woensdag 13 februari 2013

Stijl, Champagne, Sushi en House in 'Homosfeer' ‼


Ontdek op 30 maart de tweede editie van een chique, stijl- en succesvol homofeest, BRUUT&Nieuw genaamd. Na een succesvolle editie tijdens nieuwjaarsnacht bleek dat homo's ondanks de crisis nog steeds van luxe houden.

Luxe
Het feest '4gay&friends' is modern, energiek, dansbaar en verrassend. Voor de gasten die van luxe houden wordt er een tafel op naam gereser- veerd. Zij ontvangen een tafel met een fles wijn naar keuze, een persoonlijke host en hapjes bereid door de koks van restaurant #BRUUT. Alles staat in het teken om het iedereen zo comfortabel mogelijk te maken.

Knipoog
Het feest BRUUT&Nieuw is een concept met een knipoog naar de sociale media: het wil terug naar de tijd van elkaar ontmoeten in een bar of club om samen te dansen, praten, drinken en flirten. Iedere bezoeker wordt ontvangen met een welkomstdrank. BRUUT&Nieuw wil kwaliteit.

De tweede editie van BRUUT&Nieuw is op zaterdag 30 maart om 23:00 uur in Nijmegen Oost bij bar/restaurant #BRUUT op de Daalseweg 15-17 en gaat door tot 04:00 uur. Ervaren DJ JP draait de beats van nu en dance- en houseclassics van toen.

Kaarten
Tickets zijn te bestellen via de site van: BRUUT&Nieuw en bij de voorverkoopadressen zoals boekhandel De Feeks in de Van Welderenstraat en bar/restaurant #BRUUT op de Daalseweg.

Organisatie
Het initiatief wordt georganiseerd door een paar mensen uit de homoscene van Nijmegen. Het concept wordt ondersteund door 024events, o.a. bekend van de organisatie van het populaire feest tijdens Roze woensdag op het Faberplein in Nijmegen.

Voor meer informatie, zie de site van:  BRUUT&Nieuw

bronnen: KamKrant.nl / BRUUT&Nieuw