zaterdag 2 februari 2013

VS-senator: "Homoseksuelen zijn grootste pestkoppen"


Stacey Campfield, de senator van de Amerikaanse staat Tennessee, heeft gezegd dat activisten van de homorechten de grootste pestkoppen ter wereld en mogelijk gevaarlijk zijn.

Stacey Campfield had op de Amerikaanse televisie een duidelijke boodschap voor de homogemeenschap: 'Stop met jullie actiepunten in ieders keel te rammen, laat de heteroseksuelen met rust'.

De senator wilde uitleg geven bij een mail die hij had gestuurd naar iemand die bezwaar had tegen een wetsvoorstel dat Campfield onlangs had voorgelegd aan de Generale Raad van Tennessee. Hij belde daarom naar de showbizzsite TMZ.com om te verklaren dat hij homoseksuelen niet haat, Stacey vindt gewoon niet dat lagere school kinderen over homoseksualiteit moeten praten.

Daarnaast beweerde hij dat activisten van de homorechten de grootste pestkoppen ter wereld zijn. Hij vindt dat de vergelijking tussen activisten voor de homorechten en Afro-Amerikanen in de tijd van de Amerikaanse burgeroorlog een belediging is voor het zwarte volk. Campfield voegde eraan toe dat de homogemeenschap de rest van de bevolking met rust moeten laten: 'We willen hier niet elke dag mee lastig gevallen worden'.

Kijk voor het originele artikel op Showbizzsite TMZ.com:  KLIK HIER
 
bronnen: Algemeen Dagblad / TMZ.com