maandag 3 juni 2013

HeartBeats @ The Beach in Scheveningen


                   
Zaterdag 13 juli 2013 is het zover: De allereerste editie van HeartBeats, hét 'GAY & OPEN MINDED' feest van Nederland. Deze editie belooft direct een hele bijzondere te worden want we gaan naar het strand in Scheveningen !! So, Start Your Summer Season met HeartBeats @ The Beach !!

The G-Team
Op 13 juli schijnt hoe dan ook de zon op de dansvloer want niemand minder dan het populaire Amsterdamse DJ-duo The G-Team komt draaien. De rest van de line-up wordt aangevuld met talentvolle DJ's die de beste Top40, dance en house zullen draaien.

Word ik ook thuisgebracht ?!
Als je naar/via Utrecht reist word je zelfs letterlijk thuisgebracht. Vanaf Utrecht rijdt namelijk 's avonds om 20.30 uur de speciale HeartBeats Summer Bus je van Utrecht richting het strand in Scheveningen. Na afloop van het feest brengt deze bus je rond 05.00 uur weer terug naar Utrecht.

Ook voor de bestemmingen Amsterdam, Rotterdam, Delft en Leiden geldt dat je 's nachts prima kunt thuiskomen omdat 't station Den Haag HS is aangesloten aan 't NS Nachtnet. Gedurende de nacht rijdt er ieder uur een trein vanaf Den Haag HS in de richtingen Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Delft.

In het kort
De Early Bird Tickets waren binnen één weekend uitverkocht. Dat het dus een gezellig, druk en ongedwongen feest aan het strand gaat worden - met veel leuke en jonge LGBT'ers & open minded (hetero) vrienden - staat vast !!

Wat:  HeartBeats Beach Party - Scheveningen
Waar:  The Thai Box - Strand van Scheveningen (50 meter rechts van de pier)
Wanneer:  Zaterdag 13 juli 2013
Tickets:  Normale Voorverkoop: € 8,00 / Deur Verkoop: €10,00 (indien beschikbaar) / Bus Ticket: € 12,50


bronnen: KamKrant.nl / HeartBeats Beach Party