vrijdag 7 juni 2013

Freek Bartels en Thijs Römer op boot tijdens Gay Pride


                    
Freek Bartels en Thijs Römer zullen op 3 augustus meevaren met de botenparade tijdens de Gay Pride. Samen met de andere cast- leden van toneelstuk 'The Normal Heart' zullen zij op een boot staan, dat meldt de producent vrijdag. Ook Frederik Brom, Henriette Tol, Oren Schrijver, Kevin Hassing, Jelle de Jong en regisseur Job Gosschalk varen mee.

De voorstelling is begin augustus exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam en gaat over de opkomst van de aidsepidemie in New York begin jaren tachtig.

bron: ShowBizNewz.nl
           

Freek Bartels en Thijs Römer op Gay Pride n.a.v. het toneelstuk 'The Normal Heart'

Acteurs Freek Bartels en Thijs Römer varen op 3 augustus mee tijdens de botenparade van de Amsterdamse Gay Pride. Zij staan sa- men met de andere castleden van het toneelstuk 'The Normal Heart' op 'n boot van die voorstelling die aan de optocht is toegevoegd.

Dat heeft de producent van het stuk vrijdag gemeld. Ook Frederik Brom, Henriette Tol, Oren Schrijver, Kevin Hassing, Jelle de Jong en regisseur Job Gosschalk varen mee. De voorstelling is begin augustus exclusief te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

'The Normal Heart' is een aangrijpend en waargebeurd verhaal over de opkomst van de aidsepidemie in New York begin jaren tachtig. Schrijver Larry Kramer schreef het stuk, dat met talloze prijzen werd bekroond, als eerste serieuze artistieke aanklacht tegen de aidscrisis. Het stuk wordt voor het eerst opgevoerd in Nederland.

De Nederlandse vertaling is van Coot van Doesburgh.


bronnen: ShowNieuws.tv / YouTube.com
               

         Hoogtepunten uit de Amerikaanse 'The Normal Heart'