vrijdag 1 februari 2013

Oprah Winfrey | Whitney Houston toch Lesbisch ?!


Cissy Houston, de moeder van Whitney Houston, zegt in een interview met Oprah Winfrey dat ze niet weet of haar dochter lesbisch was. Wel geeft ze te kennen dat ze dit in ieder geval niet had geaccepteerd. 

Het gerucht dat Whitney Houston een geheime affaire zou hebben met haar assistente Robyn Crawford is niets nieuws. De twee dames waren jarenlang onafscheidelijk en meerdere malen werd gefluisterd dat de liefde tussenbeide opgebloeid zou zijn in bittere tijden met echtgenoot Bobby Brown.

Wel is het voor het eerst dat Whitney's moeder hier uitspraken over doet. In een openhartig interview met Oprah Winfrey vertelt ze dat ze op de hoogte was van de hechte vriendschap tussen Whitney en Robyn. Ze vermoedde sterk dat er meer aan de hand was tussen de twee en probeerde haar dochter zelfs te verbieden met Crawford om te gaan. Niets mocht echter baten en de twee leken steeds meer onafscheidelijk.

Toen Oprah aan Cissy vroeg of ze een lesbische dochter geaccepteerd zou hebben, ontkende ze opnieuw. Stellig gaf ze aan dat ze dit niet had toegelaten en dat ze een hekel had aan de assistente.

bron: Gay.nl