woensdag 30 januari 2013

Gay Slow Dating - Activiteitenagenda 2013

Gayslowdating biedt culturele en sportieve activiteiten voor single homomannen in Nederland. De deelnemers noemen de sfeer 'ongedwongen, spontaan en vertrouwd'. Daarnaast kunnen ze zelf ook activiteiten aandragen en organiseren. Het woord 'slow' staat voor bewust, eerlijk, low budget en onthaasting. Gayslowdating is niet commercieel, bestaat vijf jaar en heeft meer dan 1.200 mannen op de mailinglist staan.

Dit jaar staat op de agenda:
Filmweekend Vlieland, 8-10 maart: in het volgens filmster Monique van der Ven 'mooiste filmhuis van Nederland' worden zes gay films gedraaid. Daarnaast biedt het autovrije eiland rust, ruimte en genieten van de natuur.

Wandelweekend in de Marokkaanse Rif, 23-30 april: net als vorig jaar, samen met de Nederlandse Said. Er wordt gewandeld in een kustgebied, dat bekend staat om zijn ongereptheid en traditionele, bijna middeleeuwse cultuur.

Workshop fotograferen in Rotterdam, zondag 28 april: start vanuit het centrum, daarvandaan naar meerdere locaties en met de watertaxi naar de Kop van Zuid en lunch op een leuke locatie.

Zeilweekend Groene Hart, 18-21 mei: net als afgelopen jaren vaart Vrouwe Fortuna tijdens het pinksterweekend door het Groene Hart. Naast zeilen wordt het centrum van Leiden onveilig gemaakt.

Friesland / Ameland Fietsweekend, 14-16 juni: ook net als voorgaande jaren. Vanaf het treinstation Leeuwarden begint de pontjesroute langs De Alde Feanen in Eernewoude. Zaterdag met de boot van Holwerd naar Ameland. Zondag door een deel van de Friese Wâlden terug naar Leeuwarden. Overnachten onderweg; de bagage wordt apart vervoerd.

Waddenzeilweekend 6-9 september: ook net als vorig jaar: zeilen op een authentieke klipper op de Waddenzee vanuit de Eemshaven. Doel is het Duitse waddeneiland Juist, een smal autovrij eiland met een binnenmeer.

Zondagactiviteit in Amsterdam: 6 oktober. Wellicht een wandeltocht vanuit Amsterdam-Noord door Waterland naar Ransdorp en Zunderdorp.

bron: Gay.blog.nl