie homoseksuele vrienden gaan - aldus RTL Nieuws.

De nieuwe serie speelt zich af in het homovriendelijke San Francisco en niet in New York zoals kijkers van Sex and the City dat zijn gewend. De vier vrouwelijke hoofdrolspelers Charlotte, Miranda, Carrie en Samantha maken plaats voor drie homoseksuele vrienden: Een kunstenaar, een restaurateur en een game-ontwikkelaar.

De opnames hebben plaatsgevonden in onder andere trendy bars en restaurants. Michael Lannan schreef de eerste aflevering voor het Ameri- kaanse televisienetwerk 'HBO'. Jonathan Groff, die Jesse St. James speelt in Glee, heeft een belangrijke rol in de serie. Hoe de serie gaat heten, is nog niet duidelijk.

bronnen: Gay.nl / RTL Nieuws