vrijdag 7 juni 2013

Gay.nl Beach Party | Nieuwe DJ's bevestigd


                         
Er zijn nieuwe DJ's bevestigd die komen draaien op de Gay.nl Beach Party, 27 juli op Strand West in Amsterdam. De stoere DJ Abso- luut, het flamboyante The OMGY's en de debuterende Mark Leyte vormen samen met The G-Team, Dutchican Soul en de surprise DJ een spectaculaire line-up.

The Oh My God Why's (OMGY's) is elektronische muziek geïnspireerd door de snor van Burt Reynolds. Vunzig, fel en lekker. Het duo draait knal- lende electropop geïnspireerd door de Berlijnse underground. Met eerdere sets op Eurosonic, Dagschotel en HAL16 gaan ze deze zomer op tour met als eindstop Paradiso, maar eerst zijn ze dolgelukkig om de 'Gay.nl Beach Party' te mogen afsluiten. Lang nadat de zon onder is gegaan zul- len ze nog liefdevol je verbrande schouders en dijen laten schudden tot je je de volgende ochtend afvraagt "Oh mijn god, waarom ?!"

DJ Absoluut was resident-DJ in Soho, draaide tijdens de Gay Pride in Tel Aviv en verzorgde tot grote tevredenheid van jurylid Kim Holland vorig jaar de muziek tijdens de finale van Mister Gay Netherland in AIR. Z'n clubhouse is regelmatig te horen in de NYX en vorige maand nog op het Lalaland Festival.

Gay.nl introduceert op de Beach Party Mark Leyte. Deze talentvolle, jonge DJ mocht al warm draaien in uitverkochte zalen in Utrecht en Den Haag (Tivoli, Club Poema, Winkel van Sinkel en Paard van Troje) en heeft nu alle onderdelen verzameld voor een explosieve start op Strand West. Met een mix van pop/house/electro sluit hij precies aan bij de sfeer van de avond. Dit debuut wil je niet missen !!

The OMGY's, Mark Leyte en Absoluut voegen zich bij The G-Team (Sandwich, Milkshake) en Dutchican Soul (HedKandi, Random Soul Rec). De laatste, spectaculaire DJ wordt later bekend gemaakt. De special guests houden we geheim.


bron: Gay.nl
      
Schuimfeest tijdens Gay.nl Beach Party

Tijdens de Gay.nl Beach Party, die zaterdag 27 juli plaatsvindt op het Amsterdamse Strand West, zal een ruimte worden gebruikt voor een schuimfeest. De foam party is powered by Sauna Steamworks uit Arnhem.

Het schuimfeest is een spannende toevoeging aan het toch al gevarieerde aanbod. Naast het 'fiesta de espuma' is er onder andere een zwem- bad, beachvolleybal, de botenparade, barbecue én de leukste DJ's en acts.

Het schuimfeest is powered by Sauna Steamworks. Steamworks organiseert de populaire Wild & Wet-feesten waarbij het schuim in overvloed uit de kanonnen komt. Kijk voor meer informatie op de website van Steamworks.

bron: Gay.nl