zondag 24 februari 2013

Eerste Lesbisch koppel in 'Het Perfecte Koppel'


TV·Tip - Op zondag 24 februari stelt Marcel Vanthilt Antwerpenaren Barbara en Saar op de proef in 'Het Perfecte Koppel' op Eén. De twee geliefden die deze week van elkaar worden gescheiden in 'Het Perfecte Koppel' zijn Saar Van Pottelberghe en Barbara Van Speybroeck. Marcel Vanthilt onderwerpt beide dames zondag aan een sympathieke relatietest.

Barbara is 31 en werkt als productmanager bij BPost en was in een vorig leven nog woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero. Saar is 33, heeft een praktijk als kinderpsychologe en geeft les. Ze leerden elkaar kennen in 2008, op een wel heel bijzondere manier: Saar hoorde Barbara in een interview op Studio Brussel en werd instant verliefd op haar stem. Facebook, sms, telefoon en uiteindelijk een etentje ten huize Saar deden de rest.

Ondertussen zijn Barbara en Saar al vijf jaar een koppel. Ze vullen elkaar perfect aan. Barbara heeft Italiaanse roots en is die trouw: ze is de hevige van de twee en houdt van feesten en vertier. Saar zorgt voor rust. En dan is er nog een derde vrouw in huis: Giulia, hun schattige doch- tertje van anderhalf.

Weet Saar over welk lichaamsdeel Barbara niet zo tevreden is ?! Weet Barbara dat Saar haar graag wat vaker wil zien koken ?! En zorgen beide dames al voor de derde perfecte kus op rij ?! De kijkers zien het zondag in Het perfecte koppel op Eén.

Het Perfecte Koppel  -  Zondag 24 februari  -  België Eén  -  20.00 uur

bron: GayLive.be
       

Huwelijksaanzoek voor 1,1 miljoen Televisiekijkers

Zondagavond verliep het spelprogramma 'Het Perfecte Koppel' niet volgens het vaste stramien. Niet alleen deed er voor het eerst een lesbisch koppel mee maar halfweg het programma volgde er zelfs een huwelijksaanzoek.

Barbara is 31 en werkt als productmanager bij BPost en was in een vorig leven nog woordvoerder van Wel Jong Niet Hetero. Saar Van Pottelberghe is 33, heeft een praktijk als kinderpsychologe en geeft les. Ze leerden elkaar kennen in 2008, op een wel heel bijzondere manier: Saar hoorde Barbara in een interview op Studio Brussel en werd instant verliefd op haar stem. Facebook, sms, telefoon en uiteindelijk een etentje ten huize Saar deden de rest.

Halfweg het programma kreeg Saar de vraag of Barbara haar ten huwelijk zou vragen en wanneer. Waar Saar dacht dat het nog zeker vijf of tien jaar zou duren, bleek dat Barbara nog enkel een juist moment aan het zoeken was. En een veel beter moment dan tijdens een spelpro- gramma op de nationale televisie kun je niet hebben. Helemaal tegen het reglement van het programma in haalde Barbara een spiekbriefje uit haar zak waarop een hele liefdesverklaring stond.

"Baby, ik hou van je omdat je mij beter kent dan ikzelf. Je maakt mij gelukkiger dan ik al ben. Wees mijn vrouw voor altijd", zei Barbara en ze ging op haar knieën zitten voor Saar en schoof bevend een verlovingsring over haar vinger

Barbara en Saar zijn al vijf jaar een koppel en hebben een dochtertje van anderhalf jaar.

bron: GayLive.be