woensdag 5 juni 2013

Orthodoxe Priester | "Jezus viel Homo's aan"


                   
Een orthodoxe priester in Wit-Rusland, die vorige maand werd gearresteerd wegens het aanzetten tot geweld tegen homo's, heeft voor een rechtbank in Tblisi verklaard dat het geweld werd aangesticht door de herder zelf, de here Jezus.

Op 17 mei hadden homo's in Wit-Rusland het euvele plan opgevat de straat op te gaan om te demonstreren voor meer rechten en erkenning. Helaas hebben sommige religieuzen nogal moeite met andere ideeën dan die van zichzelf en hebben antihomo-activisten, onder leiding van or- thodoxe priesters, nogal onorthodox geweld gebruikt om de demonstratie te voorkomen. Tenminste 17 demonstranten raakten hierbij gewond.

De autoriteiten beschuldigen 2 priesters van 't dwarsbomen van de demonstratie en het aanzetten tot geweld, iets waarvoor ze twee jaar water en 't lichaam van Christus (brood) kunnen krijgen. Volgens een van de priesters is er echter maar één verantwoordelijke, namelijk Jezus Chris- tus, een veroordeelde opstandeling die meer dan 2000 jaar geleden een marteldood stierf.

bron: Fok.nl – FokNieuws