dinsdag 16 april 2013

Boston-bommen komen van God


                           
"De bomaanslagen in Boston zijn gestuurd door God om Massachusetts te straffen voor het aannemen van het homohuwelijk", zegt de Amerikaanse Westboro Baptist Church.

Bij de ontploffing van twee bommen bij de finishlijn van een marathon in de Amerikaanse stad kwamen gister drie mensen om en honderden raakten gewond. Voor de homohatende kerk uit Kansas was het een kans om in te spelen op een nationale tragedie.

"God sent the Boston Marathon Bombs for the sin of Massachusetts passing same-sex marriage !! #SHAME #USAsDoom", schreef WBC op Twitter. Daarop volgde een serie tweets met quotes uit de Bijbel en de kerk dreigde te demonstreren bij begrafenissen van mensen die omkwamen bij de aanslag.

Van de 20.000 mensen die deelnamen aan de marathon zamelden veel renners geld in voor LHBT-doelen.

Westboro Baptist Church is een kleine, antisemitische en homofobe kerk uit Kansas die regelmatig protesteren bij instanties en die volgens hen homovriendelijk zijn of op een andere manier tegen de regels van God in handelen.

bron: GayKrant.nl


Bomaanslag door Homohuwelijk

We konden er eigenlijk op wachten: de homofobe en antisemitische Westboro Baptist Church heeft de aanslagen in Boston aangegre- pen om homo's de schuld te geven.

Bij een ontploffing van twee bommen op de finishlijn van de Boston Marathon kwamen drie mensen om het leven en raakten 140 mensen gewond. Een van die doden was een 8-jarig jongetje.

De Westboro Baptist Church heeft een rijk verleden in het misbruiken van Amerikaanse tragedies voor hun antihomoboodschap. En omdat Boston, Massachusetts sinds 2004 een homohuwelijk kent, is de bomaanslag volgens de kerk door God gestuurd om de staat daarvoor te straffen.

De kerk heeft tevens aangegeven te gaan demonstreren bij de begrafenissen van de slachtoffers van de bomaanslag, zoals ze in het verleden ook al deden na de gruwelijke moord op de homoseksuele Matthew Shepard en bij begrafenissen van Amerikaanse soldaten.

bron: Gay.nl


Aanslag Boston straf van God 

De bomaanslagen in Boston bij de finish van de plaatselijke marathon zijn gepleegd om Massachusetts te straffen voor het openstel- len van het huwelijk voor homoparen. In 2004 werd in de staat het homohuwelijk gelegaliseerd en volgens een woordvoerder van de Amerikaanse Westboro Baptist Church zijn de aanslagen van gisteren een straf van God.

Bij de finish van de marathon gingen maandag twee bommen af, waarbij drie doden en zeker 144 gewonden vielen. Zeventien gewonden ver- keren in kritieke toestand. Onder de doden is een 8-jarige jongen.

De Westboro Baptist Kerk heeft in het verleden al diverse malen laten weten dat God de acceptatie van homoseksualiteit onacceptabel vindt. Oprichter Fred Phelps claimt dat God boos is op Amerika omdat het land tolerant is ten opzichte van homoseksualiteit. De kerk is onder meer van mening dat militairen in Afghanistan sneuvelen als straf voor het immorele homobeleid.

Phelps predikt tevens dat God homo's haat en dat terroristische aanvallen en natuurrampen de straf van God zijn omdat de mensheid niet-hetero's tolereert. In ons land kwam Phelps in het nieuws toen hij het vliegtuigongeluk van Turkish Airlines bij Schiphol in 2009 een straf van God noemde voor het homovriendelijke Nederland. Bij de crash in februari 2009 kwamen vijf Turken en vier Amerikanen om het leven.

bronnen: GaySite.nl / NOS.nl (Video's)