zondag 31 maart 2013

Mieke | Kinderwens

Exclusief voor GaySite.nl heeft Mieke de afgelopen twee weken de roddelbladen uitgeplozen, op zoek naar homo-nieuwtjes. Om de week vult ze deze rubriek en ze laat haar eigen commentaar niet achterwege ... ‼
  
Lieve lezers,

Heeft ieder mens een kinderwens ?! Naar mijn mening nemen mensen kinderen als ze zijn uitgepraat en krijgen mensen kinderen als ze IQ- technisch in zinnen van maximaal twee woorden comminuschreeuwen. Kinderen zijn aan Mieke niet besteed. Wat kan een kind nou, behalve de was doen ?! Je schijnt er echter wel veel voor terug te krijgen. In ieder geval niet je figuur. En al zijn ze een grote troost voor de oude dag, ze zorgen er vooral voor dat je die dag eerder bereikt.

Wie waarschijnlijk haar oude dag niet gaat halen is Raffaëla. Terwijl de onderlaag van de Nederlandse bevolking genoot van haar optreden in 'De Beste Zangers van Nederland' zat de biseksuele zangeres in een Thaise afkickkliniek. Niet voor een chronische loempia-addictie, maar voor haar verslaving aan alcohol en cocaïne. Nederland heeft dus haar eigen Whitney Houston wannabi. Tussen coke en pillen door laat Spuit elf ook nog weten te lijden aan boulimia. Wanneer zal dit aandachtzieke meiske zich dan letterlijk en figuurlijk overgeven aan het feit dat ze nooit zal doorbreken ?!

Wie bij Mieke wel een sluitspiertje mag doorbreken is Viktor Brand. Helemaal als deze lekkere lans laat weten gek te zijn op snufjes en gadgets. Jammer genoeg bedoelt hij hiermee geen halfje versneden wit of een fluorescerend voorbindwaterpistooltje om Viktor Brand te blussen. Een televisie is voor bruinduiker Brand onontbeerlijk, maar in zijn volgende huis moet een open haard zitten. Toepasselijk met zo'n achternaam.

Over namen gesproken. Claudia de Breij heeft de naam 'Homero' in het leven geroepen. Volgens onze Freundin der Vagina zijn dat heteroman- nen die er uitzien alsof ze homoseksueel zouden kunnen zijn. Als voorbeeld noemt de grappige genietster van de genotsknobbels: Thijs Romer Arie Boomsma, Wilfried de Jong, Matthijs van Nieuwkerk en Winston Gerschtanowitz. De lesbische lippenlikster vermeldt verder nog: "De Homero wielrent, loopt hard of doet aan voetbal, waarna hij met een aansteker of zijn gebit een pot bier opentrekt". Zal mevrouw de Breijpot beseffen dat die laatste zin ook enorm van toepassing is op haar eigen volk ?!

Daarover gesproken. Ze mogen zeggen wat ze willen, maar die lieve lesbo's die een Turks jongetje hebben geadopteerd kunnen bij mij wel een potje breken. Eerst een kind dumpen en als het dan blijkt te eten wat de pot schaft weer terugeisen. Hebben ze het bonnetje nog ?! Waar zijn ze eigenlijk bang voor ?! Dat het een Islamietje zal worden ?! Dat een tuinbroek niet afkleedt ?! Of dat het joch een meester blijkt te zijn in vinger- verven ?! Die islahypocrieten zou je toch willen rammen-dan ?! Laat de opvoeding van Yunus lekker over aan die mosselmoeders. Zolang ze er maar geen potje van maken.

Wie is in deze eigenlijk het kind van de rekening ?! De Nederlandse cultuur ?! Yunus ?! Of de homoseksuele gemeenschap ?! Pffff ... als Mieke diepzinnig gaat worden is het hoog tijd voor drank. Want zolang er drank is, heb ik geen drankprobleem !!

Dikke kusMieke

bron: GaySite.nl